Yogaklubben Bewertungen 87

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at være med i 🧘 yoga klubben her kan jeg deltage online og eller når som helst gør, at jeg får lave yoga flere gange om ugen. Jeg deltog i yoga detox Challenge 21 dage fantastisk program og... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et super godt og velfungerende online yoga fællesskab - og dejligt med de live sessioner. Britt Ziwes er en behagelig og dygtig instruktør, og der er mange muligheder for alle niveauer, kunne dog god... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yogaklubben er fantastisk; arkivet rummer en klasse for enhver smag, niveau og til et hvert område af kroppen så man får lyst til at lave yoga dagen lang, klasserne er guided af Britts blide og behage... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yogaklubben er et skønt supplement til din ordinære praksis i yoga/fitnesscenter. Britt guider professionelt og det føles ofte som om hun står hjemme i din egen stue :-) Kan klart anbefales i en tra... Mehr ansehen

1. Yogalehrer
  2. Fitnesskurs

Vom Unternehmen geschrieben

Yogaklubben.com er en online medlemsklub til dig, som gerne selv vil bestemme, hvor og hvornår du vil dyrke yoga. Her finder du yoga til travle dage, hvor du kun har 15 minutter, og der er yoga til dage, hvor du har god tid. Til dage hvor du har behov for at stresse ned, og dage hvor du har lyst til at vække musklerne og få sved på panden. Og der er yoga til dig, som er begynder og dig, som er øvet. Som medlem får du: Adgang til mere end 400 yogavideoer med forskellige temaer, længder og niveauer. 1 ugentlig live, hvor du er med til at bestemme temaet. Gratis deltagelse på mine 4 årlige forløb og challenges App med mulighed for Airplay/Chromecast Det kærligste netværk af yogier. Du kan blive medlem for helt ned til 99/md. Britt Ziwes har mere end 17 års erfaring som yogalærer og vil gøre sit ypperste for at motivere og inspirere dig til at starte og fastholde din yogapraksis derhjemme. Vi ses i Yogaklubben

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super dedikeret yogalærer

Nemt og bekvemt at dyrke yoga hjemme. Britt guider dig rigtig fint og smilende igennem din yogaklasse. Masser af variation og forskellig varighed så man frit kan vælge, hvilken klasse kroppen har brug for den pågældende dag. Kan varmt anbefales.

Antwort von Yogaklubben

Tusinde tak for din anbefaling, kære Britt, den sætter jeg pris på ❤️🙏🏻

Super inspirerende yoga klasser

Super inspirerende yoga klasser, som giver grobund for min egen undervisning !
Super varieret og fint man altid kan tilgå klasserne når det passer ind i hverdagen !

Tusinde tak for din anbefaling, kære Helle ❤️🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil anbefale Britt’ yoga til hver en tid!

Jeg startede med at følge Britt’s online yoga dengang samfundet lukkede ned p.g.a. Covid -19, og har hængt ved siden 🥰. Der er ingen tvivl om at Britt’s yoga har haft afgørende betydning for såvel mit fysiske som mentale velbefindende. Hun kan altså noget ganske særligt og jeg vil anbefale hendes undervisning til hver en tid 😘.

Antwort von Yogaklubben

Det gør mig så glad at læse, kære Lotte - tusinde tak for de smukke ord ❤️🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Britt er bare den bedste On Line yoga…

Britt er bare den bedste on Line yoga instruktør, jeg nogensinde har oplevet. (har prøvet mange)
Vidunderlig stemme, yoga i alle katagorier, nye praksis hver uge og en masse man bare kan gå ind og vælge i Yogaklubben.
Du spreder bare energi og glæde Britt. Tak for dig 🙏❤️
Jeg er afhængig.

Antwort von Yogaklubben

Tusinde tak, kære Mona og tak for din altid gode energi ❤️🙏🏻

Dygtig yogalærer

Dygtig yogalærer, som er alsidig, lyttende og inddragende. Kæmpe cadeau! Nyder at deltage i både de helende praksisser, men lige så meget de sved-på-panden-fremkaldende sessioner med yoga squats - bedste start på morgenen :-)

14. September 2022

Antwort von Yogaklubben

Kære Nanna, tusinde tak for de pæne ord - så dejligt at have dig med i Klubben ❤️🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Britt tilbyder så mange forskellige…

Britt tilbyder så mange forskellige yoga klasser, at der er altid noget for en, hvis man har travlt, eller skal styrke ryggen eller har en afslappende god nat yoga.
Elsker speciel hendes variationer om stærk core og ryggen. Kan kun giv hende mine bedste anbefalinger 🌼

Tusinde tak for din anbefaling, kære Gerti ❤️🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefaling til Yogaklubben :-)

Varmeste anbefaling til Yogaklubben :-) . Det er det mest fornuftige og nyttige abonnement jeg har haft<3. Britt er så dygtig, nærværende og indlevende at man helt glemmer at man ikke står i samme rum. Jeg elsker konceptet med at vi nogle gange er sammen online og resten af tiden, har jeg frihed til at vælge imellem over 200 yogaprogrammer præcis når jeg har lyst og efter hvad min krop har brug for.

Kære Janni, tusinde tak - det er en fornøjelse at have dig med i Klubben ❤️🙏🏻

Jeg kan varmt anbefale yogaklubben.com

Jeg kan varmt anbefale yogaklubben.com
Britt formår virkelig at “nå ud til dig” gennem skærmen - og er tilstedeværende i hendes sessions.
Jeg nyder at kunne dyrke yoga når og hvor det passer ind i min hverdag 🌸

1. September 2022

Tusinde tak for din anbefaling, kære Camilla ❤️🙏🏻

Professionel

Yogaklubben og Britt har vejledninger til ethvert humør og en hver lejlighed. Gode challenges. Perfekt at kunne nyde sin yoga når det passer ind i eget dagsprogram. Britt er meget rolig og professionel i sin vejledning. - Bruger ikke andre længere :)

10. August 2022

Antwort von Yogaklubben

Kære Heidi, tusind tak for din anbefaling. Den er jeg meget glad for ❤️🙏🏻 Dejligt at have dig med 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en fornøjelse at være en del af…

Det er en fornøjelse at være en del af yogaklubben.
At kunne følge de mange inspirerende videoer lige når det passer ind i dagsprogrammet, passer perfekt til mig.
Britt er altid inspirerende og positiv.

9. August 2022

Tusind tak for din anmeldelse, Lone 🙏🏻❤️ Den sætter jeg stor pris på

Varme anbefalinger

Britts rolige og kyndige vejledning, i både fantastisk yoga og sunde vaner, er svært vanedannende. Super lækkert med adgang til utallige videoer i yoga klubben, med forskellige niveauer og tider, og fantastisk altid at have adgang til challenges mm. Prøv det

5. August 2022

Kære Anne Mette, tusind tak for din anbefaling. Den er jeg meget glad for ❤️🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk yoga hjemme og på ferier

Yogaklubben giver skøn mulighed for virkelig god og alsidig yoga, som jeg nyder at kunne praktisere hjemme i rolige omgivelser, når det passer ind. Jeg tager det også med på ferier. Britt er en fantastisk instruktør, som guider en grundigt og rart gennem varierende yogaklasser, som er fint beskrevet, så man kan vælge efter niveau, behov og humør. Jeg kan varmt anbefale Yogaklubben! Namaste :-)
Mette Eriksen

5. August 2022

Antwort von Yogaklubben

Mange tak for de pæne ord, kære Mette. Og tak fordi du har taget dig tid til at skrive. Det er jeg meget glad for!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yogaklubben er den bedste investering i…

Yogaklubben er den bedste investering i mig selv. Der er så meget spændende og udfordrende yoga liggende, det er let, at tilgå med Britts rolige og overskuelige guidening. Der kommer hele tiden nyt til, så det bliver aldrig kedeligt, der er altid noget at glæde sig til. Skønt at det er så fleksibelt at tilgå bl.a på ferier og ved travle dage, det er der altid og fællesskabsfølelsen med de andre yogier er der også. Så de bedste anbefalinger.

Antwort von Yogaklubben

Mange tak for de pæne ord, kære Mai. Og tak fordi du har taget dig tid til at skrive. Det er jeg meget glad for!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yogaklubben fungerer perfekt for mig

Yogaklubben fungerer perfekt for mig. Med en travl hverdag kan jeg dyrke yoga, når det passer mig. Britt brænder igennem og de føles som er hun i stuen sammen med mig. Sessionerne der er live er med til at give en følelse af hold og fællesskab

Tusind tak for din anmeldelse, Vibeke 🙏🏻❤️ Den sætter jeg stor pris på

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yoga klubben er et skønt online supplement i en travl hverdag

Kan klart anbefales i en travl hverdag, hvor klasserne enten kan tages live eller senere, når det passer dig.

Tusind tak for din anmeldelse, Marie 🙏🏻❤️ Den sætter jeg stor pris på

Hurra for Yogaklubben

For mig er Yogaklubben det helt rigtige sted at dyrke yoga. Britt er helt fantastisk og formår at skabe en skøn og hyggelig stemning og et fællesskab selvom vi alle står alene hjemme på stuegulvet. Hatten af for det og tak :)

Tusind tak for din anmeldelse, Stine 🙏🏻❤️ Den sætter jeg stor pris på

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr