Turistrejser  Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var lidt nervøse efter at have læst Trustpilot, men vores bekymringer blev gjort til skamme. Vi fik en vidunderlig uge på Nordcypern med dejlige hoteller, skøn mad og indholdsrige udflugter med en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

På rejse i januar 2016 blev flyet aflyst pga sne i Istanbul. Turen blev lavet om, så vi kom af sted tre dage senere - uden beregning. Billeje fungerede fint. Hotellet, Belle Pais Village tre km fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet en så god og meget personlig behandling før i noget andet rejsebureau, som jeg oplevede i forbindelse med vores rejse her i juli 2017 til Cypern. Jeg har derfor intet at kla... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tja...bum bum...svarer generelt ikke til forventningerne. Øv øv for dejligt land, vand og befolkning. For mange ting, som ikke virkede bare lidt klar til turisterne i og omkring hotellet. Turistrejse... Mehr ansehen

1. Reisebüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Turistrejser er vi vilde med Nordcypern. Derfor har vi specialiseret os i rejser til netop denne perle i Middelhavet. Vi hjælper dig med at finde drømmerejsen, uanset om den står på sol og strand, oplevelser, aktiv ferie, kulturrejse eller bryllupsrejse.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mit livs mareridt

Jeg vil opfordre alle til aldrig at rejse med Turistrejser!

Mareridtet startet da flyet var forsinket, det var så hvad det var. Dernæst da vi kom ombord på flyet, havde de byttet vores pladser om, så vi alle slet ikke kom til at sidde ved siden af hinanden.
Da vi skulle mellemlande, fløj de en time over lufthavnen, uden vi fik afvide hvad der foregik, vi troede at de havde gang i en bortførelse, og alle var panisk på flyveren. Dernæst ventede vi i 1,5 time før vi kunne flyve videre.

Da vi ankom til hotellet, fik vi at vide at vi ikke kunne komme ind på hotellet, fordi turistrejser ikke havde betalt rejsen for de 150 gæster som var kommet. Efter lang tid hvor folk havde kimet turistrejser ned om at betale rejsen, fik de det endeligt gjort!

Da vi kom på hotelværelset, var der kakerlakker og myre. Køleskabet virkerede ikke, da jeg klagede sagde personalet at det er en minibar den skal ikke køle. Hvorefter jeg sagde at mine forældres køleskab kølede, nå sagde de så må vi nok hellere se på det, efter 2 dage fik vi et nyt køleskab.

Om aften vrimler hele hotellet med kakerlakker, og myre.

Maden var det samme hver eneste dag, både morgen middag og aften. Personalet ubehøvlet, folk fik stjålet penge på deres værelse af personalet.
Man stod i kø i 45 minutter om aften for at få mad, ligegyldig hvilket tidspunkt man kom på.
Et utal af mennesker fik maveproblemer, sågar en del mennesker blev sendt hjem med parasitter.
Jeg vil fraråde selv min værste fjende at tage en rejse med turistrejser, intet lever op til forventningerne.

25. Juli 2018

Useriøst og uprofessionelt!

Useriøst og uprofessionelt!
De overbooker hoteller og har ikke alternativer klar til familierne. Der er ikke nogle fysiske guider på hotelkerne, så du kan forberede dig på at bruge rigtig meget tid og energi på ferien på at forsøge at få hjælp Per telefon fra deres kvalitetskoordinator. De lover straks at hjælpe, men uden problemerne bliver løst. De lyver tilmed gerne om hvilke aftaler der er indgået med hotellerne.
Et sandt mareridt for børnefamilier! Jeg er simpelthen så ked af at vi valgte at rejse med det selskab.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse, jeg rejser aldrig med det selvskab igen.
Fløj fra Billund til Cypern d. 17/7. Rejsen startede med at flyselvskabet, som Turistrejser samarbejder med, var kommet til at scramble sæderne i flyet. Min 6 årige datter havde fået en plads 2 rækker væk fra mig, da jeg bad dem om at finde sæder, så vi kunne sidde sammen, trak kabinepersonalet bare på skuldrende og gik op bag gardinet. Vi var langt fra den eneste børnefamilie med det problem!
Der var ikke mulighed for at købe mad på flyveren, min datter og jeg delte en varm cola, som udgjorde det for vores morgenmad.
Ved ankomst til Cypern, skulle vi modtage en forudbestilt frokost, den så vi aldrig!
Da vi ankom til Riverside Hotel, havde Turistrejser “glemt” at betale hotellet for vores værelser. Heldigvis og med meget besvær, så blev der til sidst fundet en løsning.
De forudbestilte ture, fik vi en SMS om, at de var aflyst eller flyttet.
Der var ingen info fra Turistrejser, ud over spartane sms’er. Der var ingen der svarede, når man ringede til rejseselvskabet (fik SMS med hotline numre) Senere fandt vi ud af, at vores rejseagent var taget på 3 ugers ferie...
(Nordcypern er jo forresten ikke EU, så SMS, opkald og lign. er også en lidt dyr løsning i længden)
Der var ingen mappe eller guides på hotellet, hvor man kunne få info og svar på evt. spørgsmål.
Da vi skulle hjem, var der en lettere panisk stemning, da der ikke var plads i den bestilte transfer bus til hele holdet der skulle afsted før os. Så folk frygtede at det samme skete igen og at man ikke nåede flyet.
Og åh ja, så var der lovet Wifi på hotellet. Vores værelse var ikke sat op til det, og det lovede internet i hotellets bar, virkede enormt dårligt.
Men kære Turistrejser, hvor er I heldige med, at I har fået ansat en fantastisk dansk guide. Var på turen til Karpaz i søndag, med Sanne og lokalguiden Segme som guides. Virkelig søde, imødekommende og dygtige damer. Rigtig behagelig og hjælpsom buschauffør👍🏻 Men ok, det er ikke jeres fortjeneste.
-og forresten, hvis I finder vores frokostsandwiches, som vi aldrig fik, så smid dem venligst ud, nu er de vidst ved at være halvfordærvede og vi ønsker ikke madforgiftning, ligesom det endte for flere af vores rejsekompagnoner, som valgte all inclusive på Riverside🙄

Den værste rejseoplevelse

Den værste rejseoplevelse, vi nogensinde har været ude for.. Vi blev indlogeret på Riverside efter 3 timers forsinkelse - og fik beskeden, at pengene ikke var indbetalt af selskabet til hotellet, så de vidste ikke om de ville modtage pengene, ellers måtte vi sendes hjem igen.. Turistrejsers "kvalitetskoordinator" som kunne træffes mellem 9-21 var ikke til at ringe op!! Hotelværelset var fyldt med kakkerlakker overalt, der var så dårlig generel hygiejne at folk blev indlagte med parasitter, hvilket gjorde at vi ikke turde spise af maden!
Efterfølgende kontakter jeg Turistrejser, som spidser mig af med at vi kan sende en skriftlig klage - og så kan der gå 40 dage, gerne mere før de har et svar??!!! Til sidst smækker "kundeservicemedarbejderen" på, da jeg simpelthen er ubehøvlet?! Jeg er mildest talt i chok. For jeres egen skyld, så hold jer SÅ langt væk fra dette selskab som overhovedet muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min oplevelse med Turistrejser var uacceptabel

Min oplevelse med Turistrejser var fuldstændig uacceptabel. Vi blev fløjet til Cypern og så aldrig en guide. Vi ankom med bussen fra lufthavnen klokken 2:30 om natten grundet forsinkelser fra hotellet og turistrejsers side af. Hertil fik vi først tildelt et værelse klokken 5:30 om natten, hvor vi derefter blev nødt til at skifte værelse samme nat, fordi værelset ikke var i acceptabel stand. Vi mødte aldrig en guide under hele ferien og var egentlig bare efterladt til os selv. Vi kunne under hele rejsen ikke få fat i turistrejser, så vi kunne derfor heller ikke tilmelde os nogle ture. Vi endte med at være tvunget til at blive på hotellet, som heller ikke levede op til nogen forventninger hele ugen. Da vi så skulle hjem, fik vi hverken mail eller besked om, hvad tid vi blev hentet. Her blev vi nødt til at søge information hos de andre gæster på hotellet.

Udover den manglende service fra turistrejser, boede vi på riverside garden resort som er et 4 stjernet hotel. Dette hotel levede under ingen omstændigheder op til hverken forventningerne eller prisen. Vi betalte mange penge for all inklusive, men fik kun halvpension. Hertil hørte vi flere gæster klage over all inclusive konceptet, fordi det på ingen måder var all inclusive. Vi oplevede flere gange på turen, at vi var nødsaget til at betale for mad og drikkevarer, fordi vi ellers ikke fik det.

Hvis det var muligt, havde turistrejser ikke engang fået denne ene stjerne, for vi har aldrig rejst med et ringere selvskab eller besøgt et dårligere hotel

18. Juli 2018

Kære Kari,

Tak for din anmeldelse, om end vi ikke kan genkende din beskrivelse af hændelsesforløbet.

Det er beklageligt, hvis du har oplevet ventetid i forbindelse med indcheckning på hotellet. Hotellet bestræber sig på at tjekke alle gæster ind så hurtigt som muligt, men hvis mange gæster ankommer samtidig og om natten, kan der forekomme ventetid af kortere varighed, dog ikke som du beskriver.

Det undrer os hvis du ikke har kunne få fat på os under rejsen. Vi har et dedikeret telefonnummer til vores Kvalitetskoordinator, som vores gæster kan kontakte os på fra morgen til aften alle ugens dage. Dette nummer har vi oplyst til dig forud for din rejse.
Det fremgår desuden af vores system, at du ikke har besvaret en eneste af vores henvendelser. Vi kan f.eks. dokumentere at have sendt hele 10 SMS-beskeder til det mobilnummer du har registeret hos os. Vi har både informeret dig om vores udflugter med dansk guide, samt om hvornår du ville blive hentet på hotellet i forbindelse med hjemrejse.

Turistrejsers kategorisering af Riverside Garden Resort er 3-stjerner og ikke 4-stjerner. Hvis dette har været dit udgangspunkt, forstår vi godt at hotellet ikke helt har kunne leve op til dine 4-stjernede forventninger, men du har altså booket et 3-stjernet hotel.

Vi må afvise at du har bestilt All Inclusive og kun fået halvpension. Havde dette været tilfældet, havde du udelukkende kunne spise morgenmad og aftensmad på hotellet, uden drikkevarer.
All Inclusive konceptet varierer fra hotel til hotel, og derfor kan du læse hvad All Inclusive-programmet præcist indeholder på Riverside Garden Resort, under faktaafsnittet i hotelbeskrivelsen.

Vores anbefaling er, at man orienterer sig om rejsen og hotellet inden bestilling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er lige vendt hjem fra Nordcypern…

Jeg er lige vendt hjem fra Nordcypern med turistrejser, planlagt hjemkomst d 14/7-18 kl
06.45. På hjemrejsen bliver Vores fly i første omgang forsinket med 1.05 min den besked fik jeg på SMS, men siden hen bliver det aflyst helt pga tåge og det eneste vi hører fra dem er

Turistrejser informerer:
Fly D83391fra Larnaca (LCA) til København (CPH) 14.07.2018 03:35 blev aflyst grundet vejrforhold i Lanarca.
Norwegian har netop nu åbnet en hotline i skal ringe til for at blive ombooket. HOTLINE: +4721016777.
Turistrejser informerer til gæster oprindeligt booket på D83391: Norwegian oplyser at der bliver sørget for morgenmad, frokost og aftensmad på hotellet. Eftersom i skal flyve hjem på forskellige fly, skal i selv arrangere transport til lufthavnen. I vil få refunderet transportudgifterne efter hjemkomst via Norwegian's online formular. I bedes gemme kvitteringer.

. Jeg syntes at det er under al kritik at når man bestiller en ferie pakke hos dem og flyet bliver aflyst bliver du bare ladt i stikken og skal selv finde ud af hvordan du kommer hjem. Min hjemkomst hed 15/7-18 kl 10.40 altså over 24 timers forsinkelse. Dem rejser jeg aldrig med igen.

Kære Turistrejser.
Som svar på jeres svar.

Jaa hurra vi kom på som i siger 5 stjernet Hilton hotel med morgenmad, frokost og aftensmad men hvad vi skulle drikke ud over det der var til maden skulle vi da selv stå for, vi fik da også løbende besked måske 2 som er vist på den første besked og ja der blev oprettet en hotline hvor man sad 1 1/2 time i kø for at komme i gennem og så yderligere tid for at finde en rejse hjem. Men vi skulle squ da selv ombooke vores rejse hjem og vi skulle da selv finde ud af at komme tilbage til lufthavnen.
Selv den søde dame på Hilton hotel var rystet over den behandling vi fik og blev med at sige at vi skulle vente til de hørt noget angående hjemrejse, indtil vi viste hende den besked vi havde fået, at vi selv skulle booke hjemrejsen, hun havde aldrig oplevet noget ligende i alt den tid hun havde arbejdet der fortalt hun os. Sååå ja vi blev stadig ladt i stikken.

16. Juli 2018

Kære Christina,

Det er korrekt at jeres planlagte hjemrejse flyafgang med Norwegian desværre blev aflyst grundet vejrforhold. Flyet fra København til Cypern, som skulle flyve jer tilbage til Danmark, kunne ikke lande i Larnaca grundet lav sigtbarhed. Flyet blev derfor omdirigeret til en anden lufthavn - sikkerheden kommer heldigvis først!

Du skriver at i bliver ladt i stikken og selv skal finde ud af hvordan i kommer hjem.
Det er vi ikke enige i. I blev ligesom de andre af vores gæster transporteret til det 5-stjernede Hilton Park Hotel med fuld pension under opholdet, og i fik løbende informationer om situationen fra os, f.eks. om den dedikerede ombooking-hotline.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et rejseselskab som man ikke kan regne med

Min kæreste og jeg havde et par måneder før vores ferie bestilt en rejse gennem Turistrejser. Blot en uge før afgang bliver vi så ringet op af rejseselskabet, som meddeler os, at de må aflyse vores rejse grundet aflyst flyafgang. Så stod vi en uge før vores ferie uden en rejse og uden at blive tilbudt kompensation for den situation, som de nu havde sat os i. Vi fik trods alt pengene tilbage og tilbudt en tilsvarende rejse ugen efter til samme pris. Det nytter jo ingenting, når vi havde fået ferie i netop den uge. Turistrejser har bevist, at det er en virksomhed, som man bestemt ikke kan stole på, eller som vil gøre særligt meget for at sikre tilfredse kunder. På ingen måde et rejseselskab som jeg vil råde andre til at benytte!

8. Juli 2018

Kære Cecilie,

Vi beklager, at vi var nødsaget til at annullere jeres rejse grundet aflyst flyafgang. Som du rigtig nok skriver, fik i flere muligheder for at ombooke til andre datoer, men desværre passede alternativerne ikke jer. I valgte derfor at få rejsens pris tilbagebetalt, hvilket vi straks sørgede for.

Nordcypern

Under mit ophold på Nordcypern med min hustru var det ikke alene vejret der var en succes.
Jeg vidste i forvejen hvad vi ville besøge. Så dette, at der ikke var danske guider i Nordcypern var helt belkendt og uproblematisk.
Vi blev henvist til Turisetrejsers lokal Agent. Vi lejede en bil med chauffør og guide i 5 fulde dage.
Vore ture gik til Karpaz, Famagusta Barbenas grav Arosja med kun fra et hegn.Xeros, Lefka, Limminits, Kyrenia
Endevidere en tur til Troodos i Syd.
Disse guider var langt over middel, dybt videndende om både det historiske og den nyere tid. Jeg fik oplysninger om hele forløbet fra den tid hvor englænderne opgav styre i 1960 og til Tyrkiets invasion 1974 - fra personer der havde oplevet det.
Selve bureauet var dog tvivlsom både med oplysninger og betalinger. Jeg betalte (hævet på mit kreditkort) for 3 betalinger. Det var kr. 20.000 for meget. Efter møje og besvær har jeg fået beløbet tilbage.
Vi landede i Larnaca (syd) og blev hentet af en bil fra nord. Fungerede fint.
Men pas på din telefon: I syd er det samme regler som i hele Europa - ingen roaming afgift - men da vi kom ti nord var det tyrkiske regler. Det blev en slem og dyr overraskelse.
Alt ialt en helt eneste tur med fremragende støtte fra Turistrejser i København.

25. Juni 2018

Kære Bent,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at læse at du har været tilfreds med Turistrejser, og at rejsen har været en succes.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overholder overhovedet ikke hvad de…

Overholder overhovedet ikke hvad de reklamere med!

3. März 2018

Kære Nikolaj,

Hos Turistrejser har vi stort fokus på, at leve op til vores ansvar.
Vi er derfor kede af at høre, at du ikke deler denne opfattelse.

Har du spørgsmål til din rejse, eller er der forhold som du ønsker uddybet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Super god oplevelse

Super god oplevelse - meget tilfredstillende.

12. September 2017

Kære Linda,

Mange tak for de flotte ord.

Det glæder os at læse, at du har haft en super god rejseoplevelse med Turistrejser.

Rigtig godt

Fine priser og beskrivelsen af hotellet passede til, hvad vi mødte op til.
Der var styr på det hele fra før vi tog afsted, og til vi ankom hjemme igen. Under vores ferie modtog vi SMS'er omkring tilbud med guidede ture og andre sjove aktiviteter.
Super godt - og vi vil helt klart benytte os af Turisterejser i fremtiden.

4. September 2017

Kære Rebecca,

Mange tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Det glæder os at høre, at rejsen har levet op til aftalen og jeres forventninger,
samt at der var styr på det hele.

Vi er også glade for, at i har taget godt imod vores SMS-service.

Vi ser frem til, at kunne byde jer velkommen på Nordcypern på en fremtidig rejse.

Tilfreds!

Vi var afsted på venindetur i uge 28 og boede på Hotel Sempati. Hotellet var super fint og personalet var rigtig flinke. Jeg synes godt, at Turistrejser kan gøre mere ud af at beskrive deres udbud af hoteller, så man ikke behøver at lave andet research på nettet. - Vi var dog meget tilfredse med vores valg af hotel!
Rigtig fint, at man får SMS nyheder i løbet af sin ferie, så man har en ide om, hvad der bliver udbudt af guidede ture osv.

Alt i alt en fantastisk ferie!

25. August 2017

Kære Lissa,

Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Det glæder os at høre, at i var tilfredse med hotellet, og alt i alt havde en fantastisk ferie på Nordcypern.

Vi er også glade for, at i har taget godt imod vores SMS-service.

Din feedback vedrørende vores hotelbeskrivelser er værdsat, og vi vil naturligvis undersøge om vi kan foretage forbedringer på området.

Vi håber, at vi kan byde jer velkommen en anden gang.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Drop jeres aftale med Corendon

Jeres aftale med Corendon fungerer dårligt !

Så er vi hjemme igen efter en hjemrejse, som bød på en del udfordringer.

Derfor lige en kort opsummering af vores tur.

Inden afgang får vi besked om at vores afrejse er forsinket pga lyn nedslag og at nyt fly skal findes. Jeg har sidenhen hørt/læst at det er en standard undskyldning og at man ofte hurtigt kalder force majeure for at undgå evt erstatning. Da vi så er ankommet må vi konstatere at vores bestilte bungalow er absolut uegnet til at bo i. Derfor bruger jeg det meste af første ferie dag på at snakke hhv med turistrejser og med hotel receptionen.
Jeg vælger at betale en mer-pris for at få ro på og for at få en bolig, som vi rent faktisk kan være i - jeg ved at en anden familie vælger samme løsning. I lover mig at køre sagen til ende og lover at give mig besked, så snart I har nyt fra jeres samarbejdspartnere efter jeres snak med hotellet.

MEN
Hvorfor hører jeg aldrig fra jer igen ???
Efter at jeg har valgt at betale for at få ro og kunne holde ferie, så mener I åbenbart ikke at det er værd og bruge tid på ??

Derudover så undrer det mig rigtig meget, at I vælger at tilbyde jeres kunder indkvartering i de bungalows på Riverside Garden Resort.
De bungalows er ganske enkelt ikke-egnet til overnatning for andre end de kakerlakker som vi mødte. Det virker som om I ikke har besøgt
dette hotel endsige nogensinde selv fysisk har besøgt de bungalows??, ellers tror jeg ikke I havde tilbudt dem i jeres program.

Derudover så bliver vi også 2 timer forsinket på hjemrejsen fordi vi skal skifte fly, igen med meget dårlig kommunikation med Corendon som intet fortæller mens vi venter i lufthavnen.

Alt i alt, så gør I det meget vanskeligt for os at kunne anbefale turistrejser og Riverside Garden Resort til nogen :-(((

Mvh Jan

14. August 2017

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse, som vi også modtog per e-mail efter din hjemkomst fra Nordcypern.

I forhold til flyrejsen, har vi videreformidlet de oplysninger vi har fået fra flyselskabet, samt oplyst dig at du kan rette henvendelse direkte til flyselskabet, såfremt du måtte have yderligere spørgsmål.
Du er desuden blevet informeret om at Turistrejser følger Pakkerejseankenævnets vejledende retningslinjer om transportforsinkelser i forbindelse med pakkerejser.

Vedrørende villaen/bungalowen på hotellet, fik du følgende svar fra vores ansvarlige rejsekonsulent:
"I vores hotelbeskrivelse af Riverside Garden Resort fremgår det at villaerne er simple og af ældre dato. Jeg blev dog overrasket over at høre at du oplevede jeres bungalow som ubeboelig, dette kan jeg ikke genkende fra mit inspektionsbesøg i juni måned. Jeg hæfter mig også ved jeg tilbød jer at kontakte hotellet med henblik på at rette op på eventuelle forhold som i fandt utilfredsstillende. Dette afslog du, og ønskede udelukkende at blive indkvarteret på hotelværelse i den nyere tilbygning i stedet.

Alle prisforespørgsler skal gå igennem vores agent på destinationen, af denne årsag var det desværre ikke muligt for mig at give dig et svar med det samme. Da du ikke ønskede at vente på svar, oplyste du at du ville tage sagen i egen hånd og betale for værelsesændringen direkte til hotellet (5 eur per person per dag). Jeg fik svar fra vores samarbejdspartner samme dag om aftenen, og prisen jeg fik oplyst var den samme som hotellet havde oplyst til dig. Da jeg havde fået oplyst en identisk pris, og du på det tidspunkt allerede havde klaret værelsesskiftet med hotellet, gjorde jeg ikke mere ved sagen. Det har på intet tidspunkt været min hensigt ikke at følge op på sagen, jeg undskylder derfor hvis jeg har misforstået dig, for jeg var ikke klar over at du ventede på en tilbagemelding fra mig efterfølgende.

Jeg vil naturligvis sørge for at dine kommentarer omkring bungalowens standard vil blive taget til efterretning, samt at vi vil have fokus på denne indkvarteringstype under vores næste inspektionsbesøg på Riverside Garden Resort."

Vi håber, at i trods udfordringer, alligevel har haft nogle gode oplevelser på Nordcypern.

Alle tiders ferie.

13. August 2017

Kære Henrik,

Mange tak for anmeldelsen!

Vi er glade for, at du har haft en god rejseoplevelse med Turistrejser.

EN BEDRE PERSONLIG BEHANDLING FINDES IKKE

Jeg har derfor intet at klage over, hverken set i forhold til selve rejsen, eller hotellet, idet dette levede fuldt ud op til den forventede standard.
Jeg kan derfor kun varmt anbefale at rejse med Turistrejser.

Mvh. René R. Andersen

10. August 2017

Kære René,

Mange tak for din fine anmeldelse, som vi har læst med stor glæde.

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores service, og at rejsen fuldt ud, har levet op til den forventede standard.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og håber at vi kan byde dig velkommen på Nordcypern en anden gang.

ferien forløb rigtig godt

ferien forløb rigtig godt , på vores tur med jer , synes der var en god kommunikation , og turene vi var på var fine , hotellet ok , værelset super godt , lidt slidt pool områder , men hyggeligt , maden , ja når det er buffet og 3 stjerner skal man ikke forvente det helt vilde , men ok mad

6. August 2017

Kære Arne,

Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Det glæder os at høre, at ferien forløb rigtig godt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej vi har været super glad for …

Hej vi har været super glad for turistrejse, alt var bare godt😊
Vores fly var forsinket på hjemmeturen, og det klarede turistrejse så fint. Vi fik værelse, og mad på deres regning .
Dem kan vi godt anbefale, og prøv Hotel Salamis 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mvh
Humera Sethi

2. August 2017

Kære Humera,

Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi har læst med stor glæde.

Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med Turistrejser, og at hotellet har levet op til dine forventninger.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mangler at give info, men hyggelige daglige sms'er og fint hotel+ture

Efter en uges ferie på Cypern, har jeg lidt kritik til dem:
- De går overhovedet ikke op i sædepladser (eller, det anvendte flyselskab Corendon gør ikke), så vi skulle bruge 1½ time på at tjekke vores bagage ind, da medarbejderne i lufthavnen blev nød til at om-booke hele flyet, eftersom at flere familier var blevet splittet helt op.
- Information vedrørende ture er manglende. Det er super hyggeligt med daglige beskeder omkring hvilke ture, der er den dag, men der er simpelthen ikke nok information om dem. Vi var fx på en skildpaddetur (kan kraftigt anbefales!), som alle opfattede som en aftentur. Det kunne åbenbart blive en meget lang tur, eftersom at vi ankom på stranden kl 21 og kunne blive der til kl 6 om morgenen. Dog ventede vores chauffør på os, så vi kunne blive kørt hjem så snart alle var blevet enige om det. Det ville bare have været meget rarere at være forberedt på at være der længe samt at have rødt lys(!) med - almindeligt lys skræmte skildpadderne væk.
- Kontakten til Turistrejser er meget begrænset. Der er ikke nogen, der byder en velkommen til Cypern eller møder op på ens hotel. Det var ikke noget problem for os, men vi mødte nogen, der forsøgte at få fat i Turistrejser, hvilket virkede tæt på umuligt.

Ellers var selve hotellet, turene og transporten i busserne helt fine.

1. August 2017

Kære Anna,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, inklusiv din konstruktive kritik.

Det glæder os at høre, at hotellet, turene og transporten har levet op til dine forventninger. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen på Nordcypern en anden gang.

Vi er også glade for, at du syntes at vores SMS-service er super hyggelig. Det er korrekt at informationsniveauet i SMS-beskederne er begrænset, men vi forsøger at få så mange oplysninger med, på de relativt få tegn vi har til rådighed i beskedformatet.
Den fulde udflugtsbeskrivelse af turene findes på vores hjemmeside samt på vores inspirationsunivers Mitnordcypern.dk

I sommerperioden kan vores Kvaliteskoordinator kontaktes alle ugens 7 dage, på telefon, chat, sms eller e-mail.

Overvej lige om Riverside Resort er der du vil hen

Turistrejser får 4-stjerner, deres rolle er formidling af flybillet, transferservice, hotelophold og en "guide". De dele fungerede sådan set meget godt. Den 5. stjerne mangler idet jeg ikke blev imødekommet på at ændre afgang fra København til Billund. Ved bestilling var der ikke ledige pladser nok ud af Billund, men næste morgen så tidlig at Turistrejser umuligt kunne have nået at booke flybilletter var der ledige pladser. Men de ville have et gebyr på 300,- for hver af de 6 personer i selskabet + evt. forskel i billetpris (rejserne kostede det samme på hjemmeside). Vi tog ikke imod tilbud om Billund men kørte til København.

Inden jeg bookede tænkte jeg at de andre anmeldelser af Riverside med få stjerner sikkert kom fra "brokrøve" og at det umuligt kunne passe. Desværre er der hold i meget af det og jeg håber nogen måske læser med her og lige gør sig en overvejelse om de vil lade sig tage til takke med Riverside. Riverside giver sig selv 4 stjerner, Turistrejser 3 stjerner. Jeg kender ikke skala, men 3-stjerner i København er noget bedre.

Resort er bygget i flere etaper, ved de nyere lejligheder står stadig byggematerialer og stilladser (vist noget skatteteknisk at de slipper billigere hvis de stadig er i gang) og i den modsatte skala er de ældre "Villaer" omkring pool/reception. Vi fik villa 10 der virkelig trænger til renovering. Jeg gætter på opførsel i starten af 70'erne og så er der ikke gjort meget siden.

Plettede gulve, ældgamle og defekte møbler, tvivlsomme elinstallationer, afskallende maling, mug og generel dårlig håndværksmæssig finish får det til at se ringe og måske mere beskidt ud end det i virkeligheden er. Reparationer udføres kun hvis noget udgør en livsfare men først efter de har overvejet om det kan spærres af. Det lykkedes ikke under opholdet at få skiftet sprungne pærer. Dobbeltseng skulle have været udskiftet for 10 år siden, men hvis man presser puder fra stuen under madrassen midt på bliver den næsten lige. Toiletsæde passer ikke til toilet og er brækket af hængsler (beskrevet på 2015 trustpilot anmeldelse men endnu ikke lavet). Der var en grund til at toiletnøgle er gemt væk, låsen går i baglås og kan kun låse op fra yderside. Viceværten vidste udmærket dette og forklarer at man kan give nøgle til en hjælper gennem toiletvindue, på andre 4-stjernede hoteller havde man nok udskiftet låsen. Der er ikke vandtryk på bruser eller toilet, glad for at jeg har kort hår. Toiletcisterne kan åbnes og vand hældes i med kop fra håndvasken hvor vandtryk er OK.

Pool områderne kunne med få midler gøres langt mere attraktive. Masser af havemøbler er defekte og stables op i kanten af terrasserne, det ser rodet ud og man undres over de ikke kører det væk. Klor og Saltsyre til poolen opbevares i stabler ligeledes på kanten af terrassen og det ser rodet ud. Hvorvidt dette er lovligt i Tyrkiet ved jeg ikke noget om, men i Danmark skal både fyldte og tomme emballager opbevares aflåst. Det flyder med skrald og beskidt service, det meste skyldes dovne turister (desværre også danske rejsefæller), men resort kunne komme det lidt i møde ved at stille affaldsbeholdere mere strategisk og måske introducere en vogn hvor man kunne sætte beskidt service.

I andre anmeldelser beskrives personale som uvenligt og endda som uhøfligt. Jeg vil tro dette kan isoleres til Ala Carte restauranten ved poolen hvor primært All Inclusive gæsterne håber at kunne få drikkevarer. Drikkevare udskænkningen kører meget u-optimalt, det giver kø og vrisne gæster. Det smitter meget af på personalet der sidst på de 12 timer lange vagter bliver meget uhøflige og selv overfor børn kan blive uforskammede. Resort kan løse udfordringen med mere personale eller ved at optimere deres arbejdsgange. Der er ansat 3 små damer fra Thailand til at skænke drikkevarer, små som i under 150 cm. høje selv med Kinahæl i sandalen, de kan knapt nå op til bardisken og hælde sodavand fra 2½ liters flaskerne, de må stå på tæer for at nå håndtag til fadøl og kaffeautomat. Nu da de alle 3 er så små kan jeg ikke forstå at de ikke laver et 10 cm. falsk gulv bag disken. Nuvel der skal stadig 3 thailændere til at hælde et glas cola op: Den først nedfælder bestilling og værelsesnummer på en blok, bestilling går videre til #2 der hælder op og slutteligt går papirlap til #3 der taster det ind på en PC. Denne omstændige procedure er meget provokerende når man står 10-15 minutter i kø. Hvorfor de vil have denne registrering på All-Inclusive er mig en gåde, men de kunne dog skifte de store gamle PC ud med en bærbar eller tablet som de tastede direkte ind på ved bestilling så var en medarbejder frigjort til at betjene gæster. Man kunne vel også forestille sig at de opsatte sodavands og fadølshaner til selvbetjening og lavede et tiltag så man ikke kunne være på resort uden en eller anden form for all-inclusive/pension der gav adgang til drikkevarer. Man sidder med fornemmelse af at de med langsom betjening vil opnå at udskænke færrest mulige drikkevarer til de forudbetalte all-inclusive armbånd.

"Main Restaurant" har ikke mange fællestræk med en restaurant. Der er kun buffet intet menukort, man spiser af plasttallerkner og finder selv sit bord. Tjenerne skal primært sørge for at du får drikkevarer, men da man selv finder bord og tager mad ved buffet taber de naturligvis overblik over hvem der lige er kommet og det er ikke unormalt at du når at spise op inden drikkevarer kommer, en dag havde de endda nået at fjerne beskidte tallerkener inden vi fik noget at drikke.
Det er ikke buffet med lækre vestlige stegeretter som du kender det fra andre all-inclusive hoteller. Det er lokale retter mest sammenkogt med diverse grøntsager og kun sjældent med nogen former for kød. Igen mistænker man at udgiften skal holdes nede. Der er absolut intet henvendt til børn, hverken hovedretter eller dessert.

Skulle jeg besøge Riverside igen ville jeg fravælge all-inclusive, spise på en af de 2 restauranter i gå afstand (700 meter) og handle drikkevarer i supermarkedet (1000 meter). Der er på resort en lille butik der ar åbent nogen få timer pr. dag, den ældre dame henter varerne i supermarkedet og tager så 3-4 gange så meget for dem.

Vedankomst (fuld bus) midt om natten virkede portier meget uforberedt på at vi kom. Alle måtte udfylde en lang formular med oplysninger, alle oplysninger Turistrejser havde i forvejen. Herefter blev værelser fordelt ad hoc og så meget som hagen blev kløet var det tydeligt at de var tæt på maks. kapacitet. Det undrer mig at Turistrejser og Riverside ikke på forhånd har udvekslet oplysninger og fordelt værelser så det blot var et spørgsmål om at udlevere en kuvert med nøgler, papirer og armbånd!?!

Busserne til transfer og badestrande leveres af et firma der bor på Riverside, forholdsvis nye busser og aircon virker. De har styr på hvor mange der er på stranden så der er pladser nok hjem igen.

Bussen til Kyrenia er en ældre og lidt mindre model, størrelse sikkert valgt for at kunne komme rundt i byen. Aircon virker ikke godt og turen tager 30-40 minutter, så ved man det hvis man ikke er god til varme. Chaufføren er meget praktisk, han må kun køre med 35 passagerer og hvis bussen er fuld er der jo ingen grund til at vente til planlagt afgang, der er ingen tilbage der kan oplyse om at bus er kørt. Kom i god tid.

Vi brugte ikke den virtuelle SMS guide. Guide i lufthavn var ligegyldig, han kunne ikke engelsk alligevel og da lufthavn er meget lille ville de fleste nok have fundet over den lille p-plads til bussen uden hjælp.
Vi havde ikke bestilt ikke sandwich, de så lidt tvivlsomme ud, der var tid til at vi kunne få lidt drikkevarer i den døgnåbne café uden for lufthavnsbygningen. De tilbudte udflugter pr. SMS benyttede vi os ikke af, de samme ture kunne efter min opfattelse købes til halv pris i Kyrinia hvis man tog derind. Turistrejser nævner at de har en mappe i receptionen på Riverside, dette er ikke tilfældet. Mange andre rejseselskaber har og der er også sat lidt plakater op på Tyrkisk og Hollandsk om udflugter.

30. Juli 2017

Kære Alex,

Mange tak for din anmeldelse, som vi har læst med interesse.

Vi beklager at det ikke var muligt at ombooke jeres afrejselufthavn fra København til Billund, uden et ændringsgebyr.
Dette forhold fremgår af vores rejsevilkår, og skyldes at flybilletterne bookes til jer med samme, når der er kort tid til afrejse.

Det glæder os at høre, at du er enig i Turistrejsers kategorisering af Riverside Garden Resort. Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at beskrive din hoteloplevelse detaljeret.
Vi vil sørge for at din konstruktive kritik inklusiv forbedringsforslag, bliver videregivet til hotellets ledelse.

De traditionelle hotelmapper bliver meget hurtigt uaktuelle og skal derfor jævnligt opdateres og trykkes på ny – et stort ressourcespild i vores øjne. Desuden giver trykte hotelmapper langt fra de muligheder, som vi kan tilbyde i vores online inspirations-univers på Mitnordcypern.dk - her har vi samlet en hel verden af inspiration og ideer til rejsen til Nordcypern, som man i ro og mag kan dykke ned i.

Når du bestiller din udflugt hos os, er alle de nødvendige forsikringer på plads og sikkerhedskrav opfyldt. Vi gør alt for konstant at udvikle, forbedre og forny udflugtsprogrammet, så det vi tilbyder har højeste kvalitet. Vi har klare regler for ændring og aflysning, og det er altid tydeligt, hvad der indgår i prisen på en udflugt. Desuden blev tre af vores byture til henholdsvis Kyrenia, Famagusta og Nicosia i sommeren 2017, udbudt med dansktalende guide. Der er altså masser af fordele ved at bestille din udflugt hos Turistrejser.

Endnu engang tak for din feedback, vi håber, at vi kan byde dig velkommen på Nordcypern en anden gang.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint selskab kan godt anbefales

29. Juli 2017

Kære Kim,

Tak for anmeldelsen!

Vi er glade for, at du har haft en god rejseoplevelse med Turistrejser.

Turistrejser

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr