Wijverkopentweedehandsfietsen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heb een elektrische fiets voor mijn dochter gekocht. Zijn keurig netjes geholpen. Erg vriendelijk personeel. Bij een volgende fiets kom ik eerst hier weer terug

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben via de website geïnteresseerd geraakt in een mooie Koga fiets en ben vervolgens vandaag langs gegaan in Houten. Daar erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Heb een fijne testrit in de... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Update 2: Alles netjes afgehandeld en product naar wens ontvangen. Ietsje later dan gepland door foutje in systeem. Update: Netjes gebeld. Is iets mis gegaan in het systeem. Nu in afwachten va... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

53 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Topervaring

Topervaring! Echt een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en goed advies. We hebben in één keer drie fietsen aangeschaft en zijn erg onder de indruk van de persoonlijke aanpak. Er werd goed meegedacht met onze wensen en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. We komen hier zeker terug!"
Mirjam

1. Mai 2026

Goede ervaring

Achterbanden van onze driewielfiets, tijdens een rit lek en kapot gegaan, supersnel (zelfde middag nog) en goed vervangen. Vriendelijke en hulpvaardige behandeling

30. April 2026

Prettige fietsenzaak

We zijn prettig geholpen bij onze aankoop voor een goede gebruikte damesfiets . We hebben een aantal fietsen kunnen uitproberen . Uiteindelijk een prima fiets aangeschaft voor een naar ons gevoel zeer redelijke prijs. Wij zijn tevreden .

3. April 2026

Kundig en ongedwongen

Kundige, vriendelijke en behulpzame medewerkers en toch een ongedwongen sfeer. Heel prettig!
Duidelijke en volledige informatie op de website.

28. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede klantenservice en top levering

“Goede en snelle service en een vriendelijke medewerker van de klantenservice. Het artikel dat ik heb besteld was netjes verpakt en in topconditie toen het aankwam. Bedankt!”

Groetjes,

Alfa fiets & maker

12. März 2026

Wat een super service

Wat een super service! dikke 10!
Ik had een onderdeel besteld voor de bakfiets, deze werd snel opgestuurd door het bedrijf. Helaas heeft DHL het pakketje nooit afgeleverd ook al werd dat wel vermeld, ze hadden het terug gestuurd naar wijverkopentweedehandsfietsen.nl Ik werd spontaan gebeld door het bedrijf van, huh hoe kan dat dat het pakketje terug gestuurd is. Ik heb met DHL contact gehad, maar moest maar afwachten of het pakketje nog een keer aan zou komen. Ik werd weer netjes gebeld door het bedrijf en zouden het pakketje weer opnieuw opsturen naar me. Ik had aangegeven dat het niet hun fout was dat het pakket terug gekomen was maar van DHL. Ik had voorgesteld om de verzendkosten zelf dan te betalen omdat hun service oprecht zo goed is! Ik werd 2 dagen later terug gebeld door een hele vriendelijke vrouw, ze vroeg of ik het pakketje nu wel had ontvangen. Het was aangekomen, ze vertelde me dat ze het vervelend vond voor me en het bedrijf wou graag zelf de bezorgkosten betalen.
1 ding is zeker, als ik nog iets nodig heb voor m'n fiets of een andere fiets ga ik hem zeker bij hun bestellen! Alle lof voor wijverkopentweedehandsfietsen.nl!
MVG Bas van Rijssel

9. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed geholpen! Geweldige fiets.

Goed geholpen, goede deal qua fiets, dit is mijn droomfiets voor de fietsvakanties.
Fiets is na 2 maanden nog helemaal top. Rijdt super lekker.

Ik raad deze (online) winkel absoluut aan.

6. März 2026

Een gouden vondst

Voor de tweede keer verlieten we de winkel in Houten met een glimlach en een prachtige, goed onderhouden fiets: deze keer een stralende transportfiets voor onze dochter. De kleur: goud! Net als bij de aankoop voor onze zoon zijn we weer uitstekend geholpen. De fietsen voelen als nieuw en zijn goed onderhouden – en dat voor een eerlijke prijs. Een aanrader voor wie houdt van kwaliteit, service en duurzaamheid!

4. März 2026

Prima aanbieding

Ik zocht een oplossing voor een niet meer goed werkende Magura voorrem. Toevallig kwam ik een complete set tegen op marktplaats die nieuw was. Volgende dag ontvangen en hij was nieuw. Top aankoop

20. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruim aanbod, eerlijke en vriendelijk advies en goede prijs

Voor de tweede keer een fiets gekocht bij dit bedrijf. Bij binnenkomst direct herkend door de eigenaar (was al een paar jaar geleden!). Helder advies in de grote showroom met ruime keus. Direct een proefrit maken op de fiets van jouw keuze dir direct voor mij werd afgesteld. Daarnaast ook nog een goede inruilprijs voor mijn oude fiets. Ik kom zeker terug!

7. Februar 2026

Top club

Top club! Ruim aanbod van hoge kwaliteit tweedehands fietsen. Zeer goede vakkennis en behulpzaam. Kon op mijn gemak een aantal fietsen uitproberen en kreeg goed advies. Zeer vriendelijk! En heel blij met mijn aankoop. Mijn twee oude fietsen kon ik voor een goed bod inruilen.

29. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr