Tielemanmode

Één ster is nog te veel! Totale oplichters. Ga niet bestellen. De spullen komen vanuit China. Het is het geld niet waard. Retourzending moet ook naar China. Daar weten ze van niks. Ik overweeg om nog... Mehr ansehen

Het bestelde artikel bleek veel te klein, te slecht van kwaliteit en kwam pas na weken aan. Ik heb vele malen gemaild om een retourformulier aan te vragen, en ook tevergeefs gebeld, maar kreeg geen... Mehr ansehen

Andere schoenen geleverd gekregen dan besteld, maat klopte ook niet. Levertijd werd niet nagekomen, ik wilde order al annuleren nog voor uitlevering vanuit hun magazijn ivm langere levertijd dan g... Mehr ansehen

Dit bedrijf verkoop goedkope Chinese troep. Communicatie is beroerd. Je krijgt een waardeloos product voor een A merk prijs. Ze komen ook hun retourmogelijkheden niet waar

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

HIER NIET KOPEN!!

ook ik ben erin getrapt! 15 november besteld, 18 november laatste update dat de zending is aangemeld.
zojuist gevraagd naar de status, krijg ik gewoon weer een link naar de track and trace waarin staat... dat de zending is aangemeld. Ik ben bang dat ik mijn bestelling nooit ga krijgen. Ik adviseer ook iedereen om vooral ergens anders te kopen! Alles komt uit China, het lijkt een NL bedrijf maar schijn bedriegt.
Helaas had ik niet eerst de reviews gelezen anders had ik het nooit gedaan.

6. Dezember 2024

Oplichters hebben geen kvk inschrijving

12 november 3 paar uggs besteld, nou ja uggs de Chinese variant kennelijk. Maar tot op heden nog nix ontvangen. Mail wordt niet op gereageerd door Tieleman. Ik heb een yun tracking waar nix mee gebeurt wat op hetzelfde blijft staan. Tieleman heeft geen kvk inschrijving, adres waar ze zitten is een gebouw waar meerdere bedrijven zijn gevestigd en niemand weet wat van Tieleman mode af daar. Kortom opgelicht en geld kwijt.

5. Dezember 2024

Beste mensen,

Beste mensen,
Ik sluit me hierbij aan.
KOOP NOOIT BIJ TIELEMAN MODE.
ik had leren laarsjes besteld,en kreeg ze van PLASTIC.
Lijkt totaal niet als op de foto's
Alle goederen komen uit china!!
Als het aankomt dan heb je geluk,maar owee als je het uitpakt.
In 1 woord BAGGER!!!!!!!
Je kan ze niet berijken wat je ook doet.
PURE OPLICHTING!!
WEES GEWAARSCHUWD BESTE MENSEN, KOOP HIER NIKS!!

5. Dezember 2024

Oplichting

Na 1.5 week nog geen bevestiging ontvangen, wel betaald. Telefonisch en per mail onbereikbaar. Ik ben bang dat er niks meer komt... Bestel hier dus nooit meer..

4. Dezember 2024

Zelfs 0 sterren

Zelfs 0 sterren!
Dit website is een grote scam !!!
Telefoonnummer werkt niet en niemand neemt de tijd om een e-mail terug te sturen!
Helaas 95€ kwijt , voor de nieuwe UGG sneakers . Langer dan 3 weken geleden besteld en kreeg niks !
Ik hoop dat ze opgepakt worden die hufters !

3. Dezember 2024

Wat een k.

Wat een k.. bedrijf, ze denken klanten binnen te halen.
Maar ze verzenden het artikel niet,
Dus vooraf betalen, en niks ontvangen.
Geen reactie via de mail en telefonisch niet bereikbaar.
Dat dit soort kl... bedrijven kunnen promoten en kunnen bedriegen.
Dat zending onderweg is op een gezonken schip. MENSEN KOOP NIET BIN THIELEMAN, DE OPLICHTERS.

20. November 2024

Bestel hier niks!

Bestel hier niks! Bestelling na 2 weken geleverd gekregen omdat dit een dropshipping site is, die rommel levert uit China. Het telefoonnummer op de website bestaat niet. Het rokje wat ik heb besteld heeft een slechte kwaliteit, slechte pasvorm en de maat S valt heel groot.

1. Dezember 2024

Bestelling gedaan niet ontvangen

Bestelling gedaan niet ontvangen.
Contact formulier ingevuld geen reactie. Telefoon wordt nooit opgepakt.

Bestelling wel ontvangen een maand later.

28. November 2024

Ik ben wel tevreden

Ik kwam er later pas achter dat tieleman een dropshipping website was. Bezorging duurde ruim 2 weken. Ik heb de kopie van de ugg lowmel gekocht. Deze heet op hun site nola sneaker. Maar ze zien er wel uit zoals het op hun website staat. Ik ben blij dat ze passen zodat ik dat gedoe met terugsturen niet heb. Ik kreeg netjes een link zodat ik het pakket kon volgen. De sneakers zijn wel lomp. Ik heb de echte nooit gezien dus ik kan niet beoordelen of deze dan lomper is in vergelijking met de ugg lowmel. Maar ze zijn prima gevoerd en zitten heerlijk. De schoenen zijn een stuk goedkoper dan de orginele dus ik ben er tevreden mee.

25. November 2024

Geen reactie op mails

De verkoper heeft mij helaas de verkeerde kleur jas opgestuurd. Hierover heb ik een mail met bewijs naar de verkoper gestuurd. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Dit is een oplichter, vooral niet kopen.

25. Oktober 2024