Fantastisk service og lækre produkter Kære Rikke og Peter, tak for jeres hjælp, råd og vejledning i jeres showroom. Vi taler dagligt om hvor glade vi er blevet for vores 2 nye badeværelser. Hele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårligste kundeservice nogensinde,. Bestilte fliser for en kunde for en måned siden og når jeg ringer for at høre hvor langt de er, er det hver gang telefonsvarer man får fat i og deres mail svare de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk service fra teamet. Bestillinger kom hurtigt og til lovet tid. Kvalitet på vores badmøbler, fliser og fugematerialer har bare været i top. Vi har købt alt til badeværelset ved Århus b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt et Nr. 4917 Snedker badmøbel. Efter modtagelse har jeg reklameret for en produktionsfejl. Jeg har dog intet hørt fra Aarhus Bad og fliser siden reklamation. Jeg har skrevet 3 gang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har mange års erfaring inden for branchen, som har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser på fliser til boligen, keramiske havefliser, eksklusive italienske badmøbler og badekar, samt vores egen snedker møbelserie med fingertappede skuffer. Vi vil gerne invitere dig til at besøge vores showroom, hvor du kan se et spændende udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder. Hvis du besøger os, vil du foruden butikshunden Kenzo, møde vores team der har kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og alle er parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt.
Stavneagervej 28, 8250, Egå, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi kan varmt anbefale Aarhus bad og Fliser og i særdeleshed Rikke som vi har haft den primære kontakt med. God rådgivning og yder en service udover det sædvanlige.
De har leveret klinker og trægulv til hele huset og vi er meget tilfredse. Vi kommer gerne igen!
Vh Emil og Maja
Silkeborg

Antwort von Århus bad & fliser
Fin service og priser. Købte både fliser og trægulv.

Antwort von Århus bad & fliser
Fin vejledning i tlf. og hurtig ekspedition.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi har fået rigtig god, kompetent og tålmodig vejledning i forbindelse med renovering af badeværelse. En god dialog hele vejen igennem. Vi endte med at købe et badmøbel, som desværre var beskadiget, da vi fik det hjem. Heldigvis oplevede vi ingen problemer, kun et stort undskyld, hvorefter vi fik et nyt smukt badmøbel. Fantastisk service og en stor anbefaling her fra.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi havde først bestilt nogle vægfliser på hjemmesiden, men da vi så dem i butikken, kunne vi ikke li dem. Selv om de var pakket og klar til at tage med, var der ingen problemer, da vi valgte nogle andre. Super betjening.

Antwort von Århus bad & fliser
super service og hurtig behandling, der var desværre en fejl i det der blev sendt, men den blev rettet hurtigt og den rigtige vare blev sendt med det samme uden noget bøvl. God sted at handle.

Antwort von Århus bad & fliser
OBS! Pas på med at skrive om dine dårlige oplevelser med dem herinde. Selvom det er imod købeloven, tillader de sig bare at annullere din ordre, hvis de ikke lige synes, din anmeldelse eller DIN adfærd var fair - uden at se det mindste indad, for intet er deres skyld.
Bemærk desuden i deres andre mindre gode anmeldelser, at det meget tit er kundens egen skyld - aldrig deres.
De ønsker ikke mig som kunde, og det er nok rigtig godt - for efter at have sovet på det efter at have været rigtig ked af endnu en ubehagelig samtale med dem, hvor jeg prøvede at glatte ud, ønsker jeg virkelig heller ikke at være det.
Oprindelig anmeldelse:
Jeg håber edderbankeme, deres produkter er bedre kvalitet end deres kundeservice! Da jeg ringede i forbindelse med bestilling af en stor ordre, var de søøøde og rare, men da jeg ringede nogle uger efter for en status på ordren, som er betalt, var der andre boller på suppen... Der blev både hævet stemmen, lagt på og talt ned til mig på under 5 minutter af to forskellige medarbejdere.. Har ikke modtaget mine varer endnu, men glæder mig til (forhåbentlig) at modtage dem som aftale om et par dage - fejlfri og fine, så jeg slipper for at skulle i dialog med dem igen.

Antwort von Århus bad & fliser
Vi har købt fliser hos Aarhus bad og fliser, hvor de havde fået udleveret vores plantegninger og dermed beregnet hvor mange og hvor meget spild. Jeg fortæller dem, at jeg har fået information om, at man skal beregne 15% spild og de plejer at regne 10% spild. Derved tænker jeg, at de må være de professionelle og har styr på, at det så er nok.
Det viser sig så, at det er ikke beregnet nok og vi står og mangler fliser, som de nu ikke kan hjælpe os med at skaffe..
Vil anbefale at I står fast med, hvad I selv tænker.
Jeg tænker det er underordnet, hvem der er hvad. Det er bare en meget ærgerlig situation og ønsker ikke andre står i den.

Antwort von Århus bad & fliser
Pris, kvalitet og service i top. Meeeen jeg kunne godt tænke mig de havde udsalgsvarer på lager, så man ikke skal vente 4 uger på import fra Italien.

Antwort von Århus bad & fliser
Gode produkter og fremragende kundeservice. Vi købte for tre år siden et snedermøbel til vores badeværelse. Det levede til fulde op til vores forventninger. Siden har vi været i kontakt med kundeservice to gange. Begge gange har vi oplevet meget hurtige svar og rigtig god service.
Bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Århus bad & fliser
Jeg var forbi butikken for at finde en flise til en bordplade. Fik en super professionel service og hjælp til at finde den flise jeg drømte om. Stor butik med et bredt udvalg. Helt sikkert et sted, jeg ville handle igen.

Antwort von Århus bad & fliser
Altid parat til at hjælpe. Flot flot program af varer til bad. Fin rådgivning af sælger - også hen over design og arkitektur.
Carl Høyer arkitekt m.a.a.

Antwort von Århus bad & fliser
Altid verdensklasse service hos Århus Bad & Fliser.

Antwort von Århus bad & fliser
Produkt ikke leveret som lovet.

Antwort von Århus bad & fliser
TAK for en super god service og alle de gode råd fra Johnny. Vi elsker vores nye badeværelse, fliser og snedkermøbler. Vi giver jer vores bedste anbefaling.

Opdatering 2:
Jeg har på ingen måde opdigtet en historie for at få ret. Den tømrer, jeg henviser til, har hørt det som "Rumænien". Men I har nok sagt "Midtjylland". Lyder jo rimelig ens.
Fakta er dog, at jeres badmøbel ikke lever op til den standard, som vi havde forventet af et "snedkermøbel". Og at jeres løsningsforslag med "en klat lim" virker meget uprofessionelt.
Vi havde på ingen måde forventet at få et nyt møbel. Det var slet ikke derfor, vi rettede henvendelse i første omgang. Faktisk ønskede vi blot hjælp til den skade, som var opstået, og som vi ikke selv så os i stand til at løse pga. manglende værktøj og risiko for at gøre mere skade end gavn.
Opdatering:
Først FAKTA om møblet:
I sælger det som et "snedker badmøbel". Det har aldrig set skyggen af en snedker i DK. Selve kabinettet er spånplader, hvorpå der er limet finér. Det er fremstillet i Rumænien, og træet er ikke egnet til et vådrum. Denne oplysning har jeg fra en tømrer i Nordsjælland, som selv har købt et møbel magen til.
Mht. forløbet, så stemmer det ikke helt overens med det, I skriver:
Det er rigtigt, at da jeg første gang kontaktede jer (Peter Viborg) telefonisk, fordi øverste kantliste var begyndt at løsne sig, bad han os om selv at lime kanten.
Jeg skriver efterfølgende til Peter, at vi simpelt hen ikke vidste, hvordan vi skulle bære os ad, da vi ikke havde værktøjet til at sætte det i spænd. Jeg skriver samtidigt, at det nu ikke kun er øverst kant, der er gået fra. Nu er samme problem opstået på nederste kant. Altså ca. 50 cm fra den oprindelige skade, som vi ikke gav "en klat lim"!
Peter beder mig herefter om at sende flere billeder, hvilket jeg gør, og han skriver d. 10. februar 2024, at "det godt nok ser træls ud". Han henviser også til den manglende klat lim øverst, som dog næppe kan have indflydelse på de efterfølgende skader på nederste kant!
Til sidst i mailen skriver Peter:
"Den løsning som jeg arbejder på nu, er at skaffe et nyt kabinet som så sendes til jer med fragtmand
Jeg vender tilbage til dig i løbet af ugen, så du har en endelig feed back fra os som du kan forholde dig til".
I vender ALDRIG tilbage på denne mail. Tiden går, og vores møbel ser værre og værre ud. Jeg tillader mig derfor at skrive til Peter igen. Fortæller, at nu er finéren løsnet flere steder, og at det ikke længere er noget, vi kan leve med.
Herefter er Peters svar, at det hele skyldes den manglende klat lim, og at sagen nu er forældet.
Oprindelig anmeldelse:
Under corona købte vi et “snedker badmøbel” gennem Aarhus Bad og Fliser. Møblet havde hængt i udstillingen, men kun i få mdr. og uden besøgende. Vi fik derfor at vide, at det ikke fejlede noget. Et års tid efter begyndte limen at løsne sig på den øverste kant. Vi kontaktede firmaet og fik at vide, at det bare skulle have en klat lim. Vi skrev tilbage, at vi ikke selv ville begynde at lime et så dyrt møbel, da vi heller ikke havde værktøjet til at sætte det i spænd. Samtidig gjorde vi opmærksom på, at limen nu havde løsnet sig flere steder både øverst og nederst. Vi blev bedt om at sende mål, så de kunne skaffe et nyt kabinet. Herefter hørte vi ikke noget, og da limen løsner sig mere og mere, har vi igen rettet henvendelse til firmaet. Svaret var, at vi ikke havde limet som anbefalet, og at vores klage er afvist og sagen afsluttet.

Antwort von Århus bad & fliser
Alt i alt en god oplevelse og en suveræn kvalitet

Antwort von Århus bad & fliser
Butikken har stort udvalg af fliser og et væld af mulighed for farver og størrelser.
Enestående service og imødekommenhed, som gør at man som kunde føler sig godt behandlet og guidet:-)

Antwort von Århus bad & fliser
Stor indsigt og fagligt meget professionel service. Tydeligt kendskab til materialers evner og udtryk, sammen med relevant praktisk viden, gjorde mig tryg og yderst tilfreds med mit køb. Vi er endt med at få de flotteste gulve og badeværelser takket være Johnny. Hermed mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Århus bad & fliser
Købte blandingsbatteri og bruser.
Rigtig glad for produktet.
God service og flinke medarbejdere 🙂

Antwort von Århus bad & fliser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.