TREKOSTEN Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betjeningen er nærmest ikke eksisterende. Vi opgav at få noget at spise. Bliv væk. Skyd budbringeren og undlad at forholde dig til kritikken! Det siger mere om dig end mig.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt vejr dejligt bord med den fineste udsigt og ikke mindst maden lækker og veltillavet og rigelig Sød og rar betjening. Vi kommer igen. Mvh Susie Christiansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have fravalgt Trekosten i flere år grundet decideret dårlig service valgte vi i dag at spise frokost for at opleve såvel mad og i særdeleshed service efter der var kommet nye ejere/forpagtere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt fest 15 personer lørdag den 27/6 - med velkomst drink på terrassen 👌maden en stor buffet var 100 % topklasse, betjeningen af en ung mand ved navn Villy, var super👍også i topklasse. Vi kan... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

80 Bewertungen

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Service langt fra niveauet på omgivelserne...

Trekosten har en suveræn beliggenhed og maden holder absolut et fint niveau...men betjeningen!!!

Man føler virkelig, man som gæst kommer til ulejlighed. Næsten arrogant og vrissen betjening og laaaang ventetid på maden. Det er for dårligt og for dyrt.

Så ærgerligt - for det kunne have været så godt.

22. November 2014

thumbs up

Jeg kan kun sige, thumbs up

Her d. 3 september. Tænkte jeg. Nu vil jeg forkæle min familie lidt. Og tog derfor ud og spiste på restaurant trekosten. Da vi kom, blev vi anvist til vores bord, af den sødeste tjener. Vi blev så overrasket af den smukke udsigt at selv mine børn sagde "wauw her er flot. (3 og 5 år
Selve betjeningen var så god, selv om der var andre gæster, havde de tid til os. (Det ser man ikke mange steder mere) maden smagte skønt og kom overraskende hurtig. SÅ kom vi til vinen. da vi ikke har forstand på vin, hjalp tjeneren med udvalgt. Og vi fik en rigtig god rødvin til, (endnu engang, rigtig god service).

Jeg vil helt klart rose køkkenet og tjenerne. Og anbefale stedet til venner og bekendte

12. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

min fødselsdag og tidligere besøg

holdt min 60 års fødselsdag og har tidligere været der bare og spise , og holde konfirmation
altid super, selvfølgeligt kan der være en lille ting i en menu , men
god personlig betjening og udsigten klarer resten
og dyr kalder nogle den ?? kør til kbh og få en ret til deres menus pris
Poul Vengberg
Kokkedal

7. September 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig behandlig på dyr restaurant

Vi havde bestilt bord i god tid og dog sad vi 4 personer og ventede 45 min. på forretten og derefter 30 min. på hovedretten, som ikke engang var varm da vi fik den. Undskyldningen var at man havde et selskab på 30 personer.
Der var slet ikke styr på hverken køkken eller servering.
Kan overhovedet ikke anbefales.

17. August 2014

Det er for ringe !!!!!!!

D.3.7.var vi på udflugt med gode venner, som havde bestilt bord på Trekosten til en frokost. En rigtig,rigtig dårlig ide - og som jeg kan se af mange andre anmeldelser : ikke en enestående dårlig oplevelse.
Vi blev nærmest hundset rundt af en mavesur,kvindelig tjener : højtråbende,provokerende (vores tasker stod forkert ved stolene).Da jeg skulle bestille, fik jeg dybt vrissent at vide, at jeg skulle ikke pege i spisekortet, men sige, hvad jeg ville bestille: hun stod jo ikke lige og kikkede med !!!!! En af os kunne desværre ikke få den ønskede ret - slagteren var ikke lige dukket op.
Jeg fik at vide, at jeg ville få min sild først,så jeg kunne sidde og spise alene,hvorefter jeg så ville få resten af min frokostanretning ( spegeskinke fra Netto -resten var dog ok).Da jeg ikke havde spist silden, inden resten af selskabet fik deres mad, fik jeg sandelig også en bemærkning om det !!! Alt i alt svarede maden ikke til prisniveauet........og tjenerens mavesurhed gjorde måltidet til en dårlig oplevelse samtidig med, at kvaliteten og måltidet ikke svarede til det det, man kunne forvente sig af et ellers dejligt beliggende sted. Alene gr. god opdragelse fra en del af selskabet blev der lagt drikkepenge - 20 kr. - men 50 øre havde været for meget. Et medlem af selskabet har været indenfor restaurationsbranchen i 50 år og var rystet: hvis han var chef på stedet, var hun røget ud.Næste gang, vi kommer på de kanter, bliver det i Nivå Sejlklubs restaurant......det kan kun blive meget bedre. Og vi vil da helt klart fraråde venner og bekendte at komme på stedet. Så ingen stjerner......Kr.1283,00 for at blive behandlet sådan....det er uacceptabelt.

4. Juli 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedelig og trist mad samt værste betjening!

Frokosttallerkenens fem små retter bestod af kedelig og alt for trist mad. Rejerne var for salte, æggene alt for hårdkogte, culotten var sej og brien var ringeste kvalitet og helt diminutiv. Betjeningen var uhøflig og nærmest grov! Her sætter jeg aldrig mine ben mere!

4. Juli 2014

Perfekt og professionelt!

Tusind tak for et fantastisk arrangement til vores datters konfirmation. Maden, betjeningen og omgivelser var simpelhen perfekte.....vi vender bestemt tilbage:)

17. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk lækker mad og god betjening

En absolut anbefalelsesværdig restaurant med lækker mad, god betjening og en hyggelig atmosfære.

Jeg har nu spist på denne restaurant op til flere gange med både venner og familie i særlige anledninger, og jeg bliver ved med at komme igen. Alle gange har jeg - og dem jeg har spist sammen med - været lige begejstret.

Jeg er meget overrasket over at de de enkelte meget dårlige anmeldelser af Trekosten her på Trustpilots - jeg kan slet ikke på det til at passe med mine egne oplevelser. Jeg har kun ros til denne restaurant.

10. August 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det har tidligere været en god oplevelse

Vi har været på Trekosten flere gange, og vi har været yderst tilfredse. Jeg kunne slet ikke forstå de forholdsvis mange ekstremt negative anmeldelser. Vores sidste oplevelse af Trekosten den 28/5-16 var, at det stadig er et dejligt sted med rimelig god mad - MEN betjeningen var ikke som den plejer. Der var en ekstrem sur og uforskammet ældre kvindelig tjener, der højlydt irettesatte en stakkels ny og ung tjener i det meste af restaurantens påhør. Det var meget ubehageligt! Min kusine og jeg overvejede at påtale det, men vi fik det ikke gjort. Jeg vil overveje, om jeg kommer på Trekosten igen!

31. Juli 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode rammer god betjening og et godt måtid

Er det virkelig rimeligt at en enkel mavesur person tilsviner en virksomhed som Trekosten , Har gennem årene besøgt stedet med tidligere og nuværende ejer og altid blevet venligt og godt betjent og spist såvel frokoster som middage med stor tilfredshed

5. Juli 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er tid til at komme videre

Kære Trekosten,
Jeg har igennem hele mit liv kommet på Nivå havn, og Trekosten har i en lang periode været et sted vi fra havnen stolt har kunne referere til. Dette er dog desværre ikke tilfældet længere.
Et hurtigt kig her på Trustpilot bevidner den oplevelse som i giver jeres kunder med hjem, og jeg mener personligt ikke at i kan tillade jer at lade en af nordkystens perler gå ned med flaget på denne måde.
Udsigten samt de lokaler som i bestrider fortjener bedre, og jeg mener det venligt når jeg skriver her at det er tid for jer til at komme videre og væk fra Nivå Havn.
I kunne sagtens redde det faktum at kvaliteten på de ting i serverer på ingen måde hænger sammen med prisen, hvis jeres service havde været tilsvarende den smukke udsigt. Desværre virker det ikke som om i ønsker at give jeres gæster den oplevelse.

5. Mai 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super oplevelse

En superaften med sød og venlig betjening , maden var i særklasse og til fornuftig pris , vores børn blev der "nurset" om og de følte sig som små konger og prinsesser , absolut ikke sidste gang vi besøger stedet og vil anbefale det til andre som vil bruge en friaften på at blive forkælet på både det madmæssige men også personlige plan !!...og nej har ikke aktier i biksen ;0))

17. November 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedelig mad og triviel betjening

Jeg var ude at spise på Trekosten og det var absolut ikke en gastronomisk oplevelse. Maden manglede salt og var kedelig.

Tjeneren var der hverken noget positivt eller dårligt at sige noget om.

12. Oktober 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sur betjening

Uforskammet betjening af middel alderende tjener dame. Gad ikke dele glas rundt på bordet - det kunne vi selv gøre, ikke et smil, sur og tvær. (Bleget hår og fake bruner i ansigtet-så vi de selv hvem tjeneren er...) Hvis det ikke havde været fordi jeg havde udenlandske gæster med, var jeg gået igen. Har båd i havnen, men dette er sidste gang jeg kommer der. Mad var nogenlunde, men det skal jo være en helheds oplevelse.
Marts 2012

6. März 2012

Arrogant betjening

Restaurant Trekosten i Nivå kan ikke anbefales. Halvkedelig dyr mad, forkert hovedret og dessert med plastdims i, og uforskammet betjening. Ringe.

12. August 2011

Restaurant Trekosten i Nivå

Dårlig betjening i form af en ejer der svarede flabet igen på meget enkle spørgsmål, og meget kedelig og overkogt mad. Vi kan ikke anbefale Restaurant Trekosten i Nivå!

30. September 2010

Arne Bilsted

Arne Bilsted ejer af Restaurant Trekosten gav os den dårligste aften vi nogensinde har fået på en restaurant.

Først måtte vi ikke få vores 2-årige søn med ind på restauranten, dernæst måtte han ikke få noget af spise, da han "sikkert ville svine" og sådan fortsatte det hele aftenen.

Vi vender aldrig tilbage til Restaurant Trekosten!

23. Juli 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr