Yieldo Amsterdam
Wat een ellendig bedrijf. Smerige stijlkam komt binnen. stinkt...kapotte doos. Je bent eindeloos aan het mailen voordat je een retourinstructie krijgt. Chinashit....bestel hier nooit...en geef het voo... Mehr ansehen
NIGDY NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!!!! TO OSZUSCI! Zakupiłam w tym sklepie 3 rzeczy które okazały się być zwykłymi śmieciami! Materiał to dokładnie ten sam jaki wykorzystuje się w szyciu n... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
This company is very bad
This company is very bad. Biggest scam. My dress arrive after months and the product is very poor quality and they charge me €40 for the dress only worth maybe €5 or less. DONT BUY FROM THIS WEBSITE!!!!!!
Oplichters
Oplichters. Verdienen geen enkele ster. Complete troep en je bent je geld kwijt. Je kan niets terugsturen en ze retourneren je geld ook niet. 100 procent oplichting dus. Trap er niet in
I write my review in English for the…
I write my review in English for the international people. It took weeks until i received the product. I just think they have to less stuff and they don’t have bad intentions but really be careful you can buy their products anywhere it’s drop shipping
OPLICHTING!!!
Had ik in godsnaam maar hier gekeken voordat ik met deze OPLICHTERS in zee ging. Voor 60€ jas besteld in maat 2XL, kabouterjas ontvangen en na 10 x vragen eindelijk een retouradres (in China) ontvangen. Voor 21€ kosten gemaakt om de jas terug te sturen en nu net, na maaaanden het pakje retour gekregen omdat dat adres niet blijkt te bestaan. Ik las hier dat iemand de site aan wil klagen en daar zou ik me graag bij aansluiten, want zulke oplichterspraktijken moeten stoppen!!!
Bestel niks!
Nul komma nul sterren. Laat je niet vangen aan de zogenaamd goedkope prijzen.. Pure oplichterij.. Als het al waar is dat ze met een chinees magazijn samenwerken.. bestel dus liever extra extra large als je je wil laten vangen. Zorg gewoon dat je geen retour moet doen (al denk ik dat ze bewust te klein opsturen zodat je sowieso bedrogen uitkomt).
Wij stuurden de retour op (op eigen kosten en dus bijna €40 Xtra) en na 5 maand onderweg kwam het pak gewoon terug!
Zwaar Balen! Geef je geld aan lokale winkels uit en beloon deze piraten niet!
We zouden beter met zijn allen die website een proces aandoen!
Bestel hier alsjeblieft nooit iets
Bestel hier alsjeblieft nooit iets. Hele slechte kwaliteit producten en als je de producten terug stuurt krijg je je geld niet terug. Er wordt niet meer gereageerd. Dit zijn absolute oplichters.
Als ik nul sterren kon geven
Als ik nul sterren kon geven, had ik dat gedaan.
Wat een stelletje oplichters. Pakket geretourneerd en dan nog geen geld terug geven. Belachelijk.
Oplichters! Kwaliteit en service is zeer slecht
Kwaliteit is zeer slecht, producten geretourneerd en nooit geld terug gekregen! Meerdere keren contact gezocht helaas zonder resultaat
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, zonder dat dit vooraf duidelijk gemaakt wordt blijkt retourneren op eigen kosten te moeten. Maten komen niet overeen.
Mijn bestelling niet gekregen
Mijn bestelling niet gekregen. e-mail gestuurd en ze schreven terug dat ze de artikel weer gingen opsturen en dat is nooit meer gebeurd. Ik heb nog een paare keren een e-mail gestuurd zonder reactie van hun en de laatste e-mail kwam zelfs terug. Ik zal nooit meer hier wat bestellen. Ik ben erg teleurgesteld. Ik ben mijn geld kwijt.
Niet gekregen wat we bestelden
Het geleverde product kwam compleet niet overeen met wat er getoond werd. We hadden enkele shirts besteld en hoewel de op de afbeelding getoonde shirts van katoen of een vergelijkbaar materiaal waren, waren de shirts die we ontvingen van een zeer goedkope synthetische stof. De opdruk was ook veel vager dan getoond, terwijl de prijs wel gewoon hoog lag. Dit hadden we dus absoluut niet hoeven verwachten. We probeerden nog het te retourneren maar daar ging men niet mee akkoord. Extreem slechte ervaring. Levering duurde overigens ook erg lang.
Not service friendly, not trustworthy!
I ordered a jumpsuit in May this year. After fitting, I sent it back by registrered mail to their warehouse in China. As I did not hear from them I contacted them last week.
They said there is not track and trace information online.
The day after, they say it is lost and they won’t give me back my money.
Please do not order anything from their website!
Dropshipping
Dropshipping, producten uit China van slecht kwaliteit voor hoog prijs.
Honderd euro kwijt en geen kleding
Per ongeluk kleding retour gestuurd naar adres wat op het pakket stond. Was niet goed en krijg mijn geld niet terug! Ook geen oplossingen aangedragen niets gewoon honderd euro kwijt! Melding naar politie....
Product wat ik besteld had was anders…
Product wat ik besteld had was anders dan omschreven op de site. Kwaliteit was slecht, afwerking ook en bovendien een totaal andere stof.
3 Weken moeten wachten.
Geen contact kunnen krijgen met Yieldo.
Bedriegers.
Niks kopen bij dit bedrijf.
Niks kopen bij dit bedrijf.
Je krijgt een heel ander artikel toegestuurd.
Kan niet retourneren en krijgt ook je geld niet terug.
Oplichters.
OPLICHTERS!!!
Eigenlijk geen ster want dit zijn OPLICHTERS!!
Net als in de andere reviews te lezen is ook bij mij een lange levertijd en wat geleverd werd is niet wat ik besteld had. Het lijkt er niet eens op... niet qua kleur, niet qua stof, niet qua model! En idd terugsturen is niet mogelijk!!
Helaas heb ook ik deze reviews te laat gelezen!
Dus... een gewaarschuwd mens... !!!
Slechte kwaliteit en geen retourmogelijkheden
Hoewel de bedrijfsnaam anders doet vermoeden is dit een Aziatisch bedrijf. Op de site staat aangegeven dat retourneren kan (had ik van te voren nagekeken), maar in de praktijk kan dat niet. Hoop heen en weer gemaal met een vertaalcomputer. Uiteindelijk 35% terug gekregen.
Product wat ik besteld had was anders dan omschreven op de site. Kwaliteit was slecht, afwerking ook en bovendien een totaal andere stof (fleece ipv badstof).
Ik kan dit zeker niet aanraden en zou graag ergens een officiële klacht in dienen als ik wist waar...
Retourneren is niet mogelijk
Helaas ook bij dit bedrijf iets gekocht. Stof van het huispak/joggingpak is mega synthetisch maar er een retourformulier wordt niet geleverd en daar wordt gewoonweg niet op gereageerd. Helaas te laat naar deze reviews gekeken.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.