Bestilte reise for flere måneder siden til Egypt for meg og 2 små barna, 2 dager før avreise får beskjed at reise flyttes fra 24/9 til 26/9. Idag er 25/9, det er under 24t til avreise og vi har fortsa... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Dette er ikke første gangen vi reiser med Amisol, og som alltid har opplevelsen vært veldig god. Bestillingen er enkel, informasjonen er tydelig, og alt har vært godt organisert fra start til slut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er veldig fornøyd med reisen. Det var et stort pluss at flyet gikk direkte til Sharm El Sheikh i Egypt, uten transitt eller mellomlanding i andre land. Det gjorde reisen mye enklere og mer ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flott feriested! Rommene og alle fasiliteter var freshe og rene. Godt utvalg av mat og drikke på all inclusive. Servicen var upåklagelig. Vennlige og høflige personale. Flinke og hyggelige reiseledere... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Amisol Travel Norge
Vom Unternehmen geschrieben
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Vom Unternehmen geschrieben

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 47 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Alt virket som det skulle
Alt virket som det skulle - alt var i rute - flott hotell - fantastisk vær
En god ferier med flott hotell med god mat
Flott hotell med god mat. VELDIG hyggelige guider (Veronika og Mathias) som tok oss med på en veldig hyggelig båtur. Vi kommer gjerne tilbake til TAMRA :-)
Reiste alene til Sharm El Sheikh
Reiste alene til Sharm El Sheikh. Veldig fornøyd med turen, eneste var at det var litt trøbbel med at de i Sharm ikke kjente til Sas charter plus, så det ble litt rot med transporten til og fra hotellet/flyplassen, men det ordnet seg.
Guiden og servicen på Naama Promenade Bay og lokale.
+ Fantastisk service og mat på hotellet
- Gyselig glutenfri flymat fra SAS, helt unødvendig å bli dårlig av maten på vei hjem.
Fornøyd!
Alt var egentlig helt topp. Grunnen til at jeg ikke gir full pott, er Amisol sin lokale guide. Vanskelig å forstå ham på bussen og dårlig, egentlig ingen info, bortsett fra et ark med turer og hans navn og nummer. Info om avreise fra hotellet manglet helt og appen var ustabil og vanskelig å finne ut av. Ellers bra!
Bra organisering og god kommunikasjon…
Bra organisering og god kommunikasjon og informasjon.
Vanskelig kontakt med guider
Reise, transfer og selve hotellet var bra. Negativt at det ikke var mulig å ringe danske reiseledere, selv om beskrivelsen vi fikk på forhånd skrev om akkurat det. Den egyptiske guiden som hadde vårt hotell så vi bare på bussen og på velkomstmøtet. Det var ingen informasjon om når han var å treffe. "Rød" minibank på hotellet ble anbefalt å bruke framfor grønn, pga forskjell på gebyrer. Men det var ikke mulig å få ut penger på den røde, fikk bare melding om invalid CVV. Men den grønne virket.
Opplevelse med Amisol: God ferie, men misvisende hotellbilder og støyproblemer
Vi hadde en fin ferie totalt sett, og selve bookingprosessen hos Amisol fungerte uten problemer. Det jeg derimot reagerte på, var at hotellet vi bestilte som 4‑stjerners ikke samsvarte med bildene i annonsen. Bildene virket svært gamle, og romstandarden vi fikk opplevdes mer som 3‑stjerners: slitte rom, tydelig bruksslitasje og kloakklukt på badene. Resten av hotellområdet var heldigvis bra.
Underholdningen på hotellet var dessverre en skuffelse. Det ble spilt ekstremt høy musikk ved bassengene og stranden fra kl. 10–16, langt over et behagelig nivå. Selv barneunderholdningen hadde så høy lyd at jeg måtte gi barnet mitt noise‑cancelling‑propper for at han i det hele tatt skulle klare å være der.
I tillegg opplevde vi utfordringer med den lokale praksisen i området, der det kjøres en eksosbasert «mosquito‑behandling» flere ganger daglig. Dette førte til kraftig lukt og røyk. Romdøren vår hadde en glippe på 2–3 cm, og røyken kom derfor rett inn på rommet – noe som var både ubehagelig og potensielt helseskadelig.
Jeg er fornøyd med mye av reisen, men vil anbefale Amisol å oppdatere hotellpresentasjonene sine slik at bildene gjenspeiler dagens standard. Det ville gitt et mer realistisk inntrykk og hjulpet kunder med å ta et informert valg.
Elsker sharm!
Nå er det nesten 15 år som jeg reiser til Egypt! Men sharm er det absolutt dette stedet som anbefales.
Fantastisk for de som elsker sol/ relaxing ,snorkling, diving, kiting ...

Antwort von Amisol Travel Norge
Jeg fikk ikke reist på ferieturen fordi…
Jeg fikk ikke reist på ferieturen fordi passet mitt ikke var gyldig mer enn 3 måneder etter avreise, ikke 6 måneder. Synes det er dårlig jeg ikke kunne få noe som helst kompensasjon for det enda jeg var i kontakt med dere dagen før avreise.

Antwort von Amisol Travel Norge
Andre turen på dette anlegget
Andre turen på dette anlegget. Veldig bra som forventet. Service, beliggenhet, maten, alt var veldig bra. Betjeningen var veldig hyggelige.

Tusen takk guiden Ahmed S
Tusen takk guiden Ahmed S. i Sharm for at han traff oss på flyplassen og følget tilbake, oppfylte våre ønsker med turer, ordnet en vaucher for en middag. Helt topp service. :) Kanskje vi ses igjen.

Antwort von Amisol Travel Norge
Bra og strømlinjeformet opplevelse.
Bra og strømlinjeformet opplevelse.
Ble møtt av Amisol på flyplassen i Egypt og fikk egentlig super oppfølging hele veien.

Anbefales
Anbefales! Fantastisk ferie med Amisol – 10/10
Vi kan virkelig anbefale Amisol! Vi hadde en av våre aller beste ferieuker i Sharm el Sheikh, og vi kommer helt klart til å reise med Amisol igjen.
Vi bodde på Sharm Reef Hotel (3+). Når det gjelder standard på interiør og tekniske løsninger, er dette et solid tre pluss-hotell. WiFi fungerte fint for oss og virket på rommet under hele oppholdet. I tillegg kjøpte vi et lokalt SIM-kort med data til en svært rimelig pris, så nettilgang var uansett ikke noe problem.
Aircondition fungerte også som den skulle, selv om den ikke er helt topp moderne. Den gjorde jobben, men kunne vært mer oppgradert.
Når det gjelder atmosfære, service og helhetsopplevelse, snakker vi derimot fem stjerner. Hotellet har rolige og behagelige omgivelser, og personalet er helt fantastisk – vennlige, hjelpsomme og alltid smilende.
Bade- og snorklemulighetene er flotte, med nydelig undervannsliv i nærheten. Det tilbys også trening og aktiviteter for dem som ønsker litt variasjon fra solsengen. Bassengområdene er rene, pene og svært innbydende.
Maten fortjener ekstra ros – den var variert og veldig god, med noe for enhver smak hver eneste dag.
Beliggenheten er også et stort pluss. Hotellet ligger nær gamlebyen, og det er kun en kort og svært rimelig taxitur til Naama Bay med butikker, restauranter og uteliv.
Tre pluss på standard – fem stjerner på opplevelse. Totalt: 10 av 10 poeng.
Vi lengter allerede tilbake! 🌴☀️

Antwort von Amisol Travel Norge
Alt bra. Trenger ikke betale for bedre rom.
Hei! En veldig flott ferie, min 7. reise med dere. Eneste som mister en stjerne denne gangen var at jeg betalte extra for en bedre rom, men fikk akkurat det samme rom på hotel som før; uten bedre utsikt eller posisjon. Så den ekstra var tapt penger. Ellers, alt gikk veldig bra. Liker sharm reef veldig godt.

Amisol funker supert!
Vi er alt i alt veldig fornøyd med Amisol. Det er noe treg kommunikasjon når vi kontakter guiden som er nevnt i dokument, da man helst ønsker svar fort. Kanskje de kunne utnevnt litt mer enn èn person alene for ansvar som guide?
En annen ting er: Det meste av informasjon i reisedokumentene er bra, men det er litt manko på informasjon når det kommer til: Bestillingsnummer er det du skal bruke som referanse når du reiser med SAS. Transfer informasjon når man bestiller charterpakke, dette gikk av seg selv - men kunne godt vært nevnt i skrivet.
Ellers er vi kjempefornøyd. Bra pris på ferie, ryddig tur og veldig flinke folk i Sharm El Sheik! Bestilte og to turer igjennom guiden på både Safari i ørken og snorkel.

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.