Telefoonhoesjestore.nl Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet. Niet leveren, geen geld terug. Je plaatst een bestelling, krijgt een mail over verlate levering. Vervolgens veel later een verkeerd hoesje ontvangen, er wordt gevraagd een foto te st... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1 januari 2025 hoesje besteld bij Telefoonhoesjes store. Krijg uiteindelijk 2 weken later een email dat het hoesje onderweg is. 23 januari email verstuurd met vraagstelling wanneer er bezorgd wor... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SLECHT!!! Na weken GSM hoesje ontvangen zonder glas erin waardoor de gsm eruit valt. Gemaild en gevraagd dat we dit konden retourneren en ons geld terug krijgen. Enkele mails later, wordt er schriftel... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Mobiltelefongeschäft
  3. Geschäft für Computerzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

De grootste telefoonhoesjes webwinkel van Nederland en België met oneindig veel keuze voor bijna elke smartphone die in de winkels beschikbaar zijn. Wij versturen alle telefoonhoesjes zonder verzendkosten naar u toe. Indien een hoesje niet op voorraad is wordt deze direct besteld bij de leverancier, zodat de levertijd zo kort mogelijk gehouden wordt (+/- 1 week). Bij klachten en/of andere problemen zullen wij altijd voor een passende oplossing zorgen. Onze klantenservice staat u per e-mail dagelijks te woord om u van antwoord te voorzien. Wij streven ernaar om altijd binnen 1 (tot maximaal 2) werkdagen op uw e-mail te reageren. Kortom, bij Telefoonhoesjestore.nl bestelt u veilig uw favoriete smartphonehoesje. Met een bedenktijd van 30 dagen en een klantgerichte service hoeft u zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel. Telefoonhoesjestore.nl verzend alle telefoonhoesjes zonder enige verzendkosten. Door een goede service te verlenen, adequate en snelle klantenservice, een groot aanbod en een overzichtelijke website, voorzien wij bezoekers en klanten van een mooi product die van toegevoegde waarde is op de Nederlandse en Belgische markt. Doordat wij over het grootste aanbod telefoonhoesjes van Nederland en Belgie beschikken, is er voor ieder wat wils. Dit vind je dan ook terug in de diversiteit van ons assortiment. Voor iedere smartphone zijn er wel meerdere kleuren, designs, printjes beschikbaar. Bestel daarom veilig en met veel gebruikersgemak bij Telefoonhoesjestore.nl. *Belangrijk: mocht je zending onverhoopt vertraagd zijn, of andere problemen voorkomen, horen wij uw vraag of opmerking graag per e-mail zodat wij dit gelijk voor u kunnen oplossen. Ons bedrijf staat voor 100% klanttevredenheid. Dit wil zeggen: in alle gevallen wordt er naar een passende oplossing gezocht in het voordeel van jouw als klant.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Telefoonhoes gekocht maar niet geleverd …

Telefoonhoes gekocht maar niet geleverd wel betaald. Diverse mails gestuurd maar wordt niet of met smoezen op gereageerd zoals vele klanten al voor mij schreven. Vandaag aangifte bij de politie gedaan van online oplichting. Ik wil hierbij een oproep aan alle mensen die de dupe van deze onlineshop zijn vragen aangifte te doen op www.politienl internetoplichting. Als de politie veel meldingen krijgt van telefoonhoesjestore.nl gaan ze er mee aan de slag. Dus doe a.u.b. aangifte

19. Oktober 2023

Uiteindelijk positief!

Na 1,5 week had ik nog steeds mijn bestelde telefoonhoesje en screenprotector binnen. Na alle slechte reviews te hebben gelezen, met een klein beetje hoop toch besloten te emailen. Ik kreeg een email terug met excuses en twee opties. Geld terug, of alsnog het product toegestuurd krijgen. Ik heb gekozen voor geld retour, alles verliep soepel en snel. Vriendelijk personeel en behulpzaam.

18. Dezember 2023

Mixed feeling

Mixed feeling. Het pakketje is uiteindelijk binnen gekomen maar heeft 2 weken geduurd in plaats van de aangegeven 3 tot 5 werkdagen.

Op de mail word wel gereageerd.

15. Dezember 2023

Na 2 weken nog geen hoesje

Na 2 weken nog geen hoesje. Gemaild dat ik afzien van het hoesje en mijn geld terug wil. Dit heb ik minimaal 3x moeten aangeven in de mail. 😡. En nu ligt dat ding in mijn brievenbus zonder afzender, terwijl ik hem niet meer wil. Ik wil mijn geld terug 😤 snappen ze dat niet?

9. Dezember 2023

Geachte klant,

Het spijt me te horen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben uw e-mail beantwoord en een oplossing aangeboden. We horen graag van u.

Telefoonhoes besteld betaald op 21-11-2023 nog steeds niets ontvangen

Ook heb ik een telefoonhoesje besteld op 21 november betaald. Ik kreeg ook een mailtje niet op voorraad. Zou binnen 5 werkdagen mijn telefoonhoesje opgestuurd krijgen . Nu 1 december nog niets ontvangen. Slecht bedrijf
Alsnog op 8 december mijn telefoonhoesje ontvangen

1. Dezember 2023

Niets ontvangen

Ik had een hoesje besteld. Kreeg een mail dat het niet voorradig was en het tussen 3 en 5 werkdagen er ziu zijn. Na 7 dagen nog niets. Een mail gestuurd maar geen antwoord. Heb al wel betaald.

1. Dezember 2023

Slechte levering

Op 18 november een telefoon hoesje besteld en betaald.
Op 19 november een mail ontvangen dat het hoesje niet op voorraad was, en het ongeveer 5 dagen zou duren voor het van daaruit verzonden zou worden.
Vandaag 30 november helaas nog niets ontvangen.
Denk je de sint cadeaus op tijd te bestellen, en in huis te hebben, maar is er niets geleverd, erg jammer dit.

30. November 2023

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na betaling blijft het stil....

Op 19 november heb ik bij dochteronderneming powerbankcenter.nl zes mini Powerbanks besteld die volgens de website op voorraad zijn. Daarna niets meer vernomen. Op mail vooralsnog geen reactie.
De betaling loopt via Telefoonhoesjestore.nl. Als ik de reviews van beide bedrijven lees dan moet je kennelijk op je bestelling wachten tot je een ons weegt of een slechte review schrijven. Nou bij deze dan...

Update: Na deze review is de order geannuleerd. Geen voorraad… Paypal heeft terugbetalingsverzoek ontvangen.

19. November 2023

Slechte ervaring.

Naar teveedenheid opgelost

Ik sluit mij aan bij eerdere reacties. Geen enkele reactie op mailtjes. Niet voorradig.. 3-5 werkdagen... zit nu al op 15 dagen. Geen telefoonnummer te vinden. Wel betaald!!!

24. November 2023

Telefoonhoesjestore geen reactie hoor

Zelfde verhaal als ik hier onder vaker terug lees. 11 november een hoesje besteld als sinterklaas cadeau voor mijn nichtje. Nog steeds geen hoesje bij de post. Je kan alleen via de mail contact met ze opnemen, nog geen reactie ontvangen.

11. November 2023

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na slechte review inneens geleverd.

Hetzelfde verhaal als de meeste hier, besteld..bericht niet op voorraad en nu na 3x geïnformeerd te hebben nog niets geen hoesje en geen reactie..ruikt naar oplichting....
Dus niet, nu ineens 25-11 geleverd, jammer dat dat niet zonder hier te moeten klagen kan.

22. November 2023

KLACHT!

Aanvulling (25 november):

Inderdaad een email ontvangen, ivm drukte en personeelstekort was vertraging ontstaan.
Vandaag het hoesje alsnog ontvangen en ter compensatie zal de helft van het aankoopbedrag terug gestort worden.

--------‐----------

Schandalig dit... op 6 november een hoesje besteld. Kreeg vervolgens een mail dat deze niet op voorraad was en binnen 3 tot 5 werkdagen binnen zou komen. Prima, geen probleem. Ik heb alleen nog steeds niets ontvangen en verschillende mailtjes gestuurd waar totaal geen reactie op komt. Ook via facebook messenger geprobeerd maar dan krijg je de melding dat je ze kunt mailen.... ik vind dit alles behalve klantvriendelijk!

22. November 2023

Helaas

(Update: 26/11 Het hoesje is nu uiteindelijk binnen.
Deze is prima en functioneert als behoren.

Ook heeft het bedrijf inmiddels contact opgenomen na het posten van deze review.
Ze zeiden dat het hoesje nu onderweg was en wilde mij tegemoet komen met een korting bon en de helft van mijn aankoopbedrag in ruil voor een betere review van minimaal 3 sterren,
of om het te verwijderen.

Ik heb vriendelijk bedankt omdat ik er geen fijn gevoel aan heb overgehouden.
Zoals hieronder beschreven; Het gaat mij niet om het product maar om de klantenservice die ik miste.
Mosterd na de maaltijd.

Ik hoop dat ze in het vervolg beter contact houden met hun klanten en wellicht iemand aannemen die kan helpen om de werkdruk te verlichten.
Tot die tijd kan ik helaas niemand aanbevelen om bij dit bedrijf te bestellen.)
--------------

Hetzelfde als ieder ander persoon die hier 1 ster heeft gegeven helaas.

Ik heb een telefoonhoesje besteld bij Telefoonhoesjestore op 8 november.
De dag daarna hebben ze vermeld dat het niet op voorraad was en 3 a 5 werkdagen later zou komen. Geen probleem, kan gebeuren.
Sinds dien heb ik geen reactie meer ontvangen van de webshop op verstuurde E-mails.

Daarna ben ik pas op google gaan kijken en kwam ik erachter dat iedereen in hetzelfde bootje zit.

Er wordt een item gekocht, er wordt vermeld dat er een vertraging zou zijn in de bestelling en dan vervolgens wordt er niks meer mee gedaan of op gereageerd.

Het is geen probleem als het later komt;
Het grootste probleem is dat er geen contact wordt houden met de klant, dat stelt mij erg teleur.
Ik hoop dat het nog goed gemaakt wordt en dat ik mijn hoesje alsnog mag ontvangen maar ik heb weinig hoop.

8. November 2023

12 november een hoesje besteld

12 november een hoesje besteld. Volgens de site op voorraad. Ik kreeg pas na mijn bestelling een reactie dat het hoesje niet op voorraad was. Vervolgens diverse keren gemaild, maar geen reactie! Uit test een goedkoop hoesje besteld, ook deze is op voorraad. En wederom na de bestelling een mail dat het niet op voorraad is. Heel dubieus!!!

17. November 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne service!

Mijn bestelling had een vertraagde levertijd, daar werd ik keurig van op de hoogte gebracht. Na levering contacte de klantenservice nog eens om te controleren of de bestelling goed aangekomen was en of alles in orde was; fijne service! Prijs-kwaliteit verhouding ook prima!

11. November 2023

Correcte opvolging levering

In het verleden vaker telefoonhoesje besteld. Altijd netjes op tijd geleverd... vandaar ook mijn laatste bestelling. Het hoesje was niet meteen leverbaar. Dit is correct gecommuniceerd. Ik heb enkele dagen langer gewacht op het telefoonhoesje, welk alsnog correct geleverd werd. Het heen en weer mailverkeer mbt laattijdige levering werd steeds netjes beantwoord.
Goede kwaliteit hoesje!

6. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helaas was na bestelling mijn hoesje niet leverbaar

Helaas was na bestelling mijn uitgekozen hoesje niet meer leverbaar (al een oude samsung :) ). Jammer natuurlijk, maar hoe dit verder werd afgehandeld verdient alle complimenten. Als ik nog eens een andere telefoon heb, ga ik zeker op deze site kijken voor een leuke hoes!

7. November 2023

Aanpassing review

Hierbij een aanpassing van mijn review. Er is wel gereageerd, de reactie zat in mijn spam. Er is mij een terugbetaling beloofd, tot die ontvangen is 3 sterren.
Mijn excuses!

Terugbetaling ontvangen, 1 ster erbij, heel erg bedankt voor de terugbetaling!

7. November 2023

Telefoonhoesjestore

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr