Albatros Travel Bewertungen 2.177

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det gjorde vores Danske guide Angela, hun var fantastisk, og at dagene var fyldt med oplevelser fra morgen til aften. Spændende og lækker mad. Og ikke mindst den hurtige hjælp og info vi fik da vi i... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veltilrettelagt tur med masser af gode oplevelser . Antallet af deltagere på turen er for stort. Gruppen “ fylder” for meget alle steder og det er svært at den gode oplevelse af de mange gode steder,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har svaret en gang, at vi var yderst tilfredse med alt, ikke mindst Alexander som rejseleder. Dog glemte vi i første omgang en lille beklagelse: Hotel Ocean House havde ikke noget password,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseveranstalter

Über Albatros Travel

Vom Unternehmen geschrieben

Albatros startede som et lille, lokalt og hyggeligt rejsebureau. I dag er vi et stort, internationalt og hyggeligt rejsebureau. Hos Albatros får du gedigne rundrejser til alle verdensdele. Vores arbejds-motto er enkelt – kan vi ikke gøre det rigtig godt, gør vi det slet ikke.

Hjerte:
Vi er en skandinavisk familievirksomhed, som fra 1986 har sendt rejseglade gæster ud i verden. Dengang anede jeg ikke, at det lille bureau ville vokse sig til den store, internationale virksomhed, det er i dag. Ideen om et rejsebureau var drevet af min lyst til at komme så meget som muligt til Afrika, da jeg altid har været meget fascineret af det vilde dyreliv. Her over 30 år senere er eventyrlysten intakt, og heldigvis har vi lært meget af vores fejl og erfaringer undervejs.

Hjerne:
Nysgerrigheden driver os stadig, og vi er konstant på jagt efter nye og unikke eventyr til vores gæster. En Albatrosrejse er rig på både indhold og oplevelser. Kommer du hjem lidt klogere eller gladere, har rejsen været en succes.

Holdning:
Hos Albatros er vi vores ansvar bevidst. Det har vi været siden dag ét, og det bliver vi ved med. Derfor går vi forrest, når det kommer til social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Vi fokuserer på de områder, hvor vi kan gøre den største forskel, og er derfor involveret i en række projekter, det giver mening for os at støtte. Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden (nr. 676) og er endvidere medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og en række internationale rejseorganisationer.

Kort sagt: vi rejser med hjerte, hjerne og holdning.

Albatros Travel

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks bedste grupperejser
Dygtige danske rejseledere, interessant indhold, god komfort og fornuftige priser – det er konceptet for Albatros’ rejser. Sammen med tusindvis af faste gæster har vi brugt over 30 år på at forædle grupperejsen. Og det bliver vi ved med

Kontaktinformationen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Det gjorde vores Danske guide Angela

Spændende og lækker mad.
Og ikke mindst den hurtige hjælp og info vi fik da vi ikke kunne komme hjem på afrejsedagen pga. lukket luftrum over Qatar, vi fik rimelig hurtig at vide at vi skulle flyve 5 dage senere og vi kom afsted til tiden og uden yderligere aflysninger. Alt i alt super service hele tiden.

2. März 2026

Indien

Rigtig god rejse til Delhi Varanassi Agra og Amritsar på 10 dage. Gode rejseledere både dansk og Indisk!
Kan anbefales hvis man ønsker aktivitet og oplevelser!

23. Februar 2026

Kan anbefale Albatros!

Når jeg skal ud at rejse næste gang, så håber jeg, at det igen kan blive med Albatros. De er så gennemførte ordentlige i alt, hvad de gør!
De giver rigtig god og empatisk vejledning inden rejsen, og rejserne er meget veltilrettelagte med dygtige rejseledere!
-Og så er prisen yderst rimelig!

20. Februar 2026

XXXX

Dog glemte vi i første omgang en lille beklagelse: Hotel Ocean House havde ikke noget password, så min PC-er nægtede i tre uger at gå på nettet. Flere andre beklagede sig over, at de nu ikke kunne gå på tjenester, der krævede Mit Id som f.eks. netbank. Så man skulle nok bede Hotel Ocean House om at indføre password,
For andet se ellers første indsendte anmeldelse.
Hilsen
Kåre Lauring

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig mere Albatros rejser.

Vi er strandet i Vietnam og Albatros rejser, er elendig til at informerer, de sender flere andre hjem, men ikke os. Nu har de givet os billetter til på tirsdag den 17/3, 12 dage efter vi skulle ha været hjemme. De har givet os billetter over Dubai som nu bombes. Vi er meget frustreret og vrede over manglende hjælp. Vi forestillede os at med en pakkerejse ville vi blive godt hjulpet.
Aldrig mere Albatros rejser.

11. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Venlig og hurtig hjælp

Venlig og hurtig hjælp, da vi på grund af forsinkelser sad fast i Doha lufthavn og ikke nåede vores fly til Sydafrika. Blev hentet næste dag i Johannesborg af taxa, der kørte os til Zebra Lodge uden betaling. Stor ros til LLoyd, vores guide på stedet, der var meget venlig og dygtig, Det blev trods alt en fantastisk tur.
Heldigt for os, at vi nåede hjem, inden Trump satte Mellemøsten i brand

18. Februar 2026

Alle dyrene i Afrika

En rejseleder, der vidste meget om Sydafrika.
En veltilrettelagt tur ad Panoramaruten med tid nok til at være der.
Manyaleti camp med spændende indkvartering i teltene -vi er overbeviste om, at vi hørte en brummende løve 5 meter fra dobbeltsengen. Aberne, der brugte teltet som trampolin, er vi ikke i tvivl om.
På de mange safariture så vi alle dyrene i Afrika meget tæt på. Der var løver, enlige elefanter og elefantflokke. En meget mæt løve 5 meter fra den nedlagte okse. Og vi var tættere på løven, som i øvrigt var helt ligeglad. Geparder, hyæner, sjakaler giraffer, næsehorn, zebraer, impalaer, en sjælden honninggrævling for slet ikke at tale om alle fuglene.
Og personalet var professionelle med glimt i øjet.

24. Januar 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr