Onlangs een spuit gekocht bij deze kl**tz*kken was na 2 x gebruiken kapot , voor garantie hoef je niet bij hun aan te kloppen dat houden ze af , mijn advies bestel hem lekker bij Amazon is hij nog vo... Mehr ansehen
Product besteld bij "verfspuit" en na 18 dagen heb ik het product nog steeds niet ontvangen. Heb hen meerdere keren gecontacteerd via email, doch krijg geen reactie. Ook nog getelefoneerd... dan krijg... Mehr ansehen
Waardeloos. 7 Weken geleden gestart met communicatie, eerst via bol.com. 21 emails verder, 3 telefoontjes met bol.com, nog steeds geen info wanneer Wagner Pro 250 R, weer retour ontvangen wordt. Wel r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ook wij zijn slachtoffers! Van deze ongure webshop.ik lees veel slechte dingen over dit bedrijf met name als je aanspraak wilt maken op de garantie.wij kochten een 350 wagner. De spuit kwam incomplee... Mehr ansehen
Otto-Lilienthal-Str. 18, 88677, Markdorf, Deutschland
- +4975445051402
- verfspuit.net@wagner-group.com
- www.verfspuit.net
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Gewoon super.
Zowel het telefonisch contact en de plaatsing van de order gingen super.
Ook het volgen van de bestelling is goed geregeld.
Een aanrader!
Snelle reactie en snelle levering
Mijn vraag om info werd erg snel en uitgebreid beantwoord, hierna besteld en de levering volgde snel en volgens afspraak!
Snelle en correcte verzending
Super Service!
Mijn vragen voor en na de bestelling werden direct beantwoord en de levering was de volgende dag binnen!
Schrijf hier een interessante titel.
Snellere levering kan niet, binnen 24 uur. Het apparaat voldoet aan de omschrijving en werkt super en snel.
snelle levering
De bestelling en betaling verlopen uitstekend.
De aflevering door post NL was ook goed. Wel een dag later vanwege de drukte rond 5 dec.
De Wagner W876E verfspuit werkte prima.
Werkt perfect
Aangezien ik twijfelde heb ik eerst de helpdesk gebeld. Ik kreeg vriendelijk en deskundig advies. Mijn bestelling kwam echt de volgende dag al. Van mij 5 sterren en een plus.
goede wijn behoeft geen krans
meer hoef ik niet te zeggen zoals beloofd :)
Super service
Ik had al een e-mail gestuurd vol met pluimen!
Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf!
Wat ze beloven komen ze na, dat is tegelijkertijd ook hun reclame.
Erik Pennekanp
( Pennekamp's Onderhoudsbedrijf )
snelle afhandeling en goede kwaliteit
Snelle bestelling, zeer snelle levering en snel het behang eraf, ben er heel tevreden over. Door de behang afweekset die ik verfspuit.net besteld heb.
Zeer snelle levering & perfect product
We hebben inmiddels twee verdiepingen geverfd met de Wagner verfspuit. Zowel de muren als het houtwerk is zeer mooi geworden. Je moet even 'de slag' te pakken hebben maar dan is het resultaat vele malen mooier als een roller of kwast.
Het is essentieel om goede verf te gebruiken en een beetje te verdunnen.
Super snelle levering!
s'avonds om 9 uur besteld en had de volgende dag mijn bestelling al in huis
Handig, mooi en snel!
Heel mooi resultaat, sneller en zuiniger dan een roller, alleen meer afplakken. Heel handig voor ombre effecten, hoekjes en kanten.
werkt veel sneller als rollen
top een kind kan de was doen
Perfect
Tot nu toe heb ik helaas vanwege het slechtere weer de verfspuit nog niet kunnen gebruiken, doch hun, advies vergeleken, zeker in vergelijking, met de Gamma en Brico is uitmuntend en de afhandeling van de bestelling loopt prima.
Service,service,service!
Snelle levering en hele goede after sales.Toen ik na haast een jaar mijn aankoopbon niet meer kon vinden en iemand die mijn verfspuit over wilde nemen daarom vroeg heb ik een mail gestuurd of Verfspuit.net deze aslnog op kon sturen.Binnen een paar uur had ik de bon alsnog in de mail.Dat is nog eens service!
snel, goed en voordelig
Vandaag besteld, morgen in huis!! Heel tevreden!
snelle levering zoals aangegeven op site van verfspuit.net
Ik heb een wallperfect W985 E besteld en zoals aangegeven reeds de volgende dag ontvangen. fijn dat er eens wordt gedaan wat ook wordt beloofd. Heb hem nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets over zeggen maar als hij werkt hoe hij er uitziet moet dat goed komen. Ik hoop dat de eventuele garantie (ik hoop er niet van gebruik te maken)ook zo goed verloopt. Dit zal ik melden in een volgende beoordeling
zeer goed
compacte spuit, werkt goed. Er zou alleen een draaibare koppeling tussen de slang en het pistool moeten, dit voorkomt knikken van de slang
goede en snelle levering
u levering en bezorging waren perfect geregeld evenals de verpakking. wij waren zeer verheugd dat alles zo snel en goed geregeld was.
m eversen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.