Fantastisk service og lækre produkter Kære Rikke og Peter, tak for jeres hjælp, råd og vejledning i jeres showroom. Vi taler dagligt om hvor glade vi er blevet for vores 2 nye badeværelser. Hele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårligste kundeservice nogensinde,. Bestilte fliser for en kunde for en måned siden og når jeg ringer for at høre hvor langt de er, er det hver gang telefonsvarer man får fat i og deres mail svare de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk service fra teamet. Bestillinger kom hurtigt og til lovet tid. Kvalitet på vores badmøbler, fliser og fugematerialer har bare været i top. Vi har købt alt til badeværelset ved Århus b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt et Nr. 4917 Snedker badmøbel. Efter modtagelse har jeg reklameret for en produktionsfejl. Jeg har dog intet hørt fra Aarhus Bad og fliser siden reklamation. Jeg har skrevet 3 gang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har mange års erfaring inden for branchen, som har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser på fliser til boligen, keramiske havefliser, eksklusive italienske badmøbler og badekar, samt vores egen snedker møbelserie med fingertappede skuffer. Vi vil gerne invitere dig til at besøge vores showroom, hvor du kan se et spændende udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder. Hvis du besøger os, vil du foruden butikshunden Kenzo, møde vores team der har kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og alle er parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt.
Stavneagervej 28, 8250, Egå, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi har været i butikken flere gange og er hver gang blevet mødt med stor professionalisme og behageligt personale. Århus Bad og Fliser har nogle virkeligt flotte produkter og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Vi er super glade for vores unikke fliser som passer perfekt i vores have.

Antwort von Århus bad & fliser
Vildt ærgerligt at der ikke bliver vendt tilbage på henvendelser.
Jeg har været i butikken ad to omgange og talt med samme medarbejder, jeg blev lovet et tilbud, og på hjemmesiden står der også: Alle priser er vejledende – kontakt os gerne og få et konkret tilbud på fliser til dit projekt.
Men trods det, sender de bare den pris man selv kan regne ud på fliser på siden.
Jeg ringede i butikken og efter mange forsøg fik jeg fat på en medarbejder der lover at de vender tilbage inden for 24 timer, men først efter 3 dage tilsender de et tilbud på samme pris som står når man skriver sig op.
Jeg forsøger derefter igen at komme i kontakt med personen jeg har talt med i butikken og der bliver lagt en besked til vedkommende, men der bliver ikke vendt retur. Her 7 dage efter har jeg stadig ikke hørt noget.

Antwort von Århus bad & fliser
God rådgivning og service! Virkelig fint forløb hele vejen.

Antwort von Århus bad & fliser
Lede efter fliser til en væg og faldt over en farvet serie som på google front page stod som nedsat, og på opslaget selv var vist som havende 82% på serien. Ja tak, flot, når det kun er én farve ud af de jeg tror 42 viste muligheder der er på bud(jeg har indtastet dem alle) uden opslaget melder noget om dette
Det er altså lige lovlig frækt

Antwort von Århus bad & fliser
Jeg bestilte en vare hos Aarhus bad & fliser, der blev sendt dagen efter med et landsdækkende transportselskab. Efter ca. en uge var min vare ikke modtaget. Transportøren hævdede, at de ikke havde modtaget varen, hvilket Aarhus bad & fliser ellers kunne bevise, men transportøren fralagde sig et hvert anvar.
Aarhus bad & fliser sendte mig straks en ny vare, denne gang med et andet fragtselskab. Den havde jeg dagen efter afsendelse.
Den første vare kom aldrig frem, så Aarhus bad & fliser har intet tjent på denne handel, men har ydet en fin og hurtig betjening over for mig for at få min vare frem.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Århus bad & fliser
Intet mindre end verdens bedste service og rådgivning!
Jeg er verdens mest ubeslutsomme menneske, så da min kæreste og jeg skulle have nyt badeværelse, tog det 6 mdr, 8 besøg hos Århus bad og fliser og jeg skiftede ihverfald klinker 2-3 gange. Under hele processen var Johnny, tålmodig også selv når min egen kæreste ikke var :-) samtidig udfordrede Johnny mig omkring designvalg, stil og trends, så jeg landede slet ikke der hvor jeg startede - og hvor er jeg bare glad for det idag - vores badeværelse er blevet helt perfekt og jeg fortryder ingen valg:)
Jeg er så taknemmelig alt Johnnys rådgivning, han har så meget styr på sammensætninger af klinker og farvevalg.
Jeg handler 100% igen hos Århus bad & fliser.

Antwort von Århus bad & fliser
Jeg skriver sjælendt anmeldelser, men den her oplevelse må jeg dele...
Den imødekommenhed og vejledningen, jeg modtog, var ikke blot informativ, men også præsenteret på en måde, der gjorde komplekse oplysninger letforståelige. (det har været gældende både ved besøg i butikken, samt via mail og per telefon.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, hvilket gjorde hele processen problemfri. Den professionelle behandling, jeg modtog, er noget, man skal lede længe efter i dagens serviceverden. Så et stort TAK for det :-)
Jeg er imponeret og glad.. Og vil ikke tøve med at anbefale Aarhus bad & fliser til alle, der søger en service ud over det sædvanlige
Jeg kommer igen!

Antwort von Århus bad & fliser
God service og rådgivning, fandt de helt rigtige fliser, vi aldrig selv havde spottet. Til absolut konkurrrencedygtig pris og i høj kvalitet. Og nu lagt, hvor vi mangler 1 kasse kantfliser næsten 2 år efter første bestilling, er der lynservice, og de kan levere en rest på torsdag. Kan kun anbefale at handle i Århus Bad & Fliser - også selv om man kommer langvejs fra!

Antwort von Århus bad & fliser
Fik det fint leveret og møblet er rigtig fint. Jeg manglede dog lidt olie til træet og silikone til fastgørelse af vask - det får man med ved køb andre steder, så det er det eneste jeg synes jeg manglede

Antwort von Århus bad & fliser
Vi har været glade for vores køb af fliser hos Århus bad og fliser. De har været ekstremt hjælpsomme, gode til at vejlede og overbærende med to nybegyndere inden for renovering. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi henvendte os til Århus bad & fliser med interesse i køb af et snedkermøbel til vores badeværelse. De var yderst professionelle i kommunikationen og sørgede for utrolig hurtig levering, så vores badeværelse hurtigt var funktionsdygtigt igen. Derudover var det naturligvis også en fordel at de var meget konkurrencedygtige på prisen.
Vi anbefaler gerne Århus bad og fliser til andre med samme behov :)

Antwort von Århus bad & fliser
Så fine produkter, super god service og hurtig levering. Kun roser herfra❤️

Antwort von Århus bad & fliser
Deres produkter er af virkelig ringe kvalitet.
Derudover fil vi leveret et vaskemøbel fra Italien, og da vi åbnede pakken var det totalskadet.
Vi kan kun fraråde andre at handle her

Antwort von Århus bad & fliser
Vi skulle have hjælp til at vælge fliser til vores ombygning. Johnny og Co. gav helt utrolig god vejledning både før, under og efter projektet, hvor vi skulle lave 2 badeværelser samt fliser i hele huset.
Skulle vi gøre det igen blev det helt sikkert sammen med Aarhus bad og fliser samt de håndværkere de arbejder sammen med.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi har købt 2 forskellige fliser, og lidt forskellig fuge i Aarhus Bad & Fliser, og det var simpelthen en super god oplevelse. God vejledning, meget fair priser, fleksibilitet, levering til tiden, altid hurtigt svar på mail. Johnny snakkede sågar med min murer, da der var spørgsmål omkring epoxyfugen. Jeg handler kun der fremover, og anbefaler dem til alle på min vej!
Vi handlede med Johnny, og han får stor ros her fra.

Antwort von Århus bad & fliser
God og personlig service samt fine fliser og spejle😊

Antwort von Århus bad & fliser
Magen til arrogant og dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Vi køber ikke fliser hos dem igen.

Antwort von Århus bad & fliser
Købte flotte fliser til nyt badeværelse.
Rigtig god betjening i butikken.
Gode priser.
Havde en lille rest som skulle returneres efterfølgende.
Igen rigtig god betjening i butikken.
Køber helt sikkert fliser igen her næste gang, og spreder rygtet blandt venner og bekendte!

Antwort von Århus bad & fliser
Vi vil gerne varmt anbefale Aarhus Fliser og Bad. Så snart man træder ind i butikken bliver man mødt med varme og venlighed og man fornemmer straks, at her er engagerede mennesker, der ønsker at yde deres bedste. Udvalget er stort og varieret og de mestrer service og rådgivning til fulde. Vi er meget tilfredse med vores valg af fliser og følte os godt hjulpet gennem hele processen med at vælge hvad der passede bedst til vores hus.

Antwort von Århus bad & fliser
Den allerbedste kundeservice. Virkelig god behandling.
Mine varmeste anbefalinger. :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.