Echt belachelijk voor woorden. Een review over je zorgaanbieder kan je alleen plaatsen als je daarvoor wordt uitgenodigd. Je snapt wel dat als je een klacht heb dat de zorgaanbieder jou dan beslist ni... Mehr ansehen
Via BeterGGZ heb ik een online traject gevolgd voor ADHD en emotieregulatieproblematiek door middel van psycho-educatie en CGT. Mijn traject startte met Esmé Freriks als behandelaar, waarna Liz... Mehr ansehen
Ze vragen selectief om waarderingen voor hulpverleningsinstanties. Dus, alleen als de instantie zelf een cliënt vraagt. Het lijkt er dan bijna op of de slager zijn eigen vlees keurt en het geeft een z... Mehr ansehen
Sinds septenber 2025 op uitnodiging reviews via zorgaanbieder niet mogelijk? Zelfs die zorgkaartnederland is een fiasco. Geen reviews = geen respect. Zorgkaartnederland en zorgsector nederland is... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ZorgkaartNederland helpt je bij de keuze voor een passende zorgverlener. Deel je ervaring en help anderen kiezen.
Niederlande
- www.zorgkaartnederland.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Totaal fake reviews
Absolute totale farce. Alles wordt in het werk gesteld om een waarheidsgetrouwe review op alle mogelijke manieren te blokkeren. Echt verschrikkelijk, totally fake, stelletje trollen op de redactie. Geen enkele review die daar geschreven staat berust op enige waarheid.
Je zou willen dat deze site offline gaat! Je wordt enorm belazerd met deze zogenaamde reviews mbt Zorg in Nederland.
Alles behalve een veilig of deskundig platform waar je je kunt informeren, dit dient geen enkel doel behalve eigen zakken vullen.
Als je als redactie vraagt naar de BIG registratie van Nurse Ratched uit (de film!) One Flew over the Coockoo's Nest zegt dat genoeg. Onprofessioneel is nog een understatement. Doe iedereen een plezier en ga alsjeblieft van het internet af!

Helaas niet betrouwbaar
Helaas niet betrouwbaar. Er mogen alleen positieve ervaringen gedeeld worden.

ZorgkaartNederland heeeel slecht!

Antwort von ZorgkaartNederland
Lekker transparant maar niet heus
Ik probeer een eerlijk en transparant review achter te laten over een slechte recente ervaring met een KNO arts. Moet het blijkbaar mooi op poetsen en censureren zodat ik hem niet teveel beledig en zijn carrière op het spel zet. Jammer dat ik mensen niet mag waarschuwen om bij deze persoon weg te blijven.

Een corrupt clubje!
Een corrupt clubje dat enkel het belang van artsen etc. dient! Je mening (zonder belediging etc) mag niet! Ze verzinnen van alles om ervoor te zorgen dat een negatieve ervaring bij een frauderende (tand)arts bijvoorbeeld niet gepubliceerd wordt! En 'neppe positive' reviews geschreven door de (tand)arts zelf staat er direct op hun site! Gelukkig zie je dat vrijwel iedereen dit inmiddels weet en weet ook dat zorgkaartnederland enkel op geld uit zijn! Schaamteloos om zo met patienten om te gaan die niet eens hun MENING mogen uiten!
P.s: Lees hieronder hun zoveelste staandaard leugenachtige knip-en-plak antwoord over "hoe ze reviews toestaan" maar lees hoe de meeste reviews HETZDLFDE vertellen dat zij er ALLES aan doen om GEEN NEGATIEVE REVIEWS over oplichters in de zorg te plaatsen! En ze noemen zich ook nog eens een 'patiëntenfederatie'! Nou heel Nederland heeft al gezien hoe corrupt jullie zijn! Schaamteloos!

Stop maar met zoeken...
Iemand je gezicht toevertrouwen, dat is toch wel wat... en dan wil ik ook nog dat ik mezelf herken, maar net een tikkie frisser... na veel zoekwerk en uitgebreide intake bij Sebastiaan Kranenburg, kan ik oprecht zeggen dat ik mijn gezicht aan hem toevertrouw. Naast een goed luisterend oor, en ik ben niet de makkelijkste, is deze arts oprecht zeer kundig!! Onlangs, ben 55 jaar, voor t eerst mijn lippen laten vullen. En echt ik wil geen duckface.. het resultaat is verbluffend mooi. Subtiel en heel natuurlijk. Dank je wel Sebastiasn. Keep on the good work
Dit is een heel raar bedrijf
Dit is een heel raar bedrijf! En eerlijke oprechte reviews, ( als ze negatief zijn) plaatsen ze het liefst zo ie zo niet! Ik heb alles naar eerlijkheid ingevuld! Ik kreeg hier direct een melding op, dat dit niet goed gekeurd werd! Ik dacht dat eerlijkheid en oprechtheid juist de bedoeling is! Dit gaat meer uit van het belang van de zorg verlener! En niet van de burger! Ik heb hier werk van gemaakt! En ineens kon mijn review wel geplaatst worden! Zeer slechte zaak dit! Ook niks open en transparant aan deze organisatie! Ik snap wel dat veel zorgverleners, zoon hoge score hebben als je alles selecteerd! Schaam jullie!

Antwort von ZorgkaartNederland
Een dikke pluim voor het St Elisabeth…
Een dikke pluim voor het St Elisabeth verpleeghuis en Gasthuis uit Amersfoort. Het personeel gaat zo liefde en respectvol met de bewoners om,er word veel voor de bewoners gedaan.
IN EEN WOORD FANTASTISCH
Erg jammer dat het voor artsen en…
Erg jammer dat het voor artsen en klinieken zo makkelijk is om tientallen positieve recensies voor hun eigen te schrijven maar als je een kiritische recensie schrijft wordt er moeilijk gedaan en geven de meeste het al op. Zou handig zijn als jullie een of ander programma hebben dat kan herkenben dat recensies door dezelfde persoon zijn geschreven, want het is meestal overduidelijk aan het taalgebruik en zinsopbouw. Of wanneer er opeens 10 10punten reviews in 1 dag worden geplaatst, dan hoort er toch wel een belletje te rinkelen

Antwort von ZorgkaartNederland
Zorgkaartnederland neemt het op voor…
Zorgkaartnederland neemt het op voor hun...iedere zorgaanbieder die te maken krijgt met negatieve reviews worden verwijderd zo ook de mijne met als reden dat het naar hun mening blablabla...
Hele zooitje zorgkaartnederland opdoeken want heeft geen nut te waarschuwen voor slechte zorgaanbieders

Antwort von ZorgkaartNederland
Meerdere keren hebben ze mijn “minder…
Meerdere keren hebben ze mijn “minder positieve” ervaring verwijderd terwijl ik mijn mening geef.
In deze tijd kan je geen mening geven ook al wordt er naar gevraagd..
Schaam je.

Oplichting zorgkaart Nederland
Oplichting! Staan expres niet op Google omdat ze weten dat het niet klopt. Ik heb een 1 sterren review gegeven op de Andros kliniek in Amsterdam . Na deze review ben ik door zorgkaartnederland gebeld of ik hem positiever wilde maken anders wilde ze hem niet plaatsen. Gehoor aan gegeven maar review is tot 3 keer niet geplaatst.
Oplichting!

Antwort von ZorgkaartNederland
Onbetrouwbare bevooroordeelde review site, negatieve reviews worden niet geplaatst.
Onder het mom van overtreden van hun gedragscode weigeren ze negatieve reviews te plaatsen. Nadat je je review aanpast in bewoordingen, vinden ze weer nieuwe overtredingen, en op een gegeven verwijderen ze hem gewoon helemaal. Dit is geen betrouwbare review site maar werkt in opdracht van de zorgverlener!

Antwort von ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is helemaal niet onafhankelijk, ze censureren/saneren beeordelingen
ZorgkaartNederland is helemaal niet onafhankelijk maar in plaats daarvan beschermen ze slechte artsen want ze saneren (censuur!) kritiek - zoals de mijne op een platselijke huisarts - op die artsen zodat een waardering veel beter lijkt dan die werkelijk is. En je kunt die artsen ook geen 1 op de schaal van 10 geven, enkel 2 of meer (en daar blijf ik bij ondanks hun beweringen dat het niet zo zou zijn wnat hun systeem weigert een 1 te accepteren).
Overigens beweren ze dat ze geen beschukdigingen accepteren wat lachwekkend is want ene kritiek van eeeen patient slecht behandelen (in mijn geval lijdt ik 24 uur per dag pijn en liet de arts me daarmee aan mijn lot over terwijl ze het wist maar dat mocht ik door hun niet vermelden omdat ze valselijk bewereden dat dat ene melding van een strafbaar feit zoiu zijn wat niet waar is maar manipulatie van wat het wel is nl.onvreschillig en onethisch artsengedrag).

Kritiek is beschuldigen!
Als je kritiek hebt op een zorgverlener ben je aan het "beschuldigen". Maar waarom mag je niet beschuldigen als je vind dat daartoe alle reden is? En als kritiek wordt geweigerd wat heeft deze site dan voor zin? Alleen maar juichverhalen? Dan wordt de lezer misleid.
Deze zorgkaart kan beter worden gemeden.

Antwort von ZorgkaartNederland
Commerciele organisatie voor boze patienten
Deze commerciele organisatie kenmerkt zich door willekeur, onzorgvuldigheid en eenzijdigheid. Er wordt niet aan hoor en wederhoor gedaan, er wordt klakkeloos overgenomen wat gefrustreerde mensen zoal kwijt willen over hun zorgaanbieder. De naam van deze pakketten verkopende organisatie past niet bij de rol die ze zichzelf toedichten. Als zorgverlener kun je je niet weren tegen hun publicaties zonder dat je eerst lid wordt van deze club. Het streven is goed, maar de uitwerking faalt aan alle kanten, getuige ook de hoeveelheid negatieve reviews op deze echt onafhankelijke site.
Als zorgverlener sta je 1-0 achter bij ZorgkaartNederland.
Bij ZorgkaartNederland staat je als zorgverlener 1-0 achter bij een slechte review. Slechte ervaringen van patiënten kunnen beter met een goed gesprek worden beslecht. Een patiënt kan niet gekregen hebben wat hij/zij wilde terwijl de zorgverlener wel de juiste protocollen en richtlijnen heeft gevolgd, dat is geen slechte zorg maar een communicatie issue. Bij ZorgkaartNederland kan je als zorgverlener pas reageren op reviews als je een abonnement neemt van EUR 1.500 (!) per jaar.

Antwort von ZorgkaartNederland
Ik keek voor advies vaak op deze site…
Ik keek voor advies vaak op deze site maar zie nu dat mijn beoordeling (en ook die van anderen) over een arts verdwenen is. Niet objectief dus. Het was een traumatische ervaring en dat die dus verwijderd is geeft te denken ….

Dulden geen slechte reviews
Het idee is natuurlijk fantastisch. Een centrale plek, waar je terecht kunt met feedback over je zorgverlener. Eindelijk een plek waar zorgverleners een klein beetje verantwoording moeten afleggen voor onaangenaam gedrag, misdiagnoses enzovoort.
De makers voor deze website dulden echter geen klachten. Daardoor kun je dus een potentiële patient niet waarschuwen.
Ik had een nare ervaring bij een tandarts en mijn review werd geweigerd omdat ik de tandarts zou "beschuldigen" Ze vroegen mij de review anders te verwoorden. Ik heb geen idee hoe ik mijn ervaring anders moet verwoorden. Ik heb ook niet de energie en tijd om mijn nare ervaring suikerzoet te maken zodat de zorgverlener deze gezellig met een kopje thee kan innemen.
Ik zou zeggen: Als een review niet naar uw zin is, doe dan een voorstel. Help patiënten een klacht zo te verwoorden dat jullie deze durven plaatsen. Het is leven is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Antwort von ZorgkaartNederland
Zeer onbetrouwbaar heb van de site…
Zeer onbetrouwbaar heb van de site een bericht gehad dat ze alleen positief feedback willen plaatsen.

Antwort von ZorgkaartNederland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.