WAARSCHUWING – koop NIET bij Zentaro Ik heb een jas besteld en direct betaald, met de belofte dat deze de volgende dag verzonden zou worden. Achteraf blijkt de jas gewoon uit China te komen, terwij... Mehr ansehen
OPLICHTING EERSTE KLAS. Op de site een Sony playstation controller gezien, met filmpje en al. Deze dus besteld voor zo'n 60 euro. Gelukkig betaald met PayPal want na 3 weken wachten een nep controll... Mehr ansehen
De maat klopt absoluut niet met gangbare maten. Retourneren is kostbaar, te betalen door klant, kan alleen naar China. Toezegging om een klein deel van aanschafprijs te vergoeden wordt NIET nagekom... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
WAARSCHUWING
WAARSCHUWING – koop NIET bij Zentaro
Ik heb een jas besteld en direct betaald, met de belofte dat deze de volgende dag verzonden zou worden. Achteraf blijkt de jas gewoon uit China te komen, terwijl de prijs veel hoger ligt dan exact dezelfde producten op bijvoorbeeld Temu.
De levering duurde ontzettend lang en de communicatie was slecht. Toen ik wilde retourneren, bleek dat dit volledig op eigen kosten moet én dat het pakket teruggestuurd moet worden naar China. Geld terugkrijgen? Vergeet het maar.
Dit voelt als pure misleiding en absoluut geen eerlijke webshop. Bespaar jezelf tijd, geld en frustratie en bestel hier niets.
Fake
Fake! Zeker niets bestellen, nepfoto's op website plaatsen en Fake artikelen leveren! Bovendien slechte (lees geen) klantenservice!
Kersttrui met rode bies besteld
Kersttrui met rode bies besteld; kreeg na de kerst een grijze trui geleverd. Terugsturen zo goed als onmogelijk: een adres in China, kosten tussen de €22 tot €60. Diverse mails gestuurd en gevraagd om reactie: geen reactie gekregen.
10 jaar de beste service voor jullie klanten?
Ik heb eind november (28 nov )een bestelling gedaan. Deze heb ik nog steeds niet binnen. Er wordt bij gofo steeds gezegd mislukte poging/adres incorrect.Terwijl mijn adres juist is.
Dit was een kerstcadeautje waar nu dus niks meer aan heb. Waarbij dit zeer teleurstellend is.
Graag zie ik mijn betaalde geld terug op mijn bankrekening en zie ik af van de aankoop!
4 weken wachten en nog niks binnen!
Bestel hier niks, want je krijgt niks binnen!!!
29-12-25
Vandaag nogmaals contact gehad met vervoerder omdat ik van zentaro eerst mijn pakket moet ophalen willen ze met mij kijken naar de mogelijkheden om te annuleren.
Krijg ik van GOFO te horen dat mijn pakket is kwijtgeraakt. Ik ontplof echt... ben al ruim een maand verder en heb nog mijnnpakket niet! Ik herroep mij op mijn aankoop en wil deze annuleren! Ik eis binnen een week mijn geld retour! Anders ga ik andere stappen ondernemen.
Op 3 Dezember ik heb 2 winterjassen…
Op 3 Dezember ik heb 2 winterjassen besteeld en betaald.18 Dezember ik heb nog niet winterjassen of email van Zentaro gehad.ik heb 10 keer email gestuurt.
OPLICHTING EERSTE KLAS.
OPLICHTING EERSTE KLAS.
Op de site een Sony playstation controller gezien, met filmpje en al. Deze dus besteld voor zo'n 60 euro. Gelukkig betaald met PayPal want na 3 weken wachten een nep controller gekregen. Gelijk een mail gestuurd. Ik mag het houden met 10% korting of retourneren en zelf de kosten van 20 tot 80 euro betalen. Dacht het niet. Zeer netjes afgehandeld door PayPal maar niet door Zenthra zelf.
Zeer teleurstellend
Zeer teleurstellend! En ondoordacht van mij om een bestelling te plaatsen op een website die er best netjes uit ziet! Kleding komt uit China, zeer lage kwaliteit en als je wilt terugsturen gaat dit met track en trace vanaf 50 euro???
Dus weggegooid geld! De winterjas die ik besteld had was erg dun en veelste klein , nog kleiner dan de maat s .., zonde van m’n geld!
SITO TRUFFA
SITO TRUFFA . NON MI É ARRIVATO NULLA. NON ORDINATE MAI!!!
Bestel nooit wat van Zenthra ze stelen…
Bestel nooit wat van Zenthra ze stelen je geld en doen alsof het jouw fout is dat er niks geleverd wordt…. Zenthra moet weg van de Nederlandse e-commerce
Weg met Zenthra
Koop hier niet!
Een ondoordachte bestelling geplaatst op een site die er best mooi/ verzorgd uitziet. Dat ik bestelde in China, had ik een uur te laat door.
Kwaliteit is heel slecht, zelfs voor Chinese makelij. Volstrekt vormloze schoenen met hard plastic zolen. En een blouse die ook van plastic lijkt. Bezorging duurde ongeveer 3 weken. Ik heb mijn verlies genomen (gewoon stom om NA een bestelling pas te kijken met wat voor bedrijf je te maken hebt). Het kost geld, maar bespaart meer teleurstelling en
ergernis.
KOOP HIER NIET!
KOOP HIER NIET!! Zeer slechte site: OPLICHTERIJ. Lijkt alsof het Nederlands is. Helaas is retourneren ONMOGELIJK. Klantenservice geeft na MAANDEN heen en weer mailen maar geen antwoord op vragen. Retourneren? Op eigen kosten naar China moeten sturen is niet oké. Gaat je geld: hier verdienen ze dus bakken met geld mee
Produit qui ne fonctionne plus après à…
Produit qui ne fonctionne plus après à peine un mois d'utilisation. Grosse arnaque et SAV qui veut rien faire. A fuir !!
C’est un produit qui n’a jamais marché
C’est un produit qui n’a jamais marché. Arnaque
Kostbaar, dus niet doen.
Toezegging om een klein deel van aanschafprijs te vergoeden wordt NIET nagekomen.
Om positief te eindigen: men reageert best snel op emails.
ALGEMEEN: NIET BESTELLEN!
Hier nooit iets kopen!!!
Jasje besteld voor mijn dochter in maat xs. Duurt meer dan 2 weken voordat het binnen is. En de maat staat nergens in, maar mijn zoon met maat L past het jasje perfect. Er klopt helemaal niet van. Retour sturen kan, maar moet op eigen kosten a€22 naar China. Super slecht. Nooit kopen. Jas ook gevonden op Stradivarius iets duurder, maar kan je het tenminste wel normaal terug sturen. Echt niets kopen op Zentaro, jammer genoeg had ik niet eerst de review gelezen.
Slechte service 3 april wat besteld nog…
Slechte service 3 april wat besteld nog niks ontvangen. Mail gestuurd ook niks op gehoord.
Mensen koop hier niet oplichting
Een XL broek/jeans besteld maar het is…
Een XL broek/jeans besteld maar het is echt een kleine s retourneren kost meer dan wat de broek heeft gekost! Zeer slecht en eigelijk niet eens een ster waardig. Kunt beter bij Shein bestellen dan hier
Oplichters!!!!
Verkeerd product ontvangen. Retour gestuurd, met retourformulier en afgiftebewijs en fotos!!! Nu al maanden aan heT mailen. SCHANDALIGE OPLICHTERS!!
Zou geen sterren geven als ik kon.Echte…
Zou geen sterren geven als ik kon.Echte brol die ze verkopen.Veel te klein.Geen juiste kleur en 2 verschillende stoffen voor 2 dezelfde truien.Zelfde kledij als Shein,maar 3 maal zo duur.Je kan geen contact opnemen nergens.Echte bedriegers.
Dit zijn scammers
Dit zijn scammers, pure oplichting via het internet. Levering is direct uit China, je krijgt een sms met het verzoek om de douane kosten te betalen, mail gestuurd waarop ze ze heel kort reageerde op de e-mail met als antwoord: deze melding kun je negeren. Vervolgens reageren ze al een week niet op de aanvraag retour formulier. Mochten ze niet binnen een week reageren en terugbetalen dan wordt er een fraude melding gedaan met naam en toe naam.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.