UNITAS rejser er den bedste løsning for større grupper. Vi har haft intet mindre end 14 grupper ude i verden med unitas. Alt forløb som smurt takket være deres service-niveau. Især samarbejdet me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super godt samarbejde med rejsearrangøren UNITAS. Alt klappede og vi havde en rigtig god chauffør også. Kan kun anbefale andre folkeskoler at bruge UNITAS som skolerejse arrangør.
Unternehmen hat geantwortet
Tak til Marianne i UNITAS REJSER. Vi tog til England med 28 elever og boede på Leigham Court Hotel i en forstad til London. Hotellet var godt og personalet ekstremt søde og velkommende. Perfel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tak til Unitas Rejser og ikke mindst Marianne Topholm Christensen for planlægningen af Berlinturen for 9B på Rasmus Rask Skolen i Odense. I var hurtige til at finde alternative ruter til Berlin da d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unitas Rejser er rejser for grupper, skoler, studieture, sognerejser og kulturrejser.
Glarmestervej 20A, 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Har lige haft en flok elever med i El Salvador. Det er som sædvanlig bestilt gennem Unitas og det er som sædvanligt gået nemt hele vejen igennem.

Antwort von Unitasrejser
Jeg har netop afsluttet en studierejse med en 3.g-klasse, som Unitas arrangerede for os. Vi havde en fantastisk tur til Zanzibar, hvor der fra Unitas' side var styr på alle detaljer fra start til slut. Vi købte en pakkerejse, men vi kunne sagtens ændre på de inkluderede aktiviteter, så programmet blev tilpasset vores ønsker.
Det var især trygt at have Unitas som arrangør, da vi på grund af pandemien havde ekstra mange spørgsmål til reglerne omkring rejsen, og vi fik hver gang hurtigt og præcist svar på alle henvendelser.
Tak til især Marianne for stor tålmodighed og for at være med til at give vores elever en uforglemmelig oplevelse.
Jeg vil til enhver tid anbefale Unitas.

Antwort von Unitasrejser
Har lige haft en super fin tur til Stokholm. Alt klappede og med færge, tog og hotel. Fin pris og god kvalitet for pengene. Godt samarbejde med ændring af elevtal helt ind til to dage før afrejse.

Antwort von Unitasrejser
Vi har netop rejst med Unitasrejser i forbindelse med en studietur til Berlin med to 2.stx-klasser og har været ovenud tilfredse. Unitasrejser samarbejder hurtigt og effektivt omkring planlægning. Transport og indkvartering viste sig at være over forventning for både elever og lærere. Endelig har Unitasrejser også hjulpet med de sidste løse ender, som fx at få "glemte elevsager" sendt hjem fra Berlin. Helt igennem god oplevelse :-)

Antwort von Unitasrejser
Vi henvendte os som skole til Unitasrejser for at få hjælp til at arrangere en tur til Berlin for skolens 9. klasse. Vi var, pga. corona og den deraf følgende usikkerhed omkring rejsemål mm - sent på den. Unitas rejser hjalp os med meget kompetent hjælp, hurtigt var der fundet et hostel og transport til os. Altsammen indenfor en rimelig pris og under meget fine rammer. Ydermere fik vi hjælp til at få vouchers til de museer mm, vi gerne ville besøge under opholdet, og alt fungerede upåklageligt.

Antwort von Unitasrejser
Jeg skulle planlægge en studietur for min 3.g sådan last minute og oplevede god og personlig betjening fra Unitas konsulenter. De er rigtig gode til at vende tilbage på både mail og tlf, hvilket er rart i en travl gymnasiehverdag.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Unitasrejser
Alt fungerede som aftalt - ikke en plet at sætte på vores rejse! Og stort engagement fra bureauets side, også mht. at arrangere oplevelser.

Antwort von Unitasrejser
Vi har på Markusskolen gennem de sidste 15 år brugt Unitasrejser. Det virker - hver gang!
På kontoret er man lydhøre over for ønsker og problemstillinger i forbindelse med rejserne - og alle aftaler er på plads. Den lokale guide er helt i top.
Under corona-krisen fik vi fra kontoret god vejledning og hjælp til at finde de rette links med oplysninger om, hvordan vi skulle forholde os i forhold til de lande, vi besøgte.

Antwort von Unitasrejser
Et godt rejseselskab som har arrangeret rejser for min skole i flere år med stor tilfredshed.
De kender vores behov og er gode til at finde de rette steder til os at bo, når vi er på tur både inden og udenlands.

Antwort von Unitasrejser
Super godt rejseselskab, og altid til at komme i kontakt med! Meget grundige i deres arbejde, og meget hjælpsomme både før og undervejs på rejsen/turen.
Hjalp med at stable en fællestur på benene i løbet af 4-5 uger inden afrejse.
Jeg brugte dem til at arrangere en efterskolefællestur til Bornholm for ca. 220 personer.

Antwort von Unitasrejser
Min skole har gemmen mange år brugt Unitasrejser, både til skiture til Sverige og studieture til Berlin. Altid har vi fået den bedste service.
Især under coronapandamien, hvor rejsen måtte flyttes og senere aflyses.
Jeg vil altid bruge Unitas, når der skal bestilles skolerejse.

Antwort von Unitasrejser
Bodil fra Unitas fik hurtigt arrangeret en Krakow-tur for min 9. klasse. Gode informationer om mulighederne på stedet. God indkvartering og guideservice på stedet. Alt gik efter planen. Vi følte os i sikre hænder.

Antwort von Unitasrejser
I var hurtige til at finde alternative ruter til Berlin da der opstod aflysning pga CV19. Men alt forløb super fint og fungerede rigtigt godt. Hostel var også rigtigt godt og med fin, central beliggenhed.

Antwort von Unitasrejser
Vi siger stor TAK til Unitas rejser for stor service og fleksibilitet i planlægningen af vores skolerejser.
Første skolerejse til Berlin blev aflyst. Unitas rejser og medarbejderen Jesper Mølgaard Hansen var meget hjælpsom, tålmodig og professionel i vores om booking af rejsen, hvor Berlin blev skiftet ud med Landal, Seawest.

Antwort von Unitasrejser
Kun ros i en presset coronatid. God og meningsfuld information. Rettidig omhu.
Vi kommer tilbage når verden bliver "rask" igen.
Mit samarbejde med Unitas omkring grupperejser har været fremragende. Jeg får kompetente svar og løsninger på både store og små udfordringer. Stor fleksibilitet, imødekommenhed og forståelse for kundens perspektiv - både i planlægningsfasen, og når det uventede sker. Det er en yderst professionel samarbejdspartner. Jeg har planlagt tre større grupperejser sammen med Unitas, og kan kun give dem min største anbefaling.

Antwort von Unitasrejser
Man er i trygge hænder, når man samarbejder med Unitas Rejser (Torgunn Skov) Der er hurtig ig klart svar på de problemer man står overfor som rejsearrangør. Jeg anbefaler Unitas Rejser på det varmeste
Olaf Nedergaard

Antwort von Unitasrejser
Et godt rejseselskab til skolerejser. Tingene fungerer, og servicen er fin!
God kommunikation og hurtigt svar, når man henvender sig.
Flinke og samarbejdsvillige chauffører, selv om skolebørn ikke altid er de nemmeste at køre med.

Antwort von Unitasrejser
Unitasrejser er utroligt lette at arbejde med. De lytter til ens behov og sørger for, at rammerne for rejsen er på plads.
Vore rejser har været skolerejser til Krakow, Polen. Her har man aftaler med en lokal mand, der tager sig af alle lokale forhold.
Vi har brugt Unitas til skolerejser igennem mange år. Der har kun været gode oplevelser.

Antwort von Unitasrejser
Tak for endnu et godt samarbejde:
Det er en fornøjelse at samarbejde med Torgunn Skov, Unitas rejser. Hun er dygtig hjælpsom og en god formidler. Det giver en god følelse af at have et godt bagland, når man rejser med en gruppe.

Antwort von Unitasrejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.