824584328 numer zamówienia z 8 kwietnia 2026 roku , biurko opłacone ponad 2 tys przez aplikację w tym samym dniu. Mamy 19 sierpień i nic , na maile nie odpisują . Proszę przy zakupie lub usłudze czyt... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Żałuję, że szybciej nie sprawdziłam opinii. Półka przyszła uszczerbiona, niechlujna. Uszczerbienie musiało zostać świadomie wysłane, ponieważ opakowanie nie nosiło śladów uderzeń, nie stało się to w t... Mehr ansehen
Po 2 miesiącach przyszło biurko gamingowe z 2 metalowymi nogami, nie było rewelacji. Trzeba było nawiercić otwory, aby przykręcić blat i to wszystko. Samo wykonanie blatu i nóg metalowych, pomalowanie... Mehr ansehen
Po ponad dwóch miesiącach walki o zamówienie: liczne wysłane maile z zapytaniem o status zamówienia, po których zapewniali, że wyślą w tym tygodniu, potem że w następnym i tak dalej; wysłali nie to... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- hello@modernhomedesign.com
- yrke.pl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
yrke
yrke - firma która olewa klienta zbywając reklamacjami - towar dochodzi uszkodzony ,niekompletny albo od innego zestawu . Ponadto jest zrobiony przecietnie .Zamówiłem biurko lewitujące w styczniu ,za kilka dni kwiecien .Doszedł blat po długim oczekiwaniu na nowy , nie te wsporniki bo 50/35 a powinny być 30/40 a przepustu dalej nie ma - czekać każą .Przestrzegam poczytajcie o YRKE w internecie ja tego nie zrobiłem skusiła mnie ładna strona ale tylko strone jest ok a resze należało by sie ....cenzura .
Uwaga na sklep
Towar zamówiony/opłacony 4 lutego do dnia dzisiejszego nie otrzymałem informacji o wysyłce, coś złego dzieje się z tą firmą przestrzegam
Nieterminowi oszuści
18 stycznia zamówiłam biurko którego do dziś nie dostarczono (25.03) za każdym razem gdy dzwonię do sklepu zostaję poinformowana, że właśnie przesyłka nadana jest kurierowi i zostanie dostarczona początkiem kolejnego tygodnia. Przestrzegam wszystkich przed tym sklepem Bożena Wiesiołek
Tragedia, Nie polecam!
Niestety. Może w przeszłości firma działała lepiej. Ale obecnie to tragedia. Pomimo mailowego potwierdzenia dostawy , szafa oczywiście nie dotarła. Telefonicznie umawiałem się na kolejny termin i znowu rozczarowanie! W dodatku już jakość nie rekompensuje tego oczekiwania. Marnej jakości zawiasy, nie mówiąc o przepuszczaniu przez kontrolę jakości takich niedorobek jak na zdjęciu. I to nie jest od uderzenia w transporcie. To wadliwa płyta ale oklejona i "puszczona" do sprzedaży. Całe szczeście że od wewnątrz szafy....NIE POLECAM!!! Co więcek skandalicznym jest blokowanie komentarzy na Googlach, aby nie można było podzielić się negatywnymi doświadczeniami z tą firmą.
Problemy z przesyłkami przesyłamy blaty bez nóżek
Moja przesyłka miała zostać dostarczona w piątek. Zostałem przez telefon poinformowany i zapewniali ze tak się stanie. (Paczka miała przyjść do 35 dni roboczych przyszła po ponad 43 dniach) Gdy odbierałem paczkę okazało się że nie wysłali nóżek do biurka bo nie zabrał kurier. Zabrał tylko blat (Śmiech na sali) Po wszystkim skontaktowałem się z obsługa która nie była zbytnio pomocna, a pan mówił że jest to niemożliwy przypadek. Czekałem na wiadomość zwrota bo oczekiwałem rekompensaty z powodu ich niedopatrzeń. Dalej czekam na kontakt który miał mi być obiecany
Strasznie niska jakość Yrke
Zamówiliśmy regał i czekaliśmy na niego 3 miesiące, to co przyszło ciężko nazwać skandynawskim meblem… okleina odchodzi od płyt, przebarwienia na płytach. Baaardzo niska jakość, porównałbym to raczej z zakupem na aliexpres
2 miesiące oczekiwania na biurka i ubytki na blatach
2 miesiące oczekiwania na biurka, wielokrotne opoznienia, biurka dojechaly z ubytkami

Biurko zamówione 20 grudnia
Biurko zamówione 20 grudnia, jutro zaczyna się marzec…. Na pomocy klienta cały czas jestem informowany ze w przyszłym tygodniu wysyłka i tak od 6 tygodni. Jeśli nie zależy wam na czasie to yrke idealnie spełni wasze oczekiwania.
BIurko i regał
Zamówienie regał i biurko - zamówienie podzielone na 5 różnych paczek z czego wysyłane były w różnych dniach co logistycznie bardzo utrudniało przyjęcie paczek. Musiałam dopominać się o brakujące elementy.
Regał finalnie OK, biurko bardzo nie stabilne - strach coś na nim kłaść.

YRKE
YRKE, fatalna firma, lekceważy klienta, nie jest w stanie przyznać się do swoich błędów.
Zamówione meble dostałam z dużym opóźnieniem (ok.miesiaca). Ponadto meble przyszły nie kompletne i cześć uszkodzona. Montera musiałam wzywać dwukrotnie. Stres i dodatkowe koszty.
Jakość mebli też pozostawia wiele do życzenia.
Absolutnie nie polecam firmy YRKE.
nie kupować
Nie polecam .Paczka szła ponad 2 miesiące,po licznych zapytaniach kiedy wyślą odpowiadali że za 2 tygodnie potem jeszcze że na pewno w następnym tygodniu . po zadzwonieniu okazało się że zapomnieli i niezwłocznie wyślą . po przybyciu biurka okazało się że nie ma wywierconych dziur + nie ma instrukacji jak zmontować biurko. Ponadto blat klejony na szybkości,pozastawiona naklejka "zrobić i dziś wysłać,, Maskara A spawanie nóg pozostawię bez komentarza.
Przekładane terminy dostawy małego…
Przekładane terminy dostawy małego zamówienia (pojedynczego blatu o prostokątnym kształcie). Strach pomyśleć jak wyglądałby proces realizacji przy zamówieniu wielkogabarytowym. W przypadku prośby o anulację zamówienia, obsługa nie odpowiada na wiadomości. Szczerze nie polecam, konkurencja realizuje meble na wymiar zdecydowanie szybciej.
idą wyczekiwane półki,na które czeka…
idą wyczekiwane półki,na które czeka remont od 5 tygodni.Gdyby było wyraziście napisane,ze dostawa za 5 tyg,zapewne bym nie dokonała zakupu. Na dniach się okaże jaki to produkt.
Blat
Zamówiłem blat za ponat 500zł w listopadzie 2024, po 40 dniach piszę mail-a bo telefonów nie odbierają, w odpowiedzi dostaję info że mieli opóźnienie i do końca tygodnia wyślą zamówienie. Mijają następne dwa tygodnie i zero kontaktu. Może przy zamówieniach za kilka tysięcy są bardziej uprzejmi. Uprzedzam potencjalnych klientów tej firmy krzak szkoda Waszych pieniędzy i straconego czasu. Nie polecam
Nie lubię pisać takich opinii ale nie…
Nie lubię pisać takich opinii ale nie mam wyboru. Zamówienie 12.11, żadnego kontaktu ze strony firmy. Towar dostarczyli 20.01 w dodatku biurko uszczerbane na rogu. Nie polecam i nigdy nie skorzystam.
Brak wysyłki towaru w określonym…
Brak wysyłki towaru w określonym terminie (30 dni roboczych).
Po kilku wiadomościach e-mail i zapewnieniach, że do końca tygodnia towar zostanie wysłany przesyłka nie została nadana.
Nie polecam usług tej firmy.
3 miesiące czekania na fatalny produkt
Na biurko czekaliśmy około 3 miesiące. Kontakt mailowy był ignorowany, konsultant odpisywał nam wiadomości w stylu: zamówienie jest w drodze, odpowiem za 3 dni robocze itd. Innego kontaktu brak. Telefony zablokowane, na fanpegu na fb zostałam zablokowana pod dodaniu reakcji WRR do posta. Towar dostaliśmy dopiero po listownym wysłaniu przedsądowego żądania do wydania towaru. Biurko cudem zostało wysłane 2 dni po odebraniu listu :).
Jakość fatalna. Kosztowało ok 800zl. Zwykla tania cienka sklejka. Po miesiącu wygięło się w okrągły nawias przez ciężar, uwaga, laptopa. Jeśli chcecie, aby stało i nie było używane, to polecam.
Za drogo, za długo, zbyt niechlujnie
Biurko za miliony zamówione 5 października przyszło 27 listopada. No ok. Ale okleina obrabiana przez ucznia 1 klasy szkoły zawodowej nie przystoi w tej cenie. Jak dodam, że po złożeniu biurko okazało się dramatycznie niestabilne (pomimo wzięcia większych nóg) to mamy komplet wyrzuconych w błoto pieniędzy. Ale żeby tego było mało to domówiłem dodatkowy kawałek blatu (bo w trakcie długiego czasu oczekiwania zmieniła się koncepcja) i oczywiście wymiar 60 cm jest innym wymiarem niż 60 cm szerokości biurka:). Choć tutaj trzeba podkreślić błyskawiczny czas realizacji.
No po prostu firma się uczy. Ale za taką cenę oczekiwałem czegoś znacznie lepszego. Zdecydowanie nie polecam.
Kupiłem szafę jestem bardzo zadowolony
Kupiłem szafę jestem bardzo zadowolony. Solidna, dobrze wykonana, a możliwość dopasowania wymiarów to super opcja. Dostawa na czas, wszystko zgodne z oczekiwaniami

Zamówienie złożone
Zamówienie złożone. Czas realizacji według regulaminu sklepu 3-30 dni roboczych. 2 miesiące i zamówienie nie dotarło. Kpina to nie sklep. Zero szacunku do klienta. Stanowczo odradzam ten pseudo sklepik
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.