Skippersbistro Bewertungen 15

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en flæskestegssandwich til 95 kr…

Købte en flæskestegssandwich til 95 kr og følte mig godt og grundigt taget ved næsen. 2 papirtynde skiver steg (jeg måtte løfte sandwichen op i øjenhøjde for at se om det var en vegetar sandwich eller om der var kød på den. Derudover totalt udvandet agurkesalat helt uden smag gjorde maden til en klam oplevelse hvor man spiser brød med mayonnaise. Oven i det sad jeg lige ved siden af en ven som fik to tykke skiver steg på sin sandwich. Elendigt spise sted......

2. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God beliggenhed

Maden kan sagtens spises, men synes det er lidt træls smørrebrød. For det første er hele maden lunken og for det andet får man kun en halv skive rugbrød til en hel fiskefilet. Det virker småligt til prisen.

12. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte æbleskiver det var som at…

Bestilte æbleskiver det var som at tygge i dej får en ny bestilling samme problem fortæller at det er håbløst at dig ikke kan lave dem mærkeligt måde at drive forretning på
Mvh. Henrik

19. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var okay .

Maden var okay .. men at de ikke oplyser man kun har 1.30 time til at spise når man bestiller bord, synes jeg ikke er godt nok .. også når de andre som har booket bordet bagefter bliver ved at spørger hvornår vi er færdige.. så bliver det virkeligt en ubehagelig oplevelse .. og børn som ked over de ikke kunne når at få is ..
de virker til at være lidt ligeglad med deres gæster og det kun er penge de går op i ..

16. Oktober 2025

Sidste gang

Dette er 2. Gang at vi får serveret rå bøffer og får bare at vide at vi kan hente noget nyt, ellers tak, det var sidste gang.
Sjerne nr 2 er for en god sauce

4. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flæskesteg sandwich

I dag fik vi en fantastisk flæskesteg sandwich, den kan varmt anbefales og prisen inden er kl. 14 er også mega fin, tak.
Vi har spist der flere gange specielt deres smørrebrød er også mega velsmagende og smukt for øjet. Kommer snart igen. 🌺🍀🍀🌺

11. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her besøger vi ikke igen

Et sted
Mig og familien ikke besøger igen.
Vi købte to smørrebrød, de koster 49kr pr stk og fiskefilet var tør og kedelig, samt leverpostejen smagte som den billigste fra netto.
Udover det fik vi to bøfsandwich med “skysovs”. Bøffen var rød og sovsen var slet ikke varmet. Så vi fik en ny burger og den nye der kom, smagte sovsen så sindssygt meget af sovsekulør og halvbrændt. Kedelige 500kr at miste

31. August 2025

Dårlig mad

Vi bestilte 3 burger alle 3 bøffer var helt sorte baconen var sort den ene var med sovs der var næsten ingen sovs i en af burgerne var der råden salat i der var champions i den ene burger fra glas som der skulle være stegt de havde aldrig nogensinde set en pande sodavanden var der ingen brus i og mega meget bundfald i min Miranda rigtig dårlig oplevelse man kalder det en bistro og bruger champions fra glas

25. Mai 2025

Virkelig trist softice

Virkelig trist softice , kunden før os spurgte om hendes softice var ok , hun fik af vide at det var den. ( meget flyende) så den knak ud over kanten på vaflen.
Vi bestilte 2 små softice og de var mikro små, smagte af ingen ting og var ikke fast i isen.
96,- kroner så var de også betalt , det var de langt fra værd.
(Super skuffet )

7. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forventet fredagshygge blev til en dårlig oplevelse.

Bestilte 8 stykker smørrebrød ud af huset. Kun et stykke var som beskrevet på deres smørrebrød seddel. 6 af stykkerne skulle have indeholdt tomat, men der var ikke tomat på et eneste! Et af stykkerne var med flæskesteg, rødkål og appelsin - men der var ikke noget rødkål! Det er simpelthen ikke i orden ☹️ Stedet har 2 priser på smørrebrød: i huset, som koster 10 kr. mere pr. stk., og ud af huset. Mine 8 stykker var alle ud af huset, men 2 af stykkerne var alligevel slået ind som i huset, altså til en højere pris. Et godt råd til andre er derfor: tjek mad og bon for fejl og mangler inden du går, det skulle jeg ihvertfald have gjort.

4. April 2025

En skuffelse

Nærmere et cafeteria, end en bistro, men det gjorde nu ikke så meget, det er en fin beliggenhed.
Bestilte dagens ret, som denne dag var mørbradgryde med cocktailpølser, champignon, bacon og gulerødder, dertil kartoffelmos. Eller, skulle have været, for lidt mørbrad og gulerødder var der da, men ingen cocktailpølser, champignon eller bacon. Ikke på min tallerken i hvert fald, og kartoffelmosen var næsten flydende, ikke fast som den bør være. To små stykker slatne salat var der også.
Det hele serveret på engangsservice!
Det var bare ikke godt nok, en skuffelse og jeg tvivler på jeg kommer der igen.

6. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr