Yieldo Amsterdam

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik in godsnaam maar hier gekeken voordat ik met deze OPLICHTERS in zee ging. Voor 60€ jas besteld in maat 2XL, kabouterjas ontvangen en na 10 x vragen eindelijk een retouradres (in China) ontvange... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een ellendig bedrijf. Smerige stijlkam komt binnen. stinkt...kapotte doos. Je bent eindeloos aan het mailen voordat je een retourinstructie krijgt. Chinashit....bestel hier nooit...en geef het voo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul komma nul sterren. Laat je niet vangen aan de zogenaamd goedkope prijzen.. Pure oplichterij.. Als het al waar is dat ze met een chinees magazijn samenwerken.. bestel dus liever extra extra l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIGDY NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!!!! TO OSZUSCI! Zakupiłam w tym sklepie 3 rzeczy które okazały się być zwykłymi śmieciami! Materiał to dokładnie ten sam jaki wykorzystuje się w szyciu n... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

OPLICHTING.

OPLICHTING.
Dat deze website nog in de lucht is, niet te geloven....
Lijkt me iets voor Humberto Stegeman, lijkt me heerlijk om te zien hoe deze gekken in hun kraag gegrepen zullen worden.
Je krijgt een product dat nog niet eens dichtbij het plaatje komt wat op de website staat, een chinese flutstof welke gelijk terug ging in de zak, zo erg zag het eruit. Het bedrijf staat niet eens in Amsterdam! Na 8x heen en weer gemaild te hebben met ene Lisa en een blabla verhaal over eco wat ze uit haar dikke duim zoog, nog steeds geen bedrag retour. Hiervoor zal het pakket opgestuurd moeten worden naar hun fabriek in China (lekker eco ook, en nog meer bla).
Naar het geld kan ik helaas fluiten, ik hoop dat jij niet de volgende bent en dit hebt gelezen voordat je iets besteld bij deze oplichters.

4. Juni 2024

Niet bestellen bij Yieldo-Amsterdam

Ze pretenderen een Nederlands bedrijf te zijn. Echter alles komt uit China.. slechte kwaliteit en nul service! Je moet zelf het pakket naar China opsturen. Ivm duurzaamheid en milieubeleid willen ze je tegemoet komen met 10% van het aankoopbedrag, van de zotte dit. Ik heb uit principe het pakket nu teruggestuurd....beter voorkomen deze ellende en dus niets bestellen bij Yieldo-Amsterdam

3. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Die ene ster is nog heel veel teveel.

Die ene ster is nog heel veel teveel.. dit bedrijf… geen woorden voor iedereen moet aangiften doen.. ik had een pyjama besteld voor mijn dochter van dikke warme katoen en kreeg een flut ding van voeringstof ben inmiddels al weken aan het mailen dat ze de pot op kunnen met 30 euro verzendkosten. Spijt dat ik niet eerst trustpilot heb geraadpleegd. De eerste week van mijn mail wilde ze 10% retourneren en zit nu aan de 40 % van 39,95 retour kosten 30,00. Stelletje rotte afleggers en oplichters zijn het. Die malloot die vanuit huis mensen aan het belazeren is zou moeten worden opgepakt. Schandalig

12. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yieldo Amsterdam niks te Amsterdam wat…

Yieldo Amsterdam niks te Amsterdam wat een nepzooi, afschuwelijk, slecht. Ik had een jeans besteld zag er op de foto heel mooi en goed uit!!! Eindelijk de bezorging pak het uit. Een polyester lelijke pyamabroek niet eens denim. Vuile gore oplichters

2. Juni 2024

Geraffineerde misleiding

Dit is helaas echt een misleidend bedrijf. Het is een éénmanszaak in Eindhoven (zie kamer van koophandel).

Het verkoopt je laagwaardige zeer goedkoop geproduceerde producten en laat die dropshippen uit China. Dit alles ontdek je pas als je besteld en veel te veel betaald hebt voor de dumpkwaliteit die je weken later krijgt.

Er is een geraffineerde fuik opgezet waardoor je nooit je totale geld terugkrijgt. Alle mailtjes zijn standaard volgens een script. Deze man/vrouw heeft al honderden mensen teleurgesteld maar schijnt daar helemaal geen moeite mee te hebben.

Ik adviseer om online aangifte melding te maken bij consuwijzer.nl Elke melding helpt om de aandacht op deze dropshipper te krijgen.

29. April 2024

Bedroevend slecht

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Ze adverteren met gratis bezorgen en heel gemakkelijk retourneren. Niets is minder waar. Ik krijg alleen maar een automatisch antwoord en als ik vraag om een persoonlijke reactie, reageert er niemand meer. Ben nu genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen, desnoods de rechter, om mijn aankoopbedrag terug te krijgen.

1. Juni 2024

SLECHT BEDRIJF

SLECHT BEDRIJF, NOOIT BESTELLEN!!! Dit is een bedrijf uit China en je kan niet retourneren + je wacht 30 dagen op je pakket! Dit is gewoon dropshipping.

1. Mai 2024

Scandaleux

Scandaleux. Arnaque à fond.
Produit ne ressemble en rien à la photo, pas possible d’obtenir un bon de retour. Pas possible d’avoir un remboursement (pourtant obligatoire par la loi européenne
C’est du vol pur et dur. Dégoûtant.

31. Mai 2024

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. Hele slechte kwaliteit je kijkt zo door de stof heen, maat klopt niet, label is eruit geknipt
Etc etc etc.

Dit zijn echt oplichters

Dit zijn echt oplichters. Mijn bestelling is nooit bezorgd maar zij blijven volhouden van wel. Is niet bij buren of postkantoor. Op de vermelde tijd was ik aantoonbaar niet thuis.

DIT ZIJN DE GOOTSTE OPLICHTERS

NOOIT MEEGEMAAKT

Nog NOOIT in mijn leven zo'n verschrikkelijk bedrijf meegemaakt. Meteen de bestelling geannuleerd, maar dit kon niet meer. Probeer nu al 5 dagen een retouradres te krijgen in China wat niet lukt. Dit soort bedrijven MOET gewoon VERBODEN worden. Ik ben zo kwaad op mezelf dat ik er ingetrapt ben.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als klant van Yieldo heb je rechten!

Ook ik ben in belofte getrapt: vandaag besteld=morgen verstuurd en ook in het feit dat zij een klantenservice hebben die 24x7 bereikbaar is: LEUGENS!
Via de ACM, de consumentenbond en het juridisch loket en een gesprek met mijn advocaat, weet ik dat ik binnen 14 dagen bedenktijd heb en dat ik de spullen niet meer wens te ontvangen. Op de website van het Juridisch Loket vind je voorbeeldbrieven die je kan gebruiken om gebruik te maken van je wettelijke bedenktijd en je consumentenrecht.

29. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kan deze betstelling niet sturen,kreeg…

kan deze betstelling niet stuen,kreeg geen antwoord op mijn bericht.Lap mijn ik de goederen aan mijn broek
Ik ga mijn verhaal doen bij ministerie van Economie te Brussel.
Heb vroeger al eens bij zo een firma ook het zelfde meegemaakt, volgens klacht zijn de mannen gevonden geweest.Heb dan die som via bank terug ontvangen.

28. Mai 2024

Oplichters

Ik heb hier kleding besteld en verwacht dat het uit Amsterdam zou komen aangezien ze ZEGGEN dat ze in Amsterdam gevestigd zijn. Krijg ik een email dat het uit China verzonden is . Oplichting dus . Ik wil mijn geld terug en krijg het niet. Als ik spullen uit China wil dan bestel ik wel bij Ali Express of bij Temu . Moet ook nog 2 weken wachten voordat het binnen is . Heel slecht . Ik ga deze review ook op mijn social Media zetten zodat niemand meer hier gaat bestellen . Misselijk dit

27. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen wees gewaarschuwd dit zijn echte…

Mensen wees gewaarschuwd dit zijn echte oplichters.als je hier iets besteld kun je fluiten naar je geld maat 40 besteld kreeg 38, naar mail gestuurd te hebben komt het erop neer dat ze snel geld verdienen. Hun zijn fout en ik kan de schoenen retourneren maar kost ongeveer 21 euro of je mag de schoenen houden en krijg je 30% van de aankoop terug dus is toch snel verdiend.😡🤬

28. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr