Jag fick problem med min dator efter en uppdatering och vände mig till Teknikfix för hjälp. Servicen var riktigt snabb och smidig – de tog hand om problemet direkt och jag fick tillbaka datorn redan e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min dator hade (som jag trodde) drabbats av virusattack. TeknikFix såg genast att det var falskt och avaktiverade "aviser". Problemet löstes alltså snabbt av professionell personal. Passade på att k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag kom med min havererade Imac under armen dag 1 och 2 dagar senare var den reparerad, uppdaterad med nytt operativsystem och trimmad på bästa sätt till en mycket låg kostnad! Dessutom fick jag gra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hittade Företaget av en slump, när jag inledningsvis gjorde en jämförelse på Kraftfulla Laptops från ett annat Företag i Refurbed-branchen. Prismässigt intressantare, Och högre rankat hos Trustpilot,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Teknikfix har över 20 års erfarenhet av försäljning och reparationer av begagnade IT-produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av hållbara och prisvärda IT-lösningar, inklusive bärbara datorer, stationära datorer, skärmar, mobiltelefoner och surfplattor. Vårt fokus ligger på att kombinera hög kvalitet med miljömedvetenhet, och samtliga produkter genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav. Som en del av vårt engagemang för kvalitet utför vi noggrann rengöring, reparation och återställning av all utrustning innan den erbjuds till försäljning. Utöver försäljning tillhandahåller vi professionella reparationstjänster för datorer, mobiltelefoner och kringutrustning, riktade till både privatpersoner och företag. Teknikfix är en pålitlig partner för den som söker IT-produkter som förenar hållbarhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Besök vår webbplats www.teknikfix.se för att läsa mer om våra produkter och tjänster.
Ringvägen 90, 11860, Stockholm, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Köpte en begagnad macbook pro och fick det hemlevererat snabbt. Har själv aldrig haft en mac tidigare så jag ringde för att be om lite hjälp för att komma igång, de var serviceminded och trevliga. Är lite sugen på att köpa en skärm också :)
Dem var professionella otroligt generösa och supertrevliga rekommenderar starkt detta ställe för alla era teknikrelaterade angelägenheter
Så nöjd med deras expertis, samt att de så måna om att göra sitt bästa. Min älskade laptop började falla isär pga av inbyggda svagheter, så första reaktionen var att detta kunde de inte laga långsiktigt. Men när jag kommer för att hämta ut den, är den som ny igen. Och blev oerhört glad för att få min laptop tillbaka hel och fin igen. Så gör er den tjänsten, att gå hit först när ni behöver hjälp med er teknik.
En väldigt tillmötesgående och tålmodig ung man som betjänade mig. Jag är mycket nöjd.
Mvh
Anne-Sofie Nielsen
Efter virusvarning tog jag kontakt med företaget. De hjälpte mig omedelbart med mitt problem och gav mig även goda råd för vissa frågor som jag hade. Jag är mycket nöjd både med bemötandet och med hjälpen. Kerstin Wallmark
Wow, vilket ställe! Min dator startade inte och jag var först till ett annat ställe som inte kunde hjälpa mig. Gick förbi här av en slump och de löste problemet.
Snabba, prisvärda och väldigt trevliga, rekommenderas starkt!
Super recommended. Bought a monitor in a really good condition and got a HDMI cable for free
Har haft två ärenden hit senaste halvåret. Första fixades snabbt och till rimlig kostnad, andra supersnabbt och utan kostnad! Bra bemötande och bra effektivitet!
En tillmötesgående och hjälpsam personal med ett oändligt tålamod
En ung nyanställd kille hjälpte oss, så trevlig och duktig. Han var lugn och intresserad, behåll honom. Vi var där den 4 aug. kl. 16.00.
I dropped of my aging Lenovo X1 Carbon with a glitchy screen and was told they would contact me in 2-3 days with a diagnosis. A full week goes by so I call them to see what's going on. They can't find a 4K screen like I have and offer to replace it with a lower resolution screen. I don't want that so I go pick it up.
I pay, and take my laptop home.
When I boot, there is an error about the cover having been removed, fair enough, but it wants a password for the BIOS. I never set a password, and the machine was a custom build with no previous owner, so I call the shop to see what's up. Maybe the tech had to set a password to do some diagnosis or something? Nope, they don't know what happened, just repeatedly tell me the BIOS is locked, which of course I know.
They do this for a living, and I saw a few of my model computer on sale in the shop in used condition, so... they are familiar with it. If they knew this would happen, why not ask the customer to set a BIOS password? If they didn't know, why did they agree to do diagnosis on an unknown or unfamiliar model computer?
I gave them a computer with a faulty display, they gave me back a brick.
From other reviews it seems they are good at fixing stuff, but from my experience I'd say don't give them you're not willing to throw into the fire.
Now I have to buy a new computer.

Antwort von TeknikFix Sverige AB
Mycket bra service och trevlig personal! Fick min dator lagad snabbt.
Vilken service! Fick problemet löst på någon minut. Övriga butiker i Sthlm har något att lära.
Jättebra service och tålmodigt bemötande. Köpte bra dator till bra pris.
Snabb och jättebra service. Rekommenderas
Vi köpte en dator hp elitbook på 500 gb ssd super bra deal super nöjd med köpet. Windows 10 i5 8th gen
/ promastergaming sweden
Blev kund under 2020 iom köp av dator och blev så supernöjd så var nu tillbaka för att köpa min 1:a Iphone! Återigen så nöjd och killen bakom disken är supertrevlig,kunnig och har ett genuint intresse av att förklara och ge tips, denna kille "har dock inget namn" måste stortrivas på jobbet. Han borde även utbilda kundtjänstpersonal/butikspersonal där det finns mycket att önska. Sitter nu och funderar på att köpa ny dator igen, hmmmm kanske ett litet besök till?
Kunniga, hjälpsamma och en generös support.
Mycket bra service, ingenting omöjligt, fick t om hjälp i bostaden med installation av skrivare.
Nu har TeknikFix än en gång bevisat att man är mycket mån om sina kunder!!! Fick hjälp långt utöver vad man kan förvänta sig i ett besvärligt läge med en dator som havererade i Lissabon. När det gäller support är TeknikFix oslagbara!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.