God stemning, men ikke det bedste sushi
Jeg elsker at komme her pga. stemningen og deres starters. Dog er jeg lidt ærgerlig over deres sushi ris ofte smager lidt tør og så er størrelsen på deres nigiri alt for stor/tyk.
Havde bestilt take away til kl. 17, da jeg kom for at hente det var det ikke klar. Fik at vide der ville gå 10 minutter, men endte med at vente i 23 minutter. Da jeg endelig fik noget sushi, så kommer jeg ud i bilen og tjekker posen igennem. Her opdager jeg at intet af det er noget som jeg har bestilt… tilbage igen efter min rigtige bestilling. Endte med at jeg fik min take away næsten en halv time senere end bestilt. Hvilket viser at der slet ikke er styr på tingene, det skal sige at der var ikke travlt denne aften (søndag d. 1 feb). Men forsinket blev jeg til et arrangement med finalen i EM håndbold…
Maden smagte heldigvis godt, men har så også døjet med diarré i 3 dage nu. Og jeg følger en stram kostplan, hvor jeg får det samme at spise næsten hver dag. Det eneste der har været nyt her er sushien fra Yumi sushi Aalborg
Har haft kontakt til dem, hvor de ville give en lille “erstatning” pga. problemer. Men har ikke kunnet få den, når jeg så henvender mig til dem…
Fik noget rå laks til frokost, som lugtede lidt fisket. Fik voldsom madforgiftning med kvalme, opkastninger, svimmelhed, kraftige mavesmerter og feber. Blev indlagt på sygehuset i et døgn. + fik allergisk reaktion. Virkelig voldsom oplevelse! Her flere dage efter, er jeg stadig groggy og lidt svimmel.
Fantastisk oplevelse og virkelig god mad. Ér en stor sushi elsker og Yumi er i den grad blevet mit yndlings sted. Personalet er super venlige og arbejdsomme folk samt er servicen altid i top. Jeg kan ikke anbefale dette sted nok
Havde glædet mig til besøget og konceptet, men blev i den grad skuffet. Vi kom 6 mennesker og måtte deles om ern iPad, hvilket gjorde det hele til en rodet affære. Noget af det vi bestilte,kom ikke, og vi fik noget vi ikke havde bestilt. Da vi forsøgte at tale med tjenerne om det, følte vi os nærmest i vejen, og det blev ikke vel modtaget. Det hjalp ikke på roderiet at ipaden flere gange mistede forbindelsen. Vi havde et barn med cøliaki med, og da vi ville have is, spurgte vi en af de unge piger der betjente os, om isen indeholdt gluten, men det blev besvaret med et surt svar at det kunne vi vel google. Til den pris på både maden og den sindssygt dyre vin og sodavand forventer man et personale der er professionelt og har styr på både allergener i maden,men også på ordentlig kundeservice. Mage til dårlig og u-proffesionel service skal man lede længe efter, eller bare gå ind på Yumisushi i Ålborg, hvilket jeg på det kraftigste ikke anbefaler. Det var første men også sidste gang jeg har spist på denne middelmådige restaurant.
irkelig dårlig sushi og dårlig service!
Risene var sure. Fisken virkede ikke frisk og smagte for fisket. Stykkerne var alt for store og fisken var skåret så tykt, at det var uappetitligt.
Vi spiste omkring 4 stykker sushi hver. Så havde vi ikke mere appetit.
Da vi klagede, så stod personalet og talte om os på et andet sprog. Det var virkelig ubehageligt. De blev tydeligvis fornærmet over, at vi ikke brød os om det, selvom vi sagde det på en pæn måde.
Virkelig en elendig oplevelse! Kommer ALDRIG igen! Spild af penge. Der findes meget bedre sushi i Aalborg til billigere penge!!!!
Som autist med social angst, så var jeg rigtig glad for min oplevelse i Aalborg. Dem der tog imod os var dansker så jeg ikke behøvede at blive angst over ikke at forstå dem. Vi skrev at vi var autister med social angst og blev dermed sat i den anden ende hvor der ikke var andre kunder til at starte med, hvilket hjalp helt gevaldigt på min angst - så tak for det! <3 Super hyggeligt med robotten, men man skal lige være ops på at den ikke bliver hængene i tilfælde af at man har bestilt meget. Så den køre væk med maden fordi kunderne ikke lige havde været hurtig nok. Den kom dog tilbage , det gav et godt grin.
Det eneste, hvis jeg skulle finde noget at brokke mig over var at ikke al maden passede lige helt overens med billederne på tabletten, men for os så morede vi os bare lidt over det, og det smagte jo godt alligevel, og vi kunne altid bestille mere.
Vi vil helt klart anbefale og kommer selv igen flere gange!
Så rimelig en pris for ad libitum mad. 👍🏻
Meget at vælge imellem for både store og skeptiske små. Retterne kommer i små portioner, så man ikke forspiser sig i den samme ret. Vi fik ikke noget, der ikke var godt.
Denne aften var med min familie, hvor ungerne på 7 og 10 også var meget begejstrede for at blive betjent af robotter. Næste gang tager jeg veninderne med. En restaurant der kan lidt af det hele, uden du skal smide +500kr. 👍🏻
Søde, smilende personaler.
Vi kommer ind af døren uden at kende conceptet . Bliver bænket uden info om conceptet.bestiller mad på en tablet . Ender med at betale en meget høj pris for et under middel produkt!! Kan godt forstå personalet grinte lidt da vi gik ... Til grin ..!! Aldrig mere !!
Hvis i elsker ris er det, det helt rigtige sted at gå hen, for det er nemlig det eneste du kan smage i deres sushi ruller. Kvaliteten af forretterne var dårlige og som skrevet før var der overdrevet meget ris i alle deres ruller, og da vi spørg om tjeneren vil tage det med tilbage til køkkenet for at lave en ny omgang med mindre ris, får vi i første omgang bare af vide at det mener han ikke er for meget ris, men får efterfølgende en ny portion som er fin. Men desværre er det kun indtil at vi bestiller anden gang hvor der igen er latterligt meget ris omkring rullerne. Problemet med ris var både på kaburimaki rullerne, nigirierne og hosomaki som vi var i tvivl om overhovedet var hosomaki udefra at der var så meget ris at den var på størrelse med en almindelig rulle. Vi endte med ikke at have lyst til at bestille mere, fordi det virkelig ikke var lækkert og gik derfra uden at være blevet mætte. Da vi betaler, spørg tjeneren heller ikke lige om alt var som det skulle være - læg jeres penge et andet sted
Lunken vand
Ventede på sushi i 35 minutter, kom ikke, da vi spurgte var det bare et flabet svar. Og fik afvide det var kommet, selvom det ikke var. Mange ting kom slet ikke!
Ikke færdiglavet fritter
Sur tjener, ihvetfald ikke kunden først. Vi havde intet gjort forkert! Dårlig service
Lunken vand
Dårlig service
Ventet 40 min på sushi og det kom ikke, der vi klagede over det blev vi mødt med sure miner!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.