Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Mehr ansehen
Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik vind de dekbedden fantastisch alleen jammer dat er geen nieuwe kleuren op prints op de site komen . Het is steeds de zelfde dekbedden. Verder goed te spreken over de kwaliteit en service
Unternehmen hat geantwortet
Precies op maat,materiaal ademend ook ideaal bij transpiratie en niet te glad zodat je jezelf makkelijker om kunt draaien.Erg hygiënisch uiteraard,stevige rits met beschermflap.Topproduct.
Über Zorgmatras
Vom Unternehmen geschrieben
Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.
Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.
Vogelzankweg 159, 6374AC, Landgraaf, Niederlande
- 045 511 38 88
- klantenservice@zorgmatras.com
- zorgmatras.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede communicatie en antwoord op…
Goede communicatie en antwoord op vragen. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.
Snelle levering en prima kwaliteit.
Voldoet niet 100% aan de wensen
Bestelling makkelijk. Snel verstuurd. Goede bezorging.
Maar waar het omgaat, is in mijn geval dat de matras topper niet meer verschuift!
Helaas gebeurt dit nog wel.
Maar, van de vele alternatieven die ik heb uitgeprobeerd, werkt deze wel het langste/beste van allen.
Aanvulling:
Zorgmatras heeft contact met me opgenomen, vrijwel meteen na mijn review hierboven en geïnformeerd met gerichte vragen, om meer duidelijkheid w.b.t. de eventuele mogelijke tekortkoming(en) van hun product, maar ook of het mogelijk met mijn matras of matras-topper te maken kan hebben. Dus ze zijn zeer gemotiveerd om hun producten te verbeteren en hierom mijn waardering geüpgraded van 3 naar 4 sterren.

Antwort von Zorgmatras
Eindelijk een dekbed die lekker zacht…
Eindelijk een dekbed die lekker zacht aanvoelt na 2 verschillende merken te hebben getesr. Na het wassen blijft t dekbed gewoon goed, vulling propt niet op elkasr
Snel en correct geleverd nadat opdracht…
Snel en correct geleverd nadat opdracht door mij telefonisch gewijzigd is.
Het Produkt voldoet geheel aan de…
Het Produkt voldoet geheel aan de verwachting die men ons verteld!!!!!!
lekker warm en met insteekstrook
goed advies
Ik kreeg advies om het matras te retourneren, toen ik was vergeten de instopstrook te bestellen. Maar ik moest 3 euro betalen voor het vervoer.
aanbevolen
Heldere website en duidelijke beschrijving bij ontvangst. Hoe het op de website wordt gepresenteerd komt overeen met de werkelijkheid.
Super snelle service en goed materiaal
De bestelling was oké
De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak in zwart plastic (leek wel een vuilniszak) verpakt, zonder enige grip, waardoor het niet vast te pakken was met als resultaat dat het plastic aan 2 punten helemaal kapot was. De bezorger moet het immers ergens vast kunnen pakken. Het dekbed zelf was, omdat er doorschijnend plastic omheen, zat niet 'geraakt' maar dat was meer geluk dan wijsheid. Dus qua verpakking mag een dergelijk duur product (2 persoons met instopstrook is toch 200 euro) beter verzorgd worden.

Antwort von Zorgmatras
Prima twee in een dekbed
Prima twee in een dekbed , lekker warm . Voor het eerst gewassen snel droog 👍 prima service dik tevreden !
Dekbed met vaste hoes
Ik heb voor onze cliënten teddy dekbedden besteld ze liggen er heerlijk in het zijn super mooie dekbedden en heel fijn materiaal
Precies zooals verwacht
Precies zooals verwacht. Heerlijk warm als je de twee delen aan elkaar ritst.
Keurig ontvangen
4seizoenen dekbed
heb zins kort een 4seizoenen dekbed, warmte prima rits slechte kwaliteit blijft steken in de stof dus drama om ze aan elkaar te ritsen en al helemaal om te wassen, nu geprobeerd om ze van elkaar af te halen niet gelukt, 170 euro weggegooid. nu zit ik met een dekbed die niet gescheiden kan worden omdat de rits te dicht op de stof genaaid is, nu zit ik met twee dekbedden die niet meer aan elkaar geritst worden, eens gekocht bij zorgmatras maar nooit meer.

Antwort von Zorgmatras
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.