Een 2xl broek sporbroek besteld voor mijn zoon. Lang moeten wachten voordat deze binnen kwam. Broek zojuist ontvangen. Mijn dochter met maatje M past er net in. Retourbeleid is verzendkosten zelf beta... Mehr ansehen
BESTEL HIER NIET ! kleding van zeer slechte kwaliteit. Ik bestelde roos,lang linnen kleed. Ik kreeg beige tuniek(twee vierkante lappen stof aan mekaar gestikt) toegestuurd in polyesterstof. Terugs... Mehr ansehen
NIET BESTELLEN HIER! Oplichters eerste klas. Neppe producten uit China, dropshipping, geen klantenservice, negeren al 5 mails, pure oplichting! Bestelling mag niet terug gestuurd worden tenzij ik 57 e... Mehr ansehen
Dochter trapte in een advertentie op TikTok en vroeg me een trui te bestellen. Site zag er betrouwbaar en lokaal uit, dus tot aankoop overgegaan. Het blijkt namaak rommel uit China, pakket geweig... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Zanomi is een online modeboetiek voor vrouwen die houden van stijlvolle, draagbare en unieke kleding. Onze collectie bestaat uit een mix van trendy items en tijdloze basics die je moeiteloos met elkaar kunt combineren. Of je nu op zoek bent naar iets voor een speciale gelegenheid of juist comfortabele kleding voor elke dag, bij Zanomi vind je altijd iets dat bij je past. We geloven dat kleding een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Daarom selecteren we onze items met zorg en aandacht voor detail, kwaliteit en pasvorm. Onze missie is om vrouwen te inspireren om zichzelf te laten zien zoals ze zijn – krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Bij Zanomi staat persoonlijke service hoog in het vaandel. We willen dat jij blij bent met je aankoop en helpen je graag bij vragen of advies. Bestellen gaat snel en eenvoudig, en we zorgen voor een vlotte levering aan huis. Kortom, bij Zanomi shop je mode die jouw unieke stijl benadrukt – altijd met een persoonlijke touch en een glimlach.
Blokstallen 2B, 4611 WB, Bergen op Zoom, Niederlande
- info@zanomi.nl
- zanomi.nl
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloos
Waardeloos, neprommel uit China (maar wel met plaatjes van echte spullen op de site), niet bestellen!

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, maattabel klopt niet en als je retour aan wil vragen is dat op eigen risico. Een hele slechte website!!!

Antwort von Zanomi
Let goed op: retourbeleid en misleidende informatie
Zanomi lijkt een Nederlands bedrijf, maar retouren moeten naar China – dit staat nergens duidelijk vermeld. De maattabel klopte niet en retourneren is voor eigen rekening. Pas na aankoop werd dit duidelijk. Klantenservice bood een (mogelijke) gedeeltelijke terugbetaling, maar dit had vooraf transparant moeten zijn. Let goed op voor je bestelt.

Site à bannir complètement
Site à bannir complètement, je commande deux articles et je reçois le mauvais article, on ne me propose pas de renvoi ni de remboursement ou à mes frais alors qu’ils m’ont envoyé les mauvais articles, de plus les vêtements sont de très mauvaises qualités et le service client refuse d’intervenir!!!

Antwort von Zanomi
Omdat ik geen nul kan geven
Omdat ik geen nul kan geven. Waardeloze veel te kleine chinese rommel. Zogezegde firma in Bergen op Zoom, retourneren naar China met 77 euro verzendkosten.
Bestel er niet!!!

BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!
Producten lijken totaal niet op de foto.
Word slecht geholpen door de klanten service. Retouren lukt niet.

Antwort von Zanomi
Bestel hier absoluut niet!
Bestel hier absoluut niet! Bestellingen komen gespreid binnen, jurken zijn totaal anders dan op de site staat aangegeven. Dit is gewoon kwaliteit rechtstreeks uit China. Retourneren is onmogelijk aangezien je bizar triest wordt geholpen door de “klantenservice”. Een slimme manier om geld te verdienen.

Antwort von Zanomi
Ze weigeren een terugbetaling te doen…
Ze weigeren een terugbetaling te doen bij retour sturen schoenen.

Bestel hier niet!
Bestel hier niet!
Ik wilde mijn bestelling retourneren. Ze bieden allerlei kortingen aan en zodra je dat niet wil, reageren ze niet meer op je mail. Uiteindelijk reactie gekregen en mag ik het retourneren naar China.. dat is nog duurder dan de aankoop zelf kostte..

Fuir
Impossible d'avoir une réponse à leur e-mail après les demandes de remboursement car la commande n'a pas été honorée !
Une attaque en justice sera faite si je ne reçois pas le remboursement !

Antwort von Zanomi
Ze verkopen allen namaakartikelen …
Ze verkopen allen namaakartikelen voor echt, je kunt op eigen kosten à 25 euro terugsturen. GEEN ZAKEN MEE DOEN!

Zojuist wat besteld
Zojuist wat besteld. Pas erna heb ik de negatieve revieuws gezien. Ik hoop maar dat mijn bestelling aankomt. Pas dan kan ik zeggen of het goed gegaan is of dat ik aangifte moet doen. Dit heeft de politie mij geadviseerd te doen. Als iedereen dit doet kunnen ze er wat aan doen.
Een aanvulling op bovenstaand bericht:
De trui is gelukkig binnengekomen. Het is wel slechte kwaliteit, echt een Chinees ding. Ik zou er niet meer bestellen. Maar, dat ik het heb binnen gekregen, sta ik echt van te kijken.

Antwort von Zanomi
Mijn bestelde hemdsblouse was gewoon niet aanwezig
Mijn bestelde hemdsblouse was niet leverbaar. Dan maar een ander model gekozen voor dezelfde prijs. Na drie weken wachten bleek het helemaal geen satijn te zijn, zoals gezegd, én de mouwen waren véél te kort. Bovendien had de hemdsblouse geen etiket, enkel F (fashion)!

WAUW ZO SLECHT!!
WAUW ZO SLECHT!!! Heb er geen woorden voor!! je word gewoon genaaid waar je bij staat!
ik heb een shirt besteld en kan hem niet terug sturen, meermaals gevraagd en ze komen steeds met andere smoesjes. Ik heb hem regelrecht ik de vuilnisbak gegooid. Ben er helemaal klaar mee!
NIET BESTELLEN

Maat te groot
Maat te groot. Wilde het het retour sturen en heb ze diverse malen een mail gestuurd. Ze bleven mails terugsturen met kortingen op een volgende bestelling, aanbiedingen etc. Uiteindelijk een retourformulier ontvangen, maar helaas: terugsturen naar China, i.p.v. Schiedam (wat op de originele verpakking staat). Terugsturen naar China kost € 25,-. NIETS BESTELLEN HIER!!!

Antwort von Zanomi
Kijk uit dit zijn oplichters die nep…
Kijk uit dit zijn oplichters die nep merk verkopen

Misleiding!!
Voelde al nattigheid dus eerst contact opgenomen met de Nederlandse klantenservice om te vragen waar het eventuele retouradres zou zijn. Tot twee keer toe heb ik geen antwoord op mijn vraag gekregen. Enorme lappen tekst die wss door een bot zijn gemaakt. Het is geen Nederlands bedrijf en retourzending is wss buiten Europa en dus duurder dan de kleding zelf.
Ik ga hier NOOIT bestellen, pas op
Else

Niet bestellen!
Maat klopt niet, dan wil het het retour sturen. Geven ze eerst 3 opties….ipv retour sturen, korting op je volgende bedrag enzo… Gezegd dat ik het gewoon terug wil sturen ipv korting, nou dat mag naar China idd, 25 euro. Vraag om telefonisch contact, bel ze al 10x geen gehoor. Ook via de mail al een aantal keer gevraagd voor telefonisch contact maar helaas.

Weggegooid geld
Slechte kwaliteit, late levering. Maat klopt niet!!

Oplichting
Het blijkt namaak rommel uit China, pakket geweigerd maar na weken nog altijd geen geld terug. Klantenservice stuurt belachelijke Chat GPT gegenereerde emails, met veel blabla en weinig info.
Retourneren blijkt (na 4x vragen) 20-25 euro te zijn. Claimen (hierover) transparant te zijn.
Oplichting! Melding gemaakt bij ACM om dit te stoppen. Doe alsjeblieft hetzelfde via ACM Consuwijzer en ga naar de politie!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.