Unitasrejser Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UNITAS rejser er den bedste løsning for større grupper. Vi har haft intet mindre end 14 grupper ude i verden med unitas. Alt forløb som smurt takket være deres service-niveau. Især samarbejdet me... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super godt samarbejde med rejsearrangøren UNITAS. Alt klappede og vi havde en rigtig god chauffør også. Kan kun anbefale andre folkeskoler at bruge UNITAS som skolerejse arrangør.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tak til Marianne i UNITAS REJSER. Vi tog til England med 28 elever og boede på Leigham Court Hotel i en forstad til London. Hotellet var godt og personalet ekstremt søde og velkommende. Perfel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Unitas Rejser og ikke mindst Marianne Topholm Christensen for planlægningen af Berlinturen for 9B på Rasmus Rask Skolen i Odense. I var hurtige til at finde alternative ruter til Berlin da d... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Unitas Rejser er rejser for grupper, skoler, studieture, sognerejser og kulturrejser.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Min varmeste anbefaling af Unitasrejser

Jeg har i FabLab@SCHOOLdk planlagt en lang række studieture i samarbejde med Unitasrejser og er yderst tilfreds med deres kompetente rådgivning, hjælp og støtte både før og under rejsen. Jeg oplever stor imødekommenhed, fleksibilitet og hjælpsomhed, når jeg henvender mig med ønsker, forslag, ændringer til vores rejser. Jeg har rejst med grupper op til 100 deltagere, og der er altid brug for individuelle tilpasninger eller akutte ændringer. Det giver mig som arrangør tryghed at vide, at Unitasrejser er der, hvis noget ikke går som forventet. Jeg kan kun give firmaet min varmeste anbefaling.

27. März 2023

Kære Hanne
Mange tak for din meget fine anmeldelse.
Også en meget stor tak til dig, for et altid godt samarbejde omkring jeres rejser og indholdet på destinationen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unitas leverede en rigtig god service i forbindelse med skolerejse til Berlin. Indkvartering og bookinger fungerede perfekt. Højt informationsniveau. Stor tilfredshed fra de medrejsende lærere.

21. März 2023

Kære Søren,
Tusinde tak for din anmeldelse og samarbejdet - dejligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var i New York på skolerejse og havde…

Var i New York på skolerejse og havde booket fly og hotel igennem Unitas.
Har kun oplevet Unitas som hjælpsomme og gode til at kommunikere. Der var brug for en del ændringer op til afrejse, da deltagerantallet ændrede sig, men det var intet problem.

7. März 2023

Kære Jens Kristian

Velkommen hjem og tusinde tak for din anmeldelse - og dejligt, at vi fik løst jeres ændringer..., de kommer jo ofte:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unitas er altid høflige, forudsigende og klar på at svare på spørgsmål

Jeg arbejder for NGO'en Dreamtown, som bruger Unitas i forbindelse med vores rejser til at besøge vores partnerer og kollegaer i Uganda, Sierra Leone, Kenya og Zimbabwe.

Vi har kun haft gode oplevelser med Unitas og det er det hele vær for os at bruge dem (også selvom vi kun er et mindre sekretariat). De gør det nemt og sikkert for os at rejse.

Nogle gange er det mange penge som vi har ude at flyve når vi booker, derfor er rart at vi ved, at de altid er klar til at hjælpe skulle en rejse aflyses eller flyttes.

Vi har også brugt dem i forbindelse med grupperejser til Uganda - og her har de været dejligt tolmodige med de mange spørgsmål der kan komme, når man planlægger en større rejse.

De er altid høflige, forudsigende og klar på at svare på spørgsmål.

Vi anbefaler varmt Unitas til alle!

13. März 2023

Kære Benedicte

Tusinde tak for din gode anmeldelse, og dejligt at du føler dig i gode hænder i både vores humanitære- og gruppeafdeling.

Vi høres ved

Glimrende

Tjekket, klar, rar og hjælpsom hjælp hele vejen i forbindelse med flybilletter til en gruppe på 31 til Tanzania

21. Februar 2023

Hej Mads

Dejligt at høre og tak for din anmeldelse - på "genfly" til næste år.

Jeg har været i Tanzania

Jeg har været i Tanzania. Vi var en gruppe på 11. Ud over bestilling af internationale flybilletter, sørgede Unitas for 3 forskellige flyrejser i Tanzania. Alt har fungeret perfekt. Og jeg fik altid hurtige svar på mine mange spørgsmål, forud for rejsen! Kan ikke forestille mig, at jeg kunne have fået bedre hjælp - eller billigere billetter - med noget andet rejseselskab.
Ida Kongsbak

31. Januar 2023

Kære Ida
Velkommen hjem og tusinde tak for din anmeldelse - dejligt at høre!

Super

Super - ligesom planlagt

10. Oktober 2022

Antwort von Unitasrejser

Dejligt at høre - godt med en god forventningsafstemning forud for en sådan rejse.

Med venlig hilssen

Supersamarbejde og gode løsninger

Det har været et supersamarbejde med Unitas Rejser om planlægning og gennemførelse af en tur for 23 deltagere (erhvervsnetværk) til Bruxelles. Afvigelser i programmet er håndteret godt - og mulighederne for at vælge gode løsninger har været meget fine - også fordi der var valgmuligheder!

7. Juni 2022

Kære Mogens
Dejligt at høre at I fik en god netværkstur til Bruxelles - tak for din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt arrangeret og god kommunikation

Har været på studietur til Rom med et hold elever og alt var efter planen. Blev hentet og bragt til lufthavnen, ingen ventetid. Fint og godt placeret "hostel", enkeltværelsestillæg dog i overkanten.
Kan klart anbefale Unitas rejser.

11. Mai 2022

Kære Erik
Tusinde tak for din anmeldelse og dejligt at gik som planlagt.
Vi ser frem til at hjælpe jer ud i verden næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har samarbejdet med Unitas Rejser om…

Vi har samarbejdet med Unitas Rejser om flere udlandsture for ansatte og frivillige medarbejdere og altid fået en venlig og proaktiv service; det fik vi også for nylig, da 7 af vore ansatte deltog i en konference i USA!
Venlig hilsen Bjarne Ekberg - Ung Mosaik

10. Mai 2022

Hej Bjarne
Tak for din anmeldelse og dejligt at I kom godt både frem og retur.

Vi er meget tilfredse.

Vi er meget tilfredse.
Virkelig godt hotel - gode værelser, lækker morgenmad og hjælpsomt og imødekommende personale.
Dygtig chauffør.

6. Mai 2022

Kære Kirsten
Det er så dejligt at høre - tusinde tak for din anmeldelse og på glædeligt gensyn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fungerede som det skulle

Alt fungerede som det skulle. God kommunikation med Kamilla fra Unitas.
Kunne sagtens overveje at vende tilbage.
Mvh Søren

4. Mai 2022

Kære Søren

Dejligt at høre og tak for din anmeldelse. Vi ser frem til at høre fra dig næste gang I skal på skolerejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik os til Mbeya og hjem igen :-)

Vi var 17 elever og 3 lære afsted til Kipilii, Tanzania. Vi brugte Unitas til at komme til Mbeya og retur til DK igen. Det virkede bare. KLM drillede os lidt, men sådan er det vist bare med de kære luftfarts selskaber!
Jens Kr, Sydvestjyllands efterskole

28. April 2022

Kære Jens Kr.
Tak for samarbejdet og din fine anmeldelse. Trods at ikke alt i luftfarten er som i gamle dage, så dejligt at I fik en god tur. Og lad os så håbe at også luftfarten kommer ordentlig i luften igen.

Tak til Marianne i UNITAS REJSER

Tak til Marianne i UNITAS REJSER.
Hotellet var godt og personalet ekstremt søde og velkommende.
Perfelt til skolerejser!
Bus nr. 159 lå tæt på hotellet og kørte til alle de store seværdigheder i centrum.
Alt kørte fuldstændig efter planen - vi kommer tilbage <3
Tak :)

20. April 2022

Hej Miriam
Dejligt at I havde en god tur til London, og tak for både din anmeldelse og det gode samarbejde.
Vi glæder os til sammen at lave jeres næste rejse.

Krakow med kort varsel

Vi har i uge 7 været i Krakow på studierejse med 37 efterskoleelever. Rejsen blev arrangeret i al hast, da vores oprindelige rejsemål var Kyiv. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Marianne, der fik styr på alle aftaler, så vi fik en fin tur trods det korte varsel.

2. März 2022

Kære Else
Tak for din anmeldelse, og dejligt at det kunne lade sig gøre, at få jer et andet sted hen, på en trist baggrund.
Lad os håbe at I kan fortsætte jeres gode arbejde i Kyiv næste år, om end det uanset, bliver under andre forhold.

Unitas Rejser

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr