Had ik in godsnaam maar hier gekeken voordat ik met deze OPLICHTERS in zee ging. Voor 60€ jas besteld in maat 2XL, kabouterjas ontvangen en na 10 x vragen eindelijk een retouradres (in China) ontvange... Mehr ansehen
Yieldo Amsterdam
Wat een ellendig bedrijf. Smerige stijlkam komt binnen. stinkt...kapotte doos. Je bent eindeloos aan het mailen voordat je een retourinstructie krijgt. Chinashit....bestel hier nooit...en geef het voo... Mehr ansehen
Nul komma nul sterren. Laat je niet vangen aan de zogenaamd goedkope prijzen.. Pure oplichterij.. Als het al waar is dat ze met een chinees magazijn samenwerken.. bestel dus liever extra extra l... Mehr ansehen
NIGDY NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!!!! TO OSZUSCI! Zakupiłam w tym sklepie 3 rzeczy które okazały się być zwykłymi śmieciami! Materiał to dokładnie ten sam jaki wykorzystuje się w szyciu n... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestelde producten waren te klein en…
Bestelde producten waren te klein en van slechte kwaliteit. Retourneren kan zogenaamd alleen naar China. Duidelijk gevalletje dropshipping site die je beter kunt vermijden!
Men stuurt je troep op en geeft…
Men stuurt je troep op en geeft vervolgens geen mogelijkheid tot retourneren.
BESTEL NOOIT IETS BIJ DIT BEDRIJF!!!
BESTEL NOOIT IETS BIJ DIT BEDRIJF!!!
Alles gaat fout. De hele week ben ik bezig geweest om een artikel met een verkeerde maat om te wisselen maar het is me niet gelukt. Verbruik je tijd er niet aan. Neem je verlies en geef aan zoveel mogelijk mensen door hiet NIETS te bestellen. In andere reviews kunnen je lezen waarom en zo ben ik ook gevaren en soms nog erger!!
Niet bestellen!
De ontvangst van de bestelling duurde heel lang! De producten waren wel wat ik had besteld, maar pasten niet goed.
Het retourneren is een ramp. Bij het verzoek een retourformulier te sturen ontvang je eerst een paar mails over het milieu en waarom dit geen goed idee is. Ze bieden dan 10% van het aankoopbedrag retour. Bij de 2e mail 20% en de laatste mail ontving ik wel een retourformulier met een adres in China. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening en de kosten naar China zijn zo hoog, dat ik maar akkoord ben gegaan met hun laatste aanbod voor 30% van het bedrag retour.
Niet bestellen dus!
En altijd Trustpilot checken....dat was ik nu dus heel even vergeten :(
Een ster is nog te veel voor deze oplichters
Een ster is nog te veel voor deze oplichters club!
Zit ik met een vreselijk artikel welk ik per ongeluk nog eens dubbel besteld heb. Tot nu toe nog maar een van de twee ontvangen heb. En ik kan het niet retour sturen, want ik heb geen adres! Ik hoor ook helemaal niets meer van deze oplichters. Pas op voor Yieldo !!! Foute boel.
Inmiddels wel antwoord gekregen op diverse emails mijnerzijds.
Inderdaad oplichters, op alle fronten! Zo smerig hoe zij dit spelen, en cashen! NOOIT MEER, Niet doen lieve mensen, je wordt opgelicht!
Geen mogelijkheid tot retour
Het bedrijf levert bewust artikelen die anders zijn dan de afbeeldingen op de website en er is vervolgens geen mogelijkheid om de spullen te retourneren. Zelfs niet als je de spullen op eigen kosten wil retourneren naar het zogenaamde warenhuis in China. Er is geen retourbeleid. Niks kopen!
Product is mooi en voor een scherp…
Product is mooi en voor een scherp prijsje. Zeer tevreden mee.
Oplichting
Oplichting, dropshipping.
Maat M besteld en viel enorm groot uit. Daarnaast contact met klantenservice gekregen maar retour sturen is duurder dan het product en terugbetaling maken ze niet over.
Ik heb een broek besteld bij Yieldo…
Ik heb een broek besteld bij Yieldo Amsterdam. Eenmaal binnen, (uiteraard niet binnen de aangegeven bezorgtijd), bleek ook nog eens dat het niet de broek was die ik besteld had. Na vele mailtjes met de klantenservice, die naar het Nederlands vertaald wordt, komt het erop neer dat zij de fout niet erkennen, niet het geld terug geven, niet de herroeping of de regeling "niet goed, geld terug" binnen de 14 dagen accepteren en respecteren.
Met andere woorden, hier niets kopen. Het is een dumpstore dat geopereerd wordt vanuit China. Ik ben er voor het eerst in getrapt en dat terwijl ik juist zo op mijn hoede ben.
1 ster is absoluut nog te veel
1 ster is absoluut nog te veel. Het item dat ik binnen kreeg, leek totaal niet op het item van de website. Na contact te hebben opgenomen, kom je er achter dat het geen bedrijf in Amsterdam is maar alles geopereerd wordt vanuit China en het daar dus ook op eigen kosten naar retour gestuurd moet worden. OPLICHTING!
Slecht en anders dan besteld
Bijna 3 weken na bestellen pas geleverd. Ander materiaal dan besteld. Het is pure wanprestatie. Ik ben er ingetuind. Nooit bestellen.
Echt een vreselijk bedrijf
Echt een vreselijk bedrijf, geld terug als het niet goed is? Zeggen er niet bij dat het uit China komt en dat je het dan daar heen moet sturen, 31.00 verzendkosten, bedrijf in Amsterdam, wat ze aanbieden is max.30% van het totaalbedrag en mag je dat vod houden, want dat is het, niks anders dan een vod en de maten komen totaal niet overeen, 2x xl is bij mij maat 48 en wat er binnen kwam was ong.maat 40. 1 ster geven is nog teveel, retourbon aanvragen duurt ook dagen, eerst krijg je 10% dan 20% en uiteindelijk max 30% , had na de 4e keer mailen een retourbon. Verzin voor je begin, NIET aan tebevelen !!!!
Inferieure rommel
Slechts 14 dagen retourmogelijkheid, de schoenen waren superlang onderweg waardoor ze niet op tijd toekwamen voor m’n vertrek op vakantie, en nu mag ik ze niet meer terugsturen. Slechte kwaliteit ook, echt Chinese brol, en de maten kloppen niet. Ik koop er nooit meer.
Nog niet eens 1 ster waard
Nog niet eens 1 ster waard. Ik was zo dom dit bedrijf niet te checken. Ik had ook al besteld bij Jenny mode in dezelfde week en die ook niet gecheckt. Ik dacht dat het nederlandse bedrijven waren maar het is troep uit China. Kunnen ze wel met zichzelf leven en slapen ze wel goed. Ik zou er niet van kunnen slapen als ik het werk moest dan wat zij doen. Stelletje laaienlichters. Als ik maar 1 persoon kan behoeden bij zulke bedrijven te kopen met mijn review dan ben ik al blij. En steek die belachelijke korting daar waar geen licht komt
Lees mijn review bij Jenny Mode. Zelfde ellende . Ook daar niet bestellen . Ook al zn schijtbedrijf
27 juni
Nog steeds niks gehoord van dit bedrijf. Ik ga morgen even checken bij de politie hoe en waar ik aangiffe kan doen.....
Zo , ff gemaild naar hun nieuwe adres op 1 en 2 juli . Weer zo een stomme vergoeding. Eerst 10 %....nu 20 %. Ppffffff
Orderd a pair of jeans
Orderd a pair of jeans. Go tracking number. Package arrived sooner than expected. Jeans exactly like on the picture. Fitting is perfect. Very satisfied.
Nog geen ster waard .
Idd. Wat een flutbedrijf.
Yieldo amsterdam, Ibiza fashion boutique....En Joost mag weten welke namen ze nog meer gebruiken
Niks bestellen.
Je besteld iets, ontvangt idd troep
Vervolgens mail je netjes voor een retourformulier en dan begint het geouwh....!!
Co2 , retour China, 10 procent krediet etc.
Waardeloos en nog eens waardeloos
Waardeloos en nog eens waardeloos. Pure oplichterij. Ze sturen geen retour label en naar je geld kun je fluiten. Belachelijk gewoon.
Zeer te mijden webwinkel
Zeer te mijden webwinkel. Retourneren moet naar China wat meer kost dan de aankoopwaarde.
Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard. Ook ik heb me laten misleiden waar ik normaal zo alert ben. 2 regenjassen besteld die niet overeenkomen met wat ik kreeg. Retour niet mogelijk, ze sturen geen retourformulier of retouradres. Mooie praatjes maar twijfel je..... bestel hier niet. Dit moet stoppen!
Niet eens een ster waard
Niet eens een ster waard. Wat een verschrikkelijke kwaliteit. Ik heb een schoen besteld, het komt niet eens in een doos binnen maar in een zak. Ik heb spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Maat klopt niet. Mn voet komt er niet eens in! Ik ga de bestelling terugsturen en o wee ik mijn geld niet terugkrijg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.