Fantastisk service og lækre produkter Kære Rikke og Peter, tak for jeres hjælp, råd og vejledning i jeres showroom. Vi taler dagligt om hvor glade vi er blevet for vores 2 nye badeværelser. Hele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårligste kundeservice nogensinde,. Bestilte fliser for en kunde for en måned siden og når jeg ringer for at høre hvor langt de er, er det hver gang telefonsvarer man får fat i og deres mail svare de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk service fra teamet. Bestillinger kom hurtigt og til lovet tid. Kvalitet på vores badmøbler, fliser og fugematerialer har bare været i top. Vi har købt alt til badeværelset ved Århus b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt et Nr. 4917 Snedker badmøbel. Efter modtagelse har jeg reklameret for en produktionsfejl. Jeg har dog intet hørt fra Aarhus Bad og fliser siden reklamation. Jeg har skrevet 3 gang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har mange års erfaring inden for branchen, som har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser på fliser til boligen, keramiske havefliser, eksklusive italienske badmøbler og badekar, samt vores egen snedker møbelserie med fingertappede skuffer. Vi vil gerne invitere dig til at besøge vores showroom, hvor du kan se et spændende udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder. Hvis du besøger os, vil du foruden butikshunden Kenzo, møde vores team der har kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og alle er parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt.
Stavneagervej 28, 8250, Egå, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Kan absolut anbefales.
Snedkermøbler som vi bestilte var der rimelig lang ventetid på, men er værd at vente på - flot design og fin kvalitet.
Kommunikation via mail eller telefon må siges at være i top - hurtig, faglig tilbagemelding.
Møbler leveres i meget god emballage.

Antwort von Århus bad & fliser
Hos Johnny køber man ikke bare ind – man bliver rådgivet og vejledt, så man finder det helt rigtige.
Der er en meget venlig stemning, og dialogen på mail osv. er ligeledes. Har man købt for meget af noget, får man det bare krediteret.
Det er en sand fornøjelse at være kunde hos Århus bad & fliser.
Store roser og anbefalinger herfra.
Vi kommer igen!
Vi har også fået en rigtig god vejledning her, som vi ikke har fundet andre steder i Aarhus. Johnny har sans for detaljen og behovet.
Vi har fået rigtig god vejledning i vores byg-selv projekt og sendt venner dertil som også har fået god vejledning og pris.
De har de pæneste klinker og i alle størrelser og de nyeste tendenser og har stor forståelse for udtryk, indtryk og praktisk anvendelse.
Kæmpe anbefaling herfra.
God service og fin pris. Jeg har købt klinker hos Johnny og Peter i ca. 8 år og der er altid en god service og mine kunder føler sig altid velkomne i deres butik. Om det drejer sig om 5 m2 eller 100 m2 får man samme behandling. Mvh Lasse Johansen Box Byg totalentrepriser
Endnu engang tak til Johnny og Peter for en fantastisk behandling 👍
Vi kan kun varmt anbefale Århus Bad og Fliser.
Peter og Bente 😃
En service du ikke finder andre steder! Århus bad og fliser vil blive selv efter lukketid for at hjælpe dig. 5 stjerner her fra.
Altid en grundig vejledning og god service!
Vi anbefaler alle vores kunder at kigge ud forbi Johnny & Peter / Aarhus bad&fliser
Mvh.
Steffen Bergholt
MURERHUSET
Vi fik en rigtig god service fra start til slut, og blev præsenteret for mange gode idéer.
Kan kun anbefale Århus bad & fliser til andre.
Stor tak til Århus Bad og Fliser for en eminent personlig service. I har en helt igennem fantastisk butik fyldt med lækre og anderledes varer. Har følt mig både velkommen og tryg fra første besøg. I er jo fyldt med gode og kreative løsninger. Den varmeste anbefaling til Århus Bad og Fliser, hvis man vil have en personlig betjening udover det normale. Mvh.
Virkelig dårlig service og personalet holder ikke hvad de lover. Jeg har virkelig ikke oplevet noget lignende!! Jeg var ude at se på fliser for halvanden måned siden ved, Aarhus bad og fliser, og bad om at få et tilbud sendt pr. mail på nogle fliser jeg havde kigget på. Det lovede de at gøre men vendte ikke tilbage. Tager så derud igen en uge efter og spørger om de har glemt mig. Dertil svarer de, at der har været sygdom og travlhed, hvorfor de ikke har haft mulighed for det. Han lover mig så at sende det tilbud inden for et par dage. Nu er der næsten gået 2 måneder og jeg har stadig ikke hørt fra dem. Det er så ubehøvlet og useriøst! Jeg vil bestemt ikke anbefale andre at handle hos dem, da de ikke kan holde hvad de lover. Har mistet tilliden til dem helt. Vil klart anbefale andre at købe deres fliser et hvilket som helst andet sted, hvor man kan stole på personalet og vide hvad man får for nogle fliser. Det skal siges at de ej heller oplyser hvilket mærke deres fliser er. Så man kan rent faktisk ikke vide om det er kvalitetsfliser. Alle andre steder oplyser mærke, slidstyrke og skridsikkerhed på deres fliser.

Antwort von Århus bad & fliser
Dejligt at kunne komme ind til en snak uden at føle sig presset til at købe ved første besøg, i har jeg lært mig lidt om fliser og kvalitet.
Tak til Johnny & Peter !!
Hilsen Peter J

Antwort von Århus bad & fliser
Her fandt vi et flot udvalg af fliser, som man ikke ser andre steder. Vi fik ro og fred til at gå og kigge og venlig og kompetent hjælp til at træffe valget, da vi var klar til det. Levering til aftalt tid. Kan varmt anbefales.

Antwort von Århus bad & fliser
Jeg kan kun give Peter og Johnny fra Århus bad og fliser min varmeste anbefaling. Lige fra dag et har de været super professionelle, inspirerende, hjælpsomme og ydet en service udover det sædvanlige. Vi har købt klinker og armaturer til vores nye hus, og det har været en sand fornøjelse at handle hos dem :-) De har et stort udvalg af lækre klinker og spændende sanitet, så deres butik er helt klar et besøg værd.
5 store stjerner herfra :-)

Antwort von Århus bad & fliser
Vi har haft en enormt god oplevelse med Aarhus Bad & Fliser iforb. med vores ombygning.
De forstod at sætte sig ind i vores projekt, og kunne også huske os fra gang til gang, hvilket gjorde oplevelsen rigtig god.
Søde mennesker og god betjening - vi kommer helt sikkert igen.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi har renoveret hele huset og er igang med haven som det sidste. De har ydet råd og vejledning hele vejen igennem med valget af fliser. Og nu til sidst med dem til haven, som viste sig at blive de sværeste. Men vi er altid i gode hænder og resultatet er præcis det vi drømte om.
Bring dem dine ønsker og ideer, og de tryller dem om til virkelighed.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi har købt alt vores inventar hos Aarhus Bad og Fliser til vores nye badeværelse. Alt kom godt nok ikke med det samme, og der har manglet et enkelt beslag, men alligevel skal firmaet have topkarakter. Og det skal de, fordi:
A) de har taget sig god tid til at lave op til flere tilbud, der matchede vores behov.
B) De har svaret på spørgsmål og rettet leveringen til, når det har været nødvendigt.
C) De har leveret de smådele, der manglede uden nogle problemer. En af delene var det ovenikøbet os selv, der havde smidt væk.
D) De har - trods et åbenlyst stort arbejdspres - hele tiden svaret os og talt med os på en rigtig behjælpelig måde... og ikke i en stresset tone.
E) De har hjulpet os til at finde en økonomisk løsning, der sikkert ikke har givet dem det allerstørste afkast, men til gengæld givet os et godt tilbud med mange prisnedslag undervejs.
Jeg kan kun varmt anbefale at bruge firmaet...
Vh
Niels Bislev
Det er en rigtig god butik. Med masser af flotte varer og servicen er helt i top. Kan klart anbefalet dem til andre

Antwort von Århus bad & fliser
Århus Bad og Fliser er superdygtige til at rådgive og servicere når det gælder valg af belægninger til dit nye hus, det har vi ikke fortrudt, og kan kun anbefale

Antwort von Århus bad & fliser
Vi og vores familie har handlet i butikken lige siden de startede.. Vi har hele vejen igennem fået en rigtig god service og vejledning i de fliser og møbler vi skulle bruge. Og ikke mindst kommet med gode ideer:-) Alle vores møbler, fliser osv er alle dage kommet til tiden og der har aldrig på noget tidspunkt været problemer med kvaliteten af de produkter vi har købt.. Alt i alt en rigtig god butik med super service, hvor de altid er klar med inspirerede ideer til indretning af boligen. For vores vedkommende giver vi vores varmeste anbefalinger.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi fik rigtig god hjælp til at finde lige netop de italienske fliser der passede til det projekt vi var i gang med. Der blev hurtigt bestilt prøvefliser til os, og den endelige bestilling blev leveret på præcis det tidspunkt der passede bedst i byggeriet. Hele vejen igennem fornemmede vi at det var vigtigt at give os en god købsoplevelse - og det fik vi! Super behandling hele vejen igennem

Antwort von Århus bad & fliser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.