viatrumf.no Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gått inn gjennom trumfnetthandel flere ganger der siste året. Det kommer opp hver gang at besøk på nettsiden er registrert. Jeg handler på aktuelle nettsiden og får ikle noe bonus. Det registreres ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har brukt Trumf Netthandel (før ViaTrumf) i mange år og det blir dårligere og dårligere. Før måtte man også passe på, da det hendte at kjøp ikke ble registrert, nå er det omvendt hvor det hender a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svært tidkrevende å få tilbake bonus. Må manuelt gå inn i sikkert 4 av 5 kjøp for å registrere kjøpet manuelt. Får da til svar at de skal gjøre så godt de kan for å få bonusen etterregistrert, men at... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det meste blir registrert. Enkelte kjøp ser jeg etter noen dager at det ikke har blitt registrert legger jeg inn manuelt. Behandlingstid er over ett år. Blir da avvist forde det er over 100 dager side... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ventet et halvt år på bonus!

Har ventet et halvt år på bonus fra et kjøp gjennom ViaTrumf. Dette må være tidenes mest useriøse selskap. Først var det er problem som gjorde at jeg måtte vente 100 dager før de kunne ta tak i saken, etterfulgt av ca. 3 mnd med «tekniske problemer». Kommer aldri til å kjøpe noe gjennom ViaTrumf igjen. Kundeservice er også enormt trege og ikke spesielt hyggelige/behjelpelige heller.

13. Februar 2024

Kjøp blir ikke registrert

Kjøp blir ikke registrert, og hvis ikke følger opp selv at den registreres, er bonusen tapt etter 100 dager.Det er et salgstriks å bruke trumf visa, men du vil aldri se en bonus. Kundeservicen svarer på uprofesjonelle måter og har fått tydelig beskjed om å ignorere folk som klager. En total diskrasjon og unngå hele denne trumf visa svindelen

9. Februar 2024

Tilnærmet lureri

Elending kundservice!
Får ikke registrert kjøp gjort gjennom Viatrumf som kundeservice forklarer med: "Selv om de fleste kjøp blir registrert korrekt, kan det oppstå situasjoner hvor for eksempel antivirus eller annen beskyttelse på datamaskinen din vil forhindre registrering av Trumf-bonus for nettkjøp på kontoen din.".

Kjøpene er dokumentert på nettsiden til viatrumf, med tidspunkt og beløp, i tillegg til kvittering. Likevel skylder Viatrumf på ovenstående og nekter for at det er gyldig.

2. Februar 2024

Uprofesjonelt

Ingen kan gi meg et svar hvor forsvinner bonusen fra ViaTrumf. Uprofesjonelt. Noen få ganger jeg opplever problemer med ViaTrumf, hvis bonusen er over 500 kr.

15. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gjorde et større kjøp gjennom Viatrumf

Gjorde et større kjøp gjennom Viatrumf. Kjøpet ble ikke registrert så måtte legge inn en henvendelse om dette manuelt. Deretter ble kjøpet avvist selv om jeg har mottatt varene og angreretten er gått ut. Kundeservice løste ikke saken. Viatrumf lurer kundene sine, styr unna.

10. März 2023

Aldri mottatt babyboks!

Ventet på min baby boks i flere måneder, aldri mottatt hentemelding, kontaktet trumf via kontaktformularen, men aldri fått svar. Ringte de å fikk av vite jeg selv måtte legge ut for babyboksen så kunne jeg få penge retur etterpå veldig rart, dette stoler jeg ikke på.
Veldig dårlig kundeservice!

17. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Viatrumf har nærmest blitt en scam

Viatrumf har nærmest blitt en scam. Ingen, og da mener jeg ingen, kjøp bli registrert automatisk. Nå har de også sluttet å motta henvendelser. Man kan bare kontakte dem via kontaktskjema, men der får man bare "noe gikk galt" hver gang. Det er rart at de får holde på på den måten.

18. September 2023

Kjøp blir sjelden registrert

Kjøp blir sjelden registrert, og hvis ikke følger opp selv at den registreres, er bonusen tapt etter 100 dager. Håpløst dårlig opplegg og anbefales helt klart ikke. Skjerp dere, Norgesgruppen!!!

13. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opplever det alle de andre skriver!

Opplever det alle de andre skriver!
Kjøpene blir aldri registrert, selv om det blir gjort riktig.
Selv i appen så er det ikke mulig å søke opp samarbeidspartnere. Helt latterlig opplegg.

22. April 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ingen kjøp jeg har gjort blir registrert

Jeg opplever det samme som andre her sier, kjøpene mine blir aldri registrert selv om jeg føler instruksene til punkt og prikke, når man skal opprette sak er det nesten umulig å formidle det som blir spurt om, og utifra omdømme her så tror jeg det nytter å lage sak uansett, dette er noe Forbrukerrådet bør ta en nærmere titt på. Helt utrolig at det fungerer så dårlig som det gjør, håper disse anmeldelsene gjør at de vil prøve å ta tak i dette, fordi jeg føler meg lurt.

Når man prøver å ta kontakt med trumf kundeservice så henvender de bare til viatrumf sitt kontaktskjema. Jeg snakket med en hyggelig person på telefonen, og vedkommende sa til og med, med litt latter at "ja, det fungerer faktisk ikke så bra utifra egen erfaring".

Om det ikke gir bilde over for hvor nytteløst system de har så vet ikke jeg.

Oppdatering 25.05. 2023:

Selv om poengene kom mye senere enn 7 dager etter bestilling kan jeg nå faktisk se poengene som oppført, det er fremdeles veldig uklart om jeg har fått alle da beløpene er splittet opp i mange flere mindre beløp enn originalsummen, men det tyder til å i hvert fall ha blitt registrert noe, uten at jeg har kontaktet kundeservice. Jeg tar imidlertid å setter vurderingen min opp til 4 imens jeg prøver ut dette videre.

1. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøp blir veldig ofte ikke registrert eller avvist

Kjøp blir veldig ofte ikke registrert.
For kunder som følger med på dette, og klager/oppretter sak, så får man ingen kvittering på at saken er opprettet.

Enda verre er det at de ikke sender noe epost eller sms når saken er behandlet. Disse avvises som oftest og bare forsvinner i det store intet.

At Norgesgruppen står bak en slik scam er helt ufattelig.

20. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpene blir sjeldent registrert slik…

Kjøpene blir sjeldent registrert slik at man må kontakte dem i ettertid for å få dem registret, så går tiden, dager blir til uker, uker blir til måneder uten at det skjer noe. Viatrumf er fryktelig irriterende om minner mest om svindel

20. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pengene får du om over et halvt år!

Betalte reise i juni som ble korrekt registrert, reiste første uke i oktober og skulle hatt 1000,- i trumf. Nå et halvt år senere og mer enn 90 dager etter reise er fortsatt transaksjonen "til behandling" De sitter på pengene lengst mulig. Nå har de skrevet lite synlig på siden at pengene settes godkjent "vanligvis" 90 dager etter reise og ytterligere 60 dager før de sees på konto. Vil du vente langt over et halvt år på bonus så hopp på et "tilbud" fra Viatrumf.... Svindel!

11. Januar 2023

Dette er faktisk scam

Får konsekvent ikke kjøpene mine registrert, og når jeg klager om det blir klagene avist uten årsak. De bruker også ukesvis på å behandle klager. Veldig skuffende.

14. Februar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Systemet funker UTROLIG dårlig

Må ærlig innrømme at jeg er utrolig frustrert over dem. Det er ekstremt sjeldent kjøpene mine blir registrert, selv om jeg har slått på å bli varslet om sider som tilbyr ekstra trumf bonus og går gjennom dem. Ikke alle sider det fungerer på heller. 9/10 ganger må jeg selv lage en henvendelse, som tar 100år å få svar på. Har en fra 20.augus 2020 (d.d. 13.mai 2021) som jeg fortsatt ikke har fått svar på. Laget også bruker på disney som ikke ble registrert, så jeg måtte lage en selv. Eneste problemet er at man ikke får et kjøpsnummer på mail som kan brukes, så jeg sendte inn en klage og fikk høre jeg måtte bruke mailen jeg registrerte med. Fortsatt avvist, fordi den ikke oppfyller nettbutikkens rettningslinjer. Hva er det for noe tull? Jeg brukte mitt bankkort til å betale for 1års abbonement slik det sto, og da skulle man som ny kunde få 160kr. Jeg er en ny kunde som lagde et årsannonement, betalte med kort og har fortsatt det abbonementet. Så blir utrolig irritert, kjøpene registreres ikke, man må vente en uke for å se om dem kommer inn, også vente opptil 1år før man får svar på om man får pengene. Og da kommer det ikke en saklig grunn til avvisning heller, så her lurer de folk til å kjøpe ting som gir god trumf bonus på, for man får jo ikke den bonusen i det hele tatt mange ganger!

Edit: De har forandret systemet litt nå så det fungerer litt bedre, men fortsatt ikke perfekt. Må fortsatt selv passe på at man får bonus. Kundeservice er derimot hjelpsom, så merker man noe stort man ikke får så kan de hjelpe med det. Så har økt scoren litt

13. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr