Hurtig levering og er Super glad for min nye oplader. Er virkelig rart at have alle ting samlet og at opladeren ikke fylder særlig meget når den står på natbordet.
Købte 2 af deres opladere. Den ene fejlede allerede ved modtagelsen men jeg fik tilsendt en ny i løbet af et par dage uden problemer. Spændende at se kvaliteten efter et stykke tid men umiddelbart vir... Mehr ansehen
Nem bestilling, rigtig fint produkt, eneste "fejl" ved produktet er at der er meget blåt lys når den lader - det er dog nemt at sætte noget foran så det ikke chikanere. Hurtigt levering og præcis som... Mehr ansehen
Jeg købte XCHARGE T15, og jeg er virkelig skuffet. Mine AirPods 4 bliver slet ikke opladet, uanset hvordan jeg placerer dem. Min iPhone 16 Pro oplader ekstremt langsomt – kun 5-10% strøm i timen, hvil... Mehr ansehen
Skaber af Danmarks mest populære 3-i-1 folbare trådløse oplader til Apple enheder
Dänemark
- xcharge.dk
Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fed alt i en oplader…
Hurtig levering
Hurtig levering. Modtog ordren dagen efter bestilling. X CHARGE lader lynhurtigt og har et pænt design.
Super god lader til iPhone.
Dropshipping scam
Så er samfundstaberen Rasmus Thrane i gang igen 🤣
Kunne du ikke sælge dit kinalort af en blender fra Temu længere? 🤣🤣🤣🤣
Den fungerer fint
Den fungerer fint, når den er sat til strøm, men er ikke ledningsfri
Der var for lang leveringstid 14 dage
Der var for lang leveringstid 14 dage, så det var lige før fødselsdagsgaven gik i vasken. Den kom samme dag som jeg skulle til fødselsdagen.
7 dages håndtering uden resultat...
Bestillingen havde en samlet behandlingstid på mere end syv dage. De første fire dage hørte jeg intet, hvorefter jeg blev informeret om, at det oprindelige produkt var udsolgt.
Som kompensation blev jeg tilbudt en alternativ model samt et gratis travel case, god service tænkte jeg. Efter yderligere to dage uden nogen information om forsendelse eller tracking måtte jeg selv rykke for en opdatering. Kort tid efter modtog jeg en mail, dog stadig uden trackingoplysninger.
Herefter modtog jeg endnu en besked om, at min ordre var blevet annulleret, da den foreslåede erstatningsvare heller ikke var på lager og først forventedes tilgængelig om cirka 30 dage.
Afslutningsvis blev der udtrykt håb om min forståelse, hvilket stod i skarp kontrast til det samlede forløb og den manglende kommunikation undervejs.
Hurtig god handel
Super god og nem at bruge
Super god og nem at bruge
Alt var bare i orden
Alt var bare i orden, og rigtig fin blender. Leveringen var også god.
super hurtig levering og produktet ser…
super hurtig levering og produktet ser fint ud, til gave så ved ikke om den virker, men det går jeg da så sandelig ud fra :o)
Fin fin vare
Overskuelig hjemmeside og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering 👍
XCHARGE fungerer upåklageligt
XCHARGE fungerer upåklageligt. Jeg har samtidigt opladet min iPhone 12 mini, Apple Airpods Pro 4 samt Apple Watch Ultra 2 samtidigt uden problemer.
Hurtig levering og produktet lever til…
Hurtig levering og produktet lever til fulde op til forventning