Ze beloven levering binnen 4 -5 dagen. Als je dan na 7 dagen mailt voor info over de (late) leverdatum krijg je een antwoord dat ze binnen 4-5 dagen reageren wat ze vervolgens ook niet doen. En.... wa... Mehr ansehen
Druk is beschadigd aangekomen op alle 2 de jassen verder fijne jas en leuke druk voor werk perfect alleen kan hier niet mee bij me klanten aan komen door de beschadiging helaas
Kwaliteitsniveau van shirt en vest zijn naar het zin en het drukwerk van de logo’s zijn heel netjes uitgevoerd. Alle afspraken zijn goed verlopen en na gekomen.
Super tevreden over de service van deze textieldrukshop! Vanaf het eerste contact was er duidelijk overleg en goede communicatie. Ze dachten echt met me mee over het ontwerp en de mogelijkh... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij TextieldrukShop.nl geloven we in kwaliteit, snelheid én duurzaamheid. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van bedrijfskleding, promotiekleding en textiel – volledig in eigen huis en met de nieuwste technieken. Van ontwerp tot levering: wij regelen het. Al onze producten worden duurzaam geproduceerd. We werken uitsluitend met leveranciers die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. Of het nu gaat om biologisch katoen, gerecyclede materialen of milieuvriendelijke inkten: wij kiezen altijd voor de duurzame weg. Bekijk ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder!
Twentepoort West 14B, 7609RD, Almelo, Niederlande
- 0546232028
- klantenservice@textieldrukshop.nl
- www.textieldrukshop.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Gezellige gesprekken met dhr. Tufan!
Shirt word geleverd met verkeerde afmetingen. Gesprek met dhr. Tufan gaat stroef en hij lijkt erg geirriteerd wanneer ik hem rustig vertel over de situatie. Half schreeuwend en erg agressief verteld hij mij dat als ik mijn shirt opstuur ik mijn geld terug krijg. Wat ik uiteindelijk NOOIT meer heb gekregen. Na verder contact, 3 belletjes over 2 weken waarvan 2 keer geen reactie. Word er gezegd dat hij de belofte van terugbetaling niet heeft gemaakt HAHAHA. Het is zo dom dat ik niks anders kan dan erover lachen. Ik krijg nu nul reactie op mijn mails. Bestel hier NIET!
Waardeloze zaak
Waardeloze zaak, mijn zoon laat een t-shirt bedrukken, is niet naar wens, er wordt beloofd dat hij zijn geld terugkrijgt na retourzenden, daar gaat iets mis met de verzending. Als daar contact over opgenomen wordt, wordt er gezegd dat er sowieso geen geld retour gegeven wordt bij gepersonaliseerde items. Dat is dus gewoon voorliegen. Koop hier niks mensen!
Slechte kwaliteit, geen terugbetaling mogelijk
Twee shirts laten bedrukken en bij beide zit exact dezelfde fout op dezelfde plek: een duidelijke streep/kreuk in de print. Klantenservice doet dit af als "een vouw in de transfer" die eruit zou strijken, maar dat is niet zo. Ik heb zelf jarenlang in een drukkerij gewerkt en weet het verschil tussen een vouwtje en een echte productiefout. Dit zit in de print zelf en krijg je er nooit meer uit.
Ook in het weekend besteld en kon niet meer annuleren, ze bestellen en bedrukken gewoon door zonder naar je mail te kijken.
Ondanks duidelijke foto's van het probleem weigert men de fout te erkennen en een terugbetaling te doen. Geld terug zit gewoon niet in hun woordenboek. De levering zelf was snel, maar de kwaliteit van de bedrukking was gewoon niet goed.
Ik raad het sterk af om hier te bestellen, ze kunnen niet goed drukken en leveren lelijk af.
"Zeer slechte kwaliteit en waardeloze klantenservice"
Zeer slechte ervaring met Textieldrukshop Almelo.
Wij hebben twee blousen met een bedrijfslogo laten bedrukken. Bij ontvangst bleek op beide blousen dat delen van het logo ontbraken en dat de bedrukking al losliet. Voor professionele bedrijfskleding is dit onacceptabel.
Ondanks dat wij foto's van de gebreken hebben aangeleverd, bleef het bedrijf vasthouden aan de eigen beoordeling. Er werd uitsluitend een herstel aangeboden, terwijl beide blousen dezelfde gebreken vertonen en wij daardoor geen enkel vertrouwen meer hebben in de kwaliteit van de bedrukking. Ons verzoek om de koop te ontbinden en het aankoopbedrag terug te krijgen werd niet serieus genomen.
Ook de communicatie verliep voor ons zeer onprettig. Wij voelden ons niet gehoord en hadden niet het idee dat er echt werd meegedacht over een passende oplossing.
Op basis van onze ervaring kunnen wij dit bedrijf absoluut niet aanbevelen. Wees gewaarschuwd en denk goed na voordat je hier een bestelling plaatst.
Slechte service lang wachten.
Voor nu krijgt textieldrukshop van mij twee sterren. Heb een tshirt besteld voor de zwemles van mijn zoontje, hij heeft inmiddels al twee zwemlessen achter de rug en het tshirt is nog steeds niet binnen gekomen. Krijg je mail ik denk dat ik het na het weekend kan versturen. Gisteren zouden ze het leveren nu word het a.s. maandag hoop ik. Erg slecht dit. Ik zal nooit meer iets bestellen bij de textieldrukshop.
Super tevreden bedankt 🙏
Lange verzend tijd en verschrikkelijk met GLS nooit meer voor mij
3 weken duurt het voordat het mijn bestelling onderweg is. Ik snap dat een bedrijf het druk kan hebben. Dus ik krijg een mail met je pakket is onderweg op maandag. Ik dacht top! Zaterdag heb ik een wedstrijd waar ik mijn spullen voor nodig heb. Dan vervolgens dinsdag zegt GLS dat ze langs zijn geweest (ik was thuis). Zijn niet langs geweest. Pakket ook niet op het afgesproken punt in de tuin neergezet. Hierna gekozen voor pickup point, omdat ik dan zelf zou kunnen ophalen. 3x langs pickup point geweest en het pakket is daar ook niet afgeleverd? Waar is het nu? Wanneer komt het dan wel op de pickup point? Bedankt GLS mijn belangrijke pakket met inhoud dat ik nodig had voor de wedstrijd heb ik nu dus niks meer aan.
Waardeloos
Waardeloos: 10 dagen geleden iets besteld, nog niets binnen. Gemaild, geen antwoord.
Nooit meer.
Lang wachten en slordig werk
Ik ben erg teleurgesteld over mijn bestelling bij Tekstieldrukshop.nl.
Ik heb een T-shirt en een pet laten bedrukken en daarvoor bijna €50 betaald. Na het plaatsen van de bestelling heb ik ruim drie weken moeten wachten voordat ik überhaupt bericht kreeg dat de producten bedrukt zouden worden.
Toen de bestelling eindelijk arriveerde, bleek de kwaliteit onder de maat. Op het T-shirt zit een duidelijke vouw in de bedrukte afbeelding, wat een slordige en onprofessionele indruk geeft. Daarnaast is de afbeelding op het petje veel kleiner afgedrukt dan ik had aangegeven bij mijn bestelling.
Gezien de lange levertijd, de matige communicatie en de teleurstellende kwaliteit vind ik de prijs absoluut niet in verhouding tot wat ik heb ontvangen.
Op basis van mijn ervaring kan ik Tekstieldrukshop.nl helaas niet aanbevelen.
Ik zou hier niet bestellen!
Ze moeten duidelijker vermelden dat de levertijd 10 dagen is ipv “snel” en de premium kwaliteit ook echt premium laten zijn. Kwaliteit is waardeloos. Rare rondingen in het shirt aan de zijkant en na 1 keer normaal fijne was is de kraag al aan het lubberen. Nog niet eens gedragen.
Zeer slechte ervaring.
Op 26 maart is mij duidelijk bevestigd dat mijn bestelling die dag verzonden zou worden. Sinds dat moment is het volledig stil gebleven.
Tot op heden heb ik geen track & trace ontvangen, geen bevestiging van verzending en er wordt totaal niet meer gereageerd op mijn berichten.
Ik heb meerdere keren contact geprobeerd te leggen, maar word compleet genegeerd.
Afspraken worden niet nagekomen en communicatie ontbreekt volledig.
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.
Mooie bedrukte hesjes
Mooie bedrukte hesjes, prijs kwaliteit prima. Kleine punt van verbetering, bestelling iets vertraagd.
Als nog compleet
Nadat ik caps had besteld waren er maar 4 van de 5 geleverd. Na de nodige contacten is de 5de alsnog nageleverd.
Bedrukking ziet er strak uit en goede caps.
Prima kwaliteit iets langere levertijd
Ik heb truien besteld met een logo dat ik zelf heb ontwikkeld. De bedrukking is echt goed gelukt en de kwaliteit van de truien is ook prima. Het logo komt strak en professioneel over, precies zoals bedoeld.
Enig nadeel was de wat langere levertijd dan verwacht. Dat was jammer, maar het eindresultaat maakt gelukkig veel goed.
Al met al tevreden over de kwaliteit en uitstraling van het product
Super klantenservice
Super klantenservice, kwaliteit en updates
Goede kwaliteit van truien/sweaters die…
Goede kwaliteit van truien/sweaters die ze bedrukken
1 februari besteld
1 februari besteld, kadootje voor dochter 14 februari,haar verjaardag..helaas nu 18 februari wordt het pas gedrukt,omdat ze te druk waren ivm carnaval...Supertriest van dit bedrijf...ze beloven iets,wat ze niet nakomen...nooit maar ook nooit zal ik hier nog wat bestellen!
Kwaliteit van artikel en drukwerk zijn…
Kwaliteit van artikel en drukwerk zijn prima.
Wel een lange leveringstermijn.
Communicatie bij de bestelling van eind vorig jaar verliep stroef en laattijdig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.