Läppäri oli todella siistin ja hienon näköinen, lähes uuden veroinen, vaikka olikin kuntoluokasta hyvä. Todella hyvää ja nopeaa palvelua. Hienoa toimintaa kunnostaa hyväkuntoisia käytettyjä laatukonei... Mehr ansehen
Verkkosivut olivat selkeät, ostotapahtuma oli nopea ja helppo, tuote tuli nopeasti. Kone on siisti, ainut pieni miinus on se, että koneeni levyhiiri(?tuskin oikea nimi, mutten keksi sille muuta) on vä... Mehr ansehen
Tilaussivusto oli selkeä. Laitteen ominaisuudet sekä hinta olivat sopivat minulle. Maksuvalikoima oli riittävä. Tiedotus ostoksen etenemisestä oli sujuvaa. Toimitus oli nopea. Ostos oli pakattu erittä... Mehr ansehen
Toimitus nopea. Tuote päällisin puolin laadukas, mutta pieniä ongelmia: -virtajohto hieman löysä, akku saattaa huomaamatta kulua loppuun -NumLock ei toimi. Valitsin nimenomaan sellaisen laitteen, m... Mehr ansehen
At Nuvoo.com, we specialize in professionally refurbished premium computers that perform like new. With over 20 years of experience in computer sales and service, we deliver tens of thousands of refurbished business-class computers every year to customers in Finland, Sweden, and Germany.
Right of return
Karhunkedontie 1, 90410, Oulu, Finnland
Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Toimitus nopea ja ost
Amni käytetty HP Elitebook näyttää uudelta! Vain kaksi pientä naarmua 2mm ja 5mm kannessa!
Kone on juuri sellainen, kuin oli luvattukin.
Toimitus oli nopea.
Mahtavan hyvä ja nopea kone. Thinkpadiin tottunut töissä ja kone ei peitä, nappi hankinta 👍 helppo käyttöönotto
Mycket hjälpsam och trevlig personal både på kontoret och i själva bärgningsbilen.
Toistaiseksi läppäri toiminut tosi hyvin ei moitteita
Erittäin onnistunut ostos. Sain rahallani paljon enemmän laatua, kuin jos olisin ostanut uuden.
Nopea toimitus, laite vastasi odotuksiani. Luvattu 24kk:n takuu vaikutti liikkeen valintaan.
Min upplevelse att handla hos er var inte någon bra upplevelse. Jag beställde en DELL bärbar dator den första april, men tyvärr den idag den 17 april har det förtfarande inte kommit någon dator efter 16 dagar.
Det enda jag fått är en faktura.
Hyvin sujui kaupanteko!
PC jo kolmas kannettava tästä firmasta.
Laitteet toimivat hyvin, ja ovat kuvatun kuntoiset.
Hintakin kestää vertailua.
Toimitus täsmällinen ja tuote hyvä. Yllätys oli tuon Windows 11 toiminta! Tuntuu, ettei löydä mitään!

Antwort von Nuvoo
Palvelu oli erittäin hyvää ja nopeasti saapui tilaus👍🏻😀

Antwort von Nuvoo
Kiitos hienossa kunnossa olevasta läppäristä, toimi heti niin kuin pitikin. Maksoin sen pari kymppiä paremmasta kunnosta ja laite on lähes uuden näköinen, hienoa!