Ze beloven levering binnen 4 -5 dagen. Als je dan na 7 dagen mailt voor info over de (late) leverdatum krijg je een antwoord dat ze binnen 4-5 dagen reageren wat ze vervolgens ook niet doen. En.... wa... Mehr ansehen
Druk is beschadigd aangekomen op alle 2 de jassen verder fijne jas en leuke druk voor werk perfect alleen kan hier niet mee bij me klanten aan komen door de beschadiging helaas
Kwaliteitsniveau van shirt en vest zijn naar het zin en het drukwerk van de logo’s zijn heel netjes uitgevoerd. Alle afspraken zijn goed verlopen en na gekomen.
Super tevreden over de service van deze textieldrukshop! Vanaf het eerste contact was er duidelijk overleg en goede communicatie. Ze dachten echt met me mee over het ontwerp en de mogelijkh... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij TextieldrukShop.nl geloven we in kwaliteit, snelheid én duurzaamheid. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van bedrijfskleding, promotiekleding en textiel – volledig in eigen huis en met de nieuwste technieken. Van ontwerp tot levering: wij regelen het. Al onze producten worden duurzaam geproduceerd. We werken uitsluitend met leveranciers die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. Of het nu gaat om biologisch katoen, gerecyclede materialen of milieuvriendelijke inkten: wij kiezen altijd voor de duurzame weg. Bekijk ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder!
Twentepoort West 14B, 7609RD, Almelo, Niederlande
- 0546232028
- klantenservice@textieldrukshop.nl
- www.textieldrukshop.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vreselijk product ontvangen
De foto op de hoodie die ik bestelde is veel te donker. De afbeelding is veel donkerder dan die ik naar TextieldrukShop heb gestuurd (in .eps- en .psd-formaat). De print is ook aan beide kanten gebogen.
Vreselijke klantenservice. Ik zal hier nooit meer bestellen en ik raad u aan om bij dit bedrijf weg te blijven.
Absoluut waardeloos. Koop hier niet!
Absoluut waardeloos. Leveren later dan de belofte op de eigen site. Het product bleek niet conform ontwerp te zijn gedrukt: er ontbrak 1 logo. En textieldrukshop weigert te crediteren, maar wil alleen het niet gedrukte logo crediteren. Toppunt van klantonvriendelijkheid. Koop hier niet!
Geen contact te krijgen geen levering
Geen contact te krijgen, via mail wordt het advies gegeven te bellen maar de telefoon wordt hele dagen niet opgenomen. Levering zou 5 werkdagen zijn, dat zijn er nu 10, heb nu gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. Ook op sociale media komt dit naar voren, geen betrouwbaar bedrijf
Goed geholpen bij de keuze van twee…
Goed geholpen bij de keuze van twee werkjassen. Tevens heb ik de afgelopen jaren polo's en verschillende andere shirts laten bedrukken. En het drukwerk is echt van goede kwaliteit (volg wasvoorschrift). Vaak is het drukwerk nog compleet en mooi en de kleding aan vervanging toe door slijtage van het werk. Zo hoort het. Ga zo door.
Alles werd geleverd zoals verwacht
Alles werd geleverd zoals verwacht. Voor een spoedlevering moesten we apart betalen. Handiger zou zijn geweest om dat in 1 factuur te krijgen.
Prima gelukt
Teleurstellend
Contact met klantenservice is uiterst moeizaam en mist urgentie. Kwaliteit van producten laat te wensen over.
Wij bestellen hier nooit weer.

Antwort von TextieldrukShop
Mooi t shirt en bedrukking is super.
T shirt niet afgedrukt zoals bedoeld
T shirt niet afgedrukt zoals bedoeld. Na telefonisch contact prima opgelost en een nieuw t-shirt gekregen, hier waren verder geen kosten aan verbonden. Top
snel en goed geleverd
Ik ben heel tevreden met het resultaat…
Ik ben heel tevreden met het resultaat en ik vind dat het heel mooi gedaan is mijn dank en groeten van Jos Handgraaf
Snelle en correcte afhandeling van de…
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
duidelijke website,Snelle service en goed meedenken.
Snelle service en goed meedenken
Mooi resultaat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.