Echt belachelijk voor woorden. Een review over je zorgaanbieder kan je alleen plaatsen als je daarvoor wordt uitgenodigd. Je snapt wel dat als je een klacht heb dat de zorgaanbieder jou dan beslist ni... Mehr ansehen
Via BeterGGZ heb ik een online traject gevolgd voor ADHD en emotieregulatieproblematiek door middel van psycho-educatie en CGT. Mijn traject startte met Esmé Freriks als behandelaar, waarna Liz... Mehr ansehen
Ze vragen selectief om waarderingen voor hulpverleningsinstanties. Dus, alleen als de instantie zelf een cliënt vraagt. Het lijkt er dan bijna op of de slager zijn eigen vlees keurt en het geeft een z... Mehr ansehen
Sinds septenber 2025 op uitnodiging reviews via zorgaanbieder niet mogelijk? Zelfs die zorgkaartnederland is een fiasco. Geen reviews = geen respect. Zorgkaartnederland en zorgsector nederland is... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ZorgkaartNederland helpt je bij de keuze voor een passende zorgverlener. Deel je ervaring en help anderen kiezen.
Niederlande
- www.zorgkaartnederland.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
ZorgkaartNederland is een propaganda site
ZorgkaartNederland is een propaganda site voor zorgaanbieders. Negatieve en slecht vallende recensies worden gefilterd of kort na plaatsing verwijderd van de site. Dit gebeurt expliciet op verzoek van de zorgaanbieder. De waarheid word niet gewaardeerd en mag blijkbaar andere patiënten niet bereiken. Patiëntenfederatie Nederland is er zogenaamd voor de patiënten. Het is een farce!!!
Dit platform misleidt bewust patiënten bij hun keuze voor een zorgaanbieder door relevante informatie niet te plaatsen en te verwijderen. Opheffen deze oplichtersbende!

Oplichtersbende
Zorg kaart Nederland, is een nep site .wordt waarschijnlijk beheerd door een aantal artsen.iniedergeval dit is de 3e keer dat
Ik een oordeel geef over een arts bij hun,de 1e de laatste en nooit meer.je mag op deze site niet de waarheid vertellen ,ze willen dat je liegt.net de overheid ook zo onbetrouwbaar

Huishoudellijke hulp
Thuiszorg mozaiek geen goede ervaring
Niet altijd personeel of komen niet opdagen of allergisch voor huisdieren
Of dubbel geboekt maar half uur hulp
Iets kapot gegaan door hulp word weinig mee gedaan

Antwort von ZorgkaartNederland
Zeer bijzonder...een arts die voorheen…
Zeer bijzonder...een arts die voorheen een score had van rond de 4/ 5, met veel slechte reviews heeft nu plotseling een score van 9,9! In de huidige beoordeling staat dat deze arts zeer menselijk is en goed luistert. In de verdwenen reviews stond iets anders, waar veel mensen het over eens waren (ik en meerdere mensen die bij deze arts lopen trouwens ook). Deze arts komt gevoelloos over en geïrriteerd als haar patiënten teveel vragen. Dit is een oncoloog, dus je werkt met kwetsbare mensen die een bericht krijgen dat niet echt erg fijn is om te horen. Qua arts prima, maar de menselijke kant gaat niet goed. Maar buiten dat...waar zijn deze reviews gebleven??? Zorgkaart Nederland, graag een reactie!

Besodemieterd …
In dit land kun jeje rot betalen aan belasting.maar als jezelf zorg nodig heb word je overal besodemieterd
Zorgkaart Nederland is een door en door…
Zorgkaart Nederland is een door en door corrupt en crimineel platform.
Artsen die fouten maken veroordeeld zijn mogen niet bekritiseerd worden. Zorgkaart houdt niet van kritiek op eigen organisatie. Ze zijn partijdig in voordeel van zorgverlener.
Uit de reactie die na een half jaar komt die niet in gaat op de inhoud blijkt dat zorgkaart onbetrouwbaar was is en blijft. Gewoon beweren dat artsen bedrijgt worden en klaar ben je.

Antwort von ZorgkaartNederland
Feiten zijn meteen beschuldigingen…
Feiten zijn meteen beschuldigingen terwijl dat toch echt iets anders is. Ook volgens de gedragscode. Je mag niets plaatsen wat strafbaar is, volgens de gedragscode, maar zij vinden ALLES wat niet goed is gegaan of negatief is meteen een beschuldiging, ook al is het niet strafbaar.

Antwort von ZorgkaartNederland
Wat een waardeloze beoordelingssite.
Wat een waardeloze beoordelingssite.
De cijfers die je kunt geven kunnen niet beïnvloed worden, maar je ervaring dien je zo positief mogelijk te beschrijven anders wordt hij afgekeurd.
Men zegt: "Omschrijf zo goed mogelijk uw eigen ervaring". Je ervaring wordt echter al snel als beschuldiging of aanname en/of vermoeden gezien en dat wordt niet geplaatst.
Oprechte reviews zijn niet gewenst, terwijl dat juist de realiteit is, en dat juist de reden is waarom mensen zulke sites raadplegen.
Daarnaast wordt er ook nog verschil gemaakt. Ik heb andere reviews bekeken om te zien wat wél geaccepteerd wordt en een letterlijk overgenomen regel werd in mijn tekst afgekeurd.
Neem de ZORGKAART niet serieus!
Neem de ZORGKAART niet serieus!
Zeer ONBETROUWBAAR en keuren je tekst in zover af zodat het toch nog beter gaat overkomen dan je eigenlijk wilt delen met mensen over je negatieve ervaring b.v als een fam lid in een zorginstelling woont die niet correcte zorg leveren! Echt zo triest dat dit zo kan!!!
Zorgkaartnederland is een onbetrouwbare site
Mijn ervaring met zorgkaartnederland is dezelfde als die van vele anderen hier. Ik probeer een kritische waardering te plaatsen bij een zorgorganisatie, vier keer de tekst op hun verzoek (meestal voerden ze wat mij betreft ongeldige redenen aan) aangepast en ze plaatsen 'm niet. Er is onderzoek gedaan door Follow the Money, zoek op fraude-met-zorgkaart-is-doodsimpel? (zit helaas achter een betaalmuur).
Zelfs het IGJ gebruikt de waarderingen op zorgkaartnederland, die dus onbetrouwbaar zijn blijkens dit onderzoek. Bij de medischcontact site zijn ze ook niet positief, zoek op zorgkaartnederland-biedt-schijntransparantie
ik ben zeer tevreden over de snelle en…
ik ben zeer tevreden over de snelle en goede afhandelingen van de N.T.D ik woord altijd vriendelijk en goed geholpen door de vriendelijke medewerkers
Je kan hier niet eerlijk je review…
Je kan hier niet eerlijk je review kwijt,
Ze bepalen even voor je dat je iemand beschuldigd van iets...NEE dat was geen beschuldiging maar een ERVARING.
Namen mag je niet noemen....... Apart want over hem (Manager) en zijn begeleiders gaat het review toch over....
Daar is een review/ervaring site toch voor? dat men weet over wie en wat het gaat?.
Nee het is absoluut geen eerlijke review site.
En de reactie van Zorgkaart was dat ze "hoge eisen" hanteren voor een review ZIJ bepalen voor jou wat een beschuldiging/aanname is en vinden dat het MIJN taak is om ERVARING aan te passen..... ze vinden dat er een "verruwing" van de maatschappij plaatsvind en dit is de reden dat een gewoon EERLIJK review NIET geplaatst kan worden.... en dit staat werkelijk in een email vam ZORGKAART....
Rare eisen voor het accepteren van…
Rare eisen voor het accepteren van iemand's review.
Ik had een review ingediend over een dienstverlener in de zorg.
Ik had een review ingediend waarover ZorgkaartNederland zelf beslist dat het een aanname is en/of een vermoeden terwijl ze dat niet kunnen weten en wat ook niet waar was. Over aannames gesproken.....Ik moet ze beoordelen met 1 ster maar ze krijgen er van mij 0 en ik werk daaraan zeker niet meer mee.
WAARDELOZE SITE
Waardeloze site! Een eerlijke, maar kritische review geschreven, maar die wordt gewoonweg niet geplaatst. Je hebt dus totaal niets aan zorgkaart Nederland!
ZEER PARTIJDIG ORGANISATIE
ZEER PARTIJDIG ORGANISATIE, DEZE ORGANISATIE BEHARTIGT MEER DE BELANGEN VAN DE ARTSEN EN NIET VAN DE PATIËNTEN DIE SLECHT ZIJN BEHANDELD DOOR EEN ARTS. MIJN INZIENS IS ZORGKAART NEDERLAND EEN CORRUPTE ORGANISATIE!
Dacht een goede site over ervaringen…
Dacht een goede site over ervaringen bepaalde arts te hebben gevonden.
Dus heb een eerlijke bevinding over dr Aberkan gepost, helaas moest dit verwijderd worden ook dr Aberkan eiste rectificatie. Kortom grote nep deze website. Mijn moeder werd na een simpele staaroperatie blind aan 1 oog doordat het lenszakje vernield werd door deze houthakker met zijn gladde praatjes. Trap er niet in.
U bent gewaarschuwd. Ga niet naar Maaszicht kliniek waar hij werkzaam is.
Moet eraf gehaald worden die site
Zorg.. iets heel persoonlijks voor velen. Iets emotioneels. Dan ben je jaren op zoek naar diagnose en behandeling maar is een arts/instantie ontzettend brutaal en slecht, zet je een review met jouw verhaal neer en mag je deze niet eens plaatsen. Ik mocht er niet eens inzetten dat de arts zei dat ik me niet aan moest stellen, oke dan.
De zorgkaart Nederland is niet…
De zorgkaart Nederland is niet objectief. Niet te vertrouwen. Je mag geen mening hebben. Zinloze organisatie! Per direct sluiten. Zorgkaart Nederland is een onderdeel van patiëntenfederatie en niet een onderdeel van Artsenfederatie KNMG.
Plaatst geen negatieve reviews.
Plaatst geen negatieve reviews.
Omdat zij feiten zien als beschuldigingen. Dit is gewoon censuur....en als je ze daar op aanspreekt geeft niemand thuis.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.