Onlangs een spuit gekocht bij deze kl**tz*kken was na 2 x gebruiken kapot , voor garantie hoef je niet bij hun aan te kloppen dat houden ze af , mijn advies bestel hem lekker bij Amazon is hij nog vo... Mehr ansehen
Product besteld bij "verfspuit" en na 18 dagen heb ik het product nog steeds niet ontvangen. Heb hen meerdere keren gecontacteerd via email, doch krijg geen reactie. Ook nog getelefoneerd... dan krijg... Mehr ansehen
Waardeloos. 7 Weken geleden gestart met communicatie, eerst via bol.com. 21 emails verder, 3 telefoontjes met bol.com, nog steeds geen info wanneer Wagner Pro 250 R, weer retour ontvangen wordt. Wel r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ook wij zijn slachtoffers! Van deze ongure webshop.ik lees veel slechte dingen over dit bedrijf met name als je aanspraak wilt maken op de garantie.wij kochten een 350 wagner. De spuit kwam incomplee... Mehr ansehen
Otto-Lilienthal-Str. 18, 88677, Markdorf, Deutschland
- +4975445051402
- verfspuit.net@wagner-group.com
- www.verfspuit.net
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering, alleen mis ik iets wat was beschreven.
Het apparaat (Wagner 687 E lak / latex verfspuit) is snel geleverd echter bij de omschrijving stond:
Inclusief ( zoals alle toestellen van Wagner) een CD-rom met uitleg over gebruik
Er zat dus GEEN CD-rom bij het apparaat.
Zal het dus zelf moeten uitvinden. Maar ja, de prijs was wel zeer concurrerend.

Antwort von Verfspuit.net
Goede website en snelle levering
Producten goed te vinden en de site werkt erg prettig. Volgende dag geleverd zoals beloofd
Dus kunnen we weer verder met ons werk
Goed contact, snelle service en precies op tijd afgelevered.
Heb voldoende informatie gekregen en mijn verzoek om pakket op bepaalde dag af te leveren ging ook perfect.
100% tevreden
Hoi
Zeer netjes behandeld via tel , vlotte bestel en snelle levering , wat ook goed te volgen is onder weg waar het pakje is .
Dus ook de bezorgdienst is 100% in orde en netjes op zijn tijd.
Met deze Firma's zijn niets op aan temerken , en ik RAAD het iedereen aan om daar zaken mee te doen .
GRoetjes Bertus een tevreden kland
Ik ben zeer tevreden.
Ik had een beetje schrik om langs mijn bankkaart te betalen, omdat er veel misbruik van gemaakt wordt. Maar ik beklaag mij nu niet, ik ben zeer tevreden & als ik nog iets nodig heb zal ik het bij jullie bestellen. Groetjes van Rudy.
correcte levering en supersnel
Bestelling erg duidelijk, en nadat wij zelf de bestelling hadden onderbroken kregen wij een mail zodat wij de betaling zo verder konden afhandelen. Echt makkelijk.
Supersnelle en correctie levering.
Uiterst snelle levering: rond 20.30u besteld, volgende dag 10.30u thuisbezorgd.
Perfecte service
Het eerste apparaat dat geleverd werd was stuk. Echter zonder problemen werd onmiddelijk een nieuwe machine gestuurd.
makkelijk te bestellen en supersnel geleverd.
Snel te bestellen en snelle levering. Digitale factuur en duidelijk.
Snelle en goede levering.
ik heb het geheel als prettig ervaren.
Snelle correcte levering.
W985 set, keurig verpakt, geleverd door Post NL < 48 uur na web order.
perfect geregeld
Bestelling precies op tijd..telefonisch contact gehad ivm nalevering. Gewoon goed en betrokken personeel..prijstechnisch interessant.
Prima bezorging, snel en netjes
Deze firma heeft een goed assortiment tegen redelijke prijzen en een snelle bezorging.
Snel en goed
's Avonds besteld, volgende dag geleverd.
Zeer nette after sales!
Ook als het een keer niet goed gaat. Uiterst correcte afhandeling.
Service en levering
Zeer goed. Informatie over de telefoon duidelijk en er wordt echt tijd genomen voor uitleg. De bestelling werd geleverd binnen de aangegeven tijd.
perfecte en vlugge levering.
levering gaat vlug en werdt telefonisch gecontacteerd over vertraging van 1 dag.
Pakket kwam onbeschadigd en netjes verpakt aan
Top service
Om 21.00 uur order geplaatst en volgende ochtend op zaterdag om 11.00 uur in huis.
Advies op maat en snelle levering
Twee maanden geleden ben ik verhuisd, waardoor er een aantal klussen uitgevoerd moesten worden om alles naar wens te maken. Onder deze klussen viel ook het verwijderen van het behang wat op de muur zat.
Via Google kwam ik bij Verfspuit.net terecht, waar naast verfspuiten ook behangafstomers worden verkocht. Omdat ik geen goed beeld kreeg van de mogelijkheden per behangafstomer heb ik ene Michiel te pakken gekregen via het servicenummer. Op basis van mijn wensen legde hij me twee keuzes voor. Hierbij heb ik uiteindelijk voor de duurdere variant gekozen.
Via de webshop heb ik mijn bestelling geplaatst en betaald door middel van iDeal. De volgende dag stond de bezorger al met het pakketje voor de deur, waardoor ik mijn behangafstomer ruim op tijd binnen had.
Inmiddels ben ik klaar met klussen en ging het er heel erg snel af dankzij de DTS 5800, welke ik iedereen aan zou raden wanneer er behang verwijderd moet worden.
Al met al ben ik hartstikke tevreden over de service, de klantgerichtheid en de snelheid van de levering, top!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.