Banner for Amisol Travel Norge

Amisol Travel Norge Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte reise for flere måneder siden til Egypt for meg og 2 små barna, 2 dager før avreise får beskjed at reise flyttes fra 24/9 til 26/9. Idag er 25/9, det er under 24t til avreise og vi har fortsa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er ikke første gangen vi reiser med Amisol, og som alltid har opplevelsen vært veldig god. Bestillingen er enkel, informasjonen er tydelig, og alt har vært godt organisert fra start til slut... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd med reisen. Det var et stort pluss at flyet gikk direkte til Sharm El Sheikh i Egypt, uten transitt eller mellomlanding i andre land. Det gjorde reisen mye enklere og mer ko... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flott feriested! Rommene og alle fasiliteter var freshe og rene. Godt utvalg av mat og drikke på all inclusive. Servicen var upåklagelig. Vennlige og høflige personale. Flinke og hyggelige reiseledere... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Golfresort
  7. Hotel

Über Amisol Travel Norge

Vom Unternehmen geschrieben

Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.

Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.

Solrike drømmereiser

Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!

Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet

Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.

Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.

Finn din neste reise

Les mer om reiser til Egypt

Les mer om reiser til Sør-Italia

Reiser vi ønsker å dra på selv!

Vom Unternehmen geschrieben

Drømmeferien din venter!
Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

581 Bewertungen

Alle Bewertungen

277 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mye informasjonssvikt

Mye informasjonssvikt. Lite imponert over informasjon fra guide tjenesten fra amisol. Det var liten info fra hotellet og guide visste svært lite om området og hotellet.
Yoga var veldig bra.

3. Juni 2026

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Vi opplevde så mye stress på flyplassen. De endret våre billetter 5 ganger, og i systemet var feil navn. Ble stoppen på flyplassen og nektet til å fly. Måtte vente lenge til en person som var snill nok og mottok flybilletter og endret manuelt. Kundeservice Amisol bare luket saken, og henviste til at det er vårt ansvar til å sjekke billetter selv. Hvordan skal jeg sjekke billettene når dere selv har lagt informasjon feil i systemet som jeg ikke har tilgang til. Helt håpløst.
På samme reisen en av oss også hadde innsjekket bagasjen som var betalt og var på billetten, men igjen i systemet var det «uten innsjekket bagasje».
Dere må fikse opp systemet deres!

27. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lett å komme i kontakt med dem da vi…

Lett å komme i kontakt med dem da vi ville bytte reisemål. Kjappe til å svare på mail og telefon. På reisemålet var også kontaktperson enkel å få tak i og kommunisere med. Svært fornøyd med turen til Taormina.

20. Mai 2026

Hei Birgitte

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Det gleder oss å høre at dere opplevde god service både før og under reisen, og at det var enkelt å komme i kontakt med oss ved endring av reisemål. Vi setter stor pris på de hyggelige ordene om både responsen vår og kontaktpersonen på stedet. Fantastisk å høre at dere hadde en svært vellykket tur til Taormina!

Vi håper å kunne hjelpe dere med flere flotte reiseopplevelser i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fantastisk lokasjon og hotell, men hvor er Amisol?

Fantastisk lokasjon og hotell (Capotaomina, Sicilia), men...

1)Uheldig endring av opprinnelig bestilling. Melding om at vi ikke fikk det rommet vi hadde bestilt og mye usikkerhet forbundet med hva vi egentlig fikk.
2)Det gikk ikke klart frem om transport mellom flyplass og hotell var inkludert eller måtte tilleggs bestilles.
3)Den forhåndsbetalte transporten fra flyplass til hotellet møtte ikke. - Måtte ordne transport selv.
4)Ingen vi snakket med på hotell Capotaomina kjente til Amisol og den stedlige representanten var helt fraværende

28. April 2026

Hei Geir,

Takk for at du har tatt deg tid til å dele opplevelsen deres med oss! Det er hyggelig å høre at dere trivdes på hotellet og den fantastiske beliggenheten til Capotaormina 🌊☀️

Samtidig er det leit å høre at dere opplevde utfordringer knyttet til rombestilling og transporten ved ankomst. Refusjonen for taxiutlegget deres er registrert hos økonomisk avdeling og vil bli tilbakebetalt. Vi er også glade for at vi fikk bekreftet transporten for hjemreisen direkte med vår lokale agent, slik at returen gikk som planlagt.

Videre stemmer det at vi på Sicilia benytter lokale agenter fremfor egne guider, slik vi har på våre charterdestinasjoner. Kontaktinformasjonen til agenten er oppgitt på billetten, men vi tar med oss tilbakemeldingen om at dette kunne vært enda tydeligere kommunisert.

Takk igjen for konstruktive tilbakemeldinger. Vi håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake på nye reiser med oss!

Med SAS til Sharm

Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser flere ganger med Amisol !!

Hei Geir 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du setter pris på både flytidene med SAS, hotellene våre og servicen fra teamet vårt 🌴✈️ Det er jo ekstra deilig når man får mest mulig ut av feriedagene – tidlig ned til solen og sent hjem igjen 😄

Vi gleder oss allerede til å hjelpe deg med neste ferie!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Amisol sin oppfølging og info dårlig. hotellet ok. har vært der 4 gngr

Syns det meste var greit.
Oppfølging fra Amisol dårlig. Måtte søke info på hotellet for å vite om avreise m.m.
God service på hotellet - imøtekommende og hjelpsomme.

Hei Britt 😊

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding! 💙

Det er fint å høre at hotellet leverte god service og at de var imøtekommende og hjelpsomme 🌴 Samtidig er det leit å lese at du opplevde oppfølgingen og informasjonen fra oss som mangelfull, og at du måtte hente informasjon direkte fra hotellet. Det skal vi selvfølgelig ta med oss videre og jobbe for å bli bedre på 📩

Vi håper likevel å få muligheten til å gi deg en enda bedre totalopplevelse på en framtidig reise.

Vårferietur!

Vårferietur!
En ferie der alt gikk som ønsket fra vi reiste fra flyplassen hjemme til vi var tilbake igjen. God service på hotellet med trivelig personell. Godt fornøyd med hele turen.

Hei Aksel 😊

Så hyggelig å høre at alt gikk som ønsket fra start til slutt ✈️🌸 Og fint å lese at dere var godt fornøyd med både turen og god service fra trivelig personell på hotellet 🌴

Håper vi får ønske dere velkommen på en ny reise snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fint hotell med god atmosfære

Veldig fint hotell med god atmosfære. Hyggelige og imøtekommende personale som gav oppholdet et stort pluss. Maten var svært god og et rikt utvalg til alle måltider. Vi kommer gjerne tilbake.

Antwort von Amisol Travel Norge

Tusen takk for en så fin tilbakemelding 💛

Det er godt å høre at dere hadde en flott ferie og opplevde både god atmosfære, hyggelig personale og deilig mat på Baron Palms Resort! 🌴☀️Det er akkurat slik ferie skal føles!

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake på en ny reise med oss snart!✈️😄

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra opplevelse

Hadde bare flybillett. Flott å fly med SAS

Hei Ingrid

Takk for din tilbakemelding!

Det er hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse med både oss og SAS ✈️🌞

Alt gikk etter planen

Alt gikk etter planen. Fint hotell. Ingen ting å klage på 😊

Hei Per

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at alt gikk etter planen, og at du hadde en fin ferie med oss 🌞

Håper vi får gleden til å sende deg på nye eventyr igjen snart ✈️

Enkel og grei nettside

Enkel og grei nettside. Har heldigvis byttet flyselskap til SAS
Godt ivaretatt av ansatte på stedet

Hei Britt

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på å høre at du er fornøyd, og at våre kolleger på destinasjonen også tok godt vare på deg 💛🌞

Håper vi får gleden til å sende deg på nye eventyr igjen snart ✈️

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Oppfølgingen etter innstilling av fly

Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med charterfly den 2. mai. Tidsbruken på å klargjøre alternativer uten at det ble satt på ressurser til å ta dialogen med oss, opplevdes svært uprofesjonelt. Vi sendte to mailer og ringte to ganger uten å få noen informasjon. Først etter den tredje mailen og nesten en uke etter varsel om flyendringen, fikk vi svar.

10. April 2026

Hei

Tusen takk for at du deler opplevelsen din! Det er veldig hyggelig å høre at oppholdet deres på Marriott Renaissance var supert 🌞

Samtidig beklager vi den sene oppfølgingen etter kanselleringen av returflyet. I denne perioden jobbet vi med å finne løsninger fortløpende, men ser at vi burde vært raskere og tydeligere i dialogen med dere.

Takk igjen for tilbakemeldingen – den tar vi med oss videre.

Bra! 👍

Vi er et godt voksent par som er svært fornøyd med hele reisen. Alt fungerte som forventet, og vi sitter igjen med en veldig positiv opplevelse.

Hei E.R.

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det er godt å høre at alt fungerte som forventet, og at dere sitter igjen med en positiv opplevelse 🌞

Det er akkurat slik det skal være – enkelt, trygt og vellykket!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helheten på turen var veldig bra

Helheten på turen var veldig bra, god mottakelse på reisemålet 👍

Hei Jsve

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på å høre at helheten på reisen var så bra, og at dere ble godt tatt imot på reisemålet - Det er akkurat slik vi ønsker at reisen skal starte👍😊

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen på en ny tur snart!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglet nødvendig info

Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe for å få svar om hentetid. At Amisol guiden ikke hadde treffetid på hotellet var greit, for vi var eneste gjestene fra deres reiseselskap denne uken. Vi bodde på Pickalbatros Moderna. Fint hotell, rent og god service.

10. April 2026

Hei Oddvar

Takk for din tilbakemelding!

Det er beklagelig at appen inneholdt utdatert informasjon – slik skal det ikke være. Vi ønsker at all informasjon skal være oppdatert, tydelig og lett tilgjengelig for våre gjester.

Kontaktinformasjonen til våre guider skal fungere nettopp for slike situasjoner, så det er leit at dere ikke fikk svar på SMS. Samtidig er vi glade for at dere fikk tak i oss og at det løste seg til slutt. Vi tar dette med oss videre for å forbedre oppfølgingen fremover.

Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved en senere anledning ✈️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hadde bare en flyreise

Jeg hadde bare en flyreise. Jeg er veldig fornøyd. All nødvendig informasjon ble gitt. Flyvningene var i rute med utmerket personale.

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at flyreisen levde opp til forventningene, og at både informasjon og service fungerte som det skulle ✈️😊

Service

Service, Beliggenhet, Personaler

Hei Anna

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at både service, beliggenhet og personalet falt i smak 😊

Håper vi får ønske deg velkommen på en ny tur snart ✈️

Team Amisol Travel

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr