Tielemanmode

Één ster is nog te veel! Totale oplichters. Ga niet bestellen. De spullen komen vanuit China. Het is het geld niet waard. Retourzending moet ook naar China. Daar weten ze van niks. Ik overweeg om nog... Mehr ansehen

Het bestelde artikel bleek veel te klein, te slecht van kwaliteit en kwam pas na weken aan. Ik heb vele malen gemaild om een retourformulier aan te vragen, en ook tevergeefs gebeld, maar kreeg geen... Mehr ansehen

Andere schoenen geleverd gekregen dan besteld, maat klopte ook niet. Levertijd werd niet nagekomen, ik wilde order al annuleren nog voor uitlevering vanuit hun magazijn ivm langere levertijd dan g... Mehr ansehen

Dit bedrijf verkoop goedkope Chinese troep. Communicatie is beroerd. Je krijgt een waardeloos product voor een A merk prijs. Ze komen ook hun retourmogelijkheden niet waar

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

OPLICHTERIJ!!!!!

JULLIE ZIJN EEN STELLETJE OPLICHTERS!!! Mensen veeel te veel laten betalen voor zeer slechte chinese troep, waar je ook nog eens 6 weken op moet wachten. Ik ga hiervan aangifte doen bij de politie!!!

13. Dezember 2024

Oplichters

Oplichters. Nergens staat aangegeven dat hun producten uit China moeten komen. Ik wilde mijn bestelling hierom annuleren maar ze zijn natuurlijk niet bereikbaar via de mail en het telefoonnummer. Ze vermelden dat ze binnen 24 uur reageren, maar dat is gelogen. Niets kopen hier!! Make them out of business.

6. Dezember 2024

O sterren voor deze oplichters!!

O sterren voor deze oplichters!!!
16 november iets besteld wat nog nep Uggs blijken te zijn. 95€ betaald en nooit iets ontvangen alleen maar standaard mail dat je met je volgende bestelling 10% korting krijgt. Wanneer worden dit soort oplichters eens aangepakt?

16. November 2024

Oplichters

Betaald voor een vest,na 2 weken is de trace&track nog hetzelfde.
Gearriveerd op 27 december, wat een slecht product is dit.
Duidelijk een vorm van dropshipping!
Ook ik heb niet van tevoren gecontroleerd of de website betrouwbaar is!
Balen, maar een les voor de volgende keer.

3. Dezember 2024

Koop niet bij deze oplichters

2dec een vestje besteld met poezekopjes voor mijn zusje zij vond het eng om te doen dus heb ik het gedaan email Verzonden tel nog opgezocht maar geen antwoord dus ging ik de review lezen schrok me wezenloos hoeveel mensen er door deze firma als het bestaat??zijn opgelicht

11. Dezember 2024

Wat een oplichters is dit bedrijf

Wat een oplichters is dit bedrijf! Let op de retourkosten zijn gigantisch want je moet retourneren naar China. Geld krijg je amper terug! Service is nihil! Nooit hier bestellen!
Product wordt gekenmerkt door te korte mouwen en is dus te klein.

Buurvrouw 83 opgelicht

Ik heb persoonlijk niets besteld maar mijn buurvrouw van 83 jaar had een uil besteld,wat een nep ding! Groot teleurstelling en geld kwijt!! Kunnen we niet met ze allen een melding doen bij het tv programma van SBS opgelicht!!
Hoe meer hoe beter toch?
Laat deze oplichter sporen en oppakken!!

15. November 2024

!!Bestel niet bij Tielemanmode!!

Bestel niet bij Tielemanmode! Dom genoeg heb ik zelf niet eerst naar de reviews gekeken... Het product wat ik had besteld is wel binnengekomen, maar veel te klein! Ik wilde het retourneren maar zoals andere mensen hier ook aangeven, zijn ze niet bereikbaar via telefoon of mail...Ook zijn ze bij de KVK niet te vinden. Kortom, bestel hier NIET!

10. Dezember 2024

Do not buy from these people

Do not buy from these people. They promise you to deliver in 4-6 days but surprise: they ship from China. It took 3 weeks to get the item and they sent the wrong one in the wrong color. Horrible customer service. When I asked how to return the wrong item they sent Lotte said that I could either return it to China at my own expense or keep the item.
Did not offer to send the right item either.
Good luck!

Bestel hiOPLICHTING!er niet!

Bestel hier niet!! Ze sturen troep uit China wat je 3 weken later krijgt. Er is vervolgens geen contact mogelijk om te retourneren of annuleren.

OPLICHTING!

9. Dezember 2024

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Kasjmier trui besteld maar nooit ontvangen! EN OOK GEEN GELD TERUG GEHAD! Een aantal keer een email gestuurd met vraag waar de levering blijft. Krijg steeds een email terug met een verzending status en een YunExpress tracking nummer dat het op 2 dec verstuurd is! TRAP ER NIET IN! OPLICHTERS!

1. Dezember 2024

Helaas niet vooraf goed gekeken,niets…

Helaas niet vooraf goed gekeken,niets ontvangen,geen kontakt via telefoon of mail mogelijk
Bedrijf heeft geen fysieke winkel ,slechts een mooi opgestelde website
Maakt beloftes die op site staan niet waar,retourneren begin ik maar niet aan,dit wordt natuurlijk ook een drama
Hoop dat dit "bedrijfje" snel verdwijnt
Henk

20. November 2024

op 25 november ugs gekocht

op 25 november ugs gekocht, gelijk betaald tot op heden niet ontvangen, bedrijf is niet te bereiken. Mijn geld kan in niet terug vorderen. Lees nu pas recenties
DOM, OPGELICHT DUS !! Ik dacht nog alles Nederlands goed voorwaarden. Was ook al de mist in gegaan bij Light in de the box ook een bedrijf waar producten uit China komen, nooit kopen dus.

7. Dezember 2024

Bagger

Bagger, niks kopen.

Ik hoop dat Lotte die een enkele keer wel reageerd op de mails naar Tieleman mode zichzelf kapot schaamt!

6. Dezember 2024