Het gaat mis bij dit bedrijf in het maken van afspraken en de communicatie met de klant. Afspraken die de vertegenwoordiger maakt worden niet intern door gecommuniceerd. Heb een investering van rond... Mehr ansehen
In september werden mijn airco units geplaatst. 2 weken later werkte 1 van de 2 niet meer (model LG, melding CH05- communicatie binnenunit en buitenunit). Na herhaaldelijk contact met de klantenservic... Mehr ansehen
Wij hebben een warmtepompboiler en airco's laten plaatsen door zonafhankelijk. Sinds dat de warmtepompboiler geplaatst is ligt er iedere dag water rondom de warmtepompboiler. Proberen contact op t... Mehr ansehen
We hebben een warmtepomp laten installeren door Zonafhankelijk en zijn super tevreden. Het hele proces verliep soepel, van advies tot installatie. De monteurs werkten netjes en legden alles goed u... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nederland is momenteel een grootschalige verduurzamings traject aan het doorlopen, de energiecrisis en de wereldwijde ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er volop beweging is binnen de branche. Wij spelen heel goed in de op marktsituatie en kunnen u voorzien van alle huishoudelijke services en gewenste duurzaamheid aanpassingen aan uw woning of bedrijfspand. Online zijn er de laatste tijd zoveel bedrijven te vinden dat u als consument door de bomen het bos niet meer ziet, het maken van de juiste keuze zonder enige kennis maakt dat u soms duurder uit kan zijn dan nodig. Als Zonafhankelijk ontzorgen wij u van al deze vraagstukken en geven wij deskundig en eerlijk advies!
Zutphenseweg 23, 7418AG, deventer, Niederlande
- 0570 88 1230
- klantenservice@zonafhankelijk.nl
- zonafhankelijk.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Eerlijk en betrouwbaar betrouwbaar bedrijf
Ben zeer goed geholpen door nizir met aanvraag en ondertekenen van offerte ben zeer tevreden hoe netjes en beleefd met je gecommuniceerd word met diverse vragen en vergelijkingen en tot conclusie gekomen dat zonafhankelijk de beste deals hebben
Zeer fijn bedrijf
Zeer fijn bedrijf, heb uitgebreid de tijd gekregen om te beslissen, er werd goed meegedacht. Snelle levering, monteurs hebben netjes gewerkt. Met Edith veelvuldig positief contact gehad, voelde heel vrijblijvend. Echt een bedrijf om aan te raden!
Nizir en Armando,
Nizir en Armando,
Zijn medewerkers die mij uitstekend hebben geholpen !
Zeer snelle levering plaatsing, uitstekende zonnepanelen ( 4.20 Kw uur per stuk ) en omvormer.
Deze onderneming zou ik bij iedereen willen aanraden.
Fantastische zonnepanelen
Goede voorlichting, waarbij ook de mogelijkheid was om uitgebreid vragen te stellen.
Alle gemaakte afspraken werden keurig op de afgesproken datum uitgevoerd.
Snelle levering van de zonnepanelen.
Een goed bedrijf met vriendelijk en gedreven personeel Dit geldt in ieder geval voor de afdeling Verkoop (Armando), de telefoniste (Edith) en last but not least het Team Black voor de montage.
Het bedrijf kan trots zijn op dit personeel.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
zowel het offertetraject als de montage…
zowel het offertetraject als de montage van de panelen ging uitstekend. De communicatie met de planners en uitvoerders was prima.
Een top bedrijf!
Een top bedrijf die bij ons 20 zonnepanelen heeft geplaatst!
Van de offerte tot het plaatsen was binnen 2 weken. Alles verliep heel erg netjes en alles was duidelijk. Goede communicatie, houdt zich aan de afspraken en zelfs na het plaatsen direct een telefoontje van het kantoor of alles goed was verlopen.
Van A tot Z alles netjes geregeld. Een dikke 10!
Niet alleen vakkundig maar ook betrouwbaar en servicegericht.
De firma Zonafhankelijk heeft bij ons 12 zonnepanelen geplaatst. En we kunnen wel zeggen naar volle tevredenheid.
Het contact met de firma was correct en de verstrekte informatie kwam zeer vakkundig over. In het aanlooptraject werd goed geluisterd naar onze wensen die hier en daar na goed advies en met goede redenen werden aangepast. In de gevoerde gesprekken hadden we geen enkel moment het gevoel dat we met goedkope verkooppraatjes tot een beslissingen werden gedwongen.
De dag voor plaatsing bleken de door ons bestelde panelen met schade te zijn geleverd aan Zonafhankelijk die uitstel van plaatsing geen optie vond en ons zonder meerprijs (!) betere (duurdere) panelen leverde.
De plaatsing door vriendelijke monteurs verliep snel en zonder enige problemen.
Al met al een firma die iedereen zich wenst. Hebben we ooit weer een electricien nodig dan nemen we weer contact op met Zonafhankelijk.
De geleverde producten zijn van prima kwaliteit…
De geleverde producten zijn van prima kwaliteit. Het "Groene team"dat de montage heeft verzorgd heeft netjes gewerkt, is vriendelijk en nam de tijd voor vragen.
Betrouwbaar en kundig
Hele goede communicatie. Correcte mensen. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na.
Contact gehad met een van de…
Contact gehad met een van de bemiddelaars, het kwam ontspannen en vrijblijvend over, ik ga zeker met deze mensen om de tafel over zonnepanelen op mijn pand.

Antwort von Zonafhankelijk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.