Vanlithincasso Bewertungen 13

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onterecht een dagvaarding ontvangen als…

Onterecht een dagvaarding ontvangen als gevolg van identiteitsfraude, dit ook kunnen weerleggen inclusief aangifte echter, communicatie vanuit dit bedrijf is echt waardeloos! Weer zelf overal achteraan gemoeten en nu dan ook de bevestiging (telefonisch, zelf gebeld) dat het dossier wordt gesloten. Dit gesprek zelf opgenomen voor het geval dat...

17. März 2026

Sturen 2 incasso's

Sturen 2 incasso's, met originele datums van 2020 en 2021. De wet zegt hierover:

Wanneer is de schuld verjaard?
Consumenten (goederen): 2 jaar na factuurdatum.

Dus mensen, als je incassobrief of mail of sms ontvangt, CHECK je rechten!! 🙂

20. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werkt niet conform de WKI/WIK wet

Werkt niet conform de WKI/WIK wet, dagvaarden zonder enige voorafgaande communicatie, en dat terwijl ze op hun eigen website aangeven een minnelijk traject uit te voeren waaronder de klant eerst te bewegen tot betalen. Dagvaarden zonder zaaknummer, sturen brieven waarin staat dat het vonnis is uitgesproken maar een vonnis krijg je niet. Communicatie is zeer slecht.. zeggen gewoon dat je maar in verweer moet gaan bij de rechtbank .. maar informatie geven ze je niet, en ook geen vonnis waardoor je dus niet in verzet of verweer kunt gaan.

1. November 2025

geen verantwoordelijkheid

Wat een waardeloze ervaring met Van Lith. Er is zonder enige duidelijke reden geld ingehouden van mijn salaris, en nadat ik er zelf achter moest komen dat het via hen is gegaan, werd er gezegd dat het een fout was en dat het bedrag zou worden teruggestort.

Nu, weken later, heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ze weigeren bovendien om een simpele schriftelijke bevestiging te sturen aan mijn werkgever, waardoor ik mijn geld ook dáár niet kan terugkrijgen. Ondertussen moet ik zelf maar de schade dragen en loop ik achter met rekeningen.

Van Lith wijst naar mijn werkgever, mijn werkgever naar Van Lith – en niemand neemt verantwoordelijkheid. En dat terwijl het hier om mijn eigen geld gaat! Dit is ontzettend frustrerend, respectloos en totaal onprofessioneel.

Ik voel me totaal niet serieus genomen als mens en klant. Het enige wat ik wil is mijn geld terug, maar zelfs dat is blijkbaar te veel gevraagd. Onbegrijpelijk dat een bedrijf met zulke praktijken mag blijven draaien.

17. Juni 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Ze staan ineens voor je deur en het eerste wat ze doen is dreigen dat je een bepaald bedrag moet betalen om een rechtszaak af te wenden. Ik had geen idee waar het over ging dus ik heb het hele pak papier wat ze mee hadden gevraagd (15 pagina’s!!)

Uiteindelijk bleek het om een vergeten klarna rekening te gaan van 2020! voor schoenen van 25,-. Het bleek dat ze vorig jaar juni wel een mail hebben gestuurd maar dat was naar een mail adres die ik voor deze situatie weer heb moeten activeren. Ik de oude inloggen van Klarna en van haren opgesnort en daar stonden de betalingen op 0,-. Van Lith had een betalingsafschrift van de bank nodig. Ik ben ondertussen gewisseld van bank dus ik heb naar een bank vestiging moeten gaan om bij mijn oude rekening na te zoeken. Ze konden er helaas niets meer van vinden. Ik heb ook nog een half uur gebeld met juridisch telefoon of het eventueel verjaard was maar dat is dus 5 jaar (dat was deze september geweest)

Geen onwil om te betalen maar deze rekening is er helaas doorheen geglipt. En ipv van mee te denken krijg je een onmenselijke behandeling en gedreig. Wellicht is een leesbevestiging bij herinneringen mailen een tip. En aangezien ze mijn adres wisten te vinden hadden ze ook een brief naar mijn huis kunnen sturen!

Dit is (na jaren) gewoon burger pesten en na jaren een klein bedrag zowat vertienvoudigen. Heel nobel ……

1. Februar 2025

Nog niet eens een ster.

Nog niet eens een ster.
67 euro wordt 500.

En er waren nog meer dossiers open dus voor elke dossier en dagvaarding. dat is oplichting.

Raar te woord gestaan zoek en andere baan als je het niet bevalt

20. Januar 2025

Neppers niet in KBvG

💩💩✏️✏️💩💩💩💩💩
Totaal te voldoen 40,99 40,00 6,04 40,00 1,79 112,37 241,19 Deze brief automatisch gegenereerd zodat deze niet is ondertekend.

Nep bedrijf niet geregistreerd in KBvG stelletje cowboys

2. Dezember 2024

Iemand heeft identiteitsfraude…

Iemand heeft identiteitsfraude gepleegd. Achteraf betaald op mijn naam en adres. Volledig onopgemerkt naar de rechter geweest. Nu mag ik betalen voor iets wat ik niet heb besteld.. Het is echt bizar. Aangifte bij de politie doorgestuurd, het maakt van Lith niks uit. Heel triest. Heb ze gevraagd de zaak te laten vallen, ze geven aan dat niet te willen

Ze geven aan dat ik genoeg tijd heb gehad voor 16 februari. Nou ik heb 6 juli 1 brief gehad en that’s it. Ze beweren dat er iemand langs is geweest. Dat is nooit gebeurd. En toen ik die brief kreeg was het kwaad al geschiet. Ze hebben zelf de keuze om de zaak te laten vallen. Dat hebben ze niet gedaan.

Google 1 keer mijn naam en je krijgt valide contact gegevens. Als ze dat hadden gedaan was dit nooit zo ver gekomen.

Misschien handig om iemands identiteit te valideren voordat je zoveel stappen neemt. Een keer digitaal contact opnemen met kloppende gegevens is ook geen slecht idee. Diep triest dat zoiets kan. Ik mag nu €495 betalen voor iets wat ik niet heb gedaan. Bizar

16. Juli 2024

Oplichters!!

Oplichters!!! Altijd netjes betaald en alles op tijd! Wegens het verstijken van de betalingstermijn weer kosten boven op het totaal bedrag gedaan terwijl de betalingsregeling door betaald werd!!
Willen niet mee denken en geven aan extra rente te pakken op het te betalen bedrag!!
En de doorbetaalde betalingsregeling word niet in mindering gebracht omdat het betalingstermijn was versteken.
Maar wel door laten betalen en extra rente pakken!! Grootste oplichters ooit!!
Nu inmiddels contact gezocht maar inderdaad er word heel neerbuigend gepraat en een nieuwe regeling is niet te regelen!
Wettelijk zijn incasso bureaus verplicht een betalingsregeling te accepteren die de schuldenaar aanbied.
Bent u als schuldenaar bereid te betalen zijn ze verplicht te accepteren!!
Van lith waar zijn jullie mee bezig!!
Van lith gaat buiten het boekje, dus altijd aanvechten! Dat win je altijd!!

4. März 2024

Oplichters

Wanneer je telefonisch contact opneemt wordt je zeer neerbuigend te woord gestaan omdat diegene aan de telefoon denkt alles beter te weten van het leven.

Als je aangeeft al meer dan een jaar geleden de betalingen te hebben gedaan aan het bedrijf in kwestie, wordt je voor gek verklaard.

Alle bewijsstukken toegezonden en daar krijg je dan geen reactie meer op om vervolgens opnieuw jaar na dato telefonisch contact op te nemen en te horen krijgen dat hun 500,- euro incasso kosten in rekening hebben gebracht voor facturen die reeds allang betaald zijn uit eigen zak ondanks gedupeerden te zijn van de toeslagenaffaire. Incasso bureau's en deurwaarders moeten verboden worden ipv dat mensen uit de ellende komen brengen ze mensen nog meer ellende en onnodige kosten. Sommige zijn menselijk maar bij Van Lith zijn het hypocriete geldwolfen

26. Juli 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

blufpoker.

Bedrijf stelt zich aanmatigend op om zo snel mogelijk maar te incasseren.
Komen met een dagvaarding,terwijl de rechtbank daar niets van afweet.
Dit vind ik zeer onfatsoenlijk;laat ik hier maar bij houden.
Mensen,wees op je hoede!

19. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr