Ik heb wel een goede ervaring met HSV. Een nette Suzuki Swift gekocht voor een redelijke (meeneem) prijs. Inclusief nieuwe APK en 4 nieuwe bandjes. Toch bleek er een defect, welke tijdens de te k... Mehr ansehen
Paar keer gereageerd op een advertentie op marktplaats. Berichten worden gelezen maar geen antwoord. Vind dit heel klantonvriendelijk en zal er dus ook nooit een auto aanschaffen.
Auto gekocht naar twee weken ophalen ipv 4 dagen . Opeens veel olie verbruik lekt enorm wat hij niet had bij de proefrit . Blijkt er opeens andere moror in te zitten zegt me garage . Het bedrijf be... Mehr ansehen
Eind december een citroen c4 Picasso gekocht deze kon ik. Half januari ophalen wat we hadden aangegeven zou gemaakt worden. Probleem was echter niet verholpen Hsv nam dit netje op en heeft er vo... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
HSV bied wel degelijk service
Ik heb wel een goede ervaring met HSV. Een nette
Toch bleek er een defect, welke tijdens de te korte proefrit niet opgemerkt was. Niet fijn natuurlijk. Eén belletje met Vocan was echter voldoende. Zij gingen het oplossen. Zij hebben deze belofte waargemaakt. Defect verholpen zonder dat daar een rekening van kwam. Terwijl ik er geen garantie bij had gekocht. Goede service en zeer klantvriendelijk.
Tip: Maak een gedegen proefrit en bespaar niet op afleverpakketten met garantie.
Paar keer gereageerd op een advertentie…
Wat een mooi en fijn bedrijf is dit.
Wat een mooi en fijn bedrijf is dit.
Hier een mini Cooper gekocht voor mijn vrouw.
Ze hebben een hele ruime keus en ze denken graag met je mee. Er is geen moeite teveel voor ze.
Na de aankoop omweg naar huis bleek de koppeling te slippen. Direct contact met hen opgenomen en dit werd direct Ingepland om de koppeling te repareren.
Het herstellen heeft een dag geduurd en kosteloos.
Woorden schieten mij te kort hoe dankbaar we zijn hoe we daar geholpen zijn. Dit bedrijf heeft kanjers in dienst en zijn goud eerlijk. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
Auto gekocht naar twee weken ophalen…
Auto gekocht naar twee weken ophalen ipv 4 dagen .
Opeens veel olie verbruik lekt enorm wat hij niet had bij de proefrit .
Blijkt er opeens andere moror in te zitten zegt me garage .
Het bedrijf bestaan puur uit oplichting geloof de mooie verhaaltjes niet is puur mooi praat van de familie en vrienden .
Tevreden
Zeer tevreden over de service! Deskundig advies, snelle afhandeling en eerlijke prijzen.
Goed geholpen bij aankomst
Goed geholpen bij aankomst. Ook een leuke deal gesloten, goede service en een top garage. Zeker een aanrader
Eind december een citroen c4 Picasso…
Probleem was echter niet verholpen
Hsv nam dit netje op en heeft er voor gezorgd dat dit voor mij opgelost. Werd
2 dagen later vermogen verlies motor probleem. Na bezoek aan hsv en gesprek met verkoper mocht ik of een andere auto of laten maken wij hebben gekozen voor laten maken. Dit is allemaal
Netjes geregeld. Bedrijf is zeer vriendelijk en staan er voor hun klanten. Een echte aanrader
Blijf hier ver vandaan
Weeersta de verleiding van de prijzen.! Je koopt alleen maar ellende. Als je met de auto thuis komt heb je één van de betere exemplaren. De rest sneuvelt onderweg al. Natuurlijk geven ze niet tuis. "Je hebt toch zonder garantie gekocht?"
Nog nooit zo'n slechte auto gehad
Nog nooit zo'n slechte auto gehad. KOOP HIER NOOIT EEN AUTO!!!!!!!!
OPLICHTERS
NOOIT een auto kopen bij dit “bedrijf”. Bedrijf mag je het niet noemen, OPLICHTERS zijn het.
Trap niet in de mooie praatjes van hun, allemaal GEBAKKEN LUCHT. Ze beloven je van alles tijdens de verkoop. Nadat we 2 weken de auto in ons bezit hadden begon de ellende. In het 1e telefoongesprek geven ze een collega de schuld, daarna collega welke net even niet op zijn plek zit en daarna zijn ze niet meer te bereiken. Bellen, appen, mailen het heeft geen zin. Ze reageren nergens op. -5 sterren is eigenlijk nog te veel. Ontzettende schijtzaak met SCHIJTVOLK.
Ik hoop echt dat ze op korte termijn failliet gaan.
3 en halve maand auto gekocht peugeot…
3 en halve maand auto gekocht peugeot 3008 kreeg opeens naar 3 maanden radiator lekkage en olie gebeld afspraak gemaakt smiddags gebracht volgende dag smiddags kon ik weer ophalen nieuwe radiator er in olie lekkage verholpen zonder kosten hele vriendelijke mensen zoeken altijd voor een oplossing
Wij hebben in juni 2025 een auto bij…
Wij hebben in juni 2025 een auto bij Hsv autos gekocht.We werden super goed geholpn en heel vriendelijk personeel.3 weken geleden lekte de auto olie en radiatorvloeistof.We zijn naar de garage toe gegaan en we werden super goed geholpen 1,5 week later konden we de auto brengen om alles kosteloos te laten maken.Dus woensdag 15 Oktober de auto gebracht kregen netjes een leenauto mee en tot onze verbazing was de auto donderdag 16 Oktober al klaar dus een super service.Wij bevelen Hsvautos zeker aan
Uitermate slecht ervaring
Uitermate slecht ervaring.
Ik kocht hier 2 maanden geleden mijn eerste autootje verliep allemaal soepel,
Na 24 uur het eerste probleem motor storing netjes opgebeld en het verhaal uitgelegd aan een wat geïrriteerde man aan de telefoon vervolgens de zelfde dag nog de auto terug gebracht voor reparatie, ze zouden me erover op de hoogte houden, 1,5 week later nog niks gehoord dus even opgebeld voor een update maar steeds als ik belde kwamen er wat vage verhalen naar boven, uiteindelijk na 2,5 week de auto weer op kunnen halen bij thuiskomst bleek dat de reserve sleutel die ik in de auto had gelaten waarvan ik van te voren aangegeven had dat die daar lag miste, gelijk de zelfde dag weer gebeld en hij zou opgestuurd worden, 2 weken later nog niks ontvangen weer gebeld moest ik op een ander moment terug bellen, inmiddels 3 weken later nogsteeds geen sleutel ontvangen dus zelf maar even langs geweest om verhaal te halen puntje bepaalt je was de sleutel dus zoek en moet er een nieuwe sleutel gemaakt worden.
Erg zonde vind dat ik uitermate slecht op de hoogte gehouden ben en dat er overal maar een beetje makkelijk over gedacht word
Goed bedrijf, helpt en denkt mee
In Juli hebben wij een peugeot 5008 gekocht bij HSV auto's. Een mooie maar vooral praktische auto voor ons grote gezin.
Al snel kwam er een olie lekkage op het blok, hierover gecontacteerd en we konden langs komen.
Wekelijks hielden we contact, al is het normale nummer wat lastiger te bereiken, nadat ik dit aan had gegeven heb ik een ander nummer gekregen. En dit verliep heel prettig!
Na een aantal weken en van alles te hebben vervangen, kwamen er steeds meer kwaaltjes bij en helaas kwam het nieuws dat het motorblok vervangen moest worden.
Samen verschillende opties besproken waaronder ook een andere auto.
Zojuist zijn wij opnieuw naar HSV auto's gereden en hebben wij een andere auto uitgezocht.
Onze ervaring met HSV auto's is echt goed, ik heb vertrouwen in dit bedrijf. Vertrouwen in de mensen die er werken. En als je als persoon gewoon normaal en realistisch bent is dit bedrijf dat ook zeker!
Hoe onze nieuwe auto is en blijft gaat mijn man over enkele weken schrijven, maar ik heb er vertrouwen in!
Oplichters!!!
Ik heb een auto in september 2024 gekocht met een lease/koop contract bij HSV Auto's (stom genoeg niet de reviews gelezen) in juni heb ik ernstige motor schade gehad. Sertan (zoon van de baas) heeft de situatie in handen genomen maar ging na een paar dagen op vakantie en zei dat er een sleepwagen mijn kant op zou komen zodra er tijd voor was want ze hadden enorm veel werk en anders zou het gebeuren zodra hij terug was. Maar mijn auto was na de pech naar de Ford dealer gesleept en hadden daar o. a geconstateerd dat er koelvloeistof in de cilinders terecht was gekomen, de schade bleek volgens de Ford dealer tussen de € 7.000 en de €8.000 te zijn. De auto moest gerepareerd worden of weer weggesleept worden, aangezien hsv daarvoor ging zorgen maar die kwamen maar niet. Dus heb ik op eigen kosten de auto naar Zwolle laten slepen naar een bevriende garage, hij heeft toen echter alleen een compressietest gedaan en helaas ook geconstateerd dat er koelvloeistof in alle cilinders terecht was gekomen, en dus het hele motorblok vervangen moest worden. Toen Sertan terug was van vakantie heb ik meerdere keren geprobeerd om hem (Sertan) aan de telefoon te krijgen, wat na een week eindelijk het geval was! Ik heb hem uitgelegd dat de auto niet bij Ford kon blijven en dat ik de auto naar de bevriende garage heb laten slepen. Daar vond hij wat van en in plaats van de auto te repareren, geeft hij aan mij € 500 uit coulance te willen bieden en geen cent meer want volgens hem heeft mijn bevriende garage het motorblok uit elkaar gehaald, maar dat hebben ze niet gedaan! Ik was er helemaal klaar mee, het coulance bedrag niet geaccepteerd en een advocaat ingeschakeld die verschillende opties heeft aangeboden, maar er is nooit op gereageerd! Toen was ik er klaar mee en heb ik de rijdende rechter gebeld, verhaal uitgelegd en zij namen daarna contact op met de tegenpartij, die absoluut niet mee wilde doen en vervolgens zei dat hun nooit een aangetekende brief hebben ontvangen, terwijl er bewijs is dat voor de brief is getekend. Na 10 minuten werd ik gebeld door de tegenpartij met de vraag waarom ik zo doe, en heb ik duidelijk gemaakt dat ik mij belazerd voel. Walli, de zoon van de eigenaar, zei niets te weten over de hele situatie want ik heb de hele tijd met Sertan (zijn oudere broer) gesproken. Dus gaf hij aan te gaan praten met zijn vader want volgens hem was hij (Sertan) de kern van het hele probleem en heeft hij niemand verteld over mijn situatie. Ik geloofde hem niet maar wilde het nog een laatste kans geven.. Hij zei dat hij voor woensdag (vandaag) er op terug zou komen. In de tussentijd moest ik alle mails, brief van advocaat en alle kosten die ik tot nu toe gemaakt heb naar hem door mailen zodat ik terug betaald zou worden. Het is nu woensdag en ik heb niemand meer gehoord! Dit allemaal voor een auto van € 9.050 euro! Ik ben er klaar mee, ik heb op het randje gestaan van een burnout, zomer vakantie verpest en enorm veel stress voor mij en mijn vrouw aangezien dit onze enige auto is. Ik heb een lening moeten aanvragen en mijn motor, waar ik enorm aan gehecht was, moeten verkopen om een nieuw motorblok te kopen. Kortom ik ben de zoveelste die door dit bedrijf belazerd is!
Ruim 4 maanden geleden hadden wij onze…
Ruim 4 maanden geleden hadden wij onze huidige gekocht bij HSV auto's. Helaas was het een horror verhaal geworden, 26 augustus een extra check laten uitvoeren bij een onafhankelijke garage bedrijf. Die had conclusie binnenkort de distributieriem vervangen. En warempel de volgende dag gebeurde het ook nog. Ik kon nog veilig de auto aan de kant zetten (snelweg). En tegelijk pechhulp gebeld en vertelde dat de riem geheel is kapot geknapt en de hele motorblok vervangen moeten worden. Door de koop werd ook een grote beurt gegeven (dit lijkt niet zo te zijn, anders had men ook de schade van de riem moeten opmerken). Ook via advocaat geprobeerd te bemiddelen in gebreke stelling. Geen enige reactie en interesse. Grote oplichterij. Dat deze garage nog kan bestaan. Geen enkele ster waardig!
🚨 WARNING
🚨 WARNING: Do NOT trust HSV autos– Complete Scam 🚨
My experience with this company has been nothing but lies, broken promises, and zero accountability.
After buying a car, I was forced to pay extra money with the promise that they would fix the existing issues. Almost a month later, nothing was done. I was called three separate times to collect the car, each time being told it was “fixed,” only to arrive and find it wasn’t ready. On the fourth trip, I finally collected it but within 20 minutes of driving, the engine light came back on.
I immediately called and texted them no answer. When I had the car checked at a trusted independent shop, it was confirmed that not a single promised repair had been carried out. They lied, took my money, and gave me back a faulty car.
For the past four months, I’ve been chasing them for a refund of the extra charges I paid. They ignore calls, texts, WhatsApp, and even official emails. No one takes responsibility. They hide, they lie, and they leave customers stranded.
⚠️ This company is run by unprofessional people who scam customers and refuse to deal with their mistakes. They are not to be trusted. Save yourself the stress, the money, and the lies buy your car somewhere else
HSV's "verdienmodel".
Helaas moet ik 1 ster geven om een review te schrijven. Zelfs die ene ster zijn ze nog niet waard! Toen wij in 2024 onze auto kochten zijn we zo naïef geweest om niet op zoek te gaan naar reviews. Het eerste punt: de auto is door HSV gekeurd en zogenaamd goed bevonden. Achteraf bleek de auto op 2 slechte banden te staan. Duidelijk werd dat er tijdens het keuren mee gerommeld is.
In juni dit jaar gaf de motor een storing. In eerste instantie leek het enkel om de koelvloeistof te gaan, maar na bijvullen startte de auto niet meer. Een erkend garage bedrijf heeft geconstateerd dat het motorblok vervangen moest worden vanwege meerdere defecten, die niet plotseling zijn ontstaan. Schadebedrag tussen de 7000 en 8000 euro, op een auto van nog geen 10000 euro!
HSV komt in eerste instantie met allerlei aanbiedingen om te helpen, maar dit is enkel gebakken lucht! Ze beloven van alles maar zijn daarna onbereikbaar. Lukt het je dan toch om contact te krijgen krijg je weer iemand anders aan de telefoon en krijgt de 1 na de andere broer de schuld en beweren ze dat ze alle schade gaan vergoeden, maar dit is enkel bedoeld om je stil te houden. Er gebeurt namelijk helemaal niets!
Als laatste tip: trap aub niet in de zgn "garantiepaketten" die worden aangeboden door HSV. Je hebt namelijk wettelijk 1 jaar (consumenten) garantie, gratis dus, ipv 800 á 900 euro!
Het kan een goed bedrijf zijn als ze werken zoals het hoort.”
Als je hier een auto koopt, is het heel moeilijk om hem terug te geven. En als je een andere auto wilt omdat degene die je hebt gekocht niet goed werkt, dan geven ze je het verschil niet terug als de andere auto goedkoper is dan de eerste.”
HSV Auto’s te Vaassen nul sterren
Als er nul sterren waren, dan had ik nul sterren gegeven voor HSV Auto’s te Vaassen.
We hebben een auto gekocht en afgedwongen op de prijs. Prijs van €2.999 en gekocht voor €2.500. Auto meegenomen zoals deze er stond. Aangezien ik geen verstand van auto’s heb nog gevraagd of dit een goede auto was. ‘Je mag deze kopen voor €2.500 maar dan moet je niet terug komen als er iets mee is! Nee, dit is een goede auto en er zijn geen gebreken.’ Ik kon hem vetrouwen wat met een Renault Clio was nooit iets aan de hand.
Ze konden hem zeker nakijken maar dat duurde meer dan een week.
Nou….twee voor veringen die kapot zijn, waarvan er 1 door de carrosserie zit. De lagers van de wielen kapot en vol roest van meer dan een jaar. Lekkage in de koelvloeistof.
Mijn garage zei dat deze auto nooit door de keuring had mogen komen.
Na veel contact (want ze namen netjes de telefoon aan en belden netjes terug!) konden we 70% van de aanschafwaarde terug krijgen. Iedere keer als ik zei dat ik er een zaak van ging maken was hun antwoord:’dan krijgt u helemaal niets terug!’
Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met de 70% waarbij mijn dochter (haar eerste auto) volledig in tranen was.
Ondanks dit, waren ze niet bereid om even een half uur eerder open te gaan om de auto in ontvangst te nemen. Nee mijn broer heeft een feestje en ik begin pas om 09:30 uur.
Zaak gesloten dacht ik toen het geld op mn rekening stond…… maar nu zie ik dezelfde auto (wrak!) weer bij hun te koop staan voor €2.999. Ze weten wat er mis is met deze auto en toch verkopen ze deze weer. Hun verdien model is oplichting.
Dus koop deze Renault Clio of iedere andere auto niet bij HSV Auto’s! Willens en wetens bedonderen ze de zaak! Het lijken innemende broers maar het zijn oplichters.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.