UNITAS rejser er den bedste løsning for større grupper. Vi har haft intet mindre end 14 grupper ude i verden med unitas. Alt forløb som smurt takket være deres service-niveau. Især samarbejdet me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super godt samarbejde med rejsearrangøren UNITAS. Alt klappede og vi havde en rigtig god chauffør også. Kan kun anbefale andre folkeskoler at bruge UNITAS som skolerejse arrangør.
Unternehmen hat geantwortet
Tak til Marianne i UNITAS REJSER. Vi tog til England med 28 elever og boede på Leigham Court Hotel i en forstad til London. Hotellet var godt og personalet ekstremt søde og velkommende. Perfel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tak til Unitas Rejser og ikke mindst Marianne Topholm Christensen for planlægningen af Berlinturen for 9B på Rasmus Rask Skolen i Odense. I var hurtige til at finde alternative ruter til Berlin da d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unitas Rejser er rejser for grupper, skoler, studieture, sognerejser og kulturrejser.
Glarmestervej 20A, 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg har i FabLab@SCHOOLdk planlagt en lang række studieture i samarbejde med Unitasrejser og er yderst tilfreds med deres kompetente rådgivning, hjælp og støtte både før og under rejsen. Jeg oplever stor imødekommenhed, fleksibilitet og hjælpsomhed, når jeg henvender mig med ønsker, forslag, ændringer til vores rejser. Jeg har rejst med grupper op til 100 deltagere, og der er altid brug for individuelle tilpasninger eller akutte ændringer. Det giver mig som arrangør tryghed at vide, at Unitasrejser er der, hvis noget ikke går som forventet. Jeg kan kun give firmaet min varmeste anbefaling.

Antwort von Unitasrejser
Unitas leverede en rigtig god service i forbindelse med skolerejse til Berlin. Indkvartering og bookinger fungerede perfekt. Højt informationsniveau. Stor tilfredshed fra de medrejsende lærere.

Antwort von Unitasrejser
Var i New York på skolerejse og havde booket fly og hotel igennem Unitas.
Har kun oplevet Unitas som hjælpsomme og gode til at kommunikere. Der var brug for en del ændringer op til afrejse, da deltagerantallet ændrede sig, men det var intet problem.

Antwort von Unitasrejser
Jeg arbejder for NGO'en Dreamtown, som bruger Unitas i forbindelse med vores rejser til at besøge vores partnerer og kollegaer i Uganda, Sierra Leone, Kenya og Zimbabwe.
Vi har kun haft gode oplevelser med Unitas og det er det hele vær for os at bruge dem (også selvom vi kun er et mindre sekretariat). De gør det nemt og sikkert for os at rejse.
Nogle gange er det mange penge som vi har ude at flyve når vi booker, derfor er rart at vi ved, at de altid er klar til at hjælpe skulle en rejse aflyses eller flyttes.
Vi har også brugt dem i forbindelse med grupperejser til Uganda - og her har de været dejligt tolmodige med de mange spørgsmål der kan komme, når man planlægger en større rejse.
De er altid høflige, forudsigende og klar på at svare på spørgsmål.
Vi anbefaler varmt Unitas til alle!

Antwort von Unitasrejser
Super hjælpsomme og flinke medarbejdere.
5 stjerner herfra.

Antwort von Unitasrejser
Tjekket, klar, rar og hjælpsom hjælp hele vejen i forbindelse med flybilletter til en gruppe på 31 til Tanzania

Antwort von Unitasrejser
Jeg har været i Tanzania. Vi var en gruppe på 11. Ud over bestilling af internationale flybilletter, sørgede Unitas for 3 forskellige flyrejser i Tanzania. Alt har fungeret perfekt. Og jeg fik altid hurtige svar på mine mange spørgsmål, forud for rejsen! Kan ikke forestille mig, at jeg kunne have fået bedre hjælp - eller billigere billetter - med noget andet rejseselskab.
Ida Kongsbak

Antwort von Unitasrejser
der var nogle problemer med et link, men det læste de hurtigt og smidigt.
Altid god sparring og feedback - på e-mail og over telefonen.

Antwort von Unitasrejser
Det har været et supersamarbejde med Unitas Rejser om planlægning og gennemførelse af en tur for 23 deltagere (erhvervsnetværk) til Bruxelles. Afvigelser i programmet er håndteret godt - og mulighederne for at vælge gode løsninger har været meget fine - også fordi der var valgmuligheder!

Antwort von Unitasrejser
Har været på studietur til Rom med et hold elever og alt var efter planen. Blev hentet og bragt til lufthavnen, ingen ventetid. Fint og godt placeret "hostel", enkeltværelsestillæg dog i overkanten.
Kan klart anbefale Unitas rejser.

Antwort von Unitasrejser
Vi har samarbejdet med Unitas Rejser om flere udlandsture for ansatte og frivillige medarbejdere og altid fået en venlig og proaktiv service; det fik vi også for nylig, da 7 af vore ansatte deltog i en konference i USA!
Venlig hilsen Bjarne Ekberg - Ung Mosaik

Vi er meget tilfredse.
Virkelig godt hotel - gode værelser, lækker morgenmad og hjælpsomt og imødekommende personale.
Dygtig chauffør.

Antwort von Unitasrejser
Alt fungerede som det skulle. God kommunikation med Kamilla fra Unitas.
Kunne sagtens overveje at vende tilbage.
Mvh Søren

Antwort von Unitasrejser
Vi var 17 elever og 3 lære afsted til Kipilii, Tanzania. Vi brugte Unitas til at komme til Mbeya og retur til DK igen. Det virkede bare. KLM drillede os lidt, men sådan er det vist bare med de kære luftfarts selskaber!
Jens Kr, Sydvestjyllands efterskole

Antwort von Unitasrejser
Rigtig god service hele vejen igennem. Altid muligt at få hjælp og svar via mail eller tlf. Aftaler overholdes.

Antwort von Unitasrejser
Tak til Marianne i UNITAS REJSER.
Hotellet var godt og personalet ekstremt søde og velkommende.
Perfelt til skolerejser!
Bus nr. 159 lå tæt på hotellet og kørte til alle de store seværdigheder i centrum.
Alt kørte fuldstændig efter planen - vi kommer tilbage <3
Tak :)

Antwort von Unitasrejser
Meget hjælpsomme og fleksible ift. vores ønsker og behov. Under rejsen gik alt fuldstændigt som det skulle. Fly, hotel, bustransfer...

Antwort von Unitasrejser
Vi har i uge 7 været i Krakow på studierejse med 37 efterskoleelever. Rejsen blev arrangeret i al hast, da vores oprindelige rejsemål var Kyiv. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Marianne, der fik styr på alle aftaler, så vi fik en fin tur trods det korte varsel.

Antwort von Unitasrejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.