Vi bestilte tid ved Tone med henblik på at få vurderet stramt tungebånd, da vi desværre har tidligere erfaring med, at sygehuset ikke har samme kompetencer til at vurdere de forskellige typer. Ma... Mehr ansehen
Jeg har fået gravid massage ved Tone i begge mine graviditeter. Kan kun give min største anbefaling til et besøg hos hende, hun er sød og imødekommende . Meget professionel og man føler sig tilpas.
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik et Rebozo kursus ved Tone, hun var virkelig imødekommende og vi følte os i trygge hænder. Vi gik derfra med både at have fået fremvist, prøvet de forskellige øvelser og et skriv så vi kan huske... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Privat jordemoder i Aalborg. Jeg er jordemoder med hjerte og sjæl, og jeg brænder for at støtte kommende og nybagte forældre. Jeg tilbyder tid, ro og trygge rammer i din graviditet og barsel i min klinik i Aalborg eller hjemme hos dig. Jeg tilbyder: fødsels- og ammeforberedelse i hold og privat, fødselsforberedelse med Meyermetoden, ammevejledning, fødselsmodning, akupunktur mod graviditetsgener, modningsakupunktur, rebozo massage, hindeløsning, gravidmassage, efterfødselsmassage, jordemoderkonsultation, efterfødselssamtale, gravid- og efterfødselspilates.
Vandmanden 18A , 9200, Aalborg SV, Dänemark
- Kontakt@jordemodertonesuneson.dk
- jordemodertonesuneson.dk
Vi bestilte tid ved Tone med henblik på…
Man er i gode og trygge hænder ved Tone. Hun er dygtig, empatisk og professionel.
Min søn fik vurderet stramt tungebånd og læbebånd. Vi fik øvelser og blev anbefalet kropsbehandling. Derudover ammevejledning. Tone hjælper en i den rigtige retning.
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har fået gravid massage ved Tone i…

Rebozo kursus kan anbefales
Vi fik et Rebozo kursus ved Tone, hun var virkelig imødekommende og vi følte os i trygge hænder. Vi gik derfra med både at have fået fremvist, prøvet de forskellige øvelser og et skriv så vi kan huske dem.

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
Tone er super behagelig og meget…
Tone er super behagelig og meget lyttende og formår at skabe et trygt rum, som tilpasses til en. Akupunktur tog toppen af det værste kvalme.

Ammevejledning
Jeg havde bestilt tid til ammevejledning med min nyfødte, og det var super godt. Tone er enormt lyttende, behagelig og dygtig. Der blev også kigget på tungebånd udover amning, og vi kommer helt sikkert til opfølgning, når der er kommet styr på sidstnævnte. Kan helt sikkert anbefale Tone.

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
En virkelig dejlig oplevelse…
Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse hos Tone! Hun er utrolig behagelig og dygtig og der er en skøn stemning hos hende. Jeg havde bestilt tid til en gravidmassage og jeg gik der fra med mindre ømhed i kroppen. Jeg vil klart anbefale hende og jeg kommer sikkert igen i løbet af min graviditet.

Fødselsforberedelse
Har brugt Tone til 2 timers fødselsforberedelse sammen med min mand her få uger før fødslen af vores andet barn. Jeg havde brug for at snakke 1. fødsel igennem, og det var samtidig en god måde at få min mand tunet ind på, at det snart går løs. Tone er sød og rolig, og hun skaber nogle meget trygge rammer. Kan varmt anbefale hende som privat jordemoder for lidt ekstra tryghed ved siden af de vanlige kontroller.

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
Virkelig dygtig og meget professionelt
Virkelig dygtig og meget professionelt. Det er tydeligt, at det er en kyndig jordemoder, der tager imod en og som hele vejen igennem er nærværende og griber det, der bliver sagt og gjort, også ubevidste handlinger.

Ren magi
Ren magi! Fik en graviditetsmassage, og det var fuld velvære fra start til slut. Utroligt faglig kompetent og enormt behagelig at være i hænderne på. Tak for en skøn massage!

Alt godt at sige
Alt godt at sige. Fantastisk massage. Skønt menneske. Dejlig klinik.

Dejlig behandling
Dejlig behandling, massage og akupunktur for væske i kroppen. Tone er supersød, kompetent.

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
En varm anbefaling herfra!
Jeg vil varmt anbefale Tone til andre gravide. Så super sød og kompetent. Klinikken er virkelig hyggelig indrettet og jeg følte mig hurtigt godt tilpas.

Graviditetsmassage
Virkelig dejlig og rolig oplevelse

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
Jeg har fået akupunktur hos Tone…
Jeg har fået akupunktur hos Tone grundet meget graviditets kvalme.
Allerede efter min første tid fik jeg det meget bedre og kvalmen stoppede næsten helt.
Det har været en rigtig god oplevelse af gå hos Tone og vil klart anbefale det til alle.

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
Gode og rolige omgivelser og behagelig…
Gode og rolige omgivelser og behagelig gravidmassage.

Fødselsforberedelse og pilates
Jeg har gået til fødselsforberedelse og pilates hos Tone. Det var en virkelig dejlig og god oplevelse. Tone er dygtig, kærlig og skaber et dejligt rum til at stille alle de spørgsmål man måtte have. Efterfølgende finder jeg en stor ro i den forestående fødsel og føler mig godt klædt på til hvad der kommer til at ske i kroppen og de forskellige veje det kan gå.
Den største anbefaling herfra.

Professionel og omsorgsfuld jordemoder 🌟
I det øjeblik man træder ind i Tone’s klinik, bliver man mødt af varme, tryghed og godt humør. Hun var god til at sætte os ind i tingene inden behandlingen, og det gjorde det hele til en rigtig god oplevelse! Et fantastisk menneske som får mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fem stjerner
Jeg giver mine bedste og varmeste anbefalinger til behandlinger ved Tone. Trygt, roligt og meget kompetent.

Dygtig, professionel og kærlig
Tone er meget dygtig og professionel men ikke mindst også behagelig og god til at give tryghed. Jeg har fået efterfødselsmassage som var rigtig dejligt og selv med en baby der var lysvågen og ville amme midt i det hele fandt vi en løsning og gennemførte massagen på babys premis. Tak for god behandling i den sårbare efterfødselstid.

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
Tone er så dygtig og god til sit…
Tone er så dygtig og god til sit arbejde. Klart et besøg værd, hvis du er gravid. Massagen er fantastisk - og jeg er ret sikker på, at det var hendes fødselsmodende akupunktur, der satte gang i min fødsel.

Antwort von Jordemoder Tone Suneson
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.