Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een 2xl broek sporbroek besteld voor mijn zoon. Lang moeten wachten voordat deze binnen kwam. Broek zojuist ontvangen. Mijn dochter met maatje M past er net in. Retourbeleid is verzendkosten zelf beta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BESTEL HIER NIET ! kleding van zeer slechte kwaliteit. Ik bestelde roos,lang linnen kleed. Ik kreeg beige tuniek(twee vierkante lappen stof aan mekaar gestikt) toegestuurd in polyesterstof. Terugs... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIET BESTELLEN HIER! Oplichters eerste klas. Neppe producten uit China, dropshipping, geen klantenservice, negeren al 5 mails, pure oplichting! Bestelling mag niet terug gestuurd worden tenzij ik 57 e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dochter trapte in een advertentie op TikTok en vroeg me een trui te bestellen. Site zag er betrouwbaar en lokaal uit, dus tot aankoop overgegaan. Het blijkt namaak rommel uit China, pakket geweig... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Zanomi is een online modeboetiek voor vrouwen die houden van stijlvolle, draagbare en unieke kleding. Onze collectie bestaat uit een mix van trendy items en tijdloze basics die je moeiteloos met elkaar kunt combineren. Of je nu op zoek bent naar iets voor een speciale gelegenheid of juist comfortabele kleding voor elke dag, bij Zanomi vind je altijd iets dat bij je past. We geloven dat kleding een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Daarom selecteren we onze items met zorg en aandacht voor detail, kwaliteit en pasvorm. Onze missie is om vrouwen te inspireren om zichzelf te laten zien zoals ze zijn – krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Bij Zanomi staat persoonlijke service hoog in het vaandel. We willen dat jij blij bent met je aankoop en helpen je graag bij vragen of advies. Bestellen gaat snel en eenvoudig, en we zorgen voor een vlotte levering aan huis. Kortom, bij Zanomi shop je mode die jouw unieke stijl benadrukt – altijd met een persoonlijke touch en een glimlach.

1,2

1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Koop hier niet!

Producten lijken niet op de foto's. Kwaliteit is heel slecht; trui valt al bijna uit elkaar, geen normale voering in een jasje (je ziet dus van binnen de lelijke kant van de stof van de buitenlaag), matig materiaal, maten kloppen niet.
Als je dan wil retourneren wordt je onder de neus gewreven dat het helemaal naar Azië moet worden gestuurd en dat je dat veel geld kost en slecht is voor het milieu.

15. Juni 2025

Beste FT,
Bedankt voor je review – vervelend om te horen dat de producten niet aan je verwachtingen voldeden. We streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en nemen je feedback serieus. Het klopt dat retourzendingen momenteel naar het buitenland gaan. Neem gerust contact met ons op bij verdere vragen.

Slecht product.

2 simpele witte hemdjes. Naden niet afgewerkt, in elkaar geflanst. Alleen handwas!!
Chinees bedrijf, ik begin niet eens aan terugsturen. Hup naar de kringloop...

14. Juni 2025

Beste Marlijn,
Bedankt voor je feedback – jammer dat de hemdjes niet voldeden aan je verwachtingen. We selecteren onze items met zorg, maar begrijpen dat dit in jouw geval teleurstellend was. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Bestel hier niet !!!

Bestel hier niet !!!!
Alles komt van China met een belachelijk retourbeleid
Is iets niet goed ?
Hou het bij en krijg 30% terug van je aankoop, andere optie 50% korting op volgende bestelling of retour naar Azië op eigen kost
Schandalig !!!

14. Juni 2025

Beste Vanessa,
Dank voor je feedback – we begrijpen dat het retourbeleid niet aan je verwachtingen voldeed. We zijn een groeiende winkel en werken eraan om dit in de toekomst te verbeteren. Neem gerust contact met ons op via e-mail, we denken graag met je mee.

Misleiding!!

2 paar sandalen besteld die niet voldeden aan de beschrijving. Géén orthopedisch voetbed, geen klittenband sluiting. Contact gezocht, maar voortdurend wisselende AI-reacties, variërend van terugsturen naar China op eigen kosten tot 15%, oplopend naar 30% retour of 50%korting bij volgende bestelling (mij daar niet meer gezien!!). Telefonisch contact wordt aangeboden, maar telefoon wordt niet beantwoord. Géén KVK-registratie.
Update: nav de stupide reactie van Zanomi op bovenstaande klacht kan ik aanvullen dat op herhaalde email sinds 22 5-'25 standaard wordt gereageerd met door AI gegenereerde tekst en dat de telefoon niet wordt beantwoord.

22. Mai 2025

Beste mevrouw,
Bedankt voor je uitgebreide feedback – vervelend om te horen dat de sandalen niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen je frustratie en nemen je opmerkingen serieus. Mocht je toch nog vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Scammers

Scammers! Een te kleine tas gekregen en geen mogelijkheid om te retourneren en geen geld terug. De Bot geeft net zoals straks onder dit bericht fake informatie. Niet bestellen hier!! Allemaal AI bots!!

3. Juni 2025

Beste Jochem,
Dank je wel voor je bericht – jammer om te horen dat je ontevreden bent over je ervaring. We begrijpen je frustratie en nemen dit serieus. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via e-mail. We denken graag met je mee.

Frauduleus bedrijf

Frauduleus bedrijf. Verzendt goedkope producten die absoluut NIET overeenkomen met de omschrijving. Maatvoering klopt ook niet. Geen KVK vermelding, nemen telefoon niet op.
Absoluut GEEN zaken mee doen.
UPDATE: de reactie die hieronder wordt gegeven is een standaard AI reactie, maar ze blijven geheel onbereikbasar en bieden geen oplossing.

11. Juni 2025

Beste Rebecca,

Bedankt voor je feedback – jammer dat je zo’n slechte ervaring hebt. We streven naar duidelijke informatie en goede service. Heb je vragen? Mail ons gerust, we denken graag met je mee.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trap niet in de positieve…

Trap niet in de positieve ervaringen!!!!
Deze zijn NEP!
Geschreven door een bot. Dat zie je meteen.
Zeer zeer slecht nep bedrijf!

9. Juni 2025

Beste Yvon,

Bedankt voor je review – jammer dat je twijfels hebt. We doen ons best om eerlijk en transparant te zijn. Heb je vragen of zorgen? Neem gerust contact met ons op via e-mail, we helpen je graag.

Hele slechte service.

Hele slechte service.
Ik had een rood met wit badpak besteld maar toen ik het ontving was het een knalroze badpak.
Na contact te hebben gehad zouden ze alsnog het rood met witte badpak opsturen. Toen ik het ontving kreeg k weer een knalroze badpak.
Weer contact opgenomen maar toen niks meer gehoord.
Echt waardeloos! Ik bestel hier nooit meer en raad deze site ook niet aan!

6. Juni 2025

Beste Claudia,
Wat vervelend om te horen dat je dit hebt meegemaakt. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Stuur ons alsjeblieft een e-mail met je gegevens, dan helpen we je graag verder. Bedankt voor je geduld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte ervaring- geen bevestiging, geen levering, geen reactie.

Ik heb een week geleden een jasje besteld via Zanomi. Het bedrag is direct van mijn rekening afgeschreven, maar ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen. Sindsdien geen enkel teken van leven van het bedrijf: geen orderupdate, geen verzendinformatie, en mijn mails worden volledig genegeerd.

Het lijkt erop dat deze webshop totaal onbetrouwbaar is of op z’n minst klantenservice niet serieus neemt. Ik raad iedereen af hier iets te bestellen. Als je geld en frustratie wilt besparen: vermijd Zanomi.

26. Mai 2025

Beste Luna,
Wat vervelend dat je geen bevestiging of reactie hebt ontvangen – dat is absoluut niet wat we willen. We begrijpen je frustratie. Stuur ons alsjeblieft nogmaals een e-mail met je gegevens, dan kijken we graag met je mee. Bedankt voor je geduld.

NIET KOPEN, pure oplichting

NIET KOPEN! PURE OPLICHTING!
Trap hier niet in. De kwaliteit is waardeloos. Ze beloven dat je binnen 30 dagen kunt retourneren, maar zodra je contact opneemt, krijg je alleen onzinmails terug die duidelijk door AI zijn gegenereerd.

Wat ze er ook niet bij zeggen: je moet alles terugsturen naar China — op eigen kosten. Geen eerlijke informatie, geen klantenservice, gewoon misleiding.

2. Juni 2025

Beste Consumer,
Wat jammer om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen je feedback serieus. Als je nog vragen hebt, mag je ons altijd een e-mail sturen – we denken graag met je mee.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NOOOIT IETS BIJ BESTELLEN!

NOOOIT IETS BIJ BESTELLEN!

Pure oplichting, al goede reviews die hier staan hebben ze zelf geschreven en/of zijn AI gegeneerd, net als alle mailtjes die ze naar je terugsturen. Het retour sturen van producten wordt zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt door belachelijk hoge retourkosten naar China. De producten zijn van de aller slechtste dropship kwaliteit. Dus bespaar jezelf de ellende en bestel hier niet!

28. Mai 2025

Beste Nick ,
Wat jammer om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt. We nemen je feedback serieus en horen graag van je via e-mail als je vragen hebt. We helpen je graag verder. Bedankt voor je bericht.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gaat hier niks bestellen!

Ik had een bestelling geplaatst.. dat wel op voorraad was. 2 weken gewacht op mijn bestelling. Mail gestuurd dat ik hem niet heb ontvangen, daarna werd er gezegd dat het is uitverkocht dat ze het wel andere kleuren hebben. Maar ik heb besloten bestelling te gaan annuleren. Wacht al 2 weken en ze hebben nog steeds niks terugbetaald... heel slecht site alsteblieft niks bestellen.

16. Mai 2025

Beste,
Wat vervelend om te horen dat het zo is gelopen. We begrijpen je teleurstelling. Stuur ons alsjeblieft een e-mail met je gegevens, dan helpen we je graag verder. Bedankt voor je geduld.

Dropshipping

Dropshipping! Doe het niet! Het lijkt een Nederlands bedrijf, maar de spullen komen uit China. Lang wachten totdat je bestelling er is en retourneren is problematisch. Absoluut geen aanrader.

23. April 2025

Beste R,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen en willen transparant zijn over onze werkwijze. We zijn een groeiende winkel en werken hard aan betere service. Voor vragen mag je ons altijd mailen, we denken graag met je mee.

Koop hier niet/niks!

Oplichters. Koop hier niet. Slechte kwaliteit uit China. Klantenservice is een robot. Retour sturen moet naar China. Je krijgt je geld niet terug.De kleding is kapot. De kleding lijkt niet eens op de foto.

6. Mai 2025

Beste Marilou,
Bedankt voor je review – jammer om te horen dat je ervaring zo negatief was. We nemen je feedback serieus en begrijpen je frustratie.
Stuur ons gerust een e-mail als je vragen of zorgen hebt, we denken graag met je mee.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Speciaal voor hun gekozen om dat er een Nederlandse winkel is. Echter is dit niet zo, het is Chinese troep. Waarbij de retour ook terug naar China moet! En dit is erg kostbaar. Nergens op de website staat dat retour naar China gaat. Dit is pure oplichting!

6. Mai 2025

Beste Floor,
Bedankt voor je feedback – we vinden het vervelend om te horen dat je ervaring niet positief was. Op onze website staat vermeld dat retourzendingen momenteel naar het buitenland gaan.
Bij vragen of onduidelijkheden helpen we je graag verder via e-mail.

🚨Begin er niet aan🚨

Begin er niet aan! Slechte service nadat een trui na een keer wassen totaal niet meer te dragen is.

Garantie kennen ze niet en dat is wellicht ook logisch met deze kwaliteit uit China.

26. April 2025

Beste Bastiaan ,
Bedankt voor je review – vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit. We nemen dit soort signalen serieus en werken continu aan verbetering.
Bij vragen of opmerkingen staan we altijd klaar via e-mail om mee te denken.

Opgelet!!!

Opgelet!!!! Om te retourneren heb ik vele mails gestuurd voordat ik eindelijk het document kreeg om terug te sturen.
Nu blijkt dat het naar China moet gestuurd worden! Vanuit Belgie kost het minumum rond 70 €!!!
Zij zijn de winnaars! Ze hebben de klanten in hun macht!
Ik zou zelfs geen ster geven voor de beoordeling...

3. Mai 2025

Beste Simone,
Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We begrijpen je frustratie. Retourzendingen gaan inderdaad naar het buitenland en we proberen altijd duidelijk te zijn over het proces.
Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail, we denken graag met je mee.

Attention ARNAQUE

Attention ARNAQUE! Qualité des produits très médiocres. J ai commandé des baskets. Déception de la qualité et reçus avec un défaut de fabrication. Zanomi ne veut pas rembourser! Ils proposent de me renvoyer le même article et je refuse .Et le renvoi de marchandise ...en CHINE et à mes frais! N achetez surtout rien sur ce site de voleurs!

14. April 2025

Cher(e) Carole,
Nous sommes désolés d’apprendre que votre expérience n’a pas été satisfaisante. Nous comprenons votre déception et prenons vos commentaires au sérieux.
N’hésitez pas à nous contacter par e-mail, nous sommes là pour vous aider à trouver une solution.

Namaakproducten uit China.

Namaakproducten uit China.
Nochtans mooie .nl website.
Veel mails gestuurd, maar telkens antwoord dat ik kan retourneren op eigen kosten. Zal me duurder uitvallen dan het artikel te houden. Echte wanpraktijken! Niet kopen op deze site!

28. April 2025

Beste Patricia,
Dank je voor je feedback – het spijt ons dat je niet tevreden bent. We begrijpen dat dit frustrerend is. We werken continu aan verbetering en willen graag met je meedenken.
Neem gerust contact met ons op via e-mail voor verdere vragen.

Ortho schoenen

Namaak brol en veel te duur !!!

29. April 2025

Hallo,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Stuur ons gerust een e-mail met je ervaring, dan kijken we graag met je mee.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr