Bestilte reise for flere måneder siden til Egypt for meg og 2 små barna, 2 dager før avreise får beskjed at reise flyttes fra 24/9 til 26/9. Idag er 25/9, det er under 24t til avreise og vi har fortsa... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Dette er ikke første gangen vi reiser med Amisol, og som alltid har opplevelsen vært veldig god. Bestillingen er enkel, informasjonen er tydelig, og alt har vært godt organisert fra start til slut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er veldig fornøyd med reisen. Det var et stort pluss at flyet gikk direkte til Sharm El Sheikh i Egypt, uten transitt eller mellomlanding i andre land. Det gjorde reisen mye enklere og mer ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flott feriested! Rommene og alle fasiliteter var freshe og rene. Godt utvalg av mat og drikke på all inclusive. Servicen var upåklagelig. Vennlige og høflige personale. Flinke og hyggelige reiseledere... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Amisol Travel Norge
Vom Unternehmen geschrieben
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Vom Unternehmen geschrieben

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 47 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Mye informasjonssvikt
Mye informasjonssvikt. Lite imponert over informasjon fra guide tjenesten fra amisol. Det var liten info fra hotellet og guide visste svært lite om området og hotellet.
Yoga var veldig bra.
Jeg jobber i amisol som yogalærer
Jeg jobber i amisol som yogalærer. Åker med en grupp.
Mange spørsmål som kommet opp er ofte om all inclusing, 5 restauranger på hotellet når bare en er åpen.
Veldig bra hotell
Veldig bra hotell.
Flinke og serviceinnstilt.
Veldig bra med Amisolguide
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Vi opplevde så mye stress på flyplassen. De endret våre billetter 5 ganger, og i systemet var feil navn. Ble stoppen på flyplassen og nektet til å fly. Måtte vente lenge til en person som var snill nok og mottok flybilletter og endret manuelt. Kundeservice Amisol bare luket saken, og henviste til at det er vårt ansvar til å sjekke billetter selv. Hvordan skal jeg sjekke billettene når dere selv har lagt informasjon feil i systemet som jeg ikke har tilgang til. Helt håpløst.
På samme reisen en av oss også hadde innsjekket bagasjen som var betalt og var på billetten, men igjen i systemet var det «uten innsjekket bagasje».
Dere må fikse opp systemet deres!
Lett å komme i kontakt med dem da vi…
Lett å komme i kontakt med dem da vi ville bytte reisemål. Kjappe til å svare på mail og telefon. På reisemålet var også kontaktperson enkel å få tak i og kommunisere med. Svært fornøyd med turen til Taormina.

Antwort von Amisol Travel Norge
Fantastisk lokasjon og hotell, men hvor er Amisol?
Fantastisk lokasjon og hotell (Capotaomina, Sicilia), men...
1)Uheldig endring av opprinnelig bestilling. Melding om at vi ikke fikk det rommet vi hadde bestilt og mye usikkerhet forbundet med hva vi egentlig fikk.
2)Det gikk ikke klart frem om transport mellom flyplass og hotell var inkludert eller måtte tilleggs bestilles.
3)Den forhåndsbetalte transporten fra flyplass til hotellet møtte ikke. - Måtte ordne transport selv.
4)Ingen vi snakket med på hotell Capotaomina kjente til Amisol og den stedlige representanten var helt fraværende

Med SAS til Sharm
Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser flere ganger med Amisol !!

Amisol sin oppfølging og info dårlig. hotellet ok. har vært der 4 gngr
Syns det meste var greit.
Oppfølging fra Amisol dårlig. Måtte søke info på hotellet for å vite om avreise m.m.
God service på hotellet - imøtekommende og hjelpsomme.

Vårferietur!
Vårferietur!
En ferie der alt gikk som ønsket fra vi reiste fra flyplassen hjemme til vi var tilbake igjen. God service på hotellet med trivelig personell. Godt fornøyd med hele turen.

Antwort von Amisol Travel Norge
Veldig fint hotell med god atmosfære
Veldig fint hotell med god atmosfære. Hyggelige og imøtekommende personale som gav oppholdet et stort pluss. Maten var svært god og et rikt utvalg til alle måltider. Vi kommer gjerne tilbake.

Enkel og grei nettside
Enkel og grei nettside. Har heldigvis byttet flyselskap til SAS
Godt ivaretatt av ansatte på stedet

Antwort von Amisol Travel Norge
Oppfølgingen etter innstilling av fly
Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med charterfly den 2. mai. Tidsbruken på å klargjøre alternativer uten at det ble satt på ressurser til å ta dialogen med oss, opplevdes svært uprofesjonelt. Vi sendte to mailer og ringte to ganger uten å få noen informasjon. Først etter den tredje mailen og nesten en uke etter varsel om flyendringen, fikk vi svar.

Bra! 👍
Vi er et godt voksent par som er svært fornøyd med hele reisen. Alt fungerte som forventet, og vi sitter igjen med en veldig positiv opplevelse.

Antwort von Amisol Travel Norge
Helheten på turen var veldig bra
Helheten på turen var veldig bra, god mottakelse på reisemålet 👍

Manglet nødvendig info
Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe for å få svar om hentetid. At Amisol guiden ikke hadde treffetid på hotellet var greit, for vi var eneste gjestene fra deres reiseselskap denne uken. Vi bodde på Pickalbatros Moderna. Fint hotell, rent og god service.

Antwort von Amisol Travel Norge
Jeg hadde bare en flyreise
Jeg hadde bare en flyreise. Jeg er veldig fornøyd. All nødvendig informasjon ble gitt. Flyvningene var i rute med utmerket personale.

Antwort von Amisol Travel Norge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.