Youvia Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben tevreden over de samenwerking, directe communicatie, vriendelijke medewerkers en vooral heel belangrijk; ik voel me er gehoord. Als ondernemer heb ik zelf al veel uitgezocht, maar merk dat z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wilroy heeft ons goed geholpen met de uitleg van Digistart. Het programma biedt, samen met de vermelding in de Gouden Gids, extra mogelijkheden om beter vindbaar te zijn in Google en AI. We kregen een... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur

Über Youvia

Vom Unternehmen geschrieben

Online succes voor ondernemers

Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.

Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.

Waarom Youvia?

- Alle tools voor online marketing op één plek

- Advies op maat en persoonlijke begeleiding

- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten

Alle Bewertungen

99 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben heel goed geholpen door Tom bij…

Ik ben heel goed geholpen door Tom bij het aanpassen van de website. Hij was vriendelijk, behulpzaam en dacht actief mee over hoe ik bepaalde zaken het best kon verwoorden op de websit

3. Dezember 2025

Beste Schildersbedrijf Nieuwenhuijze!
Wat fijn om te horen dat Tom je zo goed heeft kunnen helpen en met je heeft meegedacht. Daar worden wij blij van!

We zien dat je ons 4 sterren hebt gegeven. We zijn benieuwd: wat hadden we nog nét iets beter kunnen doen om die vijfde ster te verdienen? Alle feedback is welkom. Zo blijven we groeien en verbeteren.

Dank je wel voor je vertrouwen en de fijne samenwerking!

Wiesje - Team Youvia

Perfect resulaat Youvia

Björn Knehhans van Youvia heeft de nieuwe aanpassingen van ons Modeinstituut La Belle Ligne plus Volksdansgroep Wertha in Weert perfect verricht. Hierbij kwamen adviezen en persoonlijke wensen tot volle tevredenheid als eindresultaat. Hetgeen tot een prachtig geheel heeft geleid waarbij professionaliteit, maar ook onze kernmakende persoonlijkheid in beeld is gebracht waardoor onze website meteen opvalt.
Heel tevreden met alle aspecten en prachtig resultaat plus de service. Voor ons geen ander als Youvia.

7. November 2025

Beste Dorien,

Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de aanpassingen aan jullie website zo goed aansluiten bij jullie wensen en identiteit.
We waarderen je vertrouwen en kijken uit naar een verdere fijne samenwerking.

Wiesje - Team Youvia

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beloven veel

Beloven veel. Maar werkt niet. Beloven het loskoppelen te verwerken. Maar er gebeurd niks....
Liegen alles bij elkaar!!!

28. November 2025

Beste Lydia,
Bedankt voor uw bericht.
Het spijt ons dat uw ervaring niet positief was.
We nemen dit direct in onderzoek en nemen persoonlijk contact met u op om het netjes af te handelen.
Onze excuses voor het ongemak.
Wiesje

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tom was zeer behulpzaam en heeft ons…

Tom was zeer behulpzaam en heeft ons langs alle kanten geholpen om een technisch vraagstuk op te lossen.

18. November 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat Tom zo behulpzaam was en jullie langs alle kanten heeft ondersteund om het technische vraagstuk op te lossen. Bij Youvia vinden we het belangrijk om mee te denken en oplossingen te bieden die écht werken.

Zeer tevreden

Heel behulpzaam, snel en vriendelijk geholpen door Tom
Heel blij met het eindresultaat

25. November 2025

Beste Lydia,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat Tom je zo snel en vriendelijk heeft geholpen en dat je tevreden bent met het eindresultaat. Bij Youvia vinden we het belangrijk om persoonlijke en deskundige ondersteuning te bieden, en het is mooi om te zien dat dit goed is gelukt.

Zeker een aanrader!

Hele prettige samenwerking, snelle reacties en er wordt heel goed meegedacht!

10. November 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de samenwerking als prettig hebt ervaren, dat we snel reageerden en goed hebben meegedacht. Bij Youvia vinden we het belangrijk om proactief en oplossingsgericht te werken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

er gaat een hoop mis

er gaat een hoop mis
ik wacht al 7 dagen op een reactie over het opzeggen
blijkbaar wllen ze geen opzeggingen verwerken, maar als je iets aan wil passen en dat levert geld op voor youvia dan zijn ze ineens heel snel met reageren
waardeloos!! trap er niet in de prijzen stijgen de pan uit elk jaar weer hoger.

7. November 2025

Beste Ron Nieuwenhuijse,

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het vervelend is om te moeten wachten op een reactie, zeker als het gaat om een opzegging. Onze excuses daarvoor!

Het is momenteel een drukke periode, waardoor het verwerken van aanvragen iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Dat neemt niet weg dat we uw verzoek uiteraard serieus nemen en zo snel mogelijk willen afhandelen.

We waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze service te verbeteren.

Service gericht

Als ik een update stuur voor mijn website, staat in principe deze update binnen zeer korte tijd op de site. Als dan blijkt dat het niet helemaal naar wens is en ik dat aangeef, wordt nagenoeg per omgaande de wijziging aangebracht. Geweldige service. Ik wil hierbij graag de naam Mees Oosterman extra noemen.

29. Oktober 2025

Beste André ten Caat,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat updates aan je website snel worden doorgevoerd en dat eventuele aanpassingen direct worden opgepakt. Bij Youvia streven we ernaar om onze service zo soepel en klantgericht mogelijk te houden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik werd netjes en vriendelijk geholpen

Ik werd netjes en vriendelijk geholpen. Het is een mooie site geworden.

28. Oktober 2025

Beste Jaap Koppejan,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je netjes en vriendelijk bent geholpen en dat je blij bent met de nieuwe website. Bij Youvia vinden we het belangrijk om deskundig én persoonlijk te ondersteunen.

Duidelijke uitleg van Gilbert

Gilbert was heel geduldig en heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Alleen de achtergrond en de gesprekken op de achtergrond zorgen ervoor dat het geen 5 sterren zijn geworden.

Beste,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat Gilbert alles duidelijk en rustig heeft uitgelegd en dat er voldoende ruimte was om vragen te stellen. Bij Youvia vinden we het belangrijk om geduldig en persoonlijk te ondersteunen.

We nemen je feedback over de achtergrondgeluiden serieus en kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Bedankt voor je waardevolle input!

uiterst behulpzaam

Duidelijke communicatie, zeer behulpzaam en geduldig ook na veel op- en of aanmerkingen!
Ze begrepen precies wat ik bedoelde.

27. Oktober 2025

Beste Ineke van de Water,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze communicatie als duidelijk hebt ervaren en dat je de hulp als geduldig en behulpzaam hebt beleefd, zelfs bij meerdere opmerkingen. Bij Youvia vinden we het belangrijk om goed te luisteren en écht te begrijpen wat onze klanten nodig hebben.

Snelle en duidelijke onboarding

Snelle en duidelijke onboarding. App is zeer gebruiksvriendelijk.

Beste Anas Naveed,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de onboarding als snel en duidelijk hebt ervaren. Bij Youvia vinden we het belangrijk om ondernemers op een efficiënte en toegankelijke manier te ondersteunen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Youvia is goed bereikbaar als je vragen hebt.

Youvia is goed bereikbaar als je vragen hebt
En de klantenservice is super vriendelijk en behulpzaam.
Heel duidelijke uitleg gehad, wat er moest gebeuren.

Beste,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je Youvia als goed bereikbaar ervaart en dat je tevreden bent over onze vriendelijke en behulpzame klantenservice. Bij Youvia vinden we het belangrijk om duidelijk uit te leggen wat er moet gebeuren, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Goed contact

Goed contact, zeer behulpzaam en reageert adequaat op mijn vraag.

Beste Arjan Verdonk,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je netjes en vriendelijk bent geholpen en dat je blij bent met de nieuwe website. Bij Youvia vinden we het belangrijk om deskundig én persoonlijk te ondersteunen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kijken hoe de Gouden Gids ons online gaat helpen ;-)

Zojuist heeft Gilbert Williams, in zijn rol als Onboarding Specialist, op een prettige manier de Netsync Partoo online marketing oplossing bij Youvia gedemonstreerd. Waarbij we meteen onze Google Bedrijfspagina én Facebook pagina succesvol hebben gekoppeld. Dit om goed vindbaar zijn voor onze toekomstige klanten! We zijn er blij mee.

21. Oktober 2025

Beste René Donkers,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat Gilbert je op een prettige manier heeft geholpen bij de onboarding. Bij Youvia vinden we het belangrijk om jullie te kunnen ondersteunen in een beter online vindbaarheid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Felicity heeft mij keurig geholpen

Felicity heeft mij keurig geholpen, ze heeft als medebeheerster van onze google account in korte tijd laten zien wat er allemaal kan met Google.
Hartelijk dank hiervoor.

16. Oktober 2025

Beste,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat Felicity je zo goed heeft kunnen helpen en duidelijk heeft laten zien wat er allemaal mogelijk is met Google. Bij Youvia ons best om onze klanten op een prettige en effectieve manier te ondersteunen.

Aan Tom van Erven

Aan Tom van Erven

Beste Tom

Dank voor de hulp bij het creëren van een nieuw Majstro e-mail adres voor mijn Turkse collega
Zoals hieronder vermeld ging creëren goed en werkt het ook al een tijdje

Mijn dank voor de hulp

Hartelijke Groet

Pieter Boorsma
Majstro Seeds BV

5. September 2025

Beste Pieter Boorsma,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat Tom je goed heeft kunnen helpen bij het creëren van een nieuw Majstro e-mailadres voor je collega. Bij Youvia doen we ons best om onze klanten snel en effectief te ondersteunen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een probleem met mijn website…

Ik had een probleem met mijn website gemeld en werd meteen teruggebeld door Kevin. Na het uitleggen van mijn probleem heeft Kevin meegekeken op de website en duidelijke uitleg gegeven. Ik ben hier erg blij mee! Kevin, dankjewel 😁👍

15. Oktober 2025

Beste Ellen van der Hoek,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat Kevin je zo snel en duidelijk heeft kunnen helpen met je websiteprobleem. Bij Youvia doen we ons best om onze klanten op een prettige en effectieve manier te ondersteunen.

Behulpzaam en praktisch.

10. Oktober 2025

Beste Bart van Rijsbergen,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je onze hulp als behulpzaam en praktisch hebt ervaren. Bij Youvia streven we ernaar om ondernemers op een duidelijke en doelgerichte manier te ondersteunen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en prettige gesprekken!

7. Oktober 2025

Beste Conny Mollen,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je onze service als snel en de gesprekken als prettig hebt ervaren. Bij Youvia vinden we het belangrijk om deskundig én persoonlijk te ondersteunen.

Gina | Team Youvia

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr