Youvia Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben tevreden over de samenwerking, directe communicatie, vriendelijke medewerkers en vooral heel belangrijk; ik voel me er gehoord. Als ondernemer heb ik zelf al veel uitgezocht, maar merk dat z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wilroy heeft ons goed geholpen met de uitleg van Digistart. Het programma biedt, samen met de vermelding in de Gouden Gids, extra mogelijkheden om beter vindbaar te zijn in Google en AI. We kregen een... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur

Über Youvia

Vom Unternehmen geschrieben

Online succes voor ondernemers

Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.

Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.

Waarom Youvia?

- Alle tools voor online marketing op één plek

- Advies op maat en persoonlijke begeleiding

- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten

Alle Bewertungen

97 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlot, vriendelijk en adequaat geholpen............

Kevin heeft mij snel, vriendelijk en zeer adequaat geholpen. Hij begreep direct waar het probleem zat, dacht mee in de oplossing en zorgde ervoor dat alles vlot werd geregeld.

Ik ben erg tevreden over de service en de manier waarop ik ben geholpen. Professioneel, efficiënt en klantgericht. Hartelijk dank, Kevin!

29. Mai 2026

Beste Thea,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Kevin u snel en deskundig heeft kunnen helpen met het probleem rondom uw mailbox.

Geweldig dat hij direct de oorzaak wist te achterhalen, met u heeft meegedacht en alles vlot heeft kunnen oplossen. Service die professioneel, efficiënt en klantgericht is, is precies waar wij ons iedere dag voor inzetten.

Wij geven uw complimenten met veel plezier door aan Kevin. Bedankt voor het vertrouwen in Youvia!

Goede ervaring!

26. Mai 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met Youvia.

We waarderen uw feedback en staan ook in de toekomst graag voor u klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankjewel Wilroy en Teun voor jullie…

Dankjewel Wilroy en Teun voor jullie ondersteuning bij het herinrichten van onze portal van Youvia. Als fabrikant van massieve houten woningen in duurzame houtstapelbouw is het natuurlijk erg belangrijk om online gevonden te worden. Prima en snel geregeld!

26. Mai 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review! Fantastisch om te horen dat de ondersteuning van Wilroy en Teun bij het herinrichten van jullie portal zo goed is bevallen.

Mooi dat alles snel en naar tevredenheid geregeld is en dat jullie online zichtbaarheid als fabrikant van duurzame houten woningen hiermee goed ondersteund wordt. Daar dragen we graag aan bij.

Bedankt voor het vertrouwen in Youvia en veel succes gewenst met jullie prachtige duurzame projecten!

Professionele service

Heldere uitleg, makkelijk om de stappen te doorlopen en vriendelijke, professionele service daarbij.

24. Mai 2026

Antwort von Youvia

Bedankt voor de mooie review. We zijn heel blij dat u goed geholpen bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wilroy is een betrouwbare en toegewijde…

Wilroy is een betrouwbare en toegewijde adviseur. Met zijn enthousiasme en deskundigheid zorgt hij ervoor dat ik mijn vindbaarheid kan optimaliseren op een plezierige manier.

22. Mai 2026

Antwort von Youvia

Wat fijn dat Wilroy je zo goed heeft kunnen helpen!
We willen u bedanken voor de review en de samenwerking.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wijziging aan website op een ideale manier!

Vandaag contact gehad met Wilroy van Youvia. Ik wilde graag wat kleine aanpassingen doen aan onze website, waaronder een extra whatsapp link en een vernieuwing van ons bedrijfsfilmpje op de pagina.
Dit werd direct opgenomen en binnen een korte tijd zijn al onze wensen verwerkt in onze bestaande website pagina. Contact was erg prettig, ze staan hier niet te kijken van de gekste wensen en denken graag mee.
Erg tevreden met deze service, dit vind je niet meer alledaags bij iedereen helaas.....

18. Mai 2026

Antwort von Youvia

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u het contact met Wilroy als prettig heeft ervaren en dat de aanpassingen snel naar wens zijn doorgevoerd. We vinden het belangrijk om goed mee te denken met onze klanten en zijn blij dat dit ook zo is ervaren.

Namens het hele team van Youvia bedanken we u voor het vertrouwen en de fijne woorden. We staan uiteraard in de toekomst weer graag voor u klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kevin Sonnemans heeft mij vandaag…

Kevin Sonnemans heeft mij vandaag uitstekend
geholpen bij de telefonische opzegging van ons
abonnement. Vriendelijk gesprek, opzegging direct
geregistreerd, schriftelijke bevestiging met
einddatum binnen het uur in mijn mailbox.
Heldere afhandeling. Dank, Kevin!

5. Mai 2026

Antwort von Youvia

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat Kevin u op een prettige en duidelijke manier heeft kunnen helpen bij de afhandeling van uw opzegging. We vinden het belangrijk dat ook dit soort processen vriendelijk, snel en helder verlopen.

We geven uw compliment uiteraard door aan Kevin. Dank voor het vertrouwen en we wensen u veel succes voor de toekomst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Youvia medewerker reageert snel en…

Youvia medewerker reageert snel en heeft een goede oplossing voor mijn probleem tevens kwam hij zelf nog met verbeteringen.

5. Mai 2026

Antwort von Youvia

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u snel geholpen bent en tevreden bent met de oplossing en de extra verbeterpunten. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ze vragen of mijn gegevens nog kloppen

Ze vragen of mijn gegevens nog kloppen, al meerdere malen aangegeven dat er iets niet klopt en gewijzigd moet worden. Maar er wordt niets gewijzigd, moet het blijven herhalen. Ze sturen wel maandelijks de rekening zonder dat ze doen wat gevraagd word.

1. Mai 2026

Beste Astrid,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw gegevens na meerdere meldingen nog steeds niet correct zijn aangepast en dat u het gevoel heeft dit steeds opnieuw te moeten aangeven. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij begrijpen dat dit frustrerend is en nemen uw melding serieus. We kijken graag met u mee om dit alsnog zo snel mogelijk correct op te lossen. Wilt u hiervoor bellen naar 020-4086400? Dan zorgen we dat uw situatie opnieuw wordt bekeken.

Snelle reactie en uitvoering

Snelle reactie en mijn verzoek werd binnen een dag uitgevoerd! Ook vriendelijk geholpen aan de telefoon!

30. April 2026

Antwort von Youvia

Wat fijn dat u goed geholpen bent!
We willen u bedanken voor de samenwerking!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Wist precies wat hij moest doen om ons account op juiste manier en met de juiste content online te zetten. Nu is het afwachten wat het ons gaat brengen.

14. April 2026

Antwort von Youvia

Wat een fijne review, dank je wel!

Goed om te horen dat alles direct op de juiste manier is ingericht en dat de content goed staat. Dat is alvast een sterke basis! Daar staan wij voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

verfrissende blik op mijn website!

Ik ben ontzettend goed geholpen met de aanpassingen op mijn website: echt meedenken over de widget/reviews zichtbaar maken, het 30 jarige bestaan van mijn praktijk feestelijk vermeld en wat kleine aanpassingen.
En dit alles in goed overleg en in vlot tempo!

13. April 2026

Antwort von Youvia

Wat een mooie review, dank je wel!

Super om te horen dat je onze frisse blik op de website waardeert en dat het meedenken rondom de widget, reviews en het 30-jarig bestaan goed is bevallen.

Fijn dat alles in goed overleg en vlot is verlopen – daar streven we naar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig bedrijf!

Wat een geweldig bedrijf! Het platform is voor mijn bedrijf van grote waarde en de manier waarop men je daarmee begeleid is heel erg behulpzaam, efficiënt en zeer vriendelijk. Ik ben blij dat ik me heb aangemeld en deel uit mag maken van Youvia!

13. April 2026

Antwort von Youvia

Wat een leuke review, dank je wel!

Super om te horen dat je zoveel waarde haalt uit het platform en onze begeleiding zo positief ervaart. Daar doen we het voor!

Welkom bij Youvia – we zijn blij dat je erbij bent en kijken ernaar uit om je nog verder te helpen groeien

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De omboarding ging goed

De omboarding ging goed, maar het op tijd komen kan beter. Ze namen ruim de tijd om alles te regelen.
Zou verwachten dat ze daar een script voor hebben, zodat ze niets vergeten.

10. April 2026

Antwort von Youvia

Bedankt voor de review! We gaan ervoor zorgen dat er meer klokken op kantoor hangen zodat we dit niet meer voorkomt ;)

Als er nog iets is dan helpen wij u natuurlijk graag!

goede service helpdesk

vriendelijke medewerker met kennis van zaken. Hulpvraag snel en vakkundig opgelost

30. März 2026

Antwort von Youvia

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze medewerker u vriendelijk en vakkundig heeft kunnen helpen en dat uw vraag snel is opgelost. We stellen uw review zeer op prijs!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben mijn website keurig…aangepast.

Ze hebben mijn website keurig aangepast. Foto's erbij gezet en die te groot waren verkleind. Goed werk.

23. März 2026

Antwort von Youvia

Bedankt voor uw review! Fijn dat de aanpassingen naar wens zijn. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan voor u klaar.

Tim - Youvia.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr