“Blox support helped me regain access to my account after my old email address was no longer available. They handled everything efficiently and were very supportive throughout the process. Excellent c... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben erg teleurgesteld in BLOX. Bij de verkoop van mijn cryptomunten was de koersprijs € 1.556,71, maar uiteindelijk ontving ik slechts € 1.541,00. Daarnaast werden er ook nog 0,25% handelkosten i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blox is duidelijk in alle vragen die je tegen kan komen als je bvb beginner bent in de wereld van aandelen, cryptocoins, etc. Blox legt je duidelijk uit hoe deze financiële wereld werkt, waar de ris... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een omzetting van mijn IPhone even vergeten dat het token in de Authenticator dan echt weg is. Een mail met een controlevraag binnen 2 minuten nadat ik mijn Bragg had gesteld. Gereageerd en vervolg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
BLOX maakt crypto eenvoudig voor al meer dan 750.000 gebruikers. Met de alles-in-1 Bitcoin en trading app heb je alles wat je nodig hebt om crypto te kopen, verkopen en beheren. Start al vanaf €1,- en ervaar hoe makkelijk crypto kan zijn!
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
ik vind BLOX top , ze zijn zeer behulpzaam , ik ben zeer goed geholpen geweest .

Antwort von BLOX
Blox legt je duidelijk uit hoe deze financiële wereld werkt, waar de risico’s liggen en waar je op moet letten. Strategisch denken (eerst onderzoek doen) en niet vanuit emotie reageren…helpt je om steeds wat verder te komen.

Antwort von BLOX
Support was very fast, kindly and professional

Antwort von BLOX
hello Box i was helped very quickly i can only say that it was very nice and good good explanation very satisfied

Antwort von BLOX
Ik gebruik Blox al sinds 2021 en er zijn momenteel nog geen problemen voorgevallen. Dus ben wel tevreden!

Antwort von BLOX
Sus resultados a corto medio plazo son poco relevantes en la situación mundial tan cambiante, Sus espectativas están basadas en conseguir clientes contentos, pero dado a como va el mercado, o realmente se actualizan o todos se van a dar cuenta que sus informaciones están obsoletas y poco referenciadas.

Antwort von BLOX
Ik had problemen met het linken van mijn banrekening, dus had ik hulp gevraagd per mail, en kreeg direct antwoord over hoe ik het kon aanpassen en het probleem oplossen.
Zeer vriendelijke mensen…

Antwort von BLOX
Snelle respons op vragen, top

Antwort von BLOX
I had a question and within 5 minutes it was sorted.
I'm very happy with all the help

Antwort von BLOX
Email adres moest veranderd worden
Ik kreeg een verzoek om een paar dingen door te geven.
Daarna was het heel snel geregeld.
Top dat het ook op deze manier kan en niet dagen wachten op antwoord

Antwort von BLOX
Makkelijke en duidelijke app, ook met een goede frequentie een nieuwsbericht

Antwort von BLOX
Prima bedrijf had een probleem maar de service medewerkers hebben me prima kunnen ondersteunen zodat alles weer netjes werkte

Antwort von BLOX
Reactie op onzin antwoord.
Uw reactie.
Bij iedere transactie waarbij je crypto koopt of verkoopt, zijn er twee soorten kosten van toepassing: transactiekosten (0,25%) en de spread. De spread ontstaat doordat er altijd een verschil is tussen de koop- en verkoopprijs van een coin, afhankelijk van marktomstandigheden, zoals de vraag en het aanbod.
Bij BLOX kiezen we ervoor om de koers 5 seconden vast te zetten zodra je een transactie aangaat. Dit betekent dat je de zekerheid hebt van een vaste prijs op dat moment, ondanks mogelijke koersschommelingen. Hiermee nemen wij ook het risico op ons dat de markt beweegt tijdens deze periode.
--------------------------------------------------------
Wat een onzin, u heeft uw computer BOT gewoon deze schrijf instructie gegeven. Het koers risico die u aanhaalt is vreselijke onzin. Nog erger, u gelooft het zelf schijnbaar ook. Dus kom met uw kont van uw boot in Monaco af en ga aan het werk. Een koers van bijvoorbeeld 100 euro beweegt binnen 5 secondes misschien een paar cent, maar geen 75 cent plus. Waar blijft dat geld. Bij een transactie kan iemand net zo goed met een dure broker / handelaar werken. Want die vraagt voor aan en verkoop misschien wel 20 euro bij een transactie. Maar die twintig euro ben je bij Blox al kwijt bij een transactie van rond de 2200 euro. Werk je met groot geld bij een grote broker / handelaar, blijft de transactie kosten 20 euro, maar die vlieger gaat niet bij BLOX op. Die verzinnen onzin. Dat geld gaat regelrecht in de zakken van de oprichters die met een drogreden dat op hun eigen account storten en net doen of dat risico denkend en dekkend is. O ja kom je in problemen. Ze hebben geen echte klantenservice, maar een computer die slecht ingericht is. Heb ik ook verstand van. Heb ik in gehandeld.
O ja bij BLOX kunt u geen crypto meenemen / opnemen en ergens anders plaatsen of verhandelen. Daar praten ze niet over, maar is wel het geval.

Antwort von BLOX
Voor mij is BLOX erg makkelijk.
Ik legde twee jaar geleden geld in. Jammer genoeg niet zo veel en heb het met de winst weer terug gestort naar mijn eigen rekening,
Daar stond getver ook vrijwel direct op.

Antwort von BLOX
Snel en duidelijk geholpen geweest

Antwort von BLOX
Gisteren 8 Maart mijn bitcoins verkocht, staat nog steeds niet op mijn bankrekening!

Antwort von BLOX
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.