Jordemoder Tone Suneson Bewertungen 59

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte tid ved Tone med henblik på at få vurderet stramt tungebånd, da vi desværre har tidligere erfaring med, at sygehuset ikke har samme kompetencer til at vurdere de forskellige typer. Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået gravid massage ved Tone i begge mine graviditeter. Kan kun give min største anbefaling til et besøg hos hende, hun er sød og imødekommende . Meget professionel og man føler sig tilpas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik et Rebozo kursus ved Tone, hun var virkelig imødekommende og vi følte os i trygge hænder. Vi gik derfra med både at have fået fremvist, prøvet de forskellige øvelser og et skriv så vi kan huske... Mehr ansehen

1. Hebamme
  2. Geburtsvorbereitungskurs
  3. Pflegekinderdienst
  4. Pilates-Studio
  5. Schwangerschaftsbetreuung

Vom Unternehmen geschrieben

Privat jordemoder i Aalborg. Jeg er jordemoder med hjerte og sjæl, og jeg brænder for at støtte kommende og nybagte forældre. Jeg tilbyder tid, ro og trygge rammer i din graviditet og barsel i min klinik i Aalborg eller hjemme hos dig. Jeg tilbyder: fødsels- og ammeforberedelse i hold og privat, fødselsforberedelse med Meyermetoden, ammevejledning, fødselsmodning, akupunktur mod graviditetsgener, modningsakupunktur, rebozo massage, hindeløsning, gravidmassage, efterfødselsmassage, jordemoderkonsultation, efterfødselssamtale, gravid- og efterfødselspilates.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte tid ved Tone med henblik på…

Man er i gode og trygge hænder ved Tone. Hun er dygtig, empatisk og professionel.
Min søn fik vurderet stramt tungebånd og læbebånd. Vi fik øvelser og blev anbefalet kropsbehandling. Derudover ammevejledning. Tone hjælper en i den rigtige retning.
Kæmpe anbefaling herfra

27. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået gravid massage ved Tone i…

20. April 2026

Kæreste du,

Tak for din fine anmeldelse og dine anbefalinger. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft nogle gode oplevelser med gravidmassage i begge dine graviditeter og at du har følt dig godt tilpas her hos mig i klinikken. Det betyder så meget for mig.
Ønsker alt det bedste til dig og dine kære <3

Rebozo kursus kan anbefales

Vi fik et Rebozo kursus ved Tone, hun var virkelig imødekommende og vi følte os i trygge hænder. Vi gik derfra med både at have fået fremvist, prøvet de forskellige øvelser og et skriv så vi kan huske dem.

17. April 2026

Kære Freya,

Af hjertet tak for din fine anmeldelse og for at du tog dig tid til at skrive den <3
Jeg er så glad for at høre, at I havde en god og tryg oplevelse med vores rebozo session, og at I fik det med herfra, som I havde brug for. Rigtig god fornøjelse og pøj pøj med det hele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tone er super behagelig og meget…

Tone er super behagelig og meget lyttende og formår at skabe et trygt rum, som tilpasses til en. Akupunktur tog toppen af det værste kvalme.

15. April 2026

Kære Mathilde,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine rosende ord. Dem sætter jeg stor pris på. Det betyder meget for mig, at du har haft en god og tryg oplevelse hos mig i klinikken, og hvor er det dejligt at akupunkturbehandlingen hjalp på din graviditetskvalme.

Ammevejledning

Jeg havde bestilt tid til ammevejledning med min nyfødte, og det var super godt. Tone er enormt lyttende, behagelig og dygtig. Der blev også kigget på tungebånd udover amning, og vi kommer helt sikkert til opfølgning, når der er kommet styr på sidstnævnte. Kan helt sikkert anbefale Tone.

2. April 2026

Kære Sallie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget at høre, at I havde en god oplevelse med jeres ammevejledning her i klinikken, hvor vi både fik arbejdet med amningen og vurderet tungebåndet. Stort tak for din anbefaling. Vi ses til en opfølgende vejledning, når I er klar til dette <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig dejlig oplevelse…

Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse hos Tone! Hun er utrolig behagelig og dygtig og der er en skøn stemning hos hende. Jeg havde bestilt tid til en gravidmassage og jeg gik der fra med mindre ømhed i kroppen. Jeg vil klart anbefale hende og jeg kommer sikkert igen i løbet af min graviditet.

27. März 2026

Kære Maria,

Af hjertet TAK for dine fine ord og din flotte anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med din gravidmassage her hos mig i klinikken. Tak for dine anbefalinger, og du skal være SÅ velkommen igen en anden gang <3

Fødselsforberedelse

Har brugt Tone til 2 timers fødselsforberedelse sammen med min mand her få uger før fødslen af vores andet barn. Jeg havde brug for at snakke 1. fødsel igennem, og det var samtidig en god måde at få min mand tunet ind på, at det snart går løs. Tone er sød og rolig, og hun skaber nogle meget trygge rammer. Kan varmt anbefale hende som privat jordemoder for lidt ekstra tryghed ved siden af de vanlige kontroller.

26. März 2026

Kære Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine anbefalinger. Hvor er jeg glad for at høre, at du og din mand havde en god oplevelse med vores fælles session med fødselsforberedelse. Jeg sætter så stor pris på, at du tog dig tiden, til at skrive så fin en anmeldelse <3
Jeg ønsker jer alt det bedste med den forestående fødsel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig dygtig og meget professionelt

Virkelig dygtig og meget professionelt. Det er tydeligt, at det er en kyndig jordemoder, der tager imod en og som hele vejen igennem er nærværende og griber det, der bliver sagt og gjort, også ubevidste handlinger.

25. Februar 2026

Kære Thea,

Wow, tusind tak for dine flotte rosende ord! Det betyder meget for mig, at du havde en nærværende og god oplevelse her hos mig i klinikken, og jeg sætter stor pris på din fine anmeldelse. Jeg ønsker alt det bedste til dig og dine kære.

Ren magi

Ren magi! Fik en graviditetsmassage, og det var fuld velvære fra start til slut. Utroligt faglig kompetent og enormt behagelig at være i hænderne på. Tak for en skøn massage!

23. Januar 2026

Kære Karoline,

Tusind tak for din skønne, skønne anmeldelse og dine flotte, rosende ord! Det betyder så meget for mig, at du har haft en god oplevelse med din gravidmassage. Det var en fornøjelse at have dig på besøg i klinikken <3
Al held og lykke til dig og din familie.

Alt godt at sige

Alt godt at sige. Fantastisk massage. Skønt menneske. Dejlig klinik.

19. Dezember 2025

Kære Kamilla,

Ej hvor en skøn anmeldelse! Tusind TAK for den og for dine søde, rosende ord om mig, min klinik og din oplevelse med din massage. Det sætter jeg stor pris på.
Jeg ønsker dig alt det bedste <3

Dejlig behandling

Dejlig behandling, massage og akupunktur for væske i kroppen. Tone er supersød, kompetent.

28. November 2025

Kære Eva,

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er så glad for at høre, at du havde en god oplevelse hos mig i klinikken med din behandling.
Ønsker alt det bedste til dig og dine kære.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En varm anbefaling herfra!

Jeg vil varmt anbefale Tone til andre gravide. Så super sød og kompetent. Klinikken er virkelig hyggelig indrettet og jeg følte mig hurtigt godt tilpas.

28. November 2025

Kære Maria,

Sikke en skøn anmeldelse! Tusind tak for den, dine flotte ord om din oplevelse hos mig i klinikken og dine anbefalinger. Det betyder rigtig meget for mig <3
Ønsker dig alt det bedste.

Graviditetsmassage

Virkelig dejlig og rolig oplevelse

20. November 2025

Kære Jean,

Mange tak for din fine anmeldelse, hvor er jeg glad for at høre, at du havde en god oplevelse med din gravidmassage her hos mig i klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået akupunktur hos Tone…

Jeg har fået akupunktur hos Tone grundet meget graviditets kvalme.
Allerede efter min første tid fik jeg det meget bedre og kvalmen stoppede næsten helt.
Det har været en rigtig god oplevelse af gå hos Tone og vil klart anbefale det til alle.

10. November 2025

Kære Johanne,

Tak for din flotte anmeldelse og dine anbefalinger, det betyder meget <3
Det er så dejligt at, at du oplevede sådan en god effekt efter 1. behandling med akupunktur, hvor kvalmen næsten var helt forsvundet efterfølgende. Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse her hos mig i klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode og rolige omgivelser og behagelig…

Gode og rolige omgivelser og behagelig gravidmassage.

1. November 2025

Kære Ni,

Tak for din fine anmeldelse og for at du tog dig tid til at lave denne. Det betyder meget for mig at høre, af du have en god oplevelse med din gravidmassage.

Kærligst jordemoder Toe

Fødselsforberedelse og pilates

Jeg har gået til fødselsforberedelse og pilates hos Tone. Det var en virkelig dejlig og god oplevelse. Tone er dygtig, kærlig og skaber et dejligt rum til at stille alle de spørgsmål man måtte have. Efterfølgende finder jeg en stor ro i den forestående fødsel og føler mig godt klædt på til hvad der kommer til at ske i kroppen og de forskellige veje det kan gå.
Den største anbefaling herfra.

17. September 2025

Kære Regitze,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine anbefalinger, jeg sætter meget stor pris herpå <3
Det betyder meget for mig, at høre om din oplevelse med at deltage på holdet, at du føler dig godt klædt på og går fødslen i møde med ro i maven! Det har været så dejligt at have dig med på holdet.
Jeg ønsker dig alt det bedste og pøj pøj med fødslen.

Professionel og omsorgsfuld jordemoder 🌟

I det øjeblik man træder ind i Tone’s klinik, bliver man mødt af varme, tryghed og godt humør. Hun var god til at sætte os ind i tingene inden behandlingen, og det gjorde det hele til en rigtig god oplevelse! Et fantastisk menneske som får mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. August 2025

Kære Stefanie,

Tusind tak for dine fine ord og flotte anbefaling, sikke hvor den går lige i hjertet <3 Det betyder meget for mig, at det var den følelse og oplevelse du fik under dit besøg hos mig i klinikken, da det er nogle af mine vigtigste værdier som jordemoder.
Ønsker alt det bedste til dig og din kære.

Fem stjerner

Jeg giver mine bedste og varmeste anbefalinger til behandlinger ved Tone. Trygt, roligt og meget kompetent.

25. August 2025

Kære Signe,

Tusind tak for din fine anmeldelse, dine varme anbefalinger og dine rosende ord <3 Det betyder meget for mig!
Jeg ønsker dig alt det bedste.

Dygtig, professionel og kærlig

Tone er meget dygtig og professionel men ikke mindst også behagelig og god til at give tryghed. Jeg har fået efterfødselsmassage som var rigtig dejligt og selv med en baby der var lysvågen og ville amme midt i det hele fandt vi en løsning og gennemførte massagen på babys premis. Tak for god behandling i den sårbare efterfødselstid.

15. August 2025

Kære Julie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dine flotte ord betyder meget og jeg sætter stor pris herpå. Hvor er jeg glad for at høre, at du havde en god oplevelse med din efterfødselsmassage og følte dig tryg hele vejen igennem, med den måde vi tilpassede massagen efter babys behov. Det var en fornøjelse, at have jer på besøg i klinikken og kunne få lov at yde lidt omsorg for dig som nybagt mor <3
Alt det bedste til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tone er så dygtig og god til sit…

Tone er så dygtig og god til sit arbejde. Klart et besøg værd, hvis du er gravid. Massagen er fantastisk - og jeg er ret sikker på, at det var hendes fødselsmodende akupunktur, der satte gang i min fødsel.

30. Juli 2025

Kære du,

Tusind tak for dine rosende ord, de varmer så meget.
Hvor er det dejligt at høre at, at du havde en god oplevelse med din gravidmassage og at akupunkturen fik sat skub i fødslen.
Jeg sætter stor pris på din anmeldelse og dine anbefalinger, så stort tak herfra.
Alt godt til dig og din lille <3

Kærligst jordemoder Tone

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr