Per abuis het verkeerde artikel besteld tijdens het weekend en kort na de bestelling hierover een email gestuurd. Maandag email terug ontvangen dat ze het pakketje nog net vóór verzending konden tege... Mehr ansehen
Product super snel geleverd! Product voldeed alleen helaas niet aan mijn verwachtingen omdat aantal kenmerken niet klopte met wat vermeld stond op de site. Mail gestuurd en gebeld, klacht prettig en c... Mehr ansehen
De service is prima geregeld. Wat geadviseerd wordt met de door de klant geplaatste bestelling geeft geen enkel probleem. U krijgt bericht digitaal over wanneer en ook het tijdstip is te volgen. Ben... Mehr ansehen
Goede service. Er was iets fouts gegaan bij het betalen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice zij heeft ons goed geholpen. Na de goede betaling te hebben gedaan kregen we de volgende dag o... Mehr ansehen
Über Zaklamp
Zaklamp.com is één van de grootste online speciaalzaken van LED zaklampen, hoofdlampen en lantaarns. Ons assortiment bestaat uit Ledlenser, Coleman, Easy Camp en Maglite. Dankzij ons diverse assortiment hebben we voor elk doeleinde een juiste zaklamp. Kom je er alleen niet uit? We adviseren je graag!
Oostpolderweg 15A, 4413 NN, Krabbendijke, Niederlande
- 085-1044334
- info@mundo-recreatie.nl
- www.zaklamp.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering
Snelle levering top
Snelle levering !
Snelle levering !
Factuur binnen de 4u na aanvraag !
Snel geleverd
Perfecte lamp voor donkere ruimten…
Perfecte lamp voor donkere ruimten zoals kruipruimten. Snelle levering kost wat maar absoluut de prijs waard!
Snel en goed betrouwbaar
Snel en goed en gewone prijs
Prima lamp voor mij
Prima lamp voor mij. Bij uitzoom een mooie grote ronde en egale lichtbundel.
Snel en goed!
Correcte en snelle uitvoering van…
Correcte en snelle uitvoering van bestelling
1.5 week geleden heb ik batterijen…
1.5 week geleden heb ik batterijen besteld en moet nog steeds komen.
Ik heb het idee dat ze nog gemaakt moeten worden in china.
Duidelijke website en een snelle
Duidelijke website en een snelle, goede levering!
Keurig op tijd bezorgd
Super service
Snelle levering
Snelle levering, en perfecte hoofdlamp.
Goede snelle levering
Top service
Top service! Kan het ieder aanraden om hier wat te bestellen.
De bestelling was op tijd bezorgd.
De bestelling was op tijd bezorgd.
Maar de producten waren te vies om aan te raken.
Top bedrijf, bezorging kan beter.
aanbevolen accessoires passen goed bij het bestelde artikel.
producten worden goed verpakt aangeleverd.
Alleen jammer dat hun vervoerder (de post) pas anderhalf uur na hun tijdvak bij mij aan de deur kwam.