En skrækkelig oplevelse !!! Utilstedelig service … Sille som er ansat der behandlede os utilstedeligt . Maden smagte på ingen måde frisk . Risende tørre hygiejnen var ikke eksisterende... Mehr ansehen
Har været der før hvor vi har været fuld tilfreds. Men hold da op det er blevet ringe. Maden i buffeten var kold og smagte af ingenting, og vi kom endda da de åbnede. De havde ikke nok personale, og d... Mehr ansehen
på nørrealle Aarhus c fik vi den til dato værste oplevelse maden var kedelig og gammel, vi måtte efterlade 34 stykker da maden var fyldt med banan fluer og blev stadig opkrævet 200 kr for mad som var... Mehr ansehen
Yami Sushi Restauranten på Arhus C Norre Alle er så ren, alt sushi og andre fødevarer er så friske og velsmagende 😋 Deres toiletter er også så rene. Det mest spændende 😜 er robotterne, der betjen... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig oplevelse
Skuffende kvalitet. Stykkerne bar præg af at have ligget for længe, kedeligt udvalg. Vi bestiller running sushi og drikkevare. Drikkevare er dåse colaer og intet glas med. Da jeg skal betale ser isbar og kaffe, men hende der har serveret har ikke oplyst om dette er includeret. Helt igennem en utilfredsstillende oplevelse. Kommer ikke igen.
Ventetiden
Dårlig soya, de brugte 30 min på at komme med drikkevarer selvom der kun var os og et par mere. Vi var altså kun 4 mennesker. Så brugte de ca. 1 time på at komme med maden. Min venindes tangsalat var frosen i bunden
Lækker mad for alle aldre og hurtig…
Lækker mad for alle aldre og hurtig betjening.
Rigtig fint koncept
Kan ikke anbefales
Bordet var ikke klar
Bordene omkring os blev ikke ryddet
Der var kø ved de 2 toiletter og ingen håndvask udenfor så man kunne vaske Sine hænder
Spritbeholderen med håndsprit var tom
Det virker Som om der mangler personale.
Vi har ventet 55 min på vores først ordre, som ikke er kommet endnu.
Vil ikke anbefale dette sushi sted
En af de værste sushi-oplevelser jeg…
Helt igennem elendig oplevelse hos Yami Sushi. Vi havde reserveret bord, men der var intet gjort klar, da vi ankom. Kun to toiletter til rådighed, hvilket gav lange køer, og der var ikke mere sprit til gæsterne. Personalet virkede stressede og underbemandede, og servicen var utrolig dårlig.
Det tog over 2 timer, før vi fik vores mad, og det viste sig kun at være 4 ruller sushi – som ovenikøbet var kedelige og uden smag. At få glemt en ordre og lade gæster vente så længe er simpelthen for ringe.
Dette var bestemt ikke en god oplevelse, og jeg kommer aldrig tilbage.
Vi havnede der ved et tilfælde
Vi havnede der ved et tilfælde, men blev ikke skuffet.
Både dejlig sushi, dejlig betjening og søde Robert gjorde aftenen til en anden grad. Tempuraturen var rar og vi rejenede ikke med så god oplevelse. Hvis man skulle as(sushi)cere det med andre oplevelser, ville det være som frit fald i Tivoli. Altså et sush-i maven.
Eller som at være til en god koncert med Sushi og Leo. Men det kan vi desværre ikke.
Den her anmeldelse går lidt i fisk, men “vi er glade for oplevelsen”, er nok det, vi vil sige.
Tak for denne gang. Vi (sushi)-ruller hjem.
Super lækkert sted af holde fødselsdag🇩🇰
Vi sad i en time og havde kun fået 4…
Vi sad i en time og havde kun fået 4 stykker fra vores ellers store ordre.
Henvendte os for at få hører til resten efter 40 min.
Efter 60 min så er vi gået, uden en beklagelse fra restauranten.
Tror robotten skal have mere strøm på😳
Ikke den fedeste afslutning på en ellers hyggelig årsdag.
Dårlig service og dårlig mad
Vi har bestilt cirka 5 gange nu, HVER GANG får vi det forkerte, eller der mangler noget, som 8 stykker sushi og dem der så er, er de forkerte. Vi mangler også jævnligt soya, spisepinde, wasabi, og skriver man at man IKKE vil have ingefær, putter de det på HVER GANG. Vi fik gratis ny sushi af dem sidste gang for to dage siden efter aftale, to dage senere trækker de det tilbage. EKSTREM DÅRLIG SERVICE.
Dårlig mad og service
Dårlig mad og service. De puttede ikke wasabi og ingefær i selvom jeg krydset ja til det, sushien smagte gammelt og risen var helt blød.
Rigtig hyggelig med god betjening
Rigtig hyggelig med god betjening
Virkelig lækker 🍣
Virkelig lækker 🍣. Vi kommer gerne igen. Dejlig atmosfære.
Lækker mad,god betjening
En trist oplevelse med deres afdeling i…
En trist oplevelse med deres afdeling i Aarhus C.
Vi bestilte 72 stykker sushi og kørte hele vejen fra Skanderborg for at hente dem i Aarhus C. Da vi kom hjem, opdagede vi, at der manglede wasabi, sojasauce og spisepinde.
Desværre kan jeg ikke anbefale stedet.
Venlig hilsen,
Allan
Mega lækker sushi!
Mega lækker sushi!! Sød personale og god betjening af sej robot
En stjerne fordi noget skal gives
En stjerne fordi noget skal gives.
Blev godt nok overrasket over hvor lavt og dårligt dette sted var.
Kedelig sushi med et minimalistisk udvalg. Kedelige retter. Beskidt og nusset og bare trist oplevelse i sig selv.
Vil ikke anbefale dette sted
Sushien smagte ikke af noget
Sushien smagte ikke af noget, varmt og helt vådt ris. Forretterne var kolde. Borderne var ikke tørt af inden man satte sig. Vil ikke anbefale dette sted.
Ganske fin
Ganske fin, kvalitet til prisen. Sushi er frisk og varme retter er varme
Dejligt familie sted
Var der med familien der inkluderet par stor spisende teenagere. Super lækker sushi samt et stort udvalg til dem der ikke er så vilde med sushi
God sushi
God sushi! Mange børn, lidt meget larm. Vi gik mætte der fra🫶🏽
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.