Sjov interaktiv oplevelse for grupper mellem 1-8. Spil sammen eller mod hinanden i forskellige immersive spil. Jeg har været her to gange og synes at tiden er fløjet afsted.
Min kæreste og mig skulle ind og prøve VR sammen for første gang. Vi havde ikke booket tid, så vi kunne få max 20 min istedet for 25 min, uden rabat. Det sagde vi ja til og fik en kort intro til... Mehr ansehen
Mit andet besøg og det var igen en super oplevelse. Har prøvet andre steder men synes Limitless har været bedst. Et godt og varieret udvalg af spil! Hyggelig atmosfære og central beliggenhed. Guttern... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Limitless Virtual Reality er Danmarks – og Nordens – førende virtual reality-café. Hos os får du en unik og utrolig indlevende VR-oplevelse ud over det sædvanlige. Så tag vennerne eller veninderne med under armen, til en uforglemmelig oplevelse! Vi byder på de fedeste VR-oplevelser i København
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
For dyrt
Det sagde vi ja til og fik en kort intro til zombiespillet. Da vi begge ikke havde prøvet det før, brugte vi en del tid på at lære det grundlæggende. Så en længere intro ville ha været rart og givet mere tid til selve spillet.
Så jeg synes 380 kr. For under 20 min er for dyrt, specielt når man også skal bruge tid på at lære spillet at kende pga en for kort intro
Sjov interaktiv oplevelse for grupper…
Jeg har været her to gange og synes at tiden er fløjet afsted.
Nemt at booke tid og skide sjovt.
Nemt at booke tid. God introduktion for selv en uerfaren moden +60 årige kvinde og så i øvrigt skide sjovt. Kan bare anbefales gerne flere deltagere.
Første gang vi har prøvet VR-briller
Første gang vi har prøvet VR-briller. Fantastisk sted og fantastisk oplevelse. Meget imødekommende og hjælpsom personale, der guidede os igennem vores besøg.
Virkelig hyggeligt
Virkelig hyggeligt, godt kvalitet det var lige det vi havde brug for
Vi havde aldrig prøvet VR før
Vi havde aldrig prøvet VR før - men fik god instruktion og syntes det var virkeligt sjovt - en god oplevelse!
Virkelig sjov oplevelse og virkelig en…
Virkelig sjov oplevelse og super god ide til teambuilding.
Det er super fedt
Det er super fedt! Ragnarock er hårdt, men virkeligt sjovt. Det der spil hvor man er space marines og skal dræbe en masse monstre, mens man beskytter et køretøj er helt fantastisk!
Had a great experience
Had a great experience! Highly recommended.
Virkelig dyrt for hvad man får for…
Virkelig dyrt for hvad man får for pengene og derudover så skete følgende:
- mit headset lagger gennem det meste af min spilletid, tænker først det er spillet der lagger hvorfor jeg ikke gør opmærksom på det men finder først senere ud af at det er headsettet der var problemer med.
- der sidder omkring 15 mennesker og snakker ekstremt højlydt hvorfor vi slet ikke kan høre hinanden den første halve time. Personalet beder dem ikke om at dæmpe sig lidt eller gå ovenpå, hvilket vi så ender med at måtte gøre.
- en spiller sidder fast i et spil hvorfor vi bliver nød til at starte forfra efter at have gennemført det meste af spillet, super frustrerende.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Sjovt og underholdende.
Lidt dårlig lyd, det var svært at tale sammen 6 personer
God og sjov oplevelse
God og sjov oplevelse.
Dog noget varmt
Fed oplevelse
Fed oplevelse, nem instruktion kunne skifte imellem spil og fik ekstra tid da de var lidt forsinket . Perfekt oplevelse
WAUW!!
Vi havde som del af en fødselsdagsfejring (53 år) købt den store tur hos Limitless og hold da op for en oplevelse! En god introduktion til VR verden fra personalets side gjorde os klar til kamp(e). Da tiden udløb havde vi som hold skudt zombier og orker men også hinanden og vi var fysisk godt brugte men smilede alle fra øre til øre. Limitless kan på det varmeste anbefales.
Vi havde en super sjov oplevelse
Vi havde en super sjov oplevelse. God vejledning fra personalet, godt udstyr og sjove spil. Vi levede os virkelig ind i det. Og kommer helt sikkert igen.
Super sød personale og god til at…
Super sød personale og god til at vejlede. Det var min fødselsdag så det var så sjovt at komme og prøve.
Det var super sjovt
Det var super sjovt og så blev man taget rigtig godt imod og fik forklaret tingene godt 🙂
Det var sindsygt griner vi var 3 gutter…
Det var sindsygt griner vi var 3 gutter og min kammerats søn vi kommer helt sikkert tilbage tak for en god oplevelse 💪💪
Super og sjov oplevelse
Super og sjov oplevelse
Vi fik en grundig introduktion inden og hjælp under spillet
Var der med mit barnebarn på 10 år
Kan helt klart anbefales
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales - sjov oplevelse og personalet er super til at guide. Vi havde ikke prøvet det før - men havde en fest…. Vi kommer igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.