Århus bad & fliser Bewertungen 102

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og lækre produkter Kære Rikke og Peter, tak for jeres hjælp, råd og vejledning i jeres showroom. Vi taler dagligt om hvor glade vi er blevet for vores 2 nye badeværelser. Hele... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste kundeservice nogensinde,. Bestilte fliser for en kunde for en måned siden og når jeg ringer for at høre hvor langt de er, er det hver gang telefonsvarer man får fat i og deres mail svare de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt et Nr. 4917 Snedker badmøbel. Efter modtagelse har jeg reklameret for en produktionsfejl. Jeg har dog intet hørt fra Aarhus Bad og fliser siden reklamation. Jeg har skrevet 3 gang... Mehr ansehen

1. Fliesenfachhandel
  2. Badezimmerrenovierung
  3. Bäderstudio
  4. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  5. Fachhandel für Bodenbeläge
  6. Renovierer

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har mange års erfaring inden for branchen, som har givet os mulighed for at opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandører, hvilket sikrer dig attraktive priser på fliser til boligen, keramiske havefliser, eksklusive italienske badmøbler og badekar, samt vores egen snedker møbelserie med fingertappede skuffer. Vi vil gerne invitere dig til at besøge vores showroom, hvor du kan se et spændende udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder. Hvis du besøger os, vil du foruden butikshunden Kenzo, møde vores team der har kompetencer inden for arkitektur, indretning og dybdegående kendskab til produkterne – og alle er parat med råd, vejledning og gode ideer til netop dit projekt.

3,2

Meget kompetent personale
Mvh FliseTech

4. November 2025

Antwort von Århus bad & fliser

Tusinde tak for pæne de ord. Det sætter vi virkelig pris på at høre!

Giv endelig lyd, hvis der er andet vi kan hjælpe med en anden gang.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke fliser og kompetente fagfolk

Meget smukke fliser og stort udvalg. Kompetente fagfolk. Faktura og levering var som aftalt. Køber aldrig fliser andre steder!!

23. September 2025

Antwort von Århus bad & fliser

Tusinde tak for de pæne ord! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, du har brug for noget.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk service!

Helt igennem fantastisk service!
Jeg måtte bestille ekstra fliser, da jeg ikke havde helt nok. De fik lynhurtigt vendt tilbage! Og endte med at kunne sende de fliser de lå inde med, så jeg kunne blive færdig.
Ikke en finger at sætte på noget som helst!
Mvh Christian

20. Oktober 2025

Hej Christian,
Godt at høre vi hurtigt fandt en løsning, så du kunne komme i mål. Vi håber du er glad for resultatet og giv endelig lyd, hvis der er andet vi kan hjælpe med en anden gang.

Rocker-agtig kommunikation og…

Rocker-agtig kommunikation og ubehagelig tone

Jeg havde bestilt nogle fliser, der skulle leveres på en given dato. Da de ikke ankom, ringede jeg til Bad&Fliser. De var helt ligeglade med at hjælpe mig. Jeg fik bare at vide, at det var fragtselskabets problem, fordi de måtte have lavet en fejl.

Da jeg endnu en gang forsøgte at få hjælp - måske kunne Aarhus Bad&Fliser selv kontakte de fragtmænd, de havde booket - fik jeg bare en mail, de havde sendt til deres fragtmænd, hvor der stod

"Det må I selv fikse"..

God kundepleje? Jeg ved godt, at firmaet ikke personligt står for fragten men indtil de har leveret fliserne hos mig, er de jo juridisk ansvarlige. Og selv hvis de er helt ligeglade, kunne de da forsøge at virke som om, de gik op i det. Det gør de så ikke.

I øvrigt kunne jeg købe de samme fliser i Jem&Fix og selv have kørt dem hjem til halvdelen af prisen. Det vil jeg da foretrække en anden gang.

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk service fra teamet

Helt fantastisk service fra teamet. Bestillinger kom hurtigt og til lovet tid. Kvalitet på vores badmøbler, fliser og fugematerialer har bare været i top. Vi har købt alt til badeværelset ved Århus bad og fliser - det kan varmt anbefales. Fliser kom langvejs fra og vi blev holdt informeret om leveringstid løbende. Lækker butik og kvalitet hvis man vil ha noget lækkert (-:

1. Juli 2025

Hej Ebba,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse og at varerne levede op til forventningerne!

Kom endelige forbi igen til det næste projekt :D

Mvh
Århus Bad & fliser

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet ved Aarhus Bad & Fliser…

Jeg har handlet ved Aarhus Bad & Fliser 3 gange nu, og hvergang er det en virkelig god service. De har været gode til at finde løsninger, så vi kunne få vores fliser til tiden, samt gode priser i forhold til andre steder vi har tjekket.

Kæmpe anbefaling herfra :)

7. August 2025

Hej Sebastian,

Tak for din anmeldelse og de fine ord. Det varmer!

Vi håber på at se dig en fjerde gang også :)

Mvh
Århus Bad & Fliser

Ekstrem dårlig behandling

Ekstrem dårlig behandling. De har vel for mange kunder - og kan tillade sig at være afsindig uvenlige, arrogante og tæt på aggresive. Meget dårlig oplevelse, desværre. Ville rigtig gerne have handlet hos dem.

5. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg finder et problem i at montere …

Jeg finder et problem i at monterer armaturet på bademøblet 40cm i dybden. Kontakter Peter Lynge Viborg ved bad og stil i Århus. Han forklare at det skyldes armaturet. Jeg forklare at det er det ikke. Han forklare der findes 1000 forskellige bespændelser. Jeg spørg så om jeg kan købe en ved ham der passer på men de er desværre ikke på lager. Kiggede på deres hjemmeside og dem de har på lager har alle ens bespendelser.

Han vil ikke gøre noget ved problemet eller indrømme fejlen.
Der kan jo bare skæres lidt i krydsfineren!!
Skuffet over den dårlige kundeservice.
Hvis han dog bare ville indrømme fejlen så fandt vi selvføglig en løsning på problemet.

1. August 2025

Hej Vanja og Mathias Rosenfeldt

Jeg har lyttet til den båndede samtale efter dit opslag og det er ikke helt korrekt det du gengiver. Som jeg forklarede dig en del gange i telefonen, så findes der et utal af brands og armatur-serier, og dermed skulle der måske være sket en tilpasning i forhold til det bestemte armatur du har købt - uden jeg kender det brand/serie du har købt.

Du fortalte mig at du er ”gør-det-selv montør” og jeg kom med et par løsningsforslag, som du ikke fandt brugbare, da du allerede havde monteret møblet, pålimet og gummifuget bordpladen, uden at tjekke om dit specifikke armatur passede.
Grunden til at jeg ikke kunne tilbyde dig et armatur, var, at vi er i gang med at starte op med et nyt brand, så de enkelte varer du kan se på hjemmesiden, er rest- og udgået varer.

Vi har igennem de sidste år solgt mere end 6.500 snedkermøbler og har ikke tidligere oplevet problemer det ikke kunne løses. I dit tilfælde ville en lille tilpasning i enten ophænget eller armaturets montagespænde gjort forskellen, hvilket er helt normalt at en montør gør på stedet, hvorfor jeg afviste at der er fejl på møblet.

Jeg håber du trods alt, som gør-selv-montør, bliver glad for jeres nye snedkermøbel

Fortsat god dag : )

Peter

Ekstraordinær seriøs forretning

Kan kun anbefale at købe hos Århus bad og fliser.

Har fået virkelig god vejledning og lækre produkter.

Samtidig har de god belysning, så man faktisk kan se deres sortiment i realistisk belysning.

Vi fik service ud over hvad man kunne forvente, da vores fliser var forsinket.

Vi kommer helt sikkert igen når vi skal have lavet bryggers og et bad mere.

9. Mai 2024

Hej Ronnie,
Tak for din fine anmeldelse - og fedt du har bemærket at vi gør meget ud af vores belysning i showroomet ;-)

Kig endelig forbi, når næste projekter melder sig.

🌟 Anbefales 🌟

Vi har købt et badmøbel i egetræ. Virkelig flotte designs du kan købe her . Du får den ekstra luksus og finish og kvaliteten holder til dagligdags brug. Vi købte det i 2022 og det står stadig som nyt.
Imødekommende og hjælpsomt personale, der giver god rådgivning - både i butikken og på e-mail. Vi handler gerne igen.

12. April 2025

Hej Corrina,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os utrolig meget at høre, at I er glade for jeres badmøbel i egetræ – og at det stadig står som nyt efter flere år i brug. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen – både i butikken og online.
Rigtig god påske

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen vandhaner passer på bordplade med vask

Bordplade med vask passer ikke til nogen standard vandhaner, jeg måtte igennem 6 forskellige vandhaner og ingen af dem passede da der var alt for lidt plads til vandhanens monteringsbeslag, hvilket resulterede i at jeg måtte få tilskåret beslaget, vandhanen sidder da, men ikke særlig godt.
Ingen vejledning eller hjælp at hente hos Aarhus bad og fliser.
Vi bruger ikke berøringsfri armatur men det aller tyndeste armatur som findes, der går fra ø30 til ø37 hul og alligevel skal beslaget nærmest halveres for at spænde armaturet fast, hvilket fagfolk vvs'eren mener ikke burde være nødvendigt.
Vi fik ingen hjælp kun link til vandhaner der endten ikke kunne komme i hullet og hvor beslaget også skulle skæres til for at kunne være der.

28. März 2025

Hej Mikkel,
Der er masser af vandhaner der passer til jeres møbel og vask. Hanehullet på Ø32 er en standard størrelse hos alle de største armatur-producenter der forhandles i Danmark. Der kan være enkelt modeller som kræver et større hanehul, ligesom det er forskelligt fra mærke til mærke og de enkelte serier imellem, hvordan monteringsbeslaget er designet. Hvis beslaget ikke passer, kan det være nødvendigt at tilpasse det, hvilket er normalt montøren gør på stedet ved montering.

I ville have et berøringsfrit armatur, hvorfor jeg har forsøgt at hjælpe ved at sende links til 3 forskellige mærker (Vola, Damixa, HansGrohe), hvor deres stregninger viser de passer til Ø32. Jeg har tilbudt jer at gøre hullet større, hvilket let kan gøres med et træbor – og da jeg talte med dig i telefonen sagde du kort ”vi har fundet en løsning”.

Jeg håber, trods det besvær I har haft, er glade for møblet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte bademøbel til vores nye…

Bestilte bademøbel til vores nye badeværelse. Super god kundeservice, hurtig levering og flot produkt!

15. März 2025

Hej Mikael,
1000 tak for din positive feedback - den er vi glade for!
Og dejligt I er tilfreds med møblet og det lever op til jeres for forventning.
Giv endelig lyd, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitet af produkter og Nice betjening

En venlig modtagelse i showrummet af en fagligt dygtig og lyttende medarbejder der præsenterede kvalitets produkter med en høj grad af æstetiske lækre forslag til mit køkkengulv og diverse køkkenfliser, det gjorde det let at vælge.

9. März 2025

Hej Tina,
Tak for din positive anmeldelse - den varmer ;-)
Og super at høre, vi sammen fandt frem det helt rigtige flisevalg for dig.
Du er velkommen en anden gang.

Rikke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service udover det sædvanlige!

Jeg kan varmt anbefale Aarhus bad og Fliser, og i særdeleshed Johnny som jeg har haft kontakt med. God rådgivning og yder en service udover det sædvanlige!

6 stjerne herfra!

11. März 2025

Hej Nickolaj
Tak for de pæne ord - jeg håber I er kommet godt i mål og er tilfredse med resultatet.
Du ved hvor vi er, næste gang I skal bruge fliser ;-)

Fine produkter

Fine produkter, venlig og imødekommende service. Havde desværre et par problemer med ordre…men dette blev løst uden besvær. Kan kun anbefale, vi har været utrolig tilfredse.

7. Februar 2025

Hej Martin,
Tak for din anmeldelse - dejligt at høre I er tilfredse med resultet.
Giv endelige hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang.

Mvh Peter

TIP TOP SERVICE

Klasse service og information.
Kæmpe anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. Februar 2025

Hej Frederik
Tak for din positive feedback. Vi er parat til at hjælpe en anden god gang ;-)

Peter

Fantastisk

Go’ service og meget hurtig levering..
De varmeste anbefalinger

24. Februar 2025

Hej Henrik,
Dejligt at høre du har været tilfreds - det er vi glade for ;-)
Giv endelig lyd, hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang.

God vejledning

God vejledning. Hurtig levering. Nem kommunikation.

12. Februar 2025

Hej Sebastian
Tak for dine ord ;-) Du skal være velkommen en anden god gang.

Jesper

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr