Vanhallenamsterdam

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Linnen herenpak maat M besteld, alleen een synthetisch jasje ontvangen. Zeer slechte kwaliteit uit China. En retourzending moet naar.... China, op eigen kosten (60 euro). En dan weet je nog niet zeke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Juni een linnen overhemd besteld. Na betaling al een onderbuikgevoel. Na een week of drie, met tussenmailtjes dat alles voorspoedig verloopt, het shirt ontvangen. Chineze synthetische troep, geen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht product wat geheel niet is wat de foto’s beloven. Materiaal is écht synthetische troep en maten zijn niet de juiste. Spul kwam 4 -5 weken na bestelling in de twee deelleveringen in de als... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit zijn oplichters! Zij mogen niet verkopen in Nederland, zonder dat er etiketten in de kleding worden geplaatst en er juiste informatie over de kleding wordt gegeven. Het is allemaal synthetisch en... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op voor deze oplichters

Pas op voor deze oplichters!
Ik heb schoenen besteld maar nooit ontvangen. Meerdere keren contact gezocht maar er komt geen enkele reactie. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Heel triest als je op deze manier je geld verdiend.

Zomerbroeken

Zomerbroeken besteld, ik dacht bij een betrouwbaar bedrijf in Amsterdam. Blijkt dit een dropshipper te zijn.

De broeken ontvangen, maar helaas zijn Chinese maten nogal wat kleiner dan de Nederlandse. De broek is veel te smal en veel te kort!

Terugsturen is voor eigen rekening, helaas te overhaast iets besteld.

Mijn advies, zoek een andere betrouwbare winkel of webshop!

17. Juli 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS, NIETS BESTELLEN, ZONDE VAN JE CENTEN!!
Belachelijke maat! Besteld XXL, stond er ook op maar was zoveel te klein!!
Kwaliteit zou linnen zijn, maar was een hele enge stof , die niet eens op linnen leek!!

13. August 2024

"Warme Herentrui" blijkt dunne hobbezak

"Warme Herentrui" blijkt dunne hobbezak van viscose. En veel te klein voor de aanduiding XXL. Miskoop van de maand.
Dropshipping vanuit China, en koper verantwoordelijk voor de kosten van retourneren.
Op het KVK-vestigingsadres staat een reeks van 330 bedrijven genoteerd in de meest uiteenlopende takken van sport. Het is dus een oplichterspraktijk

slecht bedrijf

maat klopt niet, zeer slechte kwaliteit, je kunt beter op shein of temu bestellen voor een fractie van de prijs. ik heb helaas niet eerst de revieuws gechect. dacht dat ik gewoon bij een nederlands bedrijf had besteld. nu wachten op retourlabel en hoge retourkosten. wat een slechte service

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op! Dropshipping met slechte kwaliteit

Op het eerste gezicht lijken het mooi kleren, maar schijn bedriegt. Heb twee linnen broeken besteld, maat M, maar zijn natuurlijk te klein. Kwaliteit is slecht.

Natuurlijk onmogelijk en duur om terug te sturen.

26. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat ik geen -10 sterren kan…

Jammer dat ik geen -10 sterren kan geven. Wat een kt bedrijf!!!! Viese oplichter zooi, Chinees rotzooi!!! Blouse en korte broek besteld wat nog geen knaak waard is en ook alle 2 niet de juiste maat!! Zogenaamd bedrijf uit Amsterdam, reageer hier maar op Van Hallen!! Ik hoop het, en weet zeker dat je nooit meer wat verkoopt.
Vuile troep!!!!

Hele slechte kwaliteit

Hele slechte kwaliteit.
Wat op de website voorgesteld wordt en wat je krijgt is rotzooi.
Koop hier niet je wordt bedonderd.

21. August 2024

Waardeloze kwaliteit korte broek

Waardeloze kwaliteit korte broek, die op de foto er heel anders uit zag. Maat klopt ook niet.Komt waarschijnlijk uit China ofzo. Duurt ook wel 2 weken voordat je de bestelling ontvangt. Ze reageren niet op de mail. Retourneren kan niet. Trap er niet in!

bagger bedrijf

mooi linnenpakje besteld, althans dat dacht ik...vreselijk kwaliteit , net een hobbezak.

vervolgens al 2x mail gestuurd over retourneren maar krijg geen reactie ...telefoonnummer nergens te vinden.

dit bedrijf(als je t een bedrijf mag noemen) is ver beneden pijl. !!

Inderdaad oplichters die Hallen

Inderdaad oplichters. Echt boeven. Niet mee in zee gaan. Ik heb voor 40 euro besteld en terugsturen moet naar azie en kost 36 euro Ze willen me wel 4 euro teruggeven. Oja een goeie grap. Het is beter voor het mileu om dat zo op te lossen. Hoezo Azie ik kop in Amsterdam toch? Niet dus. Scam. Zal kassa eens inschakelen. Oja is echt troep kan zo als poetsdoek gebruikt worden. Hoop ik...

26. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waarschuwing! Bestel hier niet!

Waarschuwing!! Bestel hier niet!! Retour sturen kan, maar kost je meer dan het artikel zelf. De kwaliteit is slecht. Je kan beter zelf bij Aliexpress bestellen, want dat doen zij zelf ook. Mijn ervaring: 1x en nooit meer. Voorkom teleurstelling en shop hier niet! De rommel die ik ontvangen heb gaat in de kleding-container.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters, en niet meer dan dat.

De website ziet er gelikt uit, maar bedenk wel dat ALLES wat je besteld gewoon bij Alibaba vandaan komt en TOTAAL NIET dezelfde kwaliteit heeft als men doet voorkomen.
Retour sturen kan "wel", maar kost je €40,-.....

U bent gewaarschuwd, want dit zijn OPLICHTERS !!!

8. August 2024

OPLICHTERSbedrijf VAN HALLENAMSTERDAM.

Op 2-8 heb ik 3 cargobroeken merk Noize besteld. Superleuke stoere broeken. Na 3 weken wachten (zou 5-12 dagen duren) uiteindelijk wel 3 broeken ontvangen, maar geen Noize broeken, maar waardeloze vodden, slecht gestikte lappen noem ik het maar!! Van een heel ander merk!! Zeer teleurgesteld. Retoursturen heeft geen zin begrijp ik uit reviews. Kost ook weer minimaal 25 euro. Het is geen gedrijf uit Amsterdam. Maar die troep komt uit China. Mijn hard verdiende geld dus kwijt. KOOP NOOIT BIJ HALLEN AMSTERDAM. Het zijn oplichters 1ste klas. Ik ga aangifte doen bij de politie, Consumentenbond, KvK, en programma Opgelicht. Ik begrijp überhaupt niet na aangiftes en slechte reviews dat dit slechte online bedrijf nog zijn gang kan gaan. Heb hen ook na ontvangst op 20-8 een mail gestuurd hierover, maar je krijgt geen antwoord. Maar wel daarna al weer 2 reclamemails van hun zogenaamde producten ontvangen. Het zijn oplichters. Want die kwaliteitsproducten die ze laten zien, krijg je dus niet. Ze hebben zelfs een KvK nr en https// website, dat zegt dus niets. Heb je ook zo'n ervaring, deel die en ga aangifte doen. Dit bedrijf moet gestopt worden!!

20. August 2024

koop er niet!!!!!

Op de foto zag de blauwe blouse met korte mouw er prima uit maar er kwam een blauwe bloes(dat wel) waarvan de maat xxl veel te klein bleek met lange moui.p.v. korte en van 100 procent syntetisch materiaal wat ook nog naar rook.Ook de bestelde blauw schoenen hebben geen vaste vorm kunnen als een balletje worden opgerold en hebben noppen aan de onderkant geen zool dus ik krijg geen enkel contact met het bedrijf heb geen retour enveloppe of juis adres of telefoonnummer kortom weggegooid geld

16. August 2024

Pure oplichterij

Hetzelfde als wat alle andere gedupeerden beschrijven. Waarom wordt deze site niet aangepakt door de overheid? Ik snap daar niks van. Je wordt enorm opgelicht hier.

21. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik heb kennelijk de reviews niet…

Ook ik heb kennelijk de reviews niet bekeken. Het ziet er best goed uit op hun site. € 40 voor een korte broek. En inderdaad je krijgt gewoon een vod . Het lijkt niet eens op wat er op de site stond. Dit is bedrog en ik hoop dat ik nooit meer in zoiets trap

20. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr