Team Kappers Bewertungen 129

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

It was an unpleasant experience. I was rushed to wash basin, no introduction...i dont know her name amd she doesnt know my name. The quickest wash in history. Showed to chair...no discussion on cond... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijke ervaring. Ik ben bij team kappers op de Fahrenheit straat in Den Haag geweest en heb een hele slechte ervaring gehad. Ze luisterde niet naar wat ik wilde en knipte zo een stuk haar er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The owner from teamkappers Eindhoven is a thief and steals from her colleagues and is a bad face for the company and now she has pushed all her workers away. I hope team kapper Eindhoven gets closed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heel fijne ervaring met Team Kappers in Stadspoort-Ede. En wel vanuit een ander oogpunt : ik mocht bij Esther een "herenmodel" zijn op 15 oktober j.l. Een echte "win-win-win"-situatie : Esther le... Mehr ansehen

1. Friseur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kies je look, wij doen de rest! Wij werken zonder afspraak en zijn vaak open op zondag en in de avonduren.

2,1

2 Sterne
1 Stern

Ik schrok van de prijs.

Ik schrok van de prijs.

€46 voor alleen bijknippen en föhnen.
Alleen haren nat maken, wassen had ik zelf al gedaan. Stond met 20 minuutjes weer buiten.
Veel geld voor een gemiddelde knipbeurt vind ik.

9. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

€240,- p/u, veel te duur !!!

Vanmiddag m’n haar laten knippen bij Team kappers Gouda centrum.
Kapster heeft het goed gedaan.
Maar.., in minder dan 10 minuten was het klaar voor €39,50.
Dat is bijna €240,- p/u 😳
Dat is te gortig, ik kom niet terug.

26. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel gehoord, zelf bekeken

Ik had veel slechte verhalen gehoord maar wilde het zelf bekijken. Ik ben zo blij dat ik gegaan ben. Super blij met het resultaat, goed geluisterd naar wat ik wil, heeft eerlijk aangegeven wat mijn haar doet( erg dik en veel) en de zaak is netjes en schoon. Leuke dames die er werken.
Ik ga hier voortaan

30. Mai 2025

Beetje duur

Helaas stopte mijn eigen kapster ermee in Den Haag. Die knipte me in 10 minuutjes voor 16 euro 4 jaar geleden. dus ik op zoek naar een nieuwe kapper.
Ik kwam bij Team Kappers in Naaldwijk. De prijs was het dubbele van wat ik gewend was, en intussen is de prijs bijna 40 euro, tweehondervijftig procent is dat! Ze hadden eerst nog een "contour" knipbeurtje voor iets van 25 euro, maar die hebben ze intussen weggehaald.
Eén keer was ik geknipt door een - overigens - heel vriendelijke dame, thuis gekomen heb ik mijn pony zelf nog maar even bijgewerkt.
Op zich wel een goede kapsalon, maar moet ik echt 40 euro betalen voor 10 minuten werk?
's Kijken of dat voor iets minder kan.

27. Mai 2025

Opgelet

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Kan helaas niet dus dan maar 1 ster. Pas aub op mensen en verdoe je tijd/geld niet hier.

16. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga niet naar deze kapper

Naar deze ervaring bij team kappers was het de eerste keer maar gelijk ook de laatste keer.
Je verteld hoe je het geknipt wilt hebben nou bij hun is schouderlengte toch heel iets anders dan bij mij. Het kom nu tot mijn oren en kan er niks meer mee.
En dan moet je ook nog 5.50 euro betalen voor conditioner. Gewoon schandalig heb bijna 50 euro moeten betalen. Gewoon niet normaal meer.

1. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Normaal voor een beetje knippen van…

Normaal voor een beetje knippen van dames haar koste eerst ca 33 a 35 euro voor 10 minuten werk nu vandaag 14 02 2025 is mijn vrouw geweest en nu kost het 46 euro voor nog geen 10 minuten werk alleen knippen zonder te wassen! Een verhoging van ruim 30%!! Kom er dus niet meer!

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onervaren kapster, slecht geknipt!!!

Afspraak gemaakt en gevraagd naar ervaren herenkapper. Ik zou iemand krijgen met minimaal 4 jaar ervaring. Ben dus geknipt door een aardige jonge meid die net gestart was. Had een belangrijke week en wilde alleen model laten opfrissen (beetje opscheren en puntjes eraf). Nog foto’s laten zien van mijn model. Uiteindelijk model totaal anders en niet tevreden. Dit was op de locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Erg jammer en teleurstellend.

11. Januar 2025

Niet goed.

Ik ben een man waar onder opgeschoren moest worden en boven bijgeknipt. Echter was ik niet tevreden, het viel raar en uit model terwijl ik daar bij andere kappers nooit last van had, ook was het niet goed uitgedund terwijl ik hier specifiek om had gevraagd. Het was vrij prijzig voor een snelle gehaaste klus. De sfeer was niet goed, keel, leeg en vooral ongemakkelijk. Niet aan te raden. (Dit was in de Fahrenheitstraat, Den Haag)

1. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Team kappers Helmond annuleren last minute afspraak zonder excuses

Team kappers Helmond. Vandaag had ik een afspraak. Krijg ik uur voor de afspraak een mail: 'hiebij bevestigen we dat uw afspraak geannuleerd is'. Ik was al in Helmond. Helemaal niets van 'excuses voor het ongemak' of zo. De kapsters doen prima werk hoor en zijn ook zeer aardig. Maar de prijzen reizen de pan uit, belachelijk duur. In een jaar ongeveer verdubbeld.

9. Januar 2025

5 euro betaald voor een conditioner tijdens het wassen

Tijdens het wassen werd gevraagd wil je een conditioner of masker, ik dacht dit hoort bij het WASSEN en KNIPPEN waar ik tevens al € 46! euro voor betaald. Nee hoor tijdens het afrekenen dat wordt dan € 52.- door de conditioner! Vreselijke oplichters

28. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ik vroeg aan de kapper om een klein…

ik vroeg aan de kapper om een klein stukje van de bovenkant af te halen. de kapster begint met knippen en haalt bijna alles eraf waardoor de bovenkant nu veel te kort en lelijk is. daarom een 2 voor team kappers

24. Oktober 2024

Prijzige knipbeurt…

Mijn zoon (17) zelf heeft de kapper uitgezocht en is geknipt voor bijna 40.- in nog geen 15 minuten tijd. Kassa voor deze kermis attractie.

18. Oktober 2024

Belachelijk

Belachelijk! Ik had een afspraak gemaakt om 12.30 uur. Kom ik precies aan op locatie Woensel Teamkappers, word er gezegd dat ik heb afgemeld! Wat een onzin. Belachelijk voor woorden.. zo’n onzin, dit. Het is niet te geloven. Raad deze salon in Woensel niemand aan!!!! Ik zal daar ook nooit meer komen. Gewoon liegen aan de balie dat ik mezelf heb afgemeld!!! Lekker professioneel bezig.

12. Oktober 2024

Om 14:00 een afspraak

Om 14:00 een afspraak. Door weg omleidingen en verkeershinder, tien minuten te laat en ik kon niet meer geholpen worden met knippen, want dat redde hij niet met klanten, er was er geen 1. Toen maar 15:45 13 minuten later stond ik alweer buiten à 43 Euro lichter en de stomme opmerking dat je ook per telefoon kan betalen, pinpas deed het gewoon. Hier kom ik niet meer na jaren wel. Filiaal Emmeloord

19. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr