Det kan altså noget det der YINPOWER.. Deltog i weekenden i 3i1 kurset for Vækstmedlemmer, det var intenst, nærværende, givende og der var god humor - så man blev helt “høj” af det. Kan blot sige: P... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
YINPOWER Yoga, din krop vil takke dig for! Fornyet energi, udrensning og ro i sindet – og alle kan være med, uanset alder og køn. Øvelserne foregår siddende eller liggende i et roligt, meditat... Mehr ansehen
Fremragende.
Unternehmen hat geantwortet
Yin power yoga er blevet en fast del af min hverdag. Har siden midt februar udøvet yin power yoga flere gange om ugen, hvilket allerede nu har givet nogle mærkbare forandringer. Bl. a øget smidighe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Yinpower metoden er en videreudvikling af yin yoga og en en dybere forståelse for hvordan yin yang hænger sammen som din over- og underkrop, - u-adskillig og altså forbundet. Lær mere om den her metode, smerter og hvordan du kan selv. Det er med øvelser der alle er i gulvhøjde med fokus på din vejrtrækning og bevægelsesfrihed. Om du helt ny eller været med før vil du gå herfra med en oplevelse af du er i live. Ingen forudsætninger er nødvendige, du kan såmænd være stiv som et bræt, slap som en regnorm, i top form eller bare lud doven m/k Kristine gjorde Yin yogaen synlig i Danmark tilbage i 2013 og frem. Hun har ikke bare taget en eller to yogalæreruddannelser, men 5 forskellige og gentaget yin yogalæreruddannelsen 14 gange samt utallige yin-kurser hos hendes første lærermester. Oveni har hun taget fem Qi gong træninger for instruktører. NLP uddannelse, undervisningskurser i forsvaret, personalepsykologi og projektledelse kombineret med fire år på jurastudiet imens hun havde fuldtidsjob indenfor HR i Forsvaret, FLSmidth, den vestjyske turistbranche og rundede sin lønmodtager-karriere af i Atea. Alt sammen erfaring og kompetencer der har rustet hende til at være en særdeles kompetent formidler af hendes egen metoden, Yinpower.dk der gjorde hende selv smertefri og fik livskraften tilbage.
Parallelvej 2, 6960, Hvide Sande , Dänemark
Kristine mødte jeg for nu 1år siden. En veninde tog mig med til en workshop en lørdag formiddag. Jeg var spændt da Yoga har jeg hørt meget godt om...men også skidt om.
En formiddag jeg tog til mig, og har fulgt Kristine's programmer siden med video og sekvenser på Yogavivo. Hun er vildt dygtig, meget detaljeret i sin forklaring i øvelserne og hvad de gør for én...og hvad man kan forvente. Hun er ærlig, glad, smilende og griner herligt😄
Kan varmt anbefale Kristine.
Jeg er selv ærgerlig over jeg ikke får taget mig sammen til at komme til flere workshops 🫣😆

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Jeg stiftede bekendskab med Yinpower for 5 år siden , ret tilfældigt - men måske intet er tilfældigt ❣️
Og det er blevet en fast del af min hverdag , som hverken sind eller krop kan undvære. Kan varmt anbefale retreats og workshops 🧘🏻♀️💖 for Kristines engagement og nærvær ( og skønne latter ) skal opleves.

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Kristines yin power er kendt for at kurere knyster og cyster, få has på gamle sportsskader og andre skavanker. Jeg har ingen kroniske smerter eller andre dårligdomme - bare et helt almindeligt hektisk hverdagsliv med børn, mand, arbejde, hus og have og gode venner jeg ser for lidt. For mig skaber yin power forbindelse mellem hoved, hjerte og mave. Med den akse på plads bliver det nemmere at navigere i store og små beslutninger! Yoga åbner mit hjerte så jeg kan tage imod og gengælde kærlighed til mine nære og til universet. Det giver mig mod og lyst til livet og plads til at rumme og være, når det ikke er lutter lagkage. Kristines viden og væsen er en gave i min yoga praksis, jeg er meget taknemmelig for. Hvis ikke du allerede lader dig guide på måtten af Kristine så en kærlig opfordring fra mig til dig om at komme i gang🙏PS det virker for mig både online og på retreats

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Efter jeg er blevet mor og har født min søn, er min krop ikke helt, som før graviditeten. Den manglende søvn og bæren rundt med ham på armen, har sat sine spændinger, både bevidst og ubevidst. Yin yoga hos Kristine får min krop tilbage i balance, i kontakt med de følelsesmæssige stagnationer og smidiggør igen min krop. Jeg sover bedre om natten og har et bedre overskud. Kristine er fantastisk til at guide mig i stillingerne og jeg føler mig helt tryg 🙏🏻❤

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Kristine er unik i sin YIN yoga, hun er sin egen og tør godt! Også grine højt.
For 5 år siden på en workshop var jeg skeptisk, indtil jeg rejste mig fra min måtte og overgav mig til en distribution af indvendig brusende energi fra tæer til fingerspidser.
Kristines YIN Power er livsforandrende, man må godt bande af damen, når det støjer og det gør det, når der er gang i forandring.
Kristine du er en gave og jeg glæder mig til det næste allerede bookede retreat.

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Kristines nærvær og direkte måde at undervise på gør at alt føles lige til og let at forstå. Jeg kan varmt anbefale en tur på måtten med Kristine.

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Yinpower gør noget virkelig godt fir hele kroppen. Kristine er 100% engageret og dygtig. Hendes positive undervisning får øvelserne til at føles lettere. Yinpower får kroppen til at føles bedre på trods af gamle skavanker

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Yinpower som personlig praksis har bl.a. givet mig bedre søvn, bedre fordøjelse, mere overskud i hverdagen, ro på nervesystemet, balance i muskulaturen, mere energi, glæde og styrke. Yinpower har, kort sagt, forbedret min livskvalitet markant.
Alle ovennævnte goder er ikke noget, man kommer sovende til. Yinpower er udfordrende og, til tider, hårdt. Til gengæld er det det hele værd og mere til!
Kristine er en yderst kompetent og professionel underviser, som har noget på hjerte. Hun er klar i spyttet og lyn skarp, så der er aldrig noget at være i tvivl om. Hun tør udfordre dig til at tage ansvar for din egen proces. Desuden har hun en stærk forståelse for sine elevers individuelle rejse og de udfordringer, de møder undervejs. Øvelserne tilpasses i niveau til hver enkelt, og spørgsmål besvares fyldestgørende.
Slå ørerene ud og gør dig klar til at komme ud af din komfort zone. Kristine har din ryg, så du kan få de bedste betingelser for at udvikle dig.
Hermed min varmeste anbefaling!

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Yinpower giver mig balance i både krop, sind og sjæl, HVER GANG… om det er online eller live, så kan Yinpower og Kristine guide så jeg forstår det, det er nemt og lige til og piv hamrende effektivt.
Jeg værdsætter også de mange gode input, vi får med undervejs, lige fra hvilket fodtøj og kost der er nærende for kroppen.
Derudover er der altid en god energi og humør fra Kristine, det smitter jo og kun dejligt at kunne smile og grine med undervejs.
Jeg kan kun på det varmest anbefale det til alle der ønsker at få det bedre.

Antwort von Yinpower v. Kristine Marie Rost
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.