En skrækkelig oplevelse !!! Utilstedelig service … Sille som er ansat der behandlede os utilstedeligt . Maden smagte på ingen måde frisk . Risende tørre hygiejnen var ikke eksisterende... Mehr ansehen
Har været der før hvor vi har været fuld tilfreds. Men hold da op det er blevet ringe. Maden i buffeten var kold og smagte af ingenting, og vi kom endda da de åbnede. De havde ikke nok personale, og d... Mehr ansehen
på nørrealle Aarhus c fik vi den til dato værste oplevelse maden var kedelig og gammel, vi måtte efterlade 34 stykker da maden var fyldt med banan fluer og blev stadig opkrævet 200 kr for mad som var... Mehr ansehen
Yami Sushi Restauranten på Arhus C Norre Alle er så ren, alt sushi og andre fødevarer er så friske og velsmagende 😋 Deres toiletter er også så rene. Det mest spændende 😜 er robotterne, der betjen... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kæmpe tak samt ros for lækker med samt…
Kæmpe tak samt ros for lækker med samt super god service. Det har været mit første besøg, men bliver absolut ikke sidste gang. Maden var virkelig god, og service er der i hvert fald heller ikke noget at sige til. Min søn på 1,5 år blev lidt skræmt af robotten/tjeneren, men den blev hurtig fjernet af personalet. Det sætter vi virkelig stor pris på, da de ligeså godt kunne lade robotten blive.
Tak for alt endnu engang.
Utrolig lækker sushi til en virkelig…
Utrolig lækker sushi til en virkelig god pris. Jeg kan ikke rigtig genkende de negative anmeldelser, hverken af mad, service eller stempler. Jeg har hverken set ananas, pølser, pommes frites eller andet fikumdik hos Yami i Viby - det har jeg derimod i Skejby, der åbenbart er en del af virksomheden, selvom den anden restaurant hedder Oyisi. Hos Yami bestiller man sin sushi på en Ipad, så den altid er frisklavet. Mvh en stamkunde
Falsk markedsføring & DÅRLIG kundeservice
Falsk markedsføring, og dårlig kundeservice…!
Jeg modtog en sms, hvori der stod at jeg kunne spare 15% på hele menukortet med en given rabatkode. Jeg ringer til dem for at bestille en menu med de 15%, men får blot at vide at chefen ikke vil give de sølle 15% til mig, og at SMS’en var en fejl. Pigen i telefonen oplyser mig om at en anden dame kort forinden havde ringet og ligeledes ville have de 15%, da hun også havde fået SMS’en. FALSK MARKEDSFØRING! Derudover var det en nytårsmenu jeg havde bestilt (nr. 3), og pigen i røret havde taget i mod ordren. Jeg bliver en halv time inden afhentning ringet op af restauranten igen, hvor jeg får at vide at menuen ikke findes, og at JEG må have set forkert. Jeg må standse min bil for at sende screenshots til dem, som tydeligt viser at menuen er på deres kort. Dårligere service har jeg sjældent oplevet!
Jeg har ofte købt sushi hos YAMI SUSHI, men jeg tror desværre dette var sidste gang.
Stempel kort = ligegyldig
Bestiller idag mad for 400kr, vi er kunder af huset mange gange så vi har et stempel kort. Herpå står for hver 150kr gives et stempel. Damen bag kassen stempler en gang, og jeg spørger fortvivlet om hun ikke glemte et stempel. Hvorefter hun besvare “det gør vi ikke for tiden, vi giver kun et stempel”. Så lad da være og skriv det på jeres stempel kort hvis i ikke kan overholde det!!!!!
God sushi dårlig betjening og lang vente tid
God sushi
Så hold da op hvor er det en skam at vente tiden skal være så voldsom, har været der 3 gange altid bestilt i god tid (mindst 1 time før) og når jeg kommer til tiden eller enda 5 minutter forsinket er maden ikke engang i gang med at blive pakket.
Efter min mening og erfaring fra køkkenarbejde er maden pakket og klar til bestillingstidspunktet.
Kom for eksempel i dag efter min bestilling klokken 18.00, får af vide der lige går 3 minutter, så går jeg lige hen efter drikke vare er tilbage cirka 18.05 efter at vente i kø er jeg nok fremme ved hende 18.15 og der er maden STADIG ikke i gang med at blive pakket…
Tjeneren er bestemt ikke flabet eller på nogen måde ubehagelig, hun virker dog som om hun hellere ville være alle andre steder og et smil er ikke noget man får
Efter forsinkelse siger de aldrig ‘beklager’ eller undskyld ventetiden vi har meget travlt. Jeg forstår travlhed, men så gi’ da lige et smil og et ‘jeg beklager’
Elendig service
Elendig service ! Maden en blandet fornøjelse. Sushi blandet med pomfritter og vandmelon !
God take-away sushi
God take-away sushi, først gang vi prøver Yami-Sushi
Det var dog lige ved at blive træls oplevelse fordi vi ønskede en deal og troede at vi blot skulle orientere min 1 dag i forvejen og så selv købe en sweet deal. Tjeneren fik det heldigvis løst.
Frisk fisk , god sushi ris.
Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse. Der er både Ananas, æbleskiver, og pølser - hvilket jeg virkelig ikke synes hører med til et sushi sted. Der var tre forskellige varianter af sushi, så der var også et utrolig ringe udvalg af forskellige stykker sushi. Chilimayonnaisen var sød og smagte langtfra af chilimayonnaise. Alt i alt en urolig dårlig oplevelse, og maden lever slet ikke op til den pris man betaler. Katastrofalt. Kan virkelig ikke anbefales.
De ville ikke lave vores mad fra deres egen menu
Jeg ringer og vil bestille en take away til vores familie kl 16:50 en lørdag. Da jeg efter to opkald endelig får far i en medarbejder laver jeg vores bestilling, det bestod af 2x2 forretter samt 3 wok retter til afhentning. Medarbejderen skulle lige høre køkkenet om, hvor lang tid der ville gå, hvor efter hun vender tilbage og siger at de ikke ønsker at lave varme retter i køkkenet, da de har meget travlt i dag. Jeg måtte måbende ligge røret på uforløst. Det var i den grad sidste gang vi nogensinde bestilte noget i denne restaurant!
Vores oplevelse
Vi kom kl 20.00. På hjemmesiden står der at de lukker kl. 22.00.
Da vi kommer ind er der lidt mennesker. Kort efter er vi næsten de eneste gæster. Jeg kan se at køkkenet gør rent, og personalet rydder op og gør klar til at "lukke ned". De rydder alle borde, pånær vores - hvor der efterhånden var kommet lidt tallerkener, fordi vi var 3 mennesker. Jeg spørger derefter personalet om der ikke kommer mere sushi på båndet. Det er de samme få ligegyldige stykker som bliver ved med at køre rundt. Det er hun uenig i, og først da jeg beder hende om at lade være med at diskutere med mig - går hun.
Kl 20.45 kommer der en ny hen og siger vi kan bestille noget fra kortet. Altså mere end 20 min efter jeg efterspørger mere sushi. Vi bestiller lidt, må må indrømme at der er glæden ved at gå ud og spise lidt ødelagt. Vi betaler og går ud af døren. 21.10.
Elendig service og dårlig oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.